• Facebook
  • Snapchat
  • Youtube
  • Blogkeen
  • Nouw

OUTFITS

"Men verden er full av blikkene alle prøver å kvittes med
Finnes ingen logikk i det 
Alle bare skuespiller og ingen husker replikkene"

Jeg har hatt denne sangen på repeat i flere dager nå. Astrid S sin versjon. Åh. Så fin! Favorittlisten min på spotify har mer enn åtte hundre sanger nå, så jeg fant ut at jeg måtte lage en "Sakte film 2", og nå har jeg alle de nye favorittsangene mine i en spilleliste. Det er ingenting bedre enn å kunne ta på shuffle uten å måtte bla forbi en eneste sang! Jeg er sikker på at det er mange av dere som er enig i det!


Siden jeg allerede er så godt i gang med litt throwbacks så tenkt jeg dette antrekket passet fint å vise dere også! Jeg pleier å bla tilbake i arkivet mitt hvis jeg mangler litt inspirasjon i mote veien, og dette er et av favoritt antrekkene mine jeg har blogget om gjennom tidene. Jeg husker jeg var SÅ fornøyd med disse bildene som meg og min søster brukte lang tid på å ta uten for leiligheten, haha. Jeg har redigert litt lys og kontraster på de nå da. Det er morsomt å tenke på hvordan jeg redigerte bildene mine før i forhold til nå, men det er vel sånn man lærer! Er det en ting jeg ikke savner på disse bildene så er det håret mitt, men gud som jeg savner brunfargen, nye hvite sko og den kule henna malingen jeg fikk malt før jeg dro hjem fra tidenes Spania tur. Og neglene. Morsom historie; jeg var i syden med Amalie sin familie når jeg tok disse neglene, og det var veldig uvant. De skulle være der en uke til, men jeg dro hjem sammen med tanten etter en uke - og gjett hvem som ikke klarte å knyte skoene sine på flyplassen. Etter kontrollen, med masse folk rundt meg. Haha, jeg fikk heldigvis hjelp av tanten, men jeg følte meg ganske hjelpesløs der altså. Jeg ble heldigvis mer vandt til de etterhvert!

Meg og Amalie dro på kino i går kveld for å se filmen jeg nevnte i går, Everything, Everything. Vil ikke akkurat si den får en plass på listen over gode filmer jeg har sett, men den var underholdene og gøy! Jeg syns kino alltid er gøy jeg, selv om filmene ikke alltid står helt til forventningene.

Formen i dag er ikke helt på plass, så jeg tror jeg skal gå å finne meg noe mat, og sette meg ned foran tv. Jeg nekter å bli syk før vi reiser, så kanskje jeg får ta noen paracet også. Hvertfall hvis jeg blir verre! Jeg håper dere alle har en fin dag, vi snakkes :-)

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

OUTFITS

WEARING:

T-skjorte & bukse: Bikbok
Sko: Vans


Jeg tror jeg kommer til å gå for et slikt antrekk som reiseoutfit når jeg drar om ikke så lenge! Jeg syns alltid det er så vanskelig å vite hva jeg skal gå med på flyet. Det er jo iiiskaldt på flyet og varmt når vi lander, men med denne buksen i hvertfall god plass til ullsokkene jeg har tenkt å pakke med meg, haha. Vansene blir nok med også :-)


Jeg kom akkurat hjem etter en bra treningsøkt med mamma og Amalie! Vi startet dagen med spinning, og mage/rumpe/lår. Jeg er elendig på å stå opp tidlig, men når jeg først har klart det syns jeg det er utrolig deilig, og jeg har fått en kjempefin start på dagen. Jeg holder på med et lite prosjekt med meg selv nå også, som går ut på at jeg skal spise mye mer enn hva jeg har gjort tidligere, som er altfor lite. Jeg tenkte å kanskje snakke litt mer om det i en video, og komme med noen tips og triks for å gjøre det litt lettere. Eller hvertfall vise dere hvordan jeg klarer å få i meg mer enn ett måltid om dagen!

Senere i dag skal jeg en tur på kino for å se Everything, Everything, som jeg har hatt lyst å se lenge. Jeg er ikke helt sikker på hvem jeg skal ta med meg enda, men jeg krysser fingrene for at noen har lyst å være med. Jeg vet at de fleste av vennene mine vil se den filmen også, så jeg tror ikke det skal bli noe vanskelig å overtale noen, haha. Dere? Ha en fin dag! Det er ikke så lenge til ferie nå :-)


Likes

Comments

INSIDE MY HEAD


Fuglesang natten lang,
buksen som har blitt for trang
Jeg kan være med deg,
en annen gang

Som jeg sier til alle
I det jeg faller
Lengre og lengre ned
Forsvinner i min egen boble
Kom an, nå må du våkne


Ord på tungen, ord på papiret
Men jeg klarer ikke å si det
Prøver å henge med,
på deg og meg og det
Venter på at det skal skje
Men jeg har allerede gått glipp
Av det

Alle blikkene
Alle skikkene
De lydløse skrikene
Hodespinn, kaos
Livet løper fra oss
Eller deg
nei meg


Forsvinner i min egen boble
Kom an, nå må du våkne

Likes

Comments

OUTFITS, INSIDE MY HEAD


Jeg ryddet gjennom macc'en min i går for å få vekk litt unødvendige ting og jeg fant noen mapper jeg har glemt helt bort! Jeg kan ikke huske om jeg noensinne postet bilder av antrekket over, men hvis jeg gjorde det så er det gøy med en liten throwback uansett? Å bla gjennom de gamle antrekks bildene minner meg skikkelig om den tiden jeg startet å blogge. Når jeg tok bilder av fem forskellige antrekk på en dag - og i samme hjørne av rommet mitt. Jeg husker jeg fikk så masse tilbakemeldinger, og jeg brukte stilen min til å snakke for meg. For selv om jeg fortsatt er veldig sjenert, var det mye verre for noen år siden. Jeg syns det er rart at jeg i det hele tatt turde å lage en blogg, men det er en av de beste avgjørelsene jeg noensinne har tatt. Jeg fikk liksom mitt sted, og en plass å skrive ned de ordene jeg ikke klarte å si. Samtidig som jeg fikk en plass å dele alle antrekkene mine, som gjorde at andre hadde noe å snakke med meg om, og motsatt.Nå er jeg så vandt til å ha blogg, så jeg tenker ikke på at det kan være noe nytt eller annerledes når jeg blir kjent med nye folk og forteller det til de. Jeg har sett et par overraskende ansikt når jeg forteller at jeg har drevet med blogging i flere år, men det har blitt en så stor del av meg at jeg ikke en gang tenker over at det. Hm. Jeg bare gleder meg til jeg blir eldre og kan søke opp bloggen. Sjekke ut hva jeg gjorde i juni i 2017 liksom. Haha, det er rart, men så fint på samme tid. Minner for livet. Bokstavelig talt. Jeg har det her. Alt sammen.


