Hejsan.
Hoppas alla mår bra.

Har märkt att många mår dåligt när det gäller vikten. Många har ätstörningar och det är synd för det börjar tidigare att barnen tänker på sin vikt Och det är så hemskt för jag vet hur det är. Jag har haft både anorexia och bulimi och det har varit så himla jobbigt sen jag var 15år och jag är 35år nu och känner fan kommer jag aldrig helt bli frisk från det för även om jag har gjort allt för att slippa den hemska sjukdomen så får jag återfall hela tiden😧😧Jag kan må bra i 3-8 månader och sen kommer det som en smäll och så rasar jag i vikt tills jag och min kropp inte orkar mer och antingen tvingar jag mig själv ur det eller så tar jag hjälp av en psykolog men det är jobbigt att inte bli helt frisk.  Det började när jag var 15år och ville gå ner 2-3 kilo o jag lyckades inte och slutade äta tills jag vägde bara 42kg och mamma tog mig till sjukhuset och jag själv kunde inte se hur smal jag hade blivit. Jag fick hjälp men efter en vecka fick jag panik men alla höll koll så jag åt för dom hotade med att lägga in mig och det ville jag inte så det blev att efter varje gång jag åt så spydde jag så då fick jag bulimi i stället vilket var tufft och jag har återfall av det också fortfarande. Därför fan jag önskar att alla kunde vara nöjda med sig själva och jag med. För än i dag hatar jag min kropp! Och att man inte ska döma andra för vi alla är unika och fina oavsett vad så var nöjd med dig själv du är fin oavsett vad❤💙
Ha en underbar dag alla😊
kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan alla.
Alltså jag blir så arg på dom människor som tycker att det är så jävla roligt att plåga och döda oskyldiga djur på detta sätt och annars också!  Vad fan har dom gjort dom männen som gjorde detta? Jag blir så arg och ledsen av att läsa sådant. Och inte nog med att dom plågar och dödade dom stackars djuren utan dom tog foto och filmade det alls så jävla sjukt!!! Och det ena lodjuret hängde dom upp i en tall för att plåga ännu mer och så tog dom foto på det. Usch sådana hemska människor!! Jag hade blivit lika upprörd om det hade varit människor men jag är en väldigt djurvän och älskar alla djur🐶🐱❤Jag tycker att djur ska få leva ett bra liv så som vi människor får och vi ska ta hand om dom 😊❤

Jag hoppas att de män som tyckte detta var så roligt att göra detta får det straff dom förtjänar!!

Ha en bra dag.
kram

Likes

Comments

Hejsan.
Hoppas ni mår bra. I dag tänkte jag berätta om min berättelse om min händelse med mitt ex. Inte för att jag vill att fler ska läsa min blogg eller få uppmärksamhet utan för att jag känner att jag vill hjälpa andra som har eller är i en våldsam relation för när man är i en sådan relation så känner man sig så ensam och man känner att usch ska jag leva så här resten av mitt liv och leva i rädsla resten av mitt liv! Den känslan är den jobbigaste känslan jag varit med om hur man drömmer sig bort varje dag om hur livet var om jag hade lämnat honom och fått ett normalt. Hur hade min lägenhet sett ut, vilka möbler ska jag ha då. Jag önskar att jag i den stund hade fått veta av andra att jag inte var själv att där finns andra som går eller gått igenom samma sak och vad jag ska göra. Finns där hjälp ut ur detta? sådana saker visste inte jag.
Men jag lyckades fly från honom och fick bo på kvinnojour. Men som många andra är man blind och tror attt allt ska bli bättre en andra gång för jag var så förälskad i honom och trodde att han skulle förändras men dom gör ju inte det särskilt när dom håller på med droger då!
Men jag var så dum och gick tillbaka en andre gång för jag gick på att han hade slutat och han ville ha en chans till och så klart gick jag på det och allt var bra och jag var nyförälskad men sen fick jag veta att han inte hade slutat utan rökte nåt som heter spice. Jag sa till han att han måste sluta annars lämnar jag han och han lovade. Och jag sa att om du är ärlig och vill så kan jag så klart hjälpa han men då måste han sluta. Men det blev inte bättre och 2 månader senare sa jag att jag snart inte orkar mer för jag är så trött på detta och han tyckte att jag var iskall som sa så.
Och den 30/12-2014 så orkade jag inte mer utan sa att nu orkar jag inte mer utan att det är slut.  (vi har en gemensam dotter) Och vi var i mitt kök och pratade. Min son var i tv rummet. Min dotter satt i barnvagnen i köket där vi pratade. och det blev värre för han kunde inte fatta att jag inte ville vara tillsammans med han mer. och när jag vänter mig med ryggen mot han får jag nåt hårt i ryggen 2 gånger och jag faller på golvet framför min dotter. Och vänder mig snabbt mot mitt ex som kommer mot mig med kökskniven i handen o då fattar jag att han har knivhuggit mig i ryggen. och jag kan inte röra mitt vänstra ben alls. När han kommer mot mig så får jag tag i bladet på kniven och håller för att han inte ska fortsätta hugga mig. och dottern skricker av rädsla. min son hör allt och kommer in och slår mitt ex i ryggen med ett leksaks svär men han reagerar inte alls. utan han slår och sparkar mig. för att få mig att släppa kniven. så jag skriker till min son att hämta grannarna för att han dödar mig. och min son springer efter hjälp och grannarna kommer medans mitt ex springer där i från. mina grannar ringer efter hjälp. och hennes barn som är kring 20 år hjälper mig medans vi väntar på polisen och ambulansen. Min son springer efter min pappa som bor i trappan brevid som kommer och tar min dotter. För jag var ju tvungen att åka in för jag var jätte dålig. När jag kom till sjukhuset så hade jag bruten revben, en kollapsad lunga och en ryggmärgsskada. Dom berättade att hade jag inte fått den hjälp jag fick så hade jag dött. Min son var en riktig hjälte i den stunden och är evigt tacksam för att han hjälpte mig.
Jag fick ligga inne i 2 veckor och sen kom jag till kvinnojouren så jag kunde slappna av eftersom jag fick på nytt lära och träna upp benet vilket var jobbigt samtidigt som jag mådde psykiskt dåligt men fick hjälp och har en familj som hjälpte mig igenom dom tuffa stunderna.
Mitt ex fick 10års fängelse för mordförsök.
Jag har märkt efter allt detta hur fruktansvärt vanligt allt detta är med våld i nära relationer, mordförsök och mord när de inte kan förstå att man vill lämna dom eller dom inte kan ha kontroll för det är det dom vill ha kontroll. Tyvärr. Jag hoppas att min blogg kan hjälpa andra. och är det nåt skriv gärna jag vill gärna hjälpa om jag kan. vad jag gjorde i den stunden man vet aldrig. Du är inte ensam.
Ha en bra dag. kram

