Med to små tette, travle og eventyrlystne barn, er det ikke alltid like enkelt å få til fine bilder sammen. Jeg har lenge tenkt på hvordan jeg skal få tatt de perfekte søskenbildene av dem, hvor jeg kanskje klarer å få noen "fine nok" til å henge på veggen et sted i huset. Nå som det er blitt så fint ute med snø og det hele, måtte jeg benytte sjansen mens jeg hadde den, og jammen klarte jeg ikke ta masse flotte bilder. Bildene blir jo alltid fine med to så skjønne modeller. Uansett så er det en liten utfordring å finne rett sted og treffe blink når det kommer til humør og slike ting.

Her kommer et lite bildedryss til dere, med de herligste vinterbilder jeg har sett på lenge. Ungene er så glad over snøen og fryder seg over at den er her. I dag har det faktisk snødd enda mer, så jeg og storesøster har vært masse ute i snøen - lekt, måket, rutsjet og husket på lekestativet i hagen.

Jeg blir helt varm i hjertet når jeg ser søskenkjærligheten de har seg i mellom. Det er klart at det oppstår naturlige gnisninger i blant, det gjør det vel mellom alle søsken, uansett aldersforskjell. Odin er nå mye mer selvstendig og klarer seg veldig godt selv. Han kommer seg rundt der han vil, og det kan noen ganger bli litt for mye for storesøster, for han vil jo helst være med på alt hun gjør. Hun er heldigvis tålmodig, stort sett. Jeg må si bildene ble ganske så herlige, eller hva syns dere?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • 19 Lesere

Likes

Comments

Samarbeid

Sponset innhold! Samarbeid med Babyshop.no.

Endelig har jeg fått tatt noen bilder av husets nye favorittleke! For litt siden mottok vi en pakke med en fargerik liten kjørebane i tre, med to tilhørende biler, fra babyshop.no. Jeg kikket lenge gjennom produktene i nettbutikken på let etter det perfekte produktet å teste ut. Til slutt falt altså valget på denne, og det er jeg så glad for.

Banen finnes i en større versjon også, med en eller to flere kjørebaner. Hadde jeg visst det da jeg skulle velge, hadde jeg nok gått for den. Likevel er vi storfornøyd med denne mindre versjonen, og barna elsker den! Den var mest tenkt til Odin, for han elsker biler og de har en lignende i barnehagen, som jeg vet han liker veldig godt. Da vi fikk den i hus og pakket den ut, viste det seg at storesøster hadde vel så stor glede av den, som det lillebroren hadde. Jeg må nesten sitte på siden av dem når de leker, for begge to vil helst kjøre bilene samtidig og ha den for seg selv. Det går stort sett greit heldigvis, og de koser seg veldig med den!

Kvaliteten er det ikke noe å si på, den er veldig bra. Bilene passer også fint til! Det var veldig greit at det fulgte med to små biler til banen, så slapp vi lete rundt for å finne noen andre som kanskje/kanskje ikke passet. Den er jo også veldig fin å se på, og står fremme i vinduskarmen hele tiden når den ikke brukes. Den vil nok fint kunne gå i arv til lillesøster også!

Likes

Comments

Personlig

Jeg har så mange fine bilder fra de siste dagene, så i dag blir det skikkelig boom her på bloggen, med innlegg og bilder. Håper selvsagt dere liker det! Kom gjerne med innspill og ønsker til hva dere vil se her på bloggen, da blir det enda lettere for meg å forme bloggen, ikke bare slik jeg vil ha den, men litt etter deres ønsker også!

Vi har alltid hatt dyr i familien - da jeg var liten fikk jeg min første katt da jeg var 6-7 år gammel. Hun var hjertet mitt og virkelig min første baby. Hun sov i sengen med meg og var med på alt jeg gjorde. Hun ble over 10 år gammel og levde et fantastisk liv. Jeg var helt knust da vi måtte avlive henne da jeg var 23 år gammel. Det er rart hvor store spor disse små firbeinte setter i hjertene våre.