Likes

Comments

OUTFITS


FREDAG! Jeg har nettopp trøkket i meg litt mer taco enn hva jeg egentlig klarer å spise, så nå legger jeg flat på sofaen og ser på tv. Men herregud det er jo så godt! Jeg kunne spist det hver dag om jeg måtte.

Haha, uansett. Hvordan har dere det? Jeg har ikke tenkt å gjøre en eneste ting resten av dagen annet enn å fortsette å ligge flat her på sofaen og kanskje se en film eller noe. Kroppen min er skikkelig tung i dag, så jeg tror egentlig hver eneste del av meg er enig i den avgjørelsen! Men det er jo helg da. Det får være unnskyldningen min!


Det skal bli så bra når sommeren kommer. Forhåpentligvis om ikke altfor lenge. Det er jo bare femten dager til vi reiser, så sommer får jeg jo egentlig om to uker uansett. Det er deilig å ha noe å se frem til, og jeg gleder meg til å ta dere med meg på turen! Har allerede bladd gjennom alle hotell bildene for å se om det er noen kule outfit locations, så jeg er i gang med planleggingen. Haha, life of a blogger. Nei, jeg får slutte å drømme meg bort og heller klare å være litt tålmodig. Jeg håper dere har hatt en fin dag! GOD helg

Likes

Comments

EVERYDAY


Og der gikk jeg brått fra en mote og treningsblogg til en naturblogg. Haha. Jeg syns disse bildene fra gårsdagens fjelltur var så fine at jeg bare var nødt til å dele de med dere! Fjellturer er den beste måten å klarne tankene på, syns jeg. Bare ikke tenk. Det er det jeg pleier å si til meg selv i det jeg går oppover. Ikke tenk.

Dette er det fjellet som nesten er rett utenfor her vi bor, og jeg er så takknemlig for at det er så nærme. Er så fint å bare ta seg en tur opp hit dagene man føler for en liten time out. Det er jo medisin for både kropp og sjel!


Meg og mamma stod opp tidlig i dag for å rekke noen timer på treningssenteret. Ingen av oss er noe flink til å stå tidlig opp, men vi klarer det heldigvis og det er faktisk utrolig deilig å starte dagen med en treningsøkt. I dag var vi på spinning og X-fit! Lurer på om jeg skal skrive et nytt "min treningsuke" innlegg på søndag? Det begynner jo å bli en liten stund siden nå, men det virket jo som om dere likte det godt!

Resten av dagen har jeg så langt ingen planer, men jeg får ta det som det kommer. Det er jo Criminal minds i kveld som jeg gleder meg til, men før den tid tror jeg egentlig bare det blir litt blogg arbeid og kanskje litt vasking av rommet mitt! :-) Jeg syns det er så rart at det er torsdag allerede! Føler det nettopp var helg, men tiden går vel bare litt fort når jeg får gjort litt utav dagene mine.


Ha en fin dag! 

Likes

Comments

EVERYDAY, NEW IN


Jeg leste gjennom bloggen min i sted og la merke til at jeg har skrevet at vi har bestilt reise, men jeg har jo helt glemt å fortelle dere hvor turen går denne gangen; vi skal til Tyrkia! Jeg har vært der en del ganger før, men nå de siste årene har vi prøvd ut litt nye ting, så det begynner å bli en stund siden. Jeg gleder meg masse til god mat, varme og syden følelsen igjen. Ahh. Bare 17 dager til nå!


Siden det ikke er så veldig lenge til vi reiser, så har jeg begynt på sommerklær shoppingen også. Vi handler alltid inn litt nytt før vi reiser, men denne gangen har jeg vært veldig streng på å ikke kjøpe med meg mer enn jeg trenger, jeg ender alltid opp med å ikke bruke halvparten uansett, og da er det bedre å bare ta med seg ting jeg er hundre prosent sikker på at jeg kommer til å bruke. Vi blir borte i to uker, så litt må jeg jo ha med meg! Siden jeg ikke er så stor fan av kjoler eller skjørt så prøvde jeg å finne noen "lette" bukser å ta med meg også, og jeg gleder meg til å sette sammen noen kule antrekk med de! Jeg fant meg et denim skjørt som jeg likte godt, og siden det er denim og ikke altfor, hva skal man si, "fint", så er jeg ganske sikker på at jeg skal få til noen kule antrekk med det også!

Nå venter jeg bare på noen bikinier i posten og så tror jeg egentlig at jeg er ferdig, og klar til å pakke kofferten! Skal prøve å ikke gjøre det to uker i forveien denne gangen da, haha. Er jeg den eneste som elsker å pakke?


Likes

Comments

EVERYDAY

(okei seks ting; aldri klipp pannelugg med mindre du vet du kler det;))


Du kommer langt ved å være god og glad mot andre mennesker. Før handlet det bare om å være populær og ha mest venner, men de siste årene har jeg virkelig lært at jeg ikke vinner på det. Jeg vinner på å gi glede og godhet til andre mennesker. Det er noen personer som bare er god tvers gjennom, og det ser man så utrolig godt. Utstråling er noe av det fineste jeg vet, og jeg håper jeg alltid smiler og er glad når jeg treffer andre mennesker. Jeg er flink til å legge fra meg de "dårlige dagene" hjemme. Vær hyggelig, god og høflig mot andre mennesker, og så merker du fort at du får det samme i retur. Selvtilliten min har vokst utrolig mye på det, og nå klarer jeg faktisk å ha ordentlige samtaler med folk jeg ikke ser så ofte uten å måtte si ordene flere ganger.

Forandringer trenger ikke å være en dårlig ting. Vi er vanemennesker, og det er ikke mange av oss som liker forandringer. Ofte når folk sier "du har forandret deg" så er det mange som lett tenker forandring på en negativ måte. Jeg elsker forandring, og jeg er så innmari glad for at jeg ikke er den samme personen som jeg var for bare et år siden. På en god måte. Jeg er fortsatt meg, men en bedre versjon. Man vokser og lærer av dem, og det er absolutt ikke en dårlig ting. Menneskene og stedene rundt deg forandrer seg hele tiden, og vi lærer å tilpasse oss.


