Marika Bentzen


Meg og Leah hadde en liten photoshoot i mens vi ventet på bussen på fredag. Jeg tok henne med meg på senteret en tur! Koselig ♥


Jeg blir aldri lei taco. På fredag kom mormor og morfar ned å spiste hos oss også. En fin dag!


Jakke fra na-kd, tskjorte fra hm. To av favoritt plaggene mine om dagen!

Gjett hvem som har begynt å lese igjen? Vi får se hvor lenge det varer da. Det er så mye lettere å lese om sommeren når jeg ligger på en strand i solsteiken med føttene i vannkanten. Jeg tror aldri jeg har lest en bok så sakte som denne, haha.

* * * * * *

Litt bilder fra de siste dagene! Jeg har ikke brukt kameraet mitt noe særlig, men det er vel greit med litt mobilbilder innimellom også? Forresten, tusen takk for fine tilbakemeldinger på de siste innleggene mine. Jeg har vel egentlig aldri forstått hvor mye kommentarene deres betyr før jeg sitter på rommet mitt en natt og lurer på om jeg skal slutte å blogge. Plutselig dukker det opp "en ny kommentar" og noen ganger er det bare det jeg trenger. Høres rart ut å si, men det er vel sånn det er. Så tusen takk alle sammen, bare for at dere i det hele tatt klikker dere inn hit for å lese om livet til denne merkelige 16-åringen som sitter her å skriver til dere. Ha en fin dag! 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Jeg kjenner jeg har gruet meg skikkelig til å dele denne videoen med dere. For det første så føler jeg meg ikke noe bra i den i det hele tatt. Dere vet de dagene håret ikke vil samarbeide, sminken ikke fungerer og alt bare føles skikkelig mislykket? Haha, det var nettopp det jeg følte når jeg filmet denne videoen, og når jeg ser på den. Men siden dette er andre gang jeg filmet den siden jeg ikke ble fornøyd med den første heller, så tenker jeg at jeg bare skal la det gå.

Jeg merker også at jeg stammer en del når jeg snakker til kameraet. Jeg gjør det ikke i virkeligheten med mindre jeg er veldig nervøs. OG bare for å påpeke enda en ting så legger dere sikkert merke til at jeg tenker en del. Jeg har alltid vært en tenker, og det kommer spesielt godt frem i denne videoen. Jeg lover jeg ikke egentlig er verdens kjedeligste person, haha, det er håpløst!

Håper dere liker videoen ♥

Likes

Comments

A mess of contradictions make her whole, she wears fire for skin, but a storm lives in her soul

Likes

Comments

Contains affiliate links

Vans here

To nye par med sko i garderoben! Det er få ting jeg liker bedre enn sko, så nå er jeg veldig fornøyd! Jeg har faktisk hatt lyst på vans lenge, men jeg har bare ikke tatt meg tid til å gjøre noe med det. Nye hverdags sko, og et par med treningssko som hjelper masse på treningsmotivasjonen. Selvfølgelig svart begge parene, haha.

Shoes from nike

Jeg kunne ønske jeg var her for å fortelle dere at jeg er tilbake med den daglige bloggingen igjen, men dette kjære hodet mitt trenger fortsatt pause. Jeg kommer til å titte innom når jeg føler for det, og så får vi heller se hvor lenge jeg klarer meg uten å blogge så mye. Bloggen er jo babyen min vet dere. Jeg må jo ta vare på den også.

Spørsmålsrunden nærmer seg ferdig redigert! Jeg filmet den for lenge siden, men mangel på energi har ikke hjulpet meg noe særlig. Jeg krysser fingrene for at jeg skal få postet den før søndag hvertfall. Det skal jeg nok klare! Jeg håper dere har hatt en fin start på uken, så snakkes vi når fingrene mine lengter etter tastaturet eller kameraet mitt roper etter å bli brukt. Nå skal jeg ha Ed Sheeran sitt nye album på repeat resten av dagen og kanskje få til en treningsøkt i dag også! Vi ses ♥

Likes

Comments

Klokke her Armbånd her Øredobber her Krystall øreringer her Krystall ring her Perlemorsring her

Før var jeg ikke så opptatt av detaljer og tilbehør, men etterhvert som jeg har blitt mer interessert i mote så har jeg lagt merke til hvor mye bare noen små detaljer kan gjøre for et antrekk. Verdens kjedeligste antrekk kan fullføres med noen kule smykker, ringer eller armbånd. Målet mitt fremover er å investere i litt mer av det, for jeg har ikke så mye tilbehør at jeg kan variere noe særlig.