De siste årene har jeg fått et stort hjerte for de mer langørede skapningene - nemlig kaniner. Jeg syns de er så fascinerende skapninger, så underholdende og fine. Det er så uendelig mye trist med kaniner også, utrolig mange av dem lever under uverdige forhold og får ikke det de trenger. De herjer stor misforståelse rundt hva det innebærer å eie en kanin og ha den som en del av familien. De trenger mye sosial omgang - aller helst med en av samme art, altså en annen kanin eller flere. Har man ikke mulighet til det, skal de faktisk aller helst bo som en del av familien, inne i huset for å få den sosiale stimulering de trenger.

Vi har to nydelige små "kanutter" som jeg liker å kalle dem. Det var ikke planen å få kanin igjen, men hjertet mitt klarte ikke motstå fristelsen da det for en stund siden ble lagt ut et innlegg om en bortkommen kaninunge, på Facebook. Jeg tenkte at nå var tiden for å hjelpe - jeg driter i hva andre tenker og sier om det, kan man hjelpe, så syns jeg man skal. Om man ikke blir en permanent løsning, så kan man alltids være en midlertidig redning. Jeg valgte å ta inn den lille, en liten frøken, og hun har fått navnet Petra. Jeg begynte raskt å søke etter en venn til henne, og det ble en annen jente, som har fått navnet Karsten (haha, frøkna har bestemt det!). De er perlevenner og trives veldig godt sammen! De bor ute og trives aller best med det. Grunnen til at jeg ikke har hatt dem som innekaniner, er barna - jeg føler ikke det passer seg å gjøre den forandringen, verken for ungene eller for dyrene, akkurat nå. I tillegg så hadde vi hund da vi fikk dem inn i huset, og det ville aldri gått bra om jeg tok inn kaninene da. Hun var ikke av typen som ville latt dem være i fred. Selvsagt hadde jeg aldri latt dem være uten tilsyn i samme rom, men uansett - jeg hadde aldri tatt risken på det.

Jeg er helt forelsket i disse to. De har vokst enormt de siste månedene og trives så godt her hos oss. ingenting gleder meg mer enn å se at de har det fint, og trives. Barna elsker de, og syns det er voldsomt stor stas å få være med på stell og mating. Det meste tar jo jeg og de får ikke noe form for ansvar nå som de er så små enda, men mating klarer de fint å delta litt i. Jeg måtte rett og slett knipse noen blinkskudd av de små ute i sneen nå i helgen og i går. Kaninene freaker helt ut, på en god måte - de løper rundt, hopper og graver over alt! Snøen er tydelig poppis!

Likes

Comments

Hverdag

Jeg elsker vinteren, og som vi koser oss med snøen som er kommet! Den blir sannsynligvis ikke liggende så alt for lenge, her vi bor er det nemlig ikke vanlig med noe særlig snø. Jeg jubler over snøstorm til og med, så det sier jo litt. Jeg elsker det hvite, myke pleddet av snø som har lagt seg over landskapet rundt her. Barna fryder seg over snøen som er kommet - i dag morges sprang begge to nedover mot barnehagen. Glatt er det, og plutselig faller de på rumpa hver sin gang. Heldigvis er de fort oppe å går igjen og kommer seg videre!

Det er skikkelig idyllisk her nå! Jeg håper så inderlig at snøen blir liggende denne uken, det hadde vært så kjekt for barna og så er det så deilig å gå tur i slikt vær. Det føles liksom ekstra rent og friskt ute! I morgen har vi lovet de små å ta med akebrettet mot barnehagen på morgenen, så får de bytte litt på å sitte på det og gå. Det er ikke det beste brettet å ake på, men for en variasjon i morgenturen til barnehagen, passer det fint! Heldigvis har det tau knyttet fast, så vi har noe å dra i slik at de får litt fart.

Har du snø der du bor?

Likes

Comments

Barneklær

I dag sa jeg fra meg kontrollen på morgenen, og barna fikk selv bestemme hva de skulle ha på seg. Minstemann kunne vel strengt tatt ikke brydd seg noe mindre. Han syns det var stas å få plukke ut klær fra skuffene, han røsket med seg en genser og bukse, før han sprang avgårde. Thale derimot, syns det var så kult og hun var så stolt da hun fikk velge helt selv! Vanligvis finner jeg frem antrekk til hver dag, kvelden i forveien, så alt er klart og slik at vi slipper å bruke tid på det på morgenkvisten, hvor tiden vanligvis er noe knapp.