Ikke vær redd for å spørre om hjelp. Jeg er vel ikke den eneste som har hatt tanken om at jeg må klare alt selv? Om det er mindre eller større ting. Før likte jeg ikke å snakke om "problemene" mine med noen, fordi jeg følte jeg var nødt til å fikse det selv. Det var min jobb, og ingen skulle fortelle meg eller hjelpe meg med hva jeg kunne gjøre. Men man blir ikke mindre sterk eller dårligere til noe ved å be om en hjelpende hånd. Vi må ha troen på oss selv, for vi klarer mye mer enn vi tror, men det er ingenting gale i å spørre om litt hjelp innimellom!

Finn de rette menneskene i livet ditt. Femti venner som egentlig ikke kjenner deg eller fem venner som vet alt om deg, uten at du engang har trengt å fortelle det? Velg venner som du lærer av, kan le med og gråte med. Ikke bruk tid på mennesker som har en negativ innvirkning på livet ditt eller deg som person. Jeg tror alle bruker alt for mye tid av livet sitt på å henge med de feile folkene, men det er vel en del av å bli voksen det også. Men tro meg, med en gang du har de rette menneskene i livet ditt, som du kan lære masse av og være deg selv rundt, så blir alt plutselig litt lettere.

Det er greit å være litt egoistisk. Ikke på den negative måten, men på den måten at du tar vare på deg selv, og gjør ting for din egen skyld innimellom. Jeg sluttet på skolen, til tross for at det var mange rundt meg som ikke hadde troen på den løsningen. Men det var noe jeg var nødt å gjøre for meg selv, og ingen andre. Store eller små avgjørelser. Hva som helst, aldri glem deg selv i kaoset!

Likes

Comments

EVERYDAY

Har dere hørt denne sangen? Jeg hørte på den i går før jeg sovnet, og fikk verdens deiligste følelse inni meg. Den er så sår men samtidig så glad. Haha, går det an å si? Når jeg hører den får jeg bare lyst til å legge alt av de vonde tankene jeg har hatt de siste dagene bak meg og og egentlig bare starte på nytt. Trykke på reset knappen. Åh, hvor fint hadde ikke det vært?

Jeg trengte å legge vekk kameraet i noen dager, og slå av alle varslingene på telefonen for å bare gi meg selv en liten timeout. Jeg anbefaler alle å logge ut av sosiale medier i noen dager hvis ting er litt tungt, eller bare slitsomt. Det funker hver gang. Å koble ut fra verden litt. I går fant jeg ut at jeg ikke ville gråte mer, så jeg tok på høy musikk og bare danset på rommet mitt. Ikke sånn ordentlig dansing, men sånn som dere ser i jente filmer. Jeg hoppet rundt på gulvet med håret løst og bare lo, og nå føler jeg endelig jeg er på veien tilbake til meg selv igjen.

Selv om jeg ikke har vært noe særlig aktiv noen steder den siste uken, så har jeg vært litt travel faktisk. Eller hvertfall travel for meg å være! Jeg har vært på litt shopping med mamma for å handle inn litt sommerklær, vært å sett på regnbue dagene i byn hvor jeg ikke kunne gjøre annet enn å smile, for den kjærligheten og modigheten de menneskene har er helt sinnsyk, utrolig fint og herlig å se på! Jeg har også trent masse og nå i helgen har jeg vært på stevne med dansejentene. Selv om jeg ikke er danse treneren deres lenger kjenner jeg at jeg blir skikkelig stolt av de når de står der ute på gulvet og danser foran publikum. Jeg var bare med som hjelper denne gangen, men jeg elsker å føle at jeg er en del av noe!

Jeg håper dere alle har hatt en fin helg!

Likes

Comments

INSIDE MY HEAD


Jeg får ikke plass. I mitt eget hode. I min egen kropp. Min egen boble. Noen ganger blir jeg for mye for meg selv. Det er derfor jeg ikke er så glad i det sosiale. Mennesker er greit. Men jeg klarer ikke helt å finne meg selv rundt dem. Jeg blir så glad. Lykkerus tror jeg. Hvis jeg er ute med venner, eller i besøk. Jeg blir for mye. For meg selv, og helt sikkert for mange andre. Kroppen min går ut av seg selv. Som om jeg sitter rett ved siden av og får sett det hele fra utsiden. Jeg kjenner ikke igjen det menneske som sitter der. Det blir for mye. Jeg får ikke plass.Jeg får ikke plass til mine egne tanker. Jeg får ikke plass til avgjørelser eller reaksjoner. Jeg bare er. Det er jo fint. At jeg ler, at jeg stråler av glede. For det er det jeg tror jeg gjør. Men sekundet døren lukkes bak meg, eller hodet treffer puten ser jeg tilbake på meg selv som et annet menneske. Jeg kjenner ikke meg selv igjen. Og fallhøyden er stor. For der står jeg, med følelsen av at jeg er på toppen av verden. Men det er bare kroppen min som går ut av seg selv. Det føles som lykkerus, men jeg tror det kan se ut som usikkerhet. Eller kanskje det bare ser ut som glede. Og latter. Men jeg er ikke på toppen av verden. Jeg er, og så er jeg ikke lenger.


Fallhøyden. Lykkerus. Depresjon. Balanse. Jeg trenger å finne en balanse i det hele. Noe som får meg til å føle meg hel. Som et menneske i det jeg drar ut for å finne på noe med vennene mine. I mitt eget hode, min egen kropp. Kroppen min får et kick, og så stopper det. Brått. Verden forsvinner under beina mine igjen, alt jeg har av bakkekontakt. Borte. Jeg blir bare tom. For ord. Tanker. Følelser. Kroppen min blir utslitt. Etter en time. Eller to. Pluss eller minus. Som batterier. Jeg kunne ønske det bare gikk an å lade meg opp igjen. Men ikke for mye. For guds skyld, ikke for mye.