Over ser dere noen av favorittene mine fra Dyrberg/kern! Som dere ser så er jeg litt gladere i sølv enn jeg er i gull, men jeg tror jeg skal begynne å variere litt der også. Dyreberg/kern har forresten 10% i velkomstrabatt nå, så kanskje jeg skal gå til innkjøp av noe fint tilbehør. Elsker armbåndet helt øverst ved klokken! Så enkelt men fint på samme tid. Skjekk ut nettsiden her.

Likes

Comments

Jeg har tatt meg noen dagers pause fra bloggingen for å bare slappe helt av litt, men jeg tenkte å kjapt titte innom for å si hei - og vise dere det nye designet mitt! Jeg har vært altfor mye frem og tilbake med hvordan jeg vil ha det. Det blir litt sånn, når man henter inspirasjon fra mange bloggere. Men jeg satt meg ned for noen dager siden og lagde det uten å se på andre, og da ble det litt mer meg! Jeg er jo verdens største perfeksjonist i tillegg, så jeg finner sikkert en eller annen feil snart, men jeg tror jeg skal klare å holde meg til dette designet en liten stund i hvertfall.

Nå skal jeg på trening, så jeg må løpe. Vi snakkes når vi snakkes. Forhåpentligvis om ikke så altfor mange dager. ♥

Likes

Comments

Hvor skal jeg starte. HVOR SKAL JEG STARTE?. Jeg var nettopp på kino med mamma og så "Lion". Nå vet jeg ikke helt hvordan jeg skal sortere følelsene mine. For det er litt for mye av de på en gang. Fy fader. Jeg gråter. Har lyst å slå et hull i veggen og skrike så høyt jeg bare kan. Det er akkurat det jeg vil. Jeg prøver å få fram poenget mitt. Lion. En av de sterkeste filmene jeg noensinne har sett, basert på en sann historie. Jeg har et sånt elsk hat forhold til sånne filmer. De er veldig fine, men å vite at det er basert på en sann historie gjør det litt ekstra vondt også.

Om det er noen som lurer på hva filmen handler om, her er en kjapp forklaring: "A five-year-old Indian boy gets lost on the streets of Calcutta, thousands of kilometers from home. He survives many challenges before being adopted by a couple in Australia; 25 years later, he sets out to find his lost family."

Å se denne filmen fikk meg til å tenke på hvor heldig jeg er. Ja, jeg vet vi får høre det hele tiden. At vi er så heldig som bor i Norge og har alt vi trenger. Men jeg har aldri klart å tro på det. For å være helt ærlig så klarer jeg ikke å tro på det enda, jeg må se det. For hvordan skal jeg tro på at noen mennesker kan ha det så vanskelig. Hvordan skal jeg klare å tro på at noen mennesker ikke har noe, når jeg har alt for mye? Jeg blir så sint. På meg selv, på verden. På alle.

Poenget mitt. Visste dere at 80,000 barn forsvinner i India hvert år? Det visste ikke jeg før i dag. Jeg hadde ikke tenkt tanken engang. Jeg vil ikke tenke tanken. For hvor fælt er ikke det? Jeg er ikke god i matte men jeg vet at det er et stort tall. 80,000 for mye. For meg høres det helt urealistisk ut, og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forstå det. Jeg kan ikke se det for meg. Jeg vil ikke se det for meg. Lion filmen følger en gutt på denne reisen, og det er den sterkeste, fineste og vondeste filmen jeg har sett. Alt på en gang. Jeg blir sint, skuffet og lei meg. Irritert over at jeg ikke kan gjøre noe mer. Mest av alt irritert for at jeg ikke forstår. De har ingenting, jeg har alt. Men ingen av oss er lykkelige. Verden er et stygt sted, og jeg klarer ikke å gjøre noe med det. Jeg er sikker på at det er flere av dere som sitter med den følelsen, om ikke alle. Vi snakker om å hjelpe, å bidra, men det er så mye at det virker urealistisk. Det virker uoppnåelig.

