Hej alle jer skønne mennesker <3

Kender i de dage, hvor man bare ikke orker at lave noget? Idag havde jeg sådan en dag. 

Min dag startede kl. 9, hvor jeg blev vækket af mine ´skønne´ hunde. Jeg tvang mig selv ud af min varme seng for at tage tøj på, for jeg skulle i biografen med min mor og min søster. Vi skulle se FINDING DORY, og selvfølgelig græd jeg, da hun fandt sine forældre.  

Vi kom hjem igen kl. 13, og jeg hoppede straks i mit nattøj, og under mit nye uldtæppe. Her lå jeg og spiste marabou og så netflix. Senere sagde min mor at jeg skulle komme ned og spise aftensmad. Og det er altså en LAAANNNG tur ned i spisestuen. Men trods alt, gik jeg ned af de FEMTEN trappetrin og satte mig på en stol. 

En time efter var jeg tilbage i min seng med min computer og netflix, og nu sidder jeg her i min seng og skriver et blogindlæg, om hvor doven jeg har været idag. Men imorgen bliver meget mere produktiv. Jeg skal både træne, være sammen med en veninde, lave lektier og på arbejde. 

Men der kommer snart en opdatering på hvad jeg går og laver. 

Jeg håber i gider også sådan nogle ting her, ellers så skriv lige i kommentaren hvad I godt kunne tænke jer, at jeg skrev om. Ellers så læg lige nogle spørgsmål, så laver jeg da en Q&A

-MARI 


Likes

Comments

Hej Hej. 

Jeg har lavet en blog, hvor jeg vil fortælle om min hverdag osv. Håber i kan lide det. 

Lidt om mig:

Jeg hedder Mari og jeg er 14 år gammel. 

Jeg bor på Bornholm, og går i 9.klasse. 

Jeg har to søskende og i min hverdag dyrker jeg karate. 

Håber i kan lide de små indlæg, der kommer løbende. 

-Mari.Likes

Comments