Likes

Comments

YouTube
Marika Bentzen


TODAY I'M WEARING

Jakke: Only
T-skjorte: Bikbok
Bukse: Pull and Bear


SØVN, SØVN SØVN. Hvor er du? Gjett hvem som var oppe å ryddet badet klokken to i natt? Haha, thats me. Jeg husker psykologen min fortalte meg at jeg måtte komme meg ut av sengen å gjøre noe kjedelig hvis jeg hadde lagt lenge uten å sove, så det var nettopp det jeg gjorde.

Så gøy at mange av dere likte gårsdagens bikini guide forresten! Jeg så det på Annais sin blogg, og syns det var veldig hjelpsomt, så da lagde jeg en liten guide med mine favoritt bikinier også! Kanskje jeg kan fortsette med det?Uansett, gårsdagens antrekk. Jeg hadde tenkt å kalle innlegget "double denim" men så innså jeg at jeg allerede har gjort det flere ganger før. Jeg har blitt skikkelig glad i å kombinere denim med denim, og tror det er noe jeg kommer til å gå for mye resten av sommeren også! Denne bloggen gikk brått fra mote til hverdag, til trening og brått tilbake til mote - men for dere som er interessert så går treningen min veldig bra fortsatt! Jeg startet på uke 8 i går, og jeg føler jeg har blitt mye flinkere å pushe meg selv! Jeg skal prøve å få til litt fler treningsinnlegg innimellom også, uten at det blir for mye :-)

Ha en fin dag!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments


Sommeren nærmer seg med stormskritt, og en ting som jeg alltid shopper inn før den tid det er bikinier! Derfor tenkte jeg å kjøre på med en liten bikini guide! Jeg sliter alltid litt med å finne bikiniene som passer meg bra, men nå begynner jeg endelig å finne ut hva som passer meg best! Håper dere liker innlegget :-)


THE SPORTY LOOK


1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE


1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE


Jeg tror de sporty bikiniene er favorittene mine i år! Jeg som er så flatbrystet sliter faktisk en del med å finne fine bikinier, uten å hele tiden måtte passe på at jeg ikke flasher en pupp eller to, haha. Så disse syns jeg ser både kule og komfortable ut, noe som virkelig er et pluss i min bok! Kan tenke meg at de er god støtte for de med litt større pupper også!1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE


Jeg har alltid med meg en trekant bikini når jeg drar på ferie for å "flytte" litt på skillen. Haha, ja, skillen har utrolig mye å si for meg. Når jeg soler meg pleier jeg alltid å dra stroppene ned på siden, noe som pleier å funke fint!


BANDEAU


1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE


Bandeau bikiniene er perfekt hvis du ikke vil ha skille fra bikini stroppene. Jeg pleier også å ha med meg noen sånne i kofferten når jeg er ute å reiser, og bytte litt frem og tilbake. Disse er også veldig avslappende og komfortable å gå med, samtidig som de ser bra ut!


THE PERFECT SWIMSUIT


1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE


1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE


I alle slags former og farger! Jeg tror jeg liker best den sporty stilen når det kommer til badedrakter også, men det er så utrolig mange fine å velge mellom! Badedrakter er jo like fint å bruke under en shorts som de er på stranden, og de på nederste rekken er jo fin nok til å bruke hvis man skal ut å spise om kvelden også!

Likes

Comments


Fine jentene ♥


Som dere sikker kan se så var gårsdagen veldig bra! Lene kom hit før besøket slik at vi kunne gjøre oss klar sammen, før vi dro bort til Amalie og feiret henne. Jeg innser aldri hvor mye jeg har savnet venninnene mine før jeg er der med de. Jeg fant ut at det er nesten et helt år siden jeg så vio sist, og det er altfor sjeldent. Vi hadde mye å snakke om, og jeg kjenner det virkelig gjorde godt å samle gjengen igjen!


SKJEKK det gliset da!

Når jeg våknet klokken tolv i dag vurderte jeg faktisk å sove en time eller to til, men jeg klarte heldigvis å la være. Jeg føler meg ikke helt frisk i dag, så jeg tror jeg bare må ta det litt med ro resten av dagen. Meg og Synne var ute en tur tidligere i dag for å ta litt bilder, så jeg har flyttet litt på meg hvertfall, men jeg skal ikke si det er noe fælt å ligge på sofaen i dag, haha. Jeg håper dere har hatt en fin helg <3


Likes

Comments


Det begynner å bli lyst igjen. Klokken er snart fire og jeg er lys våken. Det er om nettene jeg virkelig kjenner at kroppen min blir rastløs og trenger å gjøre noe. Noen ganger klarer jeg meg med noen kapitler i en bok, andre ganger tar jeg høretelefonene i med favorittspillelisten på det høyeste volumet. "Sakte film". Jeg danser midt på soveromsgulvet mitt, som om jeg aldri har gjort det før. Prøver å være så stille som jeg kan for å ikke vekke noen. Tiden forsvinner litt, og plutselig kjenner kroppen seg litt bedre. Litt mindre rastløs. Fornøyd.

Jeg tenker over dagen, kvelden, menneskene. Det har vært en fin dag. Jeg er bare litt sliten. Energien tar overhånd når den først er innom, og noen ganger blir jeg nesten sliten av meg selv. Jeg blir for mye for meg selv. Jeg får lyst til å forsvinne litt fra min egen kropp. Se meg fra utsiden. Hva jeg er. Hvordan jeg er. Menneske. Jeg er bare et menneske.


Jeg planlegger dagen foran meg i hodet mitt. Regner ut hvor mange timer med søvn jeg kommer til å få hvis jeg klarer å sovne nå. Nøyer meg med all søvnen jeg får. Grubler litt over dagen, planlegger mer. Og litt til. Jeg er fæl med den planleggingen. Hva skal jeg. Når? Hvor? Hvem? Jeg finner ut av det når jeg våkner. Senker skuldrene, slapper av. Slapp av.

God natt x

Likes

Comments


Jeg dro en tur bort på senteret i går for å handle inn litt småting, og noen gaver til en bursdag. Amalie har bursdag på mandag, og i morgen skal det feires! Vi blir ikke så mange men det syns jeg bare er koselig. Det er fint å ikke være så mange når det er så lenge siden vi har sett hverandre, og vi blir den gamle "gjengen". Etter at alle byttet skoler og har bitt kjent med nye mennesker blir det jo vanskeligere å lage planer, og det er lett å glemme innimellom. Men jeg er heldig som har så gode venninner, så når vi først treffes virker det ikke som om vi har vært borte fra hverandre engang. Gleder meg ♥


Etter at vi bestilte sydentur for noen dager siden har jeg vært skikkelig giret på å shoppe masse sommerklær, og planlegge alt. Når jeg gleder meg til noe gleder jeg meg alltid litt ekstra, og da vil jeg få alt gjort med en gang. Det ene året pakket jeg faktisk kofferten nesten tre uker før avreise, så det sier jo seg selv at jeg ikke har verdens beste tålmodighet. Men det er fint å ha noe å se frem til. Å ha den ene tingen man gleder seg skikkelig til. Kjenner jeg virkelig savner å sitte på et fly nå, og kjenne sommerfuglene i magen av å være spent. Bare en måned igjen!