Så jeg tenkte bare å dele denne lille videoen med dere. Kanskje vi ikke kan gi dem vår verden, men vi kan gjøre mer enn vi tror. Selv om det er vanskelig å tro på. Selv om det virker urealistisk. Selv om vi hører om det hele tiden, uten at vi føler at forandringer skjer. Vi kan hjelpe, bare tro på det. Og jeg anbefaler filmen, selv om jeg i noen sekunder angret på at jeg hadde sett den.

Likes

Comments

Jeg har lilla hår, og jeg digger det! Noen ganger får jeg følelsen av at jeg må gjøre noe spontant, og da går det som oftest ut over håret mitt. Selv om jeg ikke er fornøyd hver gang, så ble jeg det denne gangen! Håret er litt mer lilla i virkeligheten enn det som vises på bildene da. Fargen holde på å gå ut allerede, men det forventet jeg egentlig siden jeg dusjer håret omtrent hver dag. Det gjør meg egentlig ingenting, for da slipper jeg å tenke så altfor mye på hvilke klær som passer, haha. Ikke det at jeg har så mange fargerike klær, men dere skjønner greien. 

Det blir ganske mange tankefulle innlegg her på bloggen om dagen, men jeg har bestemt meg for å bare skrive akkurat det jeg tenker på her og nå uten å være redd for hva andre vil tenke eller si. For å bli litt mer meg selv igjen, sånn som jeg snakket om. Jeg skal ikke skjule at jeg er sliten om dagen og da er det bare litt sånn det blir. Men jeg vet at mange av dere liker de litt mer tankefulle innleggene mine også. Det setter jeg pris på.

--------------------

Jeg var på kino med mamma i går og så "Lion" og jeg var ikke klar over alle følelsene som kom med. Det ble faktisk så mye at jeg har skrevet et helt innlegg om filmen. Noen ting treffer meg litt hardere enn andre, og denne filmen var en av de tingene. Fy flate sier jeg bare. Jeg har fortsatt klump i halsen.

Likes

Comments

Jeg tror alle kommer til det punktet i livet hvor man innser at det er på tide å ta vare på seg selv. Når ting ikke er så lett blir det fort vanskelig å fokusere på alt annet rundt. Selv om man ikke vil virke egoistisk og selvopptatt, så må man være det noen ganger. Ikke på den negative måten, men på den måten at du tar vare på deg selv. Jeg er, og har alltid vært opptatt av at alle andre rundt meg skal ha det bra, men jeg glemmer meg selv oppi det hele. Samvittigheten tar livet av meg hvis jeg ikke gjør det for andre. Men nå har jeg kommet til en periode i livet mitt hvor jeg faktisk var nødt til å gjøre en ting for meg selv også. Etter de verste ukene jeg har opplevd, tanker jeg ikke trodde var virkelige og mørket enda mørkere enn før. Jeg kan ikke redde andre hvis jeg ikke redder meg selv. Så det er det jeg gjør. Jeg redder meg selv, ved å pause ting som ikke er så bra for meg akkurat nå. For å finne ut hva jeg kan gjøre for å bli den beste versjonen av meg selv. For ja, jeg har droppet ut av videregående.

Det er ingen hemmelighet at jeg alltid har vært litt i mot skole for alle. Det synet endret seg litt når jeg begynte på videregående, og det er jeg glad for. Jeg hater ikke skole lenger, men har fortsatt ikke troen på at det er noe som passer for alle. Vi er forskjellige mennesker alle sammen og alle har forskjellige behov. Jeg tror ikke mennesker som meg er ment for å plasseres i et klasserom bak en pult. Vi rastløse, eventyrlystne men angstfylte mennesker. Et snev av angst, men en stor drøm om å utforske verden utenfor de fire veggene.