Klærne hun valgte i dag, er fra Pomp De Lux. Det var blant plaggene jeg fikk tilsendt for litt siden, og hun elsker de nye klærne sine! Jeg elsker kombinasjonen av tights´en og genseren, både farge og mønster har sine ulikheter, men likevel så passer det så godt sammen!

Klærne til Thale (med unntak av skjørt og sokker) er sponset!

Likes

Comments

Snapchat, KONKURRANSE

Hva er vel bedre enn å starte uken med en konkurranse? Jeg og de andre i mammabloggerne, har nå hver uke frem mot jul, konkurranser på Instagram, hvor du kan vinne fine premier! Vi har allerede hatt et par stykker, blant annet med premier som fargerike posters og biteleker/suttesnor.

En ny uke er nå i gang og vi har en ny konkurranse til våre fine følgere! Konkurransen er i samarbeid med barneglede på Instagram. Du kommer direkte til profilen deres ved å klikke på her! Selve konkurransen finner du ved å klikke her! - der finner du også mer informasjon om konkurransen! Så alle sammen, delta gjerne og tips andre som kunne tenke seg å vinne denne fine premien!

Likes

Comments

Samarbeid, Barneklær, BARNEUTSTYR

Sponset innhold!

Jeg har virkelig noen heldige små barn i hus! For noen dager siden fikk vi nok en sponset pakke i posten, og det er så gøy! Denne gangen var det en herlig pakke fylt med nydelige plagg fra PompDelux! I flere år har jeg siklet etter plaggene de har, og det er så mye fint, både til jenter og gutter. Jeg klarte nesten ikke velge, og det tok sin tid før jeg ble enig med meg selv om hva jeg skulle klikke hjem fra nettbutikken deres.

Til slutt falt valget på en haug med nydelige ting, og jeg er så fornøyd. Jeg er helt forelsket i plaggene og gleder meg over at barna er så heldige! Jeg fikk faktisk bestilt til alle tre - en body til lillesøster i nydelig rosa farge, en genser og en pysj til Odin. Thale fikk også to gensere og to tights.

Dere skal få se plaggene nærmere etter hvert! Jeg har ikke rukket å pakke opp alt enda, vi har bare så vidt rukket å sett på det. Men jeg skal love dere flere innlegg med disse nydelige plaggene, samt min "vurdering" av de.

Likes

Comments

Barna

For et par dager siden, hadde vi 4 års-feiring av Thale. Hun storkoset seg og det gjorde vi også! Hun hadde lenge snakket om hvor mye hun ønsket å ha et selskap med vennene sine, og det ble stor suksess! Vi laget en enkel meny med pølser, pølsebrød og lomper, sjokoladekake og boller, samt rød gele og vaniljesaus. Det ble spist godt av alle valgmulighetene, og barna var veldig fornøyde. En stund etter mat, sprang hele gjengen opp i andre etasje, hvor de lekte lenge på rommene til barna. Lille Odin prøvde så godt han kunne å holde følge med alle de store jentene som var der, inkludert sin søster, og løp tappert etter dem, med et stort smil om munnen. En lykkeligere liten gutt, skal man lete lenge etter! Han elsker folk og er så glad i livet!

Tilbake til selskapet, vi hadde som mange andre har, "fiskeleken". Vi laget små godisposer til hver, og de fikk fiske dem, med ordentlig fiskestang. Det var stor stas og det ble både ett, to og tre gledeshyl. Det er ingenting som er herligere enn glade og lykkelige barn, og det kan jeg trygt si at vi hadde i hus denne kvelden. Mens barna herjet fra seg, fikk vi voksne sitte å skravle litt. Det var koselig, det også! Jeg kjente ikke noen av dem fra tidligere, så det var kjekt å bli litt bedre kjent i mens vi hadde sjansen til det. Det er ikke så lett å få det til i hverdagen, ved henting og bringing i barnehagen.

