Header

Min fine man överraskade mig på morgonen med frukost på sängen. Hur fin är inte han då?

Jag fick sedan öppna min present viket var 2 T-shirtar med "MELODIFESTIVALEN 2017" tryck. Så jag tänkte: Va ska vi se melodifestivalen? Då säger Robin jaa vi ska se finalen på Friends Arena i Stockholm. Skitkul! Vilken bra present!! Han hade fixat och bokat allt, hotellövernattning + flyg etc. så om 2 veckor så bär det av mot Stockholm!!

Jag som tycker det är så himla roligt med musik, nya låtar och framförallt låtskrivandet, vilket jag själv sysslar liten del med. Sen finns det inget bättre än att resa och en weekend i Stockholm är ju helt perfekt!

Likes

Comments

Middag och goda drinkar med fina vänner <3

Efter jobb så stack jag och mina vänner för att käka middag och fira lite dagen innan min födelsedag inne på restaurangen pinchos :)

SUPERGOD DRINK VERKLIGEN!

<3

Sen så lirade vi lite biljard ;)

Ha det fint allesammans!

Imorgon när jag vaknar upp så är jag inte 15 år längre;) hehe


Likes

Comments

Allmänt, Förebilder - Ambitious People, inspiration & motivation

Hej allesammans,
Här nedan kan ni läsa hela min intervju med entreprenören Klara-Maria Mach . Låt er inspireras!


- Vad är dina 3 främsta tips för att lyckas?

Att lyckas beror mycket på vad man har satt upp för mål/slutdestination. Hur lång tid det tar innan du lyckas, beror återigen på vad du vill uppnå. Men enligt mig behövs det tre faktorer för att lyckas oavsett vart du är påväg;

* Ha självförtroende! Är du säker i det du gör och visar det utåt kommer fler att förstå att det du gör är TOPPEN.

* Ge aldrig upp! Oavsett hur tungt det kan kännas i vissa perioder är det viktigt att du inte ger upp. Uppförsbackar gör dig starkare. Kämpa!!

* Utnyttja nätverket och ta hjälp. Ensam är aldrig stark och i början kan det kännas fånigt/dumt att fråga andra. Men du kan inte allt och kommer aldrig göra det. för att spara din tid och energi – nyttja det du har.

- Vad är det bästa med att vara egenföretagare/ entreprenör?

Oj, det finns så himla mycket. Svårt att enbart plocka en faktor. Men för mig handlar det om att arbeta med det jag brinner för och därmed skapa något värde för en annan person. Då får jag anpassa mitt liv och tid efter det jag älskar – är ju fantastiskt.

- Vad är den häftigaste upplevelsen du varit med om?

Wow! Haha, ännu en fråga som svår att svara på. För mig har de häftigaste upplevelserna förknippats med ”första gången”. De häftiga upplevelserna har varit bl.a.;

* När bloggen lanserades!

* Första gången jag föreläste för gymnasieelever!

* Första Entreprenörddagen!

* Min första publicerad krönika!

Allt är häftigt för första gången – annars skulle jag inte vilja testa på nya spännande saker :D

- Om du varit med om en tuff motgång och hur du då tacklade det/ vad du lärde dig av det?

Självklart har det varit en del motgångar jag tror inte man har drivit företag ordentligt om det inte uppkommit motgångar. För mig har det varit allt ifrån en medarbetare som förskingrat 100tkr, en dålig investering så jag gick back med 80tkr eller när jag blev lurad på ett stort samarbetsavtal.

Det som jag har lärt mig är främst att snappa upp vissa signaler och tolka dessa – är det här bra eller inte? Erfarenheten och magkänslan har vuxit vilket gjort att man har lättare att analysera samt ta ett bättre beslut. Har man blivit bränd en gång, vill man inte uppleva det igen.

- Vad är det som driver dig?

Det som driver mig är min passion för entreprenörskap och det gör att jag ständigt vill involvera mig i nya projekt (stort som smått) för att främja entreprenörskapet i Sverige. Det finns alltid nya sätt att utvecklas på och många har frågor – varför inte hjälpa dessa då?


Ni finner mer information om den här drivna tjejen på hennes blogg här :)

Ha en fortsatt härlig måndag och en ny start på veckan!
Likes

Comments

Allmänt

En mysig tjejkväll <3


Hur söt är inte den här bilden?

Det blev en myskväll hos Drazena med smoothies och en massa tjejsnack. Drazenas pojkvän måste ju fått spader där inne som kollade på fotbollen. Vi överröstade nog TV:n..obs! Men som mamma sa till Robin någon gång på skoj "En kvinna måste säga 30 000 eller var det 300 000 ord om dagen för att känna sig lycklig" det ligger en viss sanning bakom;)


Ha en fortsatt fin kväll!

Likes

Comments

Allmänt

Jag svävar bland moln..

Hur var eran alla hjärtans dag?

Jag vet inte hur jag ska börja eller beskriva min men som ni kanske förstår i rubriken så friade min Robin till mig! Jag känner mig som världens lyckligaste människa. Vet inte ens hur jag ska beskriva känslan.

Har ni känt den här känslan av att vara så jävla lycklig att ni svävar bland moln? Ingenting som någon gör eller säger går in utan allt som går runt är lyckan.

