Hej! För någon dag sedan kom Julia på ett smeknamn till mig. Har även nu valt att starta en blogg under det namnet istället. Så ni får gärna kolla in min nya blogg och även läsa varför mitt smeknamn är just det osv.

http://nattstad.se/sika  http://nattstad.se/sika  http://nattstad.se/sika

 http://nattstad.se/sika

 http://nattstad.se/sika

 http://nattstad.se/sika

 http://nattstad.se/sika

 http://nattstad.se/sika

 http://nattstad.se/sika

 http://nattstad.se/sika

 http://nattstad.se/sika

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! sitter just nu och kollar på Sora no otoshimono som är en Anime serie. Riktigt bra faktiskt. Ska kolla ett avsnitt och typ sedan gå och duscha. Sedan blir det väl att mysa ner sig i sängen med ytligare några avsnitt haha. 


Likes

Comments

hej hej! Söndag idag och jag har varit iväg en stund med pappa. Eller aa typ hela dagen. Nu sitter jag bara på mitt rum och chillar till musik och är väl typ det som kommer hända resten av dagen också. Har ju inget annat för mig och är riktigt trött så kommer bara bli en chill dag idag. Skola imorgon igen och ja de känns la sådär men men. Vi hörs i alla fall senare.Likes

Comments

Hej sitter just nu hemma på mitt rum och kollar på the vampire diaries. Har ju missat några avsnitt så kollar ikapp dom nu och sedan får vi se vad som händer. Är riktigt trött men vill absolut inte gå och lägga mig sedan haha. Ska i alla fall kolla dom två avsnitten jag har kvar nu och sedan får vi se vad som händer. Antar att vi hörs senare i alla fall.


Likes

Comments

Nu har jag ätit och tittat på lite videos med Moa (epicfaiil.se). Så ska bara fixa det sista innan jag ska gå mot Sandra, Vet fortfarande inte vad vi ska hitta på men det lär jag väl få reda på när jag väl är hos henne antar jag. Ska väl även försöka mobilblogga under tiden för att uppdatera bloggen. Men annars kommer det givetvis något inlägg när jag är hemma igen. Fast det gör det antagligen ändå haha. Men vi hörs senare. Puss pussLikes

Comments

Hej! Har precis städat mitt rum och ja blev la hyfsat nöjd i alla fall haha. Ska vara med Sandra idag men måste verkligen äta något innan så ska nog fixa nudlar. Är sjukt sugen på att äta med mina ätpinnar också så haha. Ja det är så det får blir. Sedan ska jag ju bara gå till Sandra och träffa henne. Ingen aning om vad vi ska hitta på haha. Men nu ska jag gå ner och fixa lite nudlar så hörs vi sedan.

Saknar dig Julia. Hoppas du har en toppen helg hos din pappa. Tack för att du alltid står upp för mig och finns där. Älskar dig obeskrivligt mycket. 

Likes

Comments

Var med mamma i stan idag. Vi letade efter en skolavslutningsklänning men hittade ingen tyvärr. Eller hittade en men den fanns inte i min storlek. När vi kom hem så kollade jag om den fanns på nätet att beställa. Men självklart var min storlek slut där med. Sedan så hittade mamma en riktigt snygg klänning som jag valde att beställa istället. Så nu har jag beställt en skolavslutningsklänning. Bara att vänta tills den kommer och sedan till skolavslutningen så jag kan få använda den. Ni kommer även få bild på den samma dag som jag har skolavslutning haha. Puss puss

Älskar den här bilden och vill verkligen tillbaka. Saknar Fredriks kramar så otroligt mycket. Han är bara fööör mysig haha. Honom måste man definitivt krama och snacka med. Juste han accepterade även mig på facebook förut yey + att han svarde på mitt meddelande. Kan dagen bli bättre? Nä skulle inte tro det.


Likes

Comments

Som ni vet så var jag ju på Yohio konserten igår med bästa vännerna. Super chill. Var även signering efter som vi var på. Skulle egentligen inte gått på den men vi stod nästan längst fram i kön så vi gjorde det ändå. Var verkligen super kul. Vi kramades även med Fredrik (Yohios basist) och Dennis (Yohios nya trummis). Fick två kramar av Fredrik. Tog även kort med honom och så fick han en puss på kinden. Han var verkligen super mysig och deras kramar är ju bara magiska. Va helt galet sjukt och har inte riktigt fattat att jag verkligen varit där. Hade i alla fall en sjukt kul kväll med Julia och Eddie. Sedan i signerings kön kom även Kramis fram till oss också. Super mysigt. 

Men aa här kommer några bilder finns fler men måste kolla igenom alla också. Ska även göra en sådan video som jag gjorde över #foooexperience. Men nu ska jag fixa klart mig och lite så. Vi hörs senare och så kommer de några bilder här.
Likes

Comments

ja då sitter vi kön nu då. Och Ja vi sitter ner och köar haha. Ska möta Eddie om en timma och sedan är de bara 30 min kvar till insläppet. Men vi hörs säkert under tiden. Puss puss

Likes

Comments