Gavene var frøkna storfornøyd med! Hun elsker å tegne om dagen, og fikk hele to nye tegnebøker - en med prinsesser og en med my little pony, samt tusjer og fargeblyanter. Hun fikk også et stort dyrelotto-spill, og det gledes til vi får brukt det ordentlig. Jeg husker vi brukte det flittig når vi skulle lære henne om ulike navn på dyr, dyrelyder etc, da hun var liten. Det er perfekt å ha til lillebror i huset også! Perleglad som hun er passet også 3000 nye perler og to perlebrett helt perfekt! Det var en helt perfekt kveld, og vi hadde og har enda en meget lykkelig jente i hus!

Likes

Comments

Samarbeid

Forrige uke mottok jeg en spennende pakke i posten. Den har jeg ventet lenge på, og det var så kjekt å endelig få den i hendene. Innholdet er for å ha det sagt, sponset, og dette innlegget skriver jeg i samarbeid med Babyshop. Det var så stor stas å få til et samarbeid med dem, og jeg er veldig fornøyd med produktet jeg mottok!

Jeg var så heldig å få velge ut etter eget ønske, og valget falt på en kjekk liten "kjørebane" i tre, med to tilhørende biler. Den er fra Classic, og har skikkelig sterke og flotte farger. Bilene plasserer man enkelt på toppen av banen, og dem kjører selv ned til bunnen og ut på gulvet.

Enda har jeg ikke rukket å ta noen bilder av bilbanen i bruk, da barna sjelden har tid til å sitte i ro i mer enn typ 1 - 2 sekunder om dagen. Jeg skal prøve å lure dem til en liten shoot senere i dag, eller i morgen, så dere skal få se litt mer av den da. Jeg kommer også til å poste på Instagram etter hvert som vi får brukt den!


Likes

Comments

Vi i Mammabloggerne er på jakt etter et nytt medlem! Kanskje det er nettopp deg vi ser etter? Vi har ikke mange krav, men noen kriterier har vi satt!

Vi har i en stund nå kun vært 5 mammabloggere og vi ønsker nå å utvide. Om du kunne tenke deg å joine gjengen må du legge igjen bloggadressen din i kommentarfeltet. Vi vil fortløpende se gjennom "søknadene" og gi dere tilbakemelding.

Vi vil ikke velge noe fast medlem før alle potensielle kandidater har gjestet snappen, for det er viktig for oss at det snappes kontinuerlig og med interrressant, kreativt eller morsomt innhold.

Vi søker etter norske eller svenske mammaer (eller pappaer!) som blogger. Det ligger liksom litt i navnet vårt Mammabloggerne. Alder har ingen betydning. Du kan gjerne kommentere under innlegget vårt på Instagram og det finner du HER!

  • 50 Lesere

Likes

Comments

Skrevet i : Personlig
Pepperkaker eller lusekatter? Åååh, mitt juleglade hjerte sier pepperkaker. Men så er jo lussekatter så godt også! Jeg stemmer for pepperkaker aller mest, det er jo det som virkelig er julen, i alle fall for meg.

Torsk eller lutefisk? Uff, ingen av delene. Jeg liker torsk, til en viss grad, men ikke i jula. Hadde jeg fått servert fiskemåltid på julaften tror jeg faktisk at jeg hadde begynt å grine.

Pinnekjøtt eller ribbe? Jeg har alltid hatt pinnekjøtt til det store julemåltidet og for meg ville det vært hetl unaturlig å velge noe annet. Siden jeg ble sammen med kjæresten og startet med julefeiringer sammen med hans familie, så har vi spist andre ting enn pinnekjøtt, slik som kalkun og ribbe. Det er sykt god mat og absolutt et julemåltid verdig, men på selve julaften vil alltid hjertet mitt smelte litt ekstra for litt deilig pinnekjøtt.

Rødkål eller surkål? Surkål, no doubt. Har vel ikke smakt rødkål ordentlig heller når jeg tenker meg om.

Kransekake eller småkaker? Har egentlig ikke noen tradisjoner med noen av delene. Vi bruker aldri ha kransekake i julen og heller ikke stort av småkaker. I kjæresten sin familie, er det veldig mye mer småkaker. Det er godt, men ikke førstevalget. Skulle jeg valgt, ville jeg ikke tatt noen av delene. Favoritten min i julen er is og frukt, faktisk.

