Header
View tracker

Massor med gott.. #julmys #glöggafton

Igårkväll så var vi på glöggkväll, hur trevligt som helst! Vi spelade julklappsleken och åt en massa gottis. <3 ja ni ser ju gottebordet på bilden ovan haha. Det är farligt med juletider! Blir alldeles för mycket av det goda, sen till nyår så ska man som vanligt ha som löfte att börja träna. Ja undra på varför man känner så..

Pontus testar ett spel som fanns i en av paketerna^^

jag hade ju passat in i nissarnas tomteverkstad med min röda outfit eller vad säger ni?;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Frukost är ju det bästa när man verkligen får tid till det..

Jag känner att man nästan aldrig får tid till att äta en ordentlig frukost på vardagarna, så när helgen kommer är det verkligen all in! :) och så är det så typiskt att dagarna ska gå så himlans fort! Det är ju snart redan jul! Har ni några trevliga planer inför juletid?🎅🏼


Likes

Comments

View tracker

Freeeedag!!!

Idag så gick jag upp tiiiidigt för att jag skulle koppla upp oss på kontoret i Malmö till vårt månadsmöte som äger rum i Växjö. Så cykeln rullade från kl 7:20 och jag var framme strax efter halv.

Sen under lunchen så drog jag och en kollega för att käka på saluhallen i Malmö

Så himla fina blommor precis utanför saluhallen<3

Suveränt gott! Vi båda åt någon pasta med fyllning och hasselnötssmör på restaurangen Papi. Tydligen så var pastan handgjord och denne man levererar sin pasta till Jamie Oliver nämnde han som jobbade på det här stället..


Nu sitter Robin och jag med varsitt glas rött vin & choklad, gottis och njuter av Idol. Tycker ni att rätt idoler gick vidare till final?:-)


Ha en fin fredag allesammans!


Likes

Comments

Lite julshopping från tio på morgonen till tio på kvällen..

#gekås #ullared #shopping

I söndags så körde jag och tjejgänget upp till Ullared för att julshoppa lite. Jag trodde faktiskt att det skulle vara mer folk, visst det var ju en del men trodde det skulle vara ännu fler med tanke på att det snart är jul och så var det ju lönehelg också.Jag fick shoppat en hel del och där finns ju verkligen allt!! Allt från mat till hudvårdsprodukter, kläder och inredning. Ja verkligen allt! Kvittot var ju hur lång som helst. Vill man slå rekord i långa kvitton så är det bara till att åka till Gekås Ullared!


haha blev konstigt nog en massa bilder på mat..

Likes

Comments

Bad efter stängning i helgen!

Finns det något bättre än att ha ett HELT bad för sig själv och bada efter stängning? Jag kände mig som barn på nytt. Fast ja det brukar jag väl göra ibland ändå hehe..

Först så käkade jag och kompisgänget pizza ihop och därefter så var det bad på hög nivå! Man var ju lagom trött när man kom hem..

Var barn så länge du kan;) livet blir mycket roligare om man släpper lite på gasen och vågar bjuda på sig själv.


Likes

Comments

Är du tjej och intresserad eller nyfiken av teknik? #ggmo16 #girlpower #it

I så fall kan jag varmt rekommendera dig att gå på kommande Geek Girl Meetup event som arrangeras i bland annat Malmö/Skåne, Göteborg och Stockholm!

Jag var på eventet för första gången igår och jag kan säga att jag tyckte det var supertrevligt. Du får möjligheten att mingla med andra tjejer som är allt från egenföretagare, programmerare, projektledare, studerande och ja you name it! Sen är det olika typer av sessioner som hålls under dagen med fokus på IT. Det bjöds även på god mat, lite kakor och annat gott samt lite tävlingar som arrangerades av sponsorer under eventet.


Bilden här precis ovan och under är från Malena Klaus session. Malena berättar om sitt projekt vilket är att skapa en teddybjörn som känner av hur du mår. Om du skulle vara arg så skakar teddybjörnen på sig och vill fly från dig och är du ledsen så vill den krama om dig. Visst är det ett spännande projekt? Ni kan finna mer info om projektet här ifall ni är intresserade.

Det bästa tipset jag fick med mig från den här dagen är att: #vågaprova - Var inte rädd för att testa något som du är nyfiken på eller som du kanske alltid varit skeptisk mot men som kanske visar sig vara det bästa du någonsin gjort! Det är många som är rädda för det här med programmering och det kan kännas som rena grekiskan kanske när man bara tittar på det, men min uppmaning är att: Våga prova! Du vet inte förrän du har provat eller ger det en chans.

Det är som med mat, när mamma tjatade på en när man var yngre: - "Men prova innan du vet om du tycker om det".


Vi alla har varit nybörjare på något och det är kul att skapa grejer tycker jag. Om ni är en person som gillar att skapa, färg eller form- varför inte prova på lite webbutveckling eller webbdesign? Eller något helt annat. Det behöver inte vara något med utveckling, utan vad som helst! Vet ni inte vad ni vill göra, jobba med eller vad som är roligt: PROVA då på allt möjligt :-)

du kanske bara älskar att syssla med något som du aldrig trodde..


och kom ihåg! IT är framtiden...


Likes

Comments

Ingen dröm är för stor.. #dreambig #followyourdreams

Våga drömma, våga misslyckas och framförallt ge inte upp om dina drömmar för det skulle jag säga är en viktig del i livet. Det finns en studie som Fonus startade och gissa vad vi ångrar som mest på vår dödsbädd? Svaret kan ni läsa i en artikel här. (Jag har för mig att jag postat den förut).

Se till att leva dina drömmar och gör det nu. Inte när det är försent. <3

Likes

Comments

Nouw Magazine