Likes

Comments


Kjøpte denne nye bikinien på hm for en liten stund siden. Jeg syns bikinier er noe av det vanskeligste å shoppe før sommeren fordi jeg vil at de skal se bra ut, men samtidig gi meg minst mulig skille. Så jeg prøver å kjøpe alle bikiniene mine i forskjellige fasonger, slik at jeg kan bytte fra dag til dag, haha. Jeg liker denne fordi den ikke gir meg skille mellom puppene, og den ser veldig bra ut på! Jeg har ikke brukt underdelen enda, men jeg gleder meg til å sole meg i denne bikinien i sommer. Jeg har jo lagt ut bilder av meg med toppen på i dette innlegget hvis det er noen som lurer på hvordan den ser ut på :-)

Det er faktisk bare en måned til vi reiser! Jepp, vi har bestilt. Jeg gleder meg som en liten unge, men jeg har litt mer bikini shopping å gjøre før den tid. Hvor vi skal forteller jeg mer om senere!


Planen i dag var egentlig å ta med meg Leah på senteret eller kino, men hun ville sove hos en venninne, så da får vi ta det en annen dag istedenfor! Da blir det taco, trening og blogging på meg istedenfor, noe jeg ikke har noe i mot. Andre gangen jeg spiser taco denne uken faktisk, så dere kan bare gjette hvor fornøyd denne jenten er!
God helg! 

Likes

Comments


torsdag, 02:00


Det beste med å være våken om nettene er at jeg får med meg både solnedgangen og soloppgangen. Jeg har valgt å ikke ha noe foran vinduet mitt, og selv om tanken på hva som finnes utenfor noen ganger skremmer meg så er jeg fornøyd med avgjørelsen. Så idyllisk. Vakkert. Det er fortsatt en del lys på andre siden av vannet, og jeg lurer på hvor mange andre enn bare meg som sitter oppe nå og stirrer ut over den nakne himmelen. Jeg burde ha sovnet for flere timer siden men kroppen min lar meg virkelig ikke gjøre det. Jeg tenker mye. Marerittene har vært innom nesten hver natt de siste dagene, og de er så personlige at jeg nesten trenger en eller annen bekreftelse på at det bare var et mareritt når jeg våkner. Men så er jeg mye våken også. Jeg ligger å stirrer ut vinduet, leser en bok eller bare tenker på de tingene jeg har i livet som jeg setter så stor pris på. Og de tingene jeg har som jeg egentlig ikke trenger. Det har hjemsøkt meg, nesten som marerittene. Noen kvelder tenker jeg på å bare kvitte meg med alt jeg har, fordi jeg gang på gang forteller meg selv at jeg ikke har bruk for det. Men når jeg våkner stiller jeg meg det samme spørsmålet en gang til og jeg kommer på at jeg trenger et par ting jeg også. Hodespinn.Jeg ser den gule linjen som ligger fint langs fjelltoppene. Solen ligger bare bak der, venter på å titte frem igjen. Det er vanskelig å tro at klokken snart er tre om natten, når lyset utenfra nesten kunne sett ut som dagslys. Eller så har jeg bare stirret på det for lenge. Til og med fuglene har våknet før jeg har klart å lukke øynene. Men det er fint å sovne til. Lyden av fuglekvitter, og himmelen vakrere enn noensinne. Klisje, men vakkert.

Likes

Comments


Jeg sov lenge i dag, kanskje litt for lenge, men gud så deilig det var. Jeg er i en sånn rar periode igjen hvor jeg nesten ikke sover før om morgenen, og apetitten er på bånn. Skikkelig kjipt, for jeg trenger jo alt jeg kan få av både mat og søvn. Jeg krysser fingrene for at det går over snart, for energien er på bånn og formen er ikke helt bra. Jeg er veldig sjeldent syk, men i det siste har jeg hatt litt sånne perioder hvor jeg rett og slett bare krangler med kroppen min. Jaja, det går nok over :-)


I dag er det hovdings dag så da blir det opp å se på dans og turn oppvisninger senere i dag. Jeg håper jeg føler meg litt bedre til da, men det blir nok gøy uansett! Hvis ikke får jeg bare trøkke i meg noen paracet og stå i det! Haha, nok negativitet for en dag. Hvordan har dere det? Dere er så aktiv her på bloggen om dagen, og jeg setter utrolig stor pris på det. Det er jo en ting å blogge, men det er jo gøy å få høre hva dere liker og ikke liker også!

Jeg prøver å få inn litt mer mote på bloggen igjen, siden det var det jeg startet med. Jeg får litt flashbacks når jeg har photoshoot på rommet mitt med selvutløser, men det er bare koselig. Jeg blir litt mer motivert av det faktisk, for jeg husker hvor mye glede og energi jeg hadde for blogging back in the days, haha. Det er rart det der, hvordan jeg bare plutselig bestemte meg for at jeg ville dele hele livet mitt med dere. Men jeg syns det er fint, på mange måter.
NYT DAGEN! 

Likes

Comments


​Dagens antrekk! Denne buksen har jeg faktisk hatt i altfor mange år, men jeg klarer ikke helt å gi slipp på den. Tror jeg hadde klart å finne noen bilder av den på de fleste av mine tidligere blogger, haha!

