Omg!!
Magisk dag, helt magisk ❤️❤️
Ni vet den där känslan när ni kliver upp på morgon och känner att idag kommer dagen vara riktigt bra.
Åh jag har varit i den känslan hela dagen och hunnit med mycket.
Efter jobbet var jag med mina barn till stan en snabbis. I samma veva blev det en spontan träff med Sandra o barnen som ska sova hos oss ikväll.
Syrran och hennes bebis var hit, hennes dotter har gråtit mycket sista dagarna pga magen. Jag och Sandra var värsta grymma teamet som såg till att tösen blev bättre samt lugn och tyst( hon hamnade i någon sovkoma).

Åh, en sak till men kan tyvärr ej vara super tydlig i detta men jag befann mig i en situation idag där jag i slutet fick positiv bekräftelse kring mig och min personlighet samt hur en viss roll skulle passat mig om jag skulle ta på mig den?!👏🏻👏🏻👏🏻💪🏽 åh det var roligt att höra faktiskt men jag har också andra planer i mitt liv...men jag är så glad iallafall för denna dag. Den magiska dagen ❤️❤️
Nu ska jag vara social med Sandra.
God natt på er ❤️❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tro eller ej men idag kände jag knappt någon ångest...idag valde jag att ignorera saker som var negativa och gjorde annat positivt istället..
Jag var till skogen idag och det var såååå skönt, jag kände hur jag blev så lugn inom mig, jag älskar naturen och att bara få vara där. Det gjorde mycket för min kropp och själ samt min hjärna som varit i högvarv sista tiden. Jag behövde det just idag.
Jag mediterade idag och jag kände hur känslorna sköljdes inom mig..jag kände glädje, sorg, trötthet men jag njöt av känslan/stunden.
Jag tänkte efter meditation för mig själv..
Vad är det som gör att jag tar på mig en massa projekt? Är jag rädd att förlora allt? Är jag rädd att jag aldrig får den chansen igen? Flyr jag från något? Är jag rädd att mitt liv ska sluta som meningslöst eller att jag skall ses som misslyckad? Jag vet att jag förverkligar mina drömmar men jag kan behöva stanna upp och bromsa till max istället för att gasa ända ner till botten! Jag skulle kunna ljuga och säga till er att jag "inte kan" men egentligen så tror jag mer att jag "älskar att finna mig i det", något inom mig kommer alltid att må bra av kaos/hundratals projekt osv pga en vane sak..
Och vet ej om jag har nämnt det men Jag påbörjar en till utbildning på kvällar nästa månad. Haha Inga kommentarer från er där ute för jag vet att jag är för mkt men jag brinner för just detta område och detta är något som passar min första pågående utbildning som jag håller på med nu...

Åhh!!! Min kollega/goda vän fortsätter med att skämma bort mig med en massa läppstift, fick fina färger idag, så fin hon är❤️❤️

Men jag älskar livet jag lever idag även om jag kan känna mig trött och sliten mestadels. Jag är ensamstående mamma till mina två fina, arbetar 100%, studerar 100%+ en till utbildning snart❤️💋😓 åh börjar att gäspa nu haha..nä plugga nu hejdå med er❤️
Denna helg ser jag framemot, jag och barnen ska iväg göra trevliga saker🙏🏼❤️


Likes

Comments

Det blev ett bra avslut på denna dag, det behövdes VERKLIGEN, känner mig så trygg och "hemma" varje gång❤️🙏🏼
Det är så viktigt att påminna sig om vart man har varit, vilka beteenden och attityder man haft o fortfarande har samt resan man gör i livet..
Jag fick minnas starkt ikväll hur jag förut i mitt djupa medberoende mådde och mina sjuka beteenden jag hade.
Jag minns att jag vaknade varje dag med rädsla om att kanske hitta honom död liggandes bredvid.
Därför hade vi som regel att säga: jag älskar dig! Innan läggdags....ifall det skulle vara sista gången vi sågs!
Eller att någon skulle ta hans liv och våra liv för att han "retade upp" fel människor.
Rädslan som jag kände för varje minut han inte var hemma för jag var rädd att något skulle hända honom och han skulle hittas död...
Tiden och energi jag la ner för att hjälpa honom in i rätt bana i livet, från att skicka in honom på avgiftning/behandlingshem till Gud vet vad!
Jag skulle "rädda honom", jag kämpade i alla år för att han skulle må bra, släppa missbruket och kriminaliteten men jag insåg med rätt hjälp efter skilsmässan att jag behövde rädda mig själv...
Jag behövde rädda mig själv för jag var vilsen, jag var vilsen innan jag träffade honom och hoppade sedan in i hans värld och det blev bara värre.
Jag kände mig djupt misslyckad varje gång han tog återfall..när jag valde att lämna honom och livet vi levde tillsammans så kändes det otroligt tufft. För i min sjuka värld "höll jag ihop allt" och nu skulle hela denna värld raseras och försvinna.
Resan har varit allt ifrån lätt!! Men orkar inte skriva nu om det!
Men jag fick successivt lära känna mig själv på nytt, jag skapade min egna värld så som jag ville ha det även om det slutade med att jag stod själv.
Det är jag och mina små, min utbildning, mitt arbete, sunda relationer och jag har förmågan att känna på mina känslor och vara ärlig kring hur jag mår..
Jag har lärt mig hur jag ska ha "sunda relationer" till destruktiva människor utan att befinna mig i deras värld.
Finns inget hat längre, jag blev helt slut i kropp och själ pga ilskan jag bar mot honom.
Bakom ilskan och aggression var jag endast sårad och besviken..
Det underlättar att vara arg men hur länge?! Hur länge ska vi låta ilskan och hatet finnas inom oss??
Jag accepterade att jag inte kunde hjälpa honom och det var som en befrielse..alla rädslor försvann med tiden..
Jag behövde inte vänta på ifall något samtal skulle komma in om att han är död eller att något har hänt.

