1. Drikke mer vann. Jeg er så dårlig på å drikke nok vann, får alltid hodepine eller lignende. Så er det jo veldig sunt for kropp og hud å drikke masse vann.

2. Trene. Har vært så dårlig på å trene det siste året på grunn av mye skole og jobbing. Selvsagt ingen unnskyldning, så nå blir det skjerpings.

3. Reise. Føler virkelig ikke jeg har reist nok de siste 4 årene, har til sammen reist 2 ganger... Derfor er dette noe som må gjøres mer av i 2018.

4. Bli mer komfortabel med meg selv. Hvorfor akkurat det? Det siste året har jeg slitt utrolig mye med voksen acne som det så pent kalles. Dette ga meg en stor knekk, men går nå på isotretinoin og merker allerede stor forskjell.

5. Bli mer fokusert på skole. Har vært litt på latsiden det siste semesteret som har vært nå. Dette skal jeg ta meg sammen på og gjøre en kjempe god jobb fremover.

6. Spise sunnere. Dette er vell kanskje verstingen for min egen del! Jeg tar ofte meg selv i knaske på noe godt hele tiden, dette må ta slutt dersom jeg skal komme i bedre form.

7. Bli helt frisk. Har vært syk nå i ett år, dette på grunn av noe som henger igjen fra en operasjon fra jeg var 5 år. Dette skal nå fikses på 25.januar, så håper jeg på null sykdommer resten av 2018!

8. Ta nye tatoveringer. Jeg må oppgradere tatoveringene mine, da det snart er 4,5 år siden sist. Har fått en del penger og gavekort i julegaver så dette skjer snart.

9. Besøke familien oftere. Må finne meg tid imellom alt skole og jobb for å reise hjem oftere. Det er tross alt det eneste stedet jeg slapper skikkelig av og føler meg ordentlig hjemme.

10. Dra til tannlegen. Kanskje en merkelig ting å skrive opp? MEN jeg har super skrekk for tannleger og leger. Skulle egentlig vært til tannlegen for over 1 år siden, men har bare utsatt det. 2018 får være året hvor jeg biter tennene sammen og kaster meg ut i det.

11. Ta masse bilder. Jeg elsker å ta bilder av alt mulig rart. Dette har jeg ikke vært flink nok til å gjøre, men med nye linser, så skal jeg sørge for å lage litt tid til fotografering igjen.

12. Flytte med kjæresten. Dette er noe jeg gleder meg masse til, men vi får se om vi får den leiligheten vi ønsker oss når den tid kommer.

13. Lese bøker. Det jeg er dårligst på er å lese bøker, jeg har ikke tålmodigheten til det og blir rastløs med en gang. Dette skal jeg nå prøve å få bukt med og hvem vet? kanskje jeg får det til.

14. Rydde i klesskapet. Jeg må virkelig rydde og få sortert i klesskapet mitt snart, jeg har altfor mye klær som aldri har blitt brukt.

15. Gå minimum 1 topptur. Jeg elsker fjellet og naturen. Derfor er dette noe jeg må sette av en helg til i ny og ned. Hva er vell ikke bedre enn frisk luft og natur?


Likes

Comments