Header

Dalby Söderskog National park

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Påväg till kosläpp vid Nils Holgersson gymnasiet i Skurup

Smygehuk

Abbekås hamn

Road trip

Igår så körde jag och Robin upp till Skurup för att se kosläpp. Vi har aldrig tidigare sett det. Hur kul som helst att se hur glada korna blir av att bli släppta på grönbete efter att ha varit inne hela vinterhalvåret.

Såklart så missade vi det första släppet! Men tur som är så arrangerar de två släpp. Vi lyckades sysselsätta oss där i 3 h och Nils Holgerssons gymnasiet ställer ut, de har ponnyridning och hopptorn för barn, korvförsäljning och så kan man kolla på korna, kalvar och andra djur som de har där samt mycket mer.

Tidigare event så har de haft över 10 000 åskådare. Jag vet inte hur många som var där nu, inte lika många men ändå en hel del.

Efter ko- släppet så åkte vi mot Abbekås hamn och gick runt där lite. Väldigt vackert med de små fiskehusen! Där satt en liten katt och njöt bland båtarna. Därefter så åkte vi till Smygehuk, Sveriges sydligaste udde och köpte varsin glass haha och vem stöter jag på där? Jo en gammal arbetskamrat till mig! Vad är oddsen? Märkligt att stöta på varandra just där.

Efter vår lilla road trip så åkte vi hem till min familj som bjöd mig och Robin på middag och så var vi där en stund innan det var dags att bege sig hem till lägenheten.


Det var en toppendag och vi hade verkligen tur med vädret dessutom!


Likes

Comments

What a great day to put on the sneakers and go out for a run..

När jag var hemma från jobb igår så tog jag på mina joggingskor och sprang ner till Ribersborgsstranden. Jag trodde först att det skulle vara kyligt, men det var helt underbart! Det var helt vindstilla. Jag satte mig ner på en sandsluttning och kollade ut mot havet. Mindfulness på hög nivå!

Jag pratade med min kompis Josefine i telefon samtidigt så jag var inte helt ensam på min joggingtur! :-)
Robin hade fixat mat under tiden så vi käkade ihopa därefter så hade vi en lugn hemmakväll tillsammans.

Likes

Comments

Vårkänslor..

Idag så lunchade jag ihop med min älskling på ett ställe som heter Nam Do. Jag brukar gå dit emellanåt de serverar god vietnamesisk mat. Om ni inte varit där så kan jag varmt rekommendera det.

Efteråt så gick jag och Robin en promenad i det härliga vädret. Vilken vårdag det har varit här nere i Malmö! Hur har eran dag varit?:-)

Likes

Comments

Påskigt värre!

Igår så var jag på påskmiddag igen. Hemma hos Robins mormor. Det var trevligt och god mat:-)

Idag så har jag jobbat som vanligt och sen drog jag till gymmet. Jag har sagt till mig själv nu att jag måste ändra på mina vanor så får hoppas att jag håller det! Startskott idag. Äta hälsosamt och träna regelbundet är vad som står på mitt schema framöver;)

Likes

Comments

Vårkänslor<3

Idag så gick vi ut till Ribersborg i den härliga vårsolen. Vi satte oss för att käka ute vid kallbadhuset, så himla underbart!

Likes

Comments

Påskmiddag x 2

Igår så var man visst lite bakis efter en spontanutgång och så skulle ju jag och Robin iväg på två påskmiddagar haha snacka om en bra dag att vara bakis på!

Vi var först hos Robins faster där vi fick pyssla lite och måla varsin äggkopp. Jag blev ändå rätt nöjd med min kreation ^^ eller vad säger ni? 

Efter det så åkte vi till familjens bekanta och vänner och firade påsk. Mycket god mat och trevligt var det!

Likes

Comments

Ambitious tips

Nouw Magazine