Riskrem eller risgrøt? Begge deler er jo (igjen) såå godt! Risgrøt bruker vi ofte ha som lunsj på julaften, og riskrem til dessert. Ja takk, begge deler!

Julebrus eller gløgg? Julebrus, uten tvil!

Hjemme eller borte? Jeg liker meg helt klart best hjemme i julen. Det er koselig å dra på besøk til andre også, men selve julekvelden liker jeg aller best å tilbringe hjemme. Mest praktisk i forhold til legging av unger, og vi slipper å drasse med oss masse greier på reise.

Norsk eller utenlands? Julen må feires i Norge, there´s no doubt about it! Jeg elsker kulden og vinteren, og ville aldri valgt å feire for eksempel i varmere strøk.

Gi eller få? Begge deler er koselig. Det er alltid gøy å få en fin gave fra noen som virkelig har lagt omtanke i den, samtidig som det er veldig kjekt å gi bort en gave man har brukt tid på.

Sjokkis- eller pakkekalender? Jeg liker ikke så godt sjokoladen i kalenderne som finnes i butikkene, så må jeg velge, velger jeg pakkekalender-varianten. Samtidig så er det ikke så viktig. Her hjemme har barna hver sin pakkekalender med enkle små gaver, som rampenissen legger i julestrømpene, hver morgen.

Plast eller ekte? Jeg hsuker da jeg var mindre, så sa jeg til meg selv og andre, at jeg - jeg skulle aldri ha plast i hus. Med tanke på juletre altså! Jeg elsker lukten av den ekte varen og det er fortsatt det som varmer hjertet mitt mest. Samtidig er plast utrolig greit, og jeg angrer ikke på at vi valgte det for et par år siden. Vi valgte det med tanke på at vi da hadde en liten kattunge, og hadde startet vår egen familie med baby. Plast var da det greieste valget i form av at vi slapp dryss av barnåler rundt på stuegulvet.

Når pyntes treet? Her i huset elsker jeg å starte tidlig! De siste årene har vi pyntet allerede i November, gjerne i midten av måneden. Det har vært både på grunn av at jeg elsker julen og barna syns det er veldig stas når vi tar frem pynten. Ofte har kjæresten vært bortreist i ventetiden frem mot julemåneden, på jobb. Derfor har det vært greit å kunne starte pynting og forberedelser litt ekstra tidlig, for å korte ned ventetiden og kunne kose oss med det, bare jeg og ungene, samtidig som vi sparte en del av aktivitetene til han kommer hjem.

Varer julen helt til påske? Nei, her i huset gjør den ikke det. Men, som mange andre gjør, tar ikke jeg bort julepynten så fort romjulen er over. Jeg syns det er koselig å ha det stående litt ekstra lenge.

Hva gir julestemning? Julesanger med de som inspirerer meg mest - Solveig Slettahjell blant annet. Platen hennes "Jul i Betlehem" er det fineste som finnes av julemusikk! Du burde høre om du ikke alt har gjort det! Uansett, annet som gir meg julestemning er snø (sadly, vi har ikke mye av det her vi bor), filmen Polarexpressen og lukten av pepperkaker.


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

God morgen, alle sammen! Jeg har nå vært våken i et par timer allerede, sammen med ungene. Vi startet dagen med frokost i sofaen og julefilm på skjermen. Det falt i smak, kan dere tro! Nå skal vi straks ut å gå på tur, hvor første stopp er lekeplassen. Det er ikke spådd spesielt bra vær, i dag heller, så vi har ikke planlagt stort for dagen. Det blir så surt om vi legger store planer og vi må avlyse alt. Selvsagt skjer det innimellom, noe som er helt normalt, men likevel. Vi tar dagen og timene fremover som de kommer, og ser litt an hva vi finner på!

