Kunde inte värja mig från att köpa detta! Är det inte ljuvligt?!! Tänker det som överkast till sängen i gästrummet. Vita väggar, vita trägolv och rosa Mårbacka i fönsterna. Fint va?

Idag är det vackert väder här och faktiskt inte minusgrader så vi kör nig ut till huset ikväll och målar det sista.


Likes

Comments

Som vi brukar göra varje vår åkte vi igår på ett kosläpp utanför Uppsala. Finns inte mycket som är bättre än att se lyckliga kossor skutta runt. Familjen Norman var med och vi avslutade en mysig dag med grillning hemma hos dem.

Har varit på MVC idag och kollat mig och Lisa. Allt verkar gå som det skall. Skönt!Likes

Comments


Så här långt hade bygget kommit i förra veckan när jag, Joanna och lilla Clara var ute och kollade läget. Utsikten är fantastisk! Vi upptäckte att vi har ett blommande körsbärsträd i trädgården. Vi skall ut en kväll igen för att lämna veckans kakleverans till byggarna :O)Likes

Comments

Nu är lägenheten och caféet överlämnade till sina nya ägare. Känner mig ovanligt osentimental. Kanske för allt det vackra som väntar. Dock känns det väldigt konstigt att om ett par timmar lämna Älta för att antagligen inte komma tillbaka på ett tag. 

Ikväll sover vi första natten i fina stugan i Knivsta. Ser fram emot att ha ett kök och kunna laga mat igen!

Likes

Comments

I går flyttade vi alla våra tillhörigheter till ett lager i Uppsala. Stora delar av Eriks familj var uppe och hjälpte till. Man kan väl säga att jag mest arbetsledde ;O)

Idag ligger jag på en madrass på golvet i sovrummet och tar igen mig. Erik och Daniel är vid huset och målar.
 
Nästa måndag lämnar vi över nycklarna till lägenheten och caféet. Vi flyttar då in i en liten stuga i Knivsta där vi kommer att bo tills huset är färdigt i september.

Likes

Comments


Idag har vi (Erik och Daniel) börjat måla huset. Tänkte att det var bra att passa på medans byggställningarna är kvar. Vi målar övre delarna först. De undre når man ju från marken. Vi har valt att måla med Falu Rödfärg. Tycker att det ger ett mer gammaldags och gediget intryck. 

Gjorde en smörgåstårta igår och tog med till lunch idag. Lite grannar och kompisar kom förbi och åt. Jättemysig dag!


Likes

Comments

I fredags på väg hem till Skåne stannade vi på GeKås i Ullared. Vi shoppade till Lisa. Allt hon behöver den första tiden är inköpt. Erik tyckte det var en bra idé att köpa på sig en årsförbrukning av tvättmedel, shampo, tvål och sådant också. Bilen var full!!!

Jag shoppade punschpraliner!


Likes

Comments

V 30 nu! Om tio veckor är hon här. Omöjligt att förstå! Ikväll är det besök hos MVC igen!


Likes

Comments

Var förbi huset en stund igår igen! Där rullar det på och blir sååå fint. Har mycket svårt att förstå att vi skall få bo där. 

Nu har vi äntligen fått till det med var vi skall bo fram till inflyttning i september. Vi kommer att hyra en stuga i Knivsta av en kompis mamma. Jättemysig stuga!Likes

Comments

Igår kom ju då äntligen huset! Vi var på plats hela dagen igår och snabbt gick det. Idag var vi tvungna att jobba men en snäll blivande granne har försett oss med foton under dagen. Visst blir det underbart vackert?!
Likes

Comments