Hendene mine skalv i det jeg skulle trykke borti "publiser" knappen. Tankene som gikk gjennom hodet mitt, de var ikke forståelig. Slike innlegg har alltid vært vanskelig å poste, men det var noe med dette som gjorde det enda en smule vanskeligere.

Jeg deler så mye av meg til dere, fordi jeg vil vise at alle dager ikke er en dans på roser og fordi skriving hjelper meg. Ting blir vanskelige. Ting er vanskelige, men det er greit. Jeg har hatt mange dårlige perioder i livet mitt - jeg er inni en dårlig periode nå, men en ting jeg har lært meg på veien er at det går bra. Det ordner seg. Kanskje om 1 dag, 1 måned eller 1 år.


Bare det å skrive dette nå gjør at det knyter seg i magen, for jeg sliter litt med å tro på det selv - Men jeg vet at jeg kommer til å være glad for det når jeg blir bedre igjen, det har jeg erfart. Jeg har utrolig gode venner som har lært meg at det å være positiv, det er en god ting, og selv om det ikke hjelper der og da, så vil du forstå, når alt er over, at det kanskje hjalp litt allikevel.

Jeg skriver dette for min egen del, men også fordi at jeg vet at det der folk der ute som har det slik som meg. Så mange fler folk en jeg noensinne ville trodd. Vi er sammen om dette, og livet kan være slitsomt og vondt noen ganger, men jeg liker å tro at vi med depresjon og angst har fått det sånn fordi vi faktisk kan komme oss gjennom det, fordi vi er sterke nok. Kanskje jeg tar feil, kanskje ikke.

Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger jeg fikk på innlegget jeg postet for noen dager siden (her). Det er skummelt for meg å poste slike innlegg, men dere gjør det litt enklere.

-M

JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM - @MARIKABENTZEN

YOUTUBE - HER

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

YouTube
Marika Bentzen