Vil også minne dere på konkurransen jeg har gående på Instagram nå! Den finner du ved å KLIKKE HER! Jeg trekker vinneren på søndag, i løpet av kvelden!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

Hei dere! Nå føler jeg det er evigheter siden jeg har skrevet skikkelig her, slev om det ikke er det. Noen ganger går bare ikke tiden opp med alt av gjøremål som skal gjøres, spesielt nå før jul. Nå er vi i alle fall i rute med ting og tang, og kan ta helgen imot med god samvittighet. Jeg er hjemme om dagen, eller rettere sagt, jeg er sykemeldt. Akkurat det, kan jeg komme tilbake til i et annet innlegg. Alt er tipp topp og veldig fint, for de som lurer på det!

I dag har vi hatt en ordentlig busy dag, og det føles helt himmelsk at dag nå er blitt kveld. Ungene er i seng, slitne og trøtte etter en lang dag. Minstemann sover godt allerede og storesøster sovner nok snart, hun også. Jeg kjenner jeg er skikkelig trøtt i dag, jeg og. Vi har vært skikkelig slappe, hele gjengen, de siste dagene. Forkjølelse har rammet oss alle fire i huset, i mens lillesøster ligger godt beskyttet i magehuset. Heldigvis er det ikke sånn skikkelig heavy greier, og jeg håper inderlig vi slipper unna den tyngste varianten.

I skrivende stund sitter jeg godt plantet under teppet i sofaen, og jeg har ingen som helst planer om å flytte meg herfra. Jeg gleder meg sånn til kveldens håndballkamp, og skal følge med fra start til slutt!


Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

Heimen vår har vært julepyntet en stund allerede, og det er så utrolig koselig her! Det er vel fakitsk snart tre uker siden vi dro frem de første lys i vinduer og pyntet treet. Nå er det altså så varmt og lunt og stemningsfult, jeg bare må dele noen små bilder av hvordan vi har pyntet, med dere. Jeg virkelig elsker denne tiden på året, det er så mange fine ting som skjer i familien og vi skal så mye gøye ting.

Tilbake til pynten og dekorasjoner. Som dere ser, har vi pyntet ganske enkelt, ikke noe overdådig og pompøst. Vi har et enkelt tre i plast, som jeg er overrasket over hvor fint er. Det er nå tredje eller fjerde året vi bruker det, og det ser like fint ut enda. Jeg tenker ikke over at det er kunstig når vi pakker det opp og plasserer det midt i stua vår, det ser veldig naturlig ut og er kjempefint! Ellers er det en masse forskjellige smånisser - noen jeg har laget som liten, noen fra barna og noen fra butikkene. I vinduene har i store papir-julestjerner fra IKEA og de tradisjonelle stakene med lys. Ungene har også hver sin julestrømpe, hvor rampenissen legger en liten gave, hver morgen nå i adventstiden.

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

Her hjemme har vi stått på som helter i dag! Helt fra vi stod opp har det vært action. Barna ble sendt avgårde i barnehagen etter frokost og de var mer enn klare for en ny dag der! Jeg bestemte meg for å prøve meg på en liten økt på tredemølla, og det gikk overraskende bra. Jeg elsker å trene intervaller, og det er vel mitt største savn nå som gravid. Nå klarer jeg ikke løpe alle dragene i programmene jeg kjører, og må senke farten mange hakk. Men! Jeg gjennomfører og akkurat nå er det det viktigste. Trening fikk jeg nok av i dag likevel, med husvask, støvsuging, rydding, kasting av skrot, handling, baking av kaker og boller. Man ligger ikke på latsiden, nei!

I dag er det nemlig tid for å feire vår flotte 4 åring i huset. Vi har lenge tenkt tanken på om vi skal eller ikke skal ha selskap, men kom til slutt frem til at det måtte vi bare ha. En god del av barna på hennes avdeling har startet å ha selskap nå som dem fyller 4 år, og ettersom Thale har spurt veldig mange ganger etter det, bestemte vi oss for å gjøre det, vi også! I dag er dagen endelig her, og dere kan tro det er en frøken som er klar for fest! Jeg kjenner at jeg er veldig klar selv, og gleder meg veldig på hennes vegne!

Stemningen er på plass og den er mildt sagt på topp! Hun er så fryktelig spent. Det blir nok en fantastisk kveld for henne, og jeg kjennet at jeg ikke orker stresse med leggetid i kveld, haha! Noen ganger er det ikke så nøye med når dem legger seg, og i dag er det jo bursdagsfeiring nr 2, så da vil nå jeg si at det er på sin plass med litt utvidet leketid i kveld!