Jeg har et lite dilemma om dagen; jeg har gitt bort massevis av klærne mine allerede, men jeg føler fortsatt at jeg ikke kommer til å bruke halvparten av det jeg har igjen. Det er vel ikke bare jeg som har den "men tenk om jeg kaanskje får bruk for den en dag" tanken når jeg går gjennom klærne mine? Men noen dager føler jeg meg nesten kvalm av tanken på at jeg har så masse klær jeg helt sikkert aldri kommer til å bruke, når det er så mange som sitter uten. Jeg vet det ikke går an å tenke sånn, men det har plaget meg en del i det siste. Jeg har jo ikke behov for alle klærne på stativet mitt, og hvis jeg har planer om å kjøpe litt nytt, må jeg jo i hvertfall kvitte meg med det meste. Det er jeg heldigvis flink til , å kvitte meg med noe hver gang jeg kjøper noe nytt, men av en eller annen grunn så har jeg den lille skyldfølelsen hengende over meg likevel. Hm. Vi blir aldri fornøyd med det vi har, men vi har alt for mye.
Bralette fra cubus / Genser fra nelly / Jakke fra only / Bukse fra bikbok / Sko fra vansJeg får vel tenke litt mer på det. Lære meg å gi slipp på det jeg vet jeg egentlig ikke har bruk for.

Likes

Comments

Contains affiliate links


1 HERE / 2 HERE / 3 HERE / 4 HERE1 HERE / 2 HERE / 3 HERE / 4 HERE


1 HERE / 2 HERE / 3 HERE / 4 HERE


1 HERE / 2 HERE / 3 HERE / 4 HERE

Jeg elsker elsker elsker de svarte buksene med hvite striper! En del av meg vil klikke de hjem med en gang mens lommeboken min nøler litt. Hm. Jeg tror nok jeg kommer til å bestille de en gang uansett, for finere bukser er det lenge siden jeg har sett!

Jeg bladde gjennom bloggen min i går og innså at jeg deler mye mindre antrekk og mote relaterte ting enn hva jeg gjorde før, men nå har jeg lyst til å begynne å bli flinkere til det igjen. Jeg er jo fortsatt like glad i mote, tingen er jo bare at jeg sitter mye hjemme og da er det fort lettere å hive på seg joggedressen. Men jeg har planer om å forandre på det, litt hvertfall! Noen ganger har jeg lyst til å bare gi bort/selge alt jeg har i skapet mitt og så begynne helt på nytt, men man blir jo så knyttet til plaggene! Det hadde vært så deilig med en helt oppgradert garderobe. Spesielt nå som jeg føler stilen min begynner å forandre seg litt, hm, kanskje jeg skal legge ut litt ting på shpock eller en annen salgsapp? Jeg vet ikke hvilken som er best jeg, noen tips? Kanskje jeg bare skal lage en instagram hvor jeg selger litt :-)

Likes

Comments


Det er SÅ digg å endelig tørre å gå ut døren uten sminke uten å en gang tenke over det. Jeg har jo filmet en vlog til dere (her), og når jeg redigerte den la jeg merke til en ting; jeg går uten sminke i alle klippene! Det var ikke en tanke en gang, å fikse håret eller ta på meg sminke, når jeg dro opp kameraet for å filme. Jeg elsker at jeg har blitt så mye tryggere på meg selv, og det er noe jeg virkelig unner alle. Hvis noen spør om å finne på noe, kan jeg bare hoppe på neste buss uten å engang tenke på hvordan fjeset mitt ser ut. Jeg føler meg mer komfortabel uten sminke, enn jeg noensinne har gjort med, og det er en utrolig befriende følelse.

Jeg smiler masse om dagen. Føler man seg bra med seg selv er alt så mye enklere på en eller annen måte. Å ikke tenke på hva alle syns hele tiden. Det er virkelig noe med det, og jeg lurer på om det har lettet en del av skuldrene mine. Jeg føler jeg klarer mye mer nå, og det er bare fordi jeg er tryggere på meg selv. Hvor rart er ikke det? At småting kan ha så mye å si for ting som er mye større. Jeg har alltid syns at det er skikkelig klisje når folk snakker om at du må "elske deg selv", "ikke bry deg om hva andre sier for du er fin på din egen måte" osv, men det vil alltid være en sannhet i det. Hvis jeg driver å sammenligner meg selv med alle jeg kunne ønske jeg så ut som, ville jeg aldri vært fornøyd med at jeg ser ut sånn som jeg gjør. En kvise her. Ti der. Jeg kommer aldri til å like nesen min, men den er der den også. Og jeg har lært meg at det ikke kommer til å forandre seg. Men jeg smiler mer, fordi jeg har lært meg at tingene jeg ikke liker ved meg selv aldri kommer til å forandre seg over natten.


 . . . 


Hvordan har dere det?
Jeg klarer såvidt å bøye meg etter at meg og mamma flyttet en haug med steiner ute i hagen i går. Gangsperr i hele kroppen. Haha, virkelig. Jeg skjønte at jeg kom til å få gangsperr i tillegg til brannsåret jeg klarte å påføre meg selv, og blemmene inni hendene, men at jeg ikke skulle klare å bøye meg var jeg ikke helt forberedt på altså. Det var ikke bare å gå ut av sengen for å si det sånn, haha! Jeg får ta det litt rolig når jeg trener i dag, eller trene noe jeg ikke trenger ryggen til..

Så gøy at mange av dere likte rommet mitt i går forresten! Jeg er kjempefornøyd selv, og det er jo det aller viktigste, men det er fint å høre at andre liker det også :-) Spent på å se hvor lang tid jeg klarer å holde det slik før jeg bestemmer meg for å ommøblere igjen. Tror jeg skal klare å holde det litt lenger denne gangen!

Ha en fin uke!


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments


Jeg filmet litt på torsdag og fredag som jeg tenkte jeg kunne vise dere! Det er ikke den mest spennende videoen, siden jeg ville vise litt hva jeg gjør på en dag når det ikke er noe åpent, og heller ikke så mye å finne på. Kan vel si at det er en dag i livet mitt, på en vanlig dag hvor jeg ikke gjør så veldig mye! Jeg skal bli flinkere med både vlogger, og å oppdatere den nye "serien" jeg startet på youtube :-) Skal prøve å få ut video nr 2 i løpet av uken eller neste!

Abonner på youtube kanalen min HER for å følge med når det kommer nye videoer! Har dere noen ønsker til videoer dere vil jeg skal filme?


Likes

Comments


Jeg elsker oppussing, interiør og forandringer! Nå er jeg endelig fornøyd med rommet mitt, og jeg har fått alt på plass! Jeg har alltid gått for sølv, hvitt og svart tidligere, men nå ville jeg prøve ut noe nytt! Mange av dere har vel allerede sett den grønne veggen? Jeg er jo egentlig ikke en farge person, men jeg er veldig glad for at jeg valgte denne fargen. Liker hvordan den ser ut sammen med alt andre :-)


Jeg har hengt opp alle klærne mine på to klesstativ, og det har gjort det mye lettere å finne frem det jeg trenger!