Likes

Comments

Hejsan. Var i går på sjukhuset hela dagen på förmiddagen hade jag en till hos en psykolog för jag ska göra en add utredning för min syster har det och jag har känt i många år att jag är känt mig annorlunda än andra! Men under samtalet så börjar hon tro att jag kanske har adhd eftersom när jag var ett barn var jag bråkig och hade mycket energi jämfört med mina systrar och kunde inte sitta still. Jag var i gång hela tiden och har varit för nyfiken. Har velat testa allt. Och drogs till fel personer ( dåliga personer ) Haft svårt att koncentrera mig. Men musik har alltid gjort mig lugn. och min morfar men han dog för 2 år sedan och sedan dess har jag känt mig så himla vilse för han var den ända som kunde få mig att må bra med mig själv för jag har aldrig haft dåligt självförtroende det är nog därför jag fick anorexia och bulemi. Så jag hoppas att jag snart kan få veta så jag vet varför jag är som jag är i bland för normal är jag annars bara så okoncentrerad i bland eller ofta. Sen skulle Emilia (min dotter) till röngen för hon har fatt problem med magen länge
så dom har utreder henne.

Och innan röngen så åt vi sådan otrolig god vegan burgare vi letade länge efter vegan mat i Kristianstad men till sist hittade vi och mums allts och sen fikade vi och där hade de också veganskt som tur är😊
Jag bara hoppas vi båda kan få veta vad som är fel med hennes mage och om jag har adhd eller om det är add bara jag får veta för har levt mycket med panikångest attacker och mått dåligt över att känna att jag inte duger alls och jag är trött på att må så här och att ha levt i en våldsam relation också gör mitt liv inte lättare! Jag hoppas bara att jag kan få vara lycklig och göra de saker jag älskar : musik, spela teater eller skådespel och skriva antingen musik som jag gör redan eller en bok och hålla på att blogga det har jag börjat gilla jätte mycket även om ingen hade läst så känns det så bra att få skriva och göra det jag mår bra av att göra😊😊
Ha det bra.
kram

Likes

Comments

Hejsan😊
Jag undrar i bland om jag har en otur över mig hela tiden. Jag kan ha tur i bland men ingen sådan tur att wow vilken tur jag har! Jo jag har ju haft wow vilken tur en gång när jag överlevde den hemska händelsen med mitt ex. kommer att skriva om den så fort jag har tid för det inlägget kommer bli långt och känsliga läsare ska inte läsa det så ni vet. Men jag skriver mest inte för att få uppmärksamhet utan för att kanske hjälpa andra innan det är försent för ingen ska behöva leva i ett förhållande där du bli skadad psykiskt eller fysiskt!

I går blev det stopp på toaletten och först rann det från toan och när jag trodde jag hade fått kontroll över den så började det att forsa ut från vasken. Jag försökte få fatt i hyresvärden men han svarade inte utan då försökte jag höra med grannen men hon visste inte var jag skulle ringa. Så jag försökte kolla på nätet om där fanns någon som kunde komma men den ena tog 3500kr för att komma o kolla och den andre skulle ha hyresvärdens godkännande men efter att min pappa kommit och försöka så ringde äntligen hyresvärden och fixade allt men jag fick hålla på och få upp vattnet från golvet innan han kom och avlopps gubben eller vad det heter😊Jag hade sådan värk i benet så jag kunde inte sova i natt😧😧😧 Men vilken panik jag hade innan jag fick fatt i hyresvärden!!
Men nu är allt bra som tur är.
Ha det så bra med er.