Nu är ni kanske nyfikna på hur han friade? Jag kommer att berätta. Jag vill ha det nerskrivet, minnas dagen för alltid och bloggen är ju samtidigt som en kär dagbok där jag kan blicka tillbaka på saker som jag gjort.


Håll utkik på bloggen om ni är nyfikna. Jag kommer att berätta om Robins frieri till mig inom de närmaste dagarna..


Likes

Comments


Tror ni på ödet? För det gör jag...


Det här är nog den mest otroliga historien någonsin och detta kan jag verkligen kalla ÖDET på riktigt. När jag träffade Robin. Jag tror redan det var förutbestämt. Universum som redan bestämt att det är vi två som ska bli ett par. Nu vill ni säkert höra vad jag har att säga om det?

Jo jag skulle just börja studera i Lund, då jag såg Robin som jag kände igen. Var hade jag sett honom? Jo på en fest som jag hamnat på med min dåvarande kille. Sen var det inget mer med det. Åren gick och jag kommer ihåg att jag tänkte "Gud vad han är snygg" när han kom in på bussen. Vi var en stor klass på ca 70 personer, så det var inte alla man umgicks med på det sättet. Jag märkte att han kollade lite på mig och verkade lite intresserad och jag kommer ihåg att jag tänkte "Åh varför är han aldrig med på aktiviteter eller utgångar i Lund? Hur ska jag någonsin få kontakt med honom?" Han var alltid ute i Malmö.


Vi var nere i datorsalen en dag och han hade ett grupparbete med min polare. Det var då det var då alla spelade det här "Rumble" på mobilen. Robin sa då "Lägg till mig". Hehe lite töntigt kanske men ja alltid något. Robin började skriva till mig där på chatten, lite retfullt som "haha jag klår dig lätt" osv. Så vi hade ett mini förstasteg.och så en dag...

När jag skulle ut med mina tjejkompisar i Malmö. Ja och nu kommer vi till det mest otroliga. Den kvällen så tänkte jag "Åh tänk om jag ser Robin nu när jag ska ut i Malmö". Haha vad tror ni hände??
JO det var exakt vad jag gjorde. Malmö är stort! Samma kväll, samma uteställe. Vad är oddsen för det? Jag trodde inte mina ögon när jag såg honom. Detta är inte sant. Jag har gått och tänkt och hoppas på att träffa honom ute och det är exakt vad jag gjorde.


Han såg mig och gick fram till mig och gav mig en låååång kram. Jag tror det var den längsta kramen någonsin, hehe.

Det var mycket folk ute den här kvällen och jag tänkte "tusan hur ska jag se eller hitta honom här bland allt folk". Rätt som det var så kände jag att någon knackade på min axel. Där stod han. Sen var det vi hela kvällen. Han bar mig ner från scenen och kysste mig. Sen släppte taxin av mig och Robin och hans vänner fortsatte. Jag kommer ihåg att jag tänkte: Hände det här verkligen? Det här måste bara vara en dröm, snart vaknar jag". Nej det var det inte. Vi gick sedan på dejt och sen var det vi två.


Det roliga är att på den festen där vi hade setts för allra första gången så hade Robin tänkt "Fan att hon är tillsammans med den killen." Det roliga var att när vi var ute på utestället, redan då tyckte jag Robin var något extra. Det är precis som om han alltid funnits där och det var bara en tidsfråga innan det blev vi. ♡Med denna kärlekshistoria så vill jag önska er allihopa en glad alla <3 dag!

Ta vara på nära och kära. Ni som inte hittat kärleken än vill jag bara säga att det kommer! När ni minst anar det.


Likes

Comments

Allmänt, Förebilder - Ambitious People, Starta eget

Det är ingen mindre än Klara- Maria Mach som är en väldigt inspirerande tjej! Dessutom så har hon polskt påbrå precis som jag ;)


Ni som inte vet vem hon är ska snart få veta!
Hon är en sann entreprenör och driver bloggen Entreprenörden samt anordnar eventet Entreprenörddagen som är till för att inspirera fler att starta eget och tar upp ämnen som har med entreprenörskap att göra. Ni kan läsa mer om detta på hennes blogg.

Denna tjej har tidigare varit VD på Uppstuk , Uppsala studentkonsulter och efter 2,5 år så ville hon göra något nytt och startade då år 2015 bloggen Entreprenörden.

Jag ställde några frågor till henne som jag tänkte jag skulle dela med mig av:

- "Hur har resan varit för dig och vad var tuffast i början?"

Svar: -" Oj ja resan är som en berg och dalbana - haha upp och ner. PÅ RIKTIGT! Ingen lugn stund. Det är tuffast i början att sätta sitt namn på kartan och att folk ska förstå att jag är seriös".

- "Har du några bra tips på det? Hur gjorde du för att lyckas sätta ditt namn på kartan/ nå ut med din affärsidé?"

Svar: "Oj jag kämpade med mycket olika medier. Personer som delar och sprider, sen bara ut och visa upp varumärket.Om ni vill veta mer om Klara- Maria så kan ni gå in på hennes blogg

Så min uppmaning till er kära läsare: Ut och verkställ eran dröm! Jag vet att ni kan <3

Likes

Comments

Nouw Magazine