Mange ser rart på meg når jeg sier jeg har sluttet. I begynnelsen var jeg redd for hvordan folkene rundt meg ville reagere, for gamle klassekamerater og nye mennesker spør fortsatt hvilken vgs jeg går på. I starten skammet jeg meg, for det er ikke akkurat mye positive kommentarer om folk som dropper ut av videregående. Folk dømmer, de sier du ikke har noe fremtid dersom du slutter på videregående. Du er ingenting. Men det var sånn jeg følte meg når jeg gikk på skolen. Jeg hadde altfor mye å tenke på, og forsvant litt oppi det hele. Nå kan jeg se fremover, det gjorde jeg ikke når jeg lå under dynen i sengen min for noen uker siden og trodde jeg tok mitt siste pust. Men nå er jeg stolt. Stolt av at jeg klarte å ta dette valget for meg selv. For jeg har det mye bedre. Å slutte på skolen har ikke gjort meg frisk, men det var ikke det som var målet heller. Målet var å fokusere på meg, ta ting i mitt eget tempo og gjøre akkurat det jeg føler jeg klarer å gjøre. Å bare være meg.

Heldigvis er jeg heldig som bare har støttende mennesker rundt meg. Til å begynne med turde jeg ikke å snakke om det å slutte på skolen en gang, fordi etter alt jeg har lest, sett og hørt så er det så "farlig". Vi lærer at det er noe av det verste som kan skje, og jeg hadde virkelig ingen planer om å fortelle mamma eller pappa at jeg hadde tenkt tanken engang. For det hadde vært katastrofe. Men det er ikke så big deal som folk skal ha det til. Etter mye frem og tilbake ble det tatt en avgjørelse, og jeg var skikkelig redd. For å slutte på skolen er jo ikke rett, det står jo i regelboken. Men mamma eller pappa ble ikke skuffet, og nå slipper jeg å føle at jeg skuffer de når jeg ikke drar på skolen hver morgen. Bare å bli kvitt den lille bekymringen letter en del kilo fra skuldrene mine.

Så til dere som lurte på om jeg hadde sluttet på skolen så er svaret ja, og her har dere grunnen. Hva fremtiden bringer er jeg ikke sikker på, men akkurat nå tar jeg bare ting som det kommer og bruker tiden min på å bli bedre. På å bli den beste versjonen av meg selv. Jeg trengte denne pausen nå, for å ikke miste kroppen min helt. Og jeg er ikke en skuffelse eller ingenting, akkurat nå er jeg mer Marika enn jeg har vært på lenge. Og det, det er så godt. Når jeg finner meg selv det vet jeg ikke, men jeg er sikker på at dette er et steg nærmere. Jeg gleder meg til å en dag kunne ta noen i hånden å si "Hei, jeg heter Marika" og vite hvem hun er. Om det er på en skole eller på andre siden av verden, det vet jeg ikke, men jeg er spent på å finne det ut.


Likes

Comments

Contains affiliate links

SWEATER FROM NELLY HERE_JEANS FROM HM_PURSE FROM ZALANDO HERE _SHOES FROM ADIDAS

God kveld! Formen er mye den samme i dag, men det er helt ok antar jeg. Noen ganger får jeg litt sammenbrudd, men jeg har blitt flinkere til å bare godta det nå. Eller vent. Jeg sitter her med lilla hår. Haha, jeg bestemte meg spontant i går for å farge håret mitt lilla, og jeg digger det! Håret mitt er vel det som er lettest å endre når jeg vil ha en forandring, og helt ærlig så har jeg ikke noe imot det. Det går ut etter en ukes tid uansett.