Planen er å fylle hele denne svarte hyllen med bøker til slutt! Syns det er så fint :-)


Er forelsket i plakatene jeg bestilte. Mangen tenker kanskje det er rart å ha bilder av en indianer jente og en buffalo hengende på rommet sitt, men jeg digger det. Føler det er veldig min type stil, å ikke gjøre de helt vanlige tingene. På plakaten med tekst står det

"Maybe some women are not meant to be tamed. Maybe they are supposed to run wild until they find someone just as wild to run with" Carrie Bradshaw


Har fått låne mormor og morfar sitt polaroid kamera, og jeg tror jeg skal henge fler opp på veggen etterhvert. Jeg må bare finne ut hva jeg skal ta bilder av først. Jeg syns det er en koselig måte å bevare minner på, litt annerledes enn å ha bildene liggende på pcen. Bildet jeg holder tok morfar av meg i Kreta faktisk!


Jeg er superfornøyd! Hva syns dere?

Likes

Comments


Jeg våknet opp til sol og blå himmel i dag, og gleden løpte gjennom kroppen min. Det er noe med sommeren som gjør meg så mye lettere. Kroppen, tankene, alt. Jeg sitter på terrassen, med ett øye lukket for å klare å se hva jeg skriver. Boken jeg nettopp leste har jeg lagt fra meg ved siden av stolen jeg sitter i, og solen skinner fortsatt på huden min. Akkurat som den har gjort mange ganger før. På forskjellige steder i verden, og her hjemme. Jeg elsker å reise, men jeg setter pris på den norske sommeren også. Grillmat, grønt gress, venner. Lukten av solkrem som minner meg om stedene jeg besøkte i sommer. Som om jeg har tatt med meg en liten del av de hjem. Noen ganger gjør jeg som mormor fortalte meg i Kreta. Jeg lukker øynene, og er der. Luktene, følelsene og synet. Jeg ser det for meg som om jeg står akkurat på samme plassen.


Jeg startet dagen ute i solen, og har tenkt å ende den på samme måte. Meg og mamma har vært hos mormor og morfar i dag og grillet. Fint vær, omringet av noen av menneskene du setter mest pris på. Hm. Det er noe med det. Nå skal jeg lese litt mer i boken jeg holder på med, før jeg tar meg en liten treningsøkt på terrassen. Så får jeg solt meg litt og trent på samme tid, haha. Jeg måtte nesten se på klokken to ganger når jeg innså at den var blitt så mye allerede. Tiden har gått alt for fort i dag, men det gjør den vel som oftest på fine dager!


Ha en fin lørdagskveld herlige mennesker!

Likes

Comments


Fredag! Jeg elsker fredager. I dag skal jeg forhåpentligvis endelig få kjøpt et speil til rommet mitt, slik at jeg kan vise dere det! Det har sett ganske ferdig ut lenge, men jeg vil ikke vise dere det før jeg har fått alt på plass. Krysser fingrene for at det blir i løpet av helgen en gang. :-)


Jeg holder på å filme en vlog til dere, som jeg begynte på i går og skal fortsette på i dag, og jeg gleder meg faktisk til å komme litt igang med youtube igjen! Jeg har litt å øve på når det kommer til det å være komfortabel foran kamera, men jeg vil tørre å påstå at jeg har blitt litt bedre, og det håper jeg dere merker når jeg poster vloggen en av de nærmeste dagene!

GOD HELG!

Likes

Comments


Det har blitt en del trenings snakk her på bloggen i det siste, og det er det god grunn til siden det har blitt en så stor del av hverdagen min nå. Først og fremst må jeg bare få avklart at jeg ikke prøver å skryte eller noe når jeg skriver innleggene hvor jeg viser dere hva jeg trener hver dag, eller når jeg nevner at det er en treningsøkt som står på planen for dagen. Jeg kan nesten ikke la vær å nevne det når dette er en hverdagsblogg hvor jeg forteller dere hva jeg driver med. Men jeg må få lov til å innrømme at jeg er skikkelig stolt av meg selv som har klart å trene hver dag i snart seks uker!

Trening har vært utrolig viktig for meg i forhold til å komme hit jeg er i dag. Jeg vet hundre prosent sikkert at trening er en stor del av at jeg har det så mye bedre med meg selv, og tankene mine. Jeg trengte bare det rette fokuset, og den riktige motivasjonen. Når jeg først begynte med styrketrening for en del år siden så var det bare fordi jeg ville ha fin kropp. Jeg ville ha kroppen til modellene jeg så nedover Instagram og over alt i blader og reklamer. Jeg jobbet for det urealistiske, og jeg ga fort opp når jeg ikke så ut som de modellene etter noen uker. Og jeg prøvde flere treningsprogram, og klarte som oftest å trene i ca to uker før jeg ga opp igjen. Tok meg noen ukers pause, og startet igjen. Jeg ga alltid opp fordi alt fokuset mitt var på den kroppen jeg ikke fikk.

Men så for ca to år siden begynte jeg å ta trening mer seriøst. I begynnelsen var jeg flink å trene, jeg trente styrke tre ganger i uken i fem uker, men jeg hadde fortsatt ikke det rette fokuset. Selv om det var det jeg fortalte alle. "Jeg trener fordi det er bra for helsen", "jeg trener fordi jeg vil bli sterkere". Men inni hodet mitt var det fortsatt en ting jeg fokuserte på. "Jeg trener fordi jeg vil se ut som modellene på Instagram".


Nå. Nå har jeg et helt annet fokus. Jeg er ingen trenings ekspert, eller super flink i alt jeg gjør, men jeg gjør det med rette hensikter. Rett fokus. Jeg trener ikke lenger fordi jeg vil se ut som noen andre. Jeg trener ikke fordi jeg prøver å oppnå den ideale kroppen som mange ungdommer på min alder ser for seg i hodet hver gang de tenker på trening. Det er lov til å bli inspirert og motivert av andre, men ikke prøv å vær andre. For er det en ting jeg har lært, så er det at alle kropper er forskjellige. Med forskjellige kroppsbygninger, noen bygger muskler fortere enn andre, noen går fortere ned i vekt enn andre, og vi har alle forskjellige mål.