Jag har accepterat hans död i förväg..låter konstigt men ta in tanken att det kan sluta sådär illa..
Jag blev ledsen när jag kom till den acceptansen men det var en lättnad ändå..

Tankar och känslor men jag ångrar inte detta ändå för annars hade jag aldrig kommit dit jag är idag❤️
Godnatt!

Likes

Comments

Fy fan för män som skickar privata meddelande med deras kukar när de har stånd eller när de runkar av sig själva!! Fy fan, mår dåligt som skriver detta inlägg men detta är sanningen som sker bland oss kvinnor här ute i samhället.
Och genom att säga dick pics så förskönar vi skiten som inte är okej. Jag fick lära mig det för ett litet tag sedan att man ska säga kukbilder istället för dickpics då det låter "gulligt".
Såklart har jag många gånger fått skickat till mig men alltså på riktigt, idag lämnade jag barnen till förskolan och började att kolla Fb o instagram o ser att jag har fått några meddelanden från olika främmande människor där de bland annat har skickat en bild. Jag går in o kollar och en kuk dyker upp där, en annan mycket äldre man skrev att han är otroligt sugen på mulatter o undrade om jag var det? Eller vad jag tänder på??😠
Vad förväntar dem sig för reaktioner? Att man blir sugen?? Vidriga äckliga människor!!!
Inte min dag idag som hade några meddelanden med skit!!!
Men såklart har man blivit "hårdhudad" genom alla åren som man har fått bilder, blivit kallad för hora för att man dissar dem och blivit kränkt och diskriminerad på många vis.
Och allt yngre tjejer/flickor får sms/meddelande på något vis där någon har skickat en/flera kulbilder till dem..

BTW! Jag avskyr bilder när människor visar fingret men nu gör jag det själv pga detta! Till er alla som inte kan bete er 😎🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼

Likes

Comments

Musik är den bästa medicinen för själen och mående. Man hittar alltid något som passar stämningen man befinner sig i.❤️
Jag har varit i min tunga ångest som fortsatt under denna helg och sömnbristen har fortsatt pga en massa mardrömmar som inte ger med sig.
Allt från rädslor till bearbetning av olika händelser från det förflutna..
Saker jag har förträngt kommer i drömmarna, likaså alla gamla rädslor man bar på..
Allt spelas upp om och om igen som en film och det känns så verkligt varje gång..
Jag behöver få bearbeta allt detta för vissa saker är fortfarande kopplade till mitt nutida liv.

Vem sa att den här resan skulle vara enkel?
Och frågan är: skulle det ens ha gett bra resultat om det hade varit enkel?

Mitt svar är nej! Jag kommer att kämpa lika hårt alla gånger som jag gjorde då och jag vägrar ta den enkla vägen även om det kan vara frestande ibland.
För det var genom den svåra vägen som jag förändrades och är fortfarande i den processen, för det är genom den svåra vägen som jag fann mig själv och håller på att lära känna mig själv mer, för det är Genom den svåra vägen som jag fann min röst och vågade tala!
Jag tog tillbaka mitt liv, mina drömmar och allt. Jag lever och förverkligar allt successivt för att nå mina drömmar/mål och jag gör det tillsammans med mina fina barn ❤️❤️🙏🏼
Det finns en mening med allt som sker i våra liv! Jag känner hur drivkraften inom mig och törsten för livet har väckts till fulla liv. Även om jag kan hamna i svackor som nu...men det är okej, för jag känner, jag känner på alla dessa känslor även om det kan vara tunga och jobbiga.

