Igår började jag kvällen med att fira Diwali, en indisk tradition. Lite oklart exakt vad man firar men det känns inte heller speciellt viktigt, huvudsaken är ju att man firar!

Gjorde givetvis henna, tycker att det är så himla fint!

Och sen gav S mig världens finaste fotlink som man tyvärr inte ser speciellt bra på bilden. Efter detta åkte vi ett gäng till Justin Lane för drinkar och när dem stängde fortsatte vi vidare till Surfers för ytligare några glas.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Trots att jag och Julia igår var ute och dansade tog vi oss upp tidigt imorse och tog en 50 min PW till Nobby Beach för att äta lunch på mitt absoluta favorit ställe BSKT.

Blev en vegansk pad-thai för min del och falafel med sweet potato fries för Julias

Köpte med mig en coco whip med hazelnut sås som jag åt på stranden. Haft cravings hela veckan..

Efter ytligare en PW hem, och efter lite vila, promenerade vi till gymmet för att simma 20 längder. Och bubbla i jacuzzin. Hade väl egentligen tänkt gå på en Halloween fest ikväll men känner för en tidig kväll istället.

Likes

Comments

Hej. Nu är det 69 dagar sedan jag packade ihop mitt liv och låste dörren till min lägenhet i London för sista gången för att flytta till Australien. Slutade jobba i krogbranschen (som jag absolut älskade), slutade festa fem dagar i veckan (som jag också absolut älskade) och sa hej då till livets vänner (som jag fortfarande absolut älskar),  för att istället vänja mig vid att vakna tidigt på morgonen och gå till UNI.


Så, hej mamma och pappa och alla mina fantastiska vänner.

Tänkte att jag skulle försöka skriva här till er lite då och då.

Likes

Comments