Mitt mål er å ha det bra med meg selv. Kroppen kommer med, og jeg kan innrømme at jeg ikke klager på det. For jeg skal ikke sitte her å skrive at jeg driter i hvordan kroppen min ser ut. Jeg føler meg ikke alltid fin når jeg ser meg i speilet. Jeg skulle gjerne hatt en flatere mage og litt mer former, men jeg motiverer meg selv, istedenfor å søke etter det uoppnåelige. For meg handler ikke trening bare om kropp lenger. Det handler om så utrolig mye mer enn det.


Først og fremst vil jeg ha det bra med meg selv. Og jeg har det mye bedre med meg selv etter at jeg har begynt å trene regelmessig. Kroppen min forandrer seg, men det gjør tankene mine også. Og energien min, gleden min og viljestyrken min. Hvis jeg trener for å få en fin kropp gir jeg opp etter noen uker, men hvis jeg trener for hodet og helsen min klarer jeg å trene hver dag, uten å miste motivasjonen. Og det er nettopp derfor jeg har gitt opp så mange ganger, og nettopp derfor jeg nå har trent hver dag i nesten seks uker. For meg er det litt som å vise fingeren til angsten og tankene hver gang jeg trener. Og hver gang jeg ler eller smiler fordi jeg bare føler meg så mye lettere i kroppen og i hodet. Noen ganger vil jeg bare strekke ut armene og rope "JEG VANT". For det er sånn det føles. Som om jeg har vært i en livslang kamp, men endelig begynner å få overtaket på fienden. Jeg tar meg selv i å bryte ut i latter noen ganger, bare fordi jeg føler meg så innmari mye bedre. Og selv hvor skummelt det er, så er det en mestringsfølelse jeg unner alle.

Jeg elsker følelsen av å koble helt ut uansett om det er en hard treningsøkt på treningssenteret, en fjelltur eller yoga på rommet. Følelsen av at angsten, depresjonen og alle bekymringene mine bare forsvinner i en liten stund. Det er medisin. Den beste medisinen jeg noen gang har vært på. Jeg trener for meg selv, og fordi jeg en dag skal stå i speilet og si "Fy fader så bra du ser ut". Ikke bare fordi jeg kroppen min har forandret seg, men fordi jeg ser friskere ut og fordi jeg er friskere. Det er motivasjonen min. Meg selv. Og grunnen til at jeg trener er den samme. Meg selv. Jeg gjør det bare for meg selv.

Likes

Comments


1 HERE / 2 HERE / 3 HERE / 4 HERE


1 HERE / 2 HERE / 3 HERE / 4 HERE


1 HERE / 2 HERE / 3 HERE / 4 HERE


Det har ikke blitt så mye mote her på bloggen den siste tiden, så jeg tenkte jeg kunne vise dere noen kule band/statement t-skjorter. Jeg har begynt den lille samlingen min av begge delene, og jeg har ikke tenkt å stoppe helt enda. T-skjorter er plagg som er utrolig greit å ha en del av, og spesielt når de er så kule som de over! Det overrasker meg ikke hvis mitt neste innkjøp er enda en band tee til klesskapet mitt. Jeg liker også veldig godt de basic levis t-skjortene, og jeg har en følelse av at de hadde vært kul å ha i sommer når man både vil se bra ut og være komfortabel.

Jeg har heldigvis ikke svidd av alle pengene mine enda, og jeg prøver å hindre det i å skje - meen det er jo en del kule t-skjorter da!..

Likes

Comments


Okei, så jeg har tenkt på dette en stund. Jeg skriver jo ofte om hvordan jeg har det, og som oftest er det lettere å skrive om de tingene som gjør litt vondt. De tingene man virkelig trenger å få satt ord på, uten å egentlig trenge å snakke om det med noen. Men jeg håper dere har merket at jeg har hatt det litt bedre i det siste, og jeg vil dele mer av tingene som gjør meg glad. Tingene som gjorde at jeg har det mye bedre nå enn jeg hadde for seks måneder siden når jeg trodde jeg aldri kom til å flytte meg fra sengen igjen. Så, jeg lagde en video hvor jeg snakket litt om nettopp det. Hvordan jeg vil dele mine erfaringer og tips med dere til å få det bedre med dere selv. Jeg deler det like mye for min egen del, som jeg gjør for forhåpentligvis noen av dere også.

Så jeg har tenkt å starte denne lille "serien" hvor jeg lager forskjellige videoer med titler som f.eks: hvordan jeg kommer meg ut av depresjoner, hvordan gjøre angsten litt mindre, hvordan stresse mindre, trening osv. Temaer med positiv virkning på livet. Ting som har hjulpet meg masse. Og jeg valgte å kalle serien "Veien til ett bedre liv" uansett hvor klisje det egentlig høres ut, haha. Hvis det er noen som har et bedre navn; skrik ut :-)


1. THAT HAIR

2. Jeg glemte å legge ved musikk på hele videoen, så den forsvinner etter en liten stund og blir byttet ut med støyet jeg også glemte å fjerne..

3. Jeg ser ut som jeg kjeder livet av meg der jeg sitter, og jeg har vel fått bekreftet at jeg er flinkere å skrive enn hva jeg er til å snakke, men jeg lover dere at jeg ikke kjeder meg, haha! Og energinivået skal oppover, i promise.

Jeg er alltid så sinnsykt nervøs for å poste videoer, men det er på tide å steppe ut av komfortsonen min. Ouff. Enjoy!

Det jeg syns var litt morsomt når jeg redigerte denne videoen er at jeg har nettopp kommet ut av dusjen, og jeg har helt glemt å ta sminke på meg. Før hadde jeg aldri i verden tenkt på å sette meg foran kamera med sminkefri hud og et vått hår som står til alle sider. Det er så deilig å ikke bry seg!

Jeg skal prøve å lage videoene litt mer varierte også, slik at ikke alle blir sånne snakke videoer hvor jeg bare sitter fremfor kamera. Hva syns dere?


Likes

Comments


Det eneste jeg gjør om dagen er å drømme meg vekk til reising, varme og sommer. Det er få ting som slår en solbrun hud på stranden, med beina i vannkanten, en bok i ene hånden og en iskald fanta i den andre. Heldigvis er det ikke lenge til sommerferie, og det betyr; reise, sommer og sol!

Vi er ikke helt sikker på hvor vi skal reise enda, for meg har det ikke så mye å si, for jeg har planer om å utforske hele verden når jeg blir eldre, så for hvert sted vi