God natt 💋

Likes

Comments

Behöver inte skriva! Detta säger mycket🙏🏼👌

Likes

Comments

Idag väcktes jag av ett konstigt ljud och tittade på min son och såg att han hade ett anfall. Han var helt blå i ansiktet och okontaktbar så jag vet inte hur länge han höll på men jag bar honom ut till köket, öppnade balkongdörren för att få in frisk luft o tog tid.
Det gick bra för honom iallafall och vi behövde inte åka in med ambulans vilket kändes bra.
Han mådde lite dåligt och kände nog av ångest för när jag försökte få honom att sova efteråt för att vila så bad han mig krama honom hårt och jag kramade om honom men jag skulle krama ännu hårdare enligt honom. Slutligen somnade han och fick vila ut.
Jag hade kraftig hemsk ångest, som tur fick jag besök på förmiddag och sedan har jag ringt till många av mina vänner/familj och pratat samt gråtit.
Jag är stolt över hur jag har blivit så lugn i sådana situationer. Jag är otroligt van vid detta, jag nämnde för min familj att hade de varit med så hade de tyckt att jag är galen som inte reagerade med panik osv 😅

Men jag har "känt" av att krampanfallen skulle komma framöver samt drömt mkt om det men det är även stress och inre rädsla som jag bär på till att detta har legat intensivt i huvudet sista tiden.

Jag pratade med min syster och hon frågade: när ska det vara nog, kommer hans epilepsi försvinna någon gång?
Mitt svar var: det är okej, det är okej. Jag kan inte tänka mig ett liv utan den i våra liv (därefter började jag att gråta).
Jag grät för att jag insåg hur mycket jag har släppt kring han epilepsi. Jag är inte ilsken och hatisk utan sjukt nog så finns det kärlek för den.
Min son är min son och att han bär på epilepsi definierar inte vem han är och det har jag nämnt tidigare.
Så idag när han sov så hade han små ryckningar i hela kroppen som inte gav med sig
Sömnbrist deluxe här.

Som tur kom Sandra och barnen under eftermiddag och de ska sova här hos oss❤️🙏🏼skönt att inte vara ensam inatt

Likes

Comments

Var hemma idag med sonen som inte var kry.
Kom på senare under dagen att jag har bokat behandling hos Belle visage sena eftermiddagen o jag kunde inte lämna återbud. Så mamma kom och var barnvakt så fick min dotter följa med mig vilket gick hur bra som helst. Hon satt med min mob och tog det lugnt o sa inget.

Detta är första gången som jag har gått iväg på en ansiktsbehandling, annars har jag beställt hem krämer och grejat med ansiktet själv.

Men GUD VAD SKÖNT DET VAR!! Det gjorde lite ont men det var samtidigt skönt. Ansiktet ser lite förstörd ut nu men det blir bättre samt så köpte jag produkt för ansiktet och bokade en ny tid.
Så ja ni..det kändes jobbigt när jag skulle betala för allt Haha. Lite ångest för mig som är ensamstående men jag behöver ta hand om mig själv.
Hudterapeuten tyckte att jag hade bra hy men att ansiktet var trött och behövde lite lyster bara så det var roligt att höra👌🏻jag hade räknat med att ansiktet skulle vara i sämsta skicket 😂

Nu ska jag natta mina små och plugga lite
Kram på er

Likes

Comments

Åh har tänkt mycket sista tiden på hur stora mina barn har blivit och att de en gång har varit i min mage och bebisar som man bar runt på 24/7.

Det som också är tråkigt när jag ser på gamla bilder är allt negativitet och hemska saker som skedde på den tiden. Drömmen av fina tider vid graviditet togs ifrån mig och istället blev båda full av negativitet utifrån.
Minnen kommer direkt men jag blir inte lika ledsen längre. För även om jag ser en massa sorg, ensamhet osv så ser jag resan jag gjort hittills och hur jag har funnit en kraft där jag tog tillbaka mitt liv och att jag äger den nu.
Jag är stolt över mina små och jag är lycklig som fick dem två. Det har alltid varit bara vi. Vi har haft vår egna speciella band, vilket vi fortfarande har❤️❤️❤️

Likes

Comments

Haft kraftig ångest HELA DAGEN som åt upp mig invändigt långsamt kändes det som. Kände mig kvävd hela tiden och det enda jag tänkte var att jag ville bara hem, jag vandrade runt och försökte fokusera på annat när jag var på jobbet men ångesten var så kraftig att det gick inte att komma loss från det.
Jag vet varför ångesten är där och jag har bestämt mig att snart förändra en sak som inte känns bra längre..

Iallafall så var jag dödstrött idag och det kunde man se utåt...sov dåligt inatt pga ångesten.

Men idag efter att jag hämtade barnen efter jobbet och gick hem så fick jag mail från min lärare att jag klarade uppgiften. Åhhh så glad jag blev och ångesten försvann bara. Jag och barnen firade med att dansa som tok här hemma och åt glass med massa strössel/choklad/lakritssås för att fira! ❤️💋💋

Haha mina barn bryr sig inte direkt om vad det är vi firar bara de får massa gotta så är allt bra och dansa till bra musik såklart❤️
Stolt över mig själv ❤️👌

Likes

Comments