Likes

Comments

Jag är vegan sen länge pga vill inte äta eller använda sådant som kommer från djur. Man ska vara rädd om alla djur.
Här kommer mitt favorit recept på en underbart god vegan carbonare:
4 port.
1/2 hackad lök
250g vegan bacon eller vegan bitar
1 tsk grönsaksbuljong
1/2-1tsk salt
peppar
2 tomater
2 msk majsenamjöl utblandad i 1/2dl vatten
2 dl sojagrädde
4tsk parmazano vegansk ost
fin hackad persilja
börja att steka löken och baconet el. bitarna sen blanda resten och servera med spagetti o ev sallad😊
och njut mums

Likes

Comments

Hejsan.
Vaknade i dag upp till ett grått och blött skåne morgon. Sovde så dåligt i natt har ju fortfarande mardrömmar i mellanåt fast det snart har gått 3 år sedan den hemska händelsen hände med mitt ex, den 30/12-2014 är det 3 år sedan(kommer berätta om händelsen i ett inlägg när jag känner mig redo att skriva allt) . Jag är starkare nu men jag kommer aldrig att glömma en sådan sak inte bara pga att det sitter i huvudet utan för att jag har ärr efter och en mild ryggmärgsskada som påminner mig om det hela tiden. Det hela känns som en hemsk mardröm som man aldrig trodde skulle hända en själv. Men man vet aldrig!Och tyvärr är det vanligare än vad man tror tyvärr!! Pratade med min mamma i går och fick veta att en som jag känner till där jag har växt upp har blivit svår misshandlad av sitt ex mitt framför hennes 2 åriga son! Bara för som med mig, hon skulle lämna sitt ex och han kunde inte acceptera det! Hon höll nästan på att dö. Det är så hemskt och jag blev så ledsen för jag blir så arg när det händer sådan! Nu är hon som tur är på skyddat boende så att han inte kan göra henne illa. När jag var inne i mitt våldsamma förhållande så visste inte jag om det med skyddat boende och kvinnojour men jag tror att jag nog inte hade lämnat han tidigare för det för när man lever i sådant förhållande med våld så blir man jävligt hjärntvätt av allt dom säger o man tror till sist att jag förtjänar det nog men det gör man aldrig så tro aldrig det för dom vill bara ha kontroll över dig!!
Men där finns hjälp med skyddat o kvinnojour i hela landet och man kan få hjälp av socialen och man kan själv ringa kvinnojouren och prata med dom för du ska inte behöva så ut med att leva så!!!
Dom jag var hos tyvärr vill jag inte skriva var jag var för att skydda dom och mig men dom är så duktiga. Dom hjälper en med allt och du kan prata med dom om allt. Riktiga hjältar är dom för dom riskerar sig själva också och man kan prata med dom dygnet runt när man bort där och om man inte bor där om man behöver ha deras hjälp. Eller bara frågor.

Det somhar hjälpt mig är min familj dom ställde upp för mig i allt och gjorde allt för mig. Utan dom hade jag inte varit lika stark. Och att göra allt det som jag mår bra av gjorde jag så som musik, måla särskilt musik och skriva texter för jag älskar att sjunga då mår jag som bäst. Så snart ska jag in i studion och spela in min demo😊 Bara längtar. Och en sak som hjälpt mig mycket är att ta en dag i taget och fokusera mig på allt positiva i livet även dom jobbiga dagarna. En annan sak som hjäpt mig är att lyssna på musik särskilt en låt med Rockgruppen Afi med låten "I hope you suffer " den har hjälpt mig igenom panikångest attacker. Man måste hitta allt som är bra och positivt i ens liv.
Hoppas detta inlägg hjälper lite till nån🌼🌼🌼
Ha en bra kväll alla🌻
Kram

Likes

Comments

Hejsan.
Här kommer mitt första blogginlägg. Är lite ovan men har alltid velat börja blogga men har inte vetat hur jag ska börja.
Jag vill gärna göra nytta av min blogg när det gäller sjukdomen anorexi, våld i relation att man aldrig är helt ensam utan det är vanligare än man tror. Jag vet jag har varit i en hemsk vålds förhållande i 4 år och det gick så långt att jag höll på att dö och då överdriver jag inte utan jag blev nästan dödad och hade jag inte fått hjälp av min son och grannar så hade jag varit död i dag. Många lever i den hemska förhållande och tror att de förtjänar det för man blir så hjärntvättad och många vet inte att hjälp finns. och det visste inte jag alls jag trodde att jag skulle behöva ha det så här hela mitt liv och behöva leva i rädsla hela tiden och vara uppmärksam hela tiden. Jag kommer skiva mer om Hur jag tog mig igenom allt och sakta bygga upp mitt självförtroende och min styrka igen.  Tänk på att du är värd mer än att bli nertryckt och du ska inte tro att du förtjänar det!! Tack för att ni läser😊😊

Likes

Comments