Jeg har tenkt en del over det jeg snakket om i går, hvordan jeg føler jeg blir mindre og mindre meg selv. Hvordan jeg føler bloggen blir mindre og mindre meg. Jeg har bestemt meg for å gjøre noe med det. Som nå, jeg skriver det jeg vil skrive. Ikke det jeg tror dere vil høre. Fortsatt håpløst, men jeg er klar for å være meg nå. Og om det betyr at jeg kommer til å farge annenhver uke så går det fint for meg.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments


Jeg kjenner jeg er litt sliten om dagen. Jeg vet ikke om det er været eller bare det at jeg har brukt litt for mye energi på å ha det bra. Jeg glemmer meg litt innimellom. Jeg glemmer at bakkene ikke alltid går oppover. Fader hvorfor glemmer jeg. I det siste har jeg brukt litt mer energi en det jeg egentlig har, og jeg må bli flinkere til å ta ting i mitt eget tempo. Jeg må gjøre ting i på min egen måte, når jeg føler for det. For det er bare sånn jeg er, og selv om det ikke alltid er så ok, så må jeg lytte til kroppen.


Lene kommer senere, og hun klarer alltid å få meg i litt bedre humør. Det er alltid godt å ha bestevennen sin rundt når ting går litt sakte. Jeg tror vi skal ta litt bloggbilder i morgen også, så da kommer nok motivasjonen min sakte tilbake også. Jeg elsker å blogge, men noen ganger tar jeg meg vann over hodet og alt blir bare stress. Jeg leser andre sine blogger, sammenligner meg selv og lurer på hvorfor jeg ikke får til det samme. Jeg er ikke pen nok til å blogge. Det er en sannhet i det da. Jeg har verken plettfri hud, langt hår, overdrevne titler eller noe ved meg som gjør meg spesielt interessant. Og ja, jeg er klar over hvor håpløst det høres ut, men igjen: det er en sannhet i det. Jeg finner inspirasjon fra andre, og etterhvert blir denne bloggen mindre og mindre meg. Det er så unødvendig.

Men så står jeg plutselig her med en hvit genser, en rose i hånden og noen bilder jeg ikke liker fordi jeg har sett en annen gjøre det. Det er jo ikke meg.

Likes

Comments

PICTURES FROM ELLE.COM

Mennesker som går med akkurat det de vil, LOVE IT! Jeg blir skikkelig inspirert av streetstyle, og siden dagen min har vært travel i dag tenkte jeg å bare titte kjapt innom for å si hei - og for å dele noen kule bilder fra New York Fashion Week med nettopp denne stilen. Drømmen min er å dra dit en gang. Og da skal jeg også gå med akkurat det jeg vil!

Likes

Comments

Som sagt så satt jeg sammen en liten video med klipp fra hytteturen. Jeg har vært litt i tvil om jeg vil dele den eller ikke siden det ikke er noe særlig underholdningsvideo, men mer en video jeg lagde for min egen del. Litt mer en stemningsvideo kan man si! Jeg elsker å drive med sånne små prosjekter, og det er utrolig fint å se tilbake på - uansett om det bare er noen klipp av tingene rundt deg. Men jeg fant ut at jeg bare kan dele den allikevel, så here you go!

HVILKE VIDEOER VIL DERE SE FREMOVER?

Likes

Comments

BOMBERJACKET FROM NA-KD_HOODIE AND JEANS FROM GINATRICOT_SHOES FROM ADIDAS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ny uke nye muligheter, er det ikke det de sier? Jeg har aldri likt det ordtaket, men det stemmer vel! Jeg skal i hvertfall komme i gang med treningen igjen denne uken, selv om det er fint med en pause innimellom så er det godt å komme tilbake også! Jeg har nettopp filmet inn spørsmålsrunden til dere, men det kan hende jeg må gjøre det på nytt siden det ble alt for mye støy i videoen. Å filme video er ikke det smarteste når hele familien er hjemme, men jeg skal redigere den i kveld og da kan jeg se om jeg må filme den på nytt eller ikke! Vi får krysse fingrene.

HAVE A WONDERFUL WEEK!