Likes

Comments

Skrevet i : Samarbeid

Sponset innhold!
Innlegget er skrevet i samarbeid med personligalmanakk!


Hei, og god tirsdag! Nå må jeg bare dele noe skikkelig gøy med dere! Jeg la nettopp ut et nytt innlegg på instagram - marilenjorgensen. Det var ikke hvilket som helst innlegg heller, men en ny giveaway! Jeg har lenge hatt planer om å legge den ut, men det har bare blitt med tanken. Nå derimot, er den endelig ute, og du kan klikke på lenken under bildet i innlegget her, for å komme til konkurransen!

Du finner konkurransen på min Instagram - marilenjorgensen!
Vinneren trekker jeg førstkommende søndag!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

I går kveld tok vi turen ut hele gjengen, det var nemlig tid for tenning av den offisielle julegranen her vi bor. Det skulle være flere slike i går, rundt på øya vi bor, men vi dro til den nærmeste. Noe annet ville vært litt pointless, ettersom minsten ikke var helt i form. Vi kom oss i klærne, ut av dørene og i bilen. Masse folk hadde møtt opp, til tross for kaldt og dårlig vær. Det er jo som dem sier, det finnes fint lite som heter direkte dårlig vær, det er som regel tøyet det står på. Kler man godt på seg, tilpasset etter værforholdene, går det som oftest veldig bra! Barna koset seg veldig, det var første gang de var med på det og det var stor stas! Nissen kom, det var litt både og, men mest morsomt. Med godteposen trygt plassert i hånda, var det skumle glemt for lengst, og vi trasket hjemover. Snop til dessert etter kveldsmat etterfulgt av litt iPad, var en helt perfekt avslutning på en fin førjulskveld.

Likes

Comments

Skrevet i : Ukens

Nok en uke har gått forbi og nok en gang har det vært en av det begivenhetsrike slaget. Det er jo ingen hemmelighet at det skjer litt av hvert i hverdagen med små barn i hus. Det har vært både rolige og mer travle dager, som det som regel alltid er. Onsdag forrige uke, kom papsen i huset endelig hjem og gleden var da så stor at ord ikke kan beskrive det. Det var så fint å endelig være samlet igjen og gjett om vi koset oss! Resten av uken gikk stort sett som vanlig, med lite ekstraordinære gjøremål og hendelser. Hverdagen er noen dager ganske lik, hver dag. Fredagen var vi en tur i byen, til dyrlegen med bikkja og noen andre ærender. Helgen bestod av en festfylt lørdag etterfulgt av en meget rolig søndag. En helt flott uke, med mye førjulskos for alle mann!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

Etter endt frokost og Morgenkos med mine fine små, er jeg nå mer enn klar for å gjøre meg i stand for dagen. Vi tar timene som dem kommer ettersom vi enda er ganske trøtte og ikke helt i optimal toppform om jeg kan si det sånn. Vi har uansett masse kjekt på planen i dag, og det skal dere få være med på!

Nå som den nye uken er i gang, tenkte jeg det var på sin plass å dele den nye snap-planen for mammabloggerne. Det blir en spennende uke, med hovedsakelig oss faste som snapper. Kanskje dukker det opp en gjest også? Det får vi bare se, og uansett så skal det bli en fin uke! Jeg gleder meg til å følge med på alle sammen!

Likes

Comments

Skrevet i : KONKURRANSE

Jeg elsker å dekorere på barnas soverom! Det er så gøy å styre med bilder og plakater, wallstickers og annet på veggene. Barna syns også det er veldig morsomt og elsker å få nytt opp på veggene sine!

Jeg har mange ideer til hva jeg vil dekorere veggene med, og jeg elsker virkelig posterne fra barnevegg! De er så kule, fargerike og virkelig unike. Den kommende uken, har mammabloggerne en super konkurranse gående, i samarbeid med nettopp @barnevegg på Instagram! Du kan vinne en valgfri poster fra dem, og jeg håper så mange som mulig av dere vil delta!

Likes

Comments