Likes

Comments

BOMBERJACKET FROM NA-KD_BEANIE FROM BIKBOK_SWEATER FROM HM_ JEANS FROM GINATRICOT_SHOES FROM HM

Hjemme igjen! Selv om vi bare har vært på hytten siden fredag føles det som om jeg har vært borte i evigheter. Ikke at det har gjort så mye, for jeg elsker meg der ute. Nå har jeg jo klart å blogge litt for dere gjennom delt internett på telefonen, men utenom det har jeg ikke brukt nettet noe særlig. Jeg begynner å bli mindre avhengig av snapchat og instagram i forhold til det jeg var før fordi jeg ikke helt liker fokuset lenger, så det har vært deilig å bare legge telefonen bort i noen dager!

Det har vært kjekt på hytten, men er koselig å komme hjem igjen også. Spesielt nå som vennene mine har vinterferie og vi endelig har tid til å være med hverandre! Jeg har planer om å spille inn spørsmålsrunde videoen i morgen, nå som stemmen min endelig har kommet tilbake. Jeg fikk også filmet en liten stemningsvideo på hytten som jeg tror jeg kommer til å dele her på bloggen også. I såfall kommer den senere i kveld eller i morgen! Vi snakkes ♥

Likes

Comments

“Maybe there's a whole other universe where a square moon rises in the sky, and the stars laugh in cold voices, and some of the triangles have four sides, and some have five, and some have five raised to the fifth power of sides. In this universe there might grow roses which sing. Everything leads to everything.” ― Stephen King

🌹

Likes

Comments


Nå sitter jeg i sofaen på hytten å skriver til dere. Fingrene mine er nærmest frosset etter kulden så jeg sliter litt med å trykke ned tastene på tastaturet, men det går vel over etterhvert. Jeg har savnet dette stedet. Det er altfor lenge siden jeg har vært her nå. Hytten er et sted hvor jeg slapper helt av og legger fra meg alt av bekymringer, uten at jeg tenker helt over det selv. Det er ganske fint. Et lite fristed.


Jeg ønsker dere alle en god helg, og god vinterferie til dere som har det! Nå skal jeg ta på meg de varmeste klærne jeg finner og legge meg flat på sofaen resten av kvelden. Kanskje jeg får med meg en solnedgang også!

Likes

Comments


THIS INSPIRES ME AT THE MOMENT


Broderte jeans! Jeg elsker hvordan man bare kan lage sin helt unike jeans som ingen andre har. Lurer på om jeg skal brodere på noen kule quotes på noen av buksene mine, men da tror jeg det må litt mer øving til først - eller ikke. Det er ganske kult når det ikke er helt "perfekt" også!


Tatoveringer. Jeg elsker elsker elsker tatoveringer! Gleder meg masse til jeg kan ta min første, og jeg har allerede panlagt en del av de jeg skal ha. Kunst på kroppen, det finnes ingenting finere.


Jeg har aldri vært så glad i Coldplay som jeg er nå. Musikken står på repeat hele tiden, og jeg blir aldri lei sangene deres. Musikk gjør virkelig underverker, og sangene til Coldplay er ikke unntak. Jeg tenkte på det i går - tenk hvor rar verden hadde vært uten musikk da? Det hadde føltes litt tomt tror jeg. Nei, jeg vet.


Lisa Olsson! Hun inspirerer meg masse om dagen, og jeg digger stilen hennes! Så mye av inspirasjonen min kommer derfra om dagen, spesielt fra antrekkene. Finn bloggen hennes her!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Eco tools makeup brushes here
Anastasia dipbrow color "Taupe" here
Tea tree oil from The body shop here
Glow long lashes serum here

Fire av favorittene mine for øyeblikket! Jeg tenkte å skrive mer om Iglow etterhvert som jeg har fått prøvd det litt lengre. Nå har jeg brukt det i to uker allerede, og jeg er ganske sikker på at det funker, men hvor godt det funker det kommer jeg tilbake til når det har gått 3-8 uker! Tea tree oljen var jeg utrolig skeptisk til. Jeg leser alltid om produkter som skal hjelpe mot uren hud, men ingenting av det jeg har prøvd funker. Denne derimot - for meg funker den ikke så godt over hele fjeset som mange skriver, men den er genial å ha hvis du har fått en kvise du vil få litt raskt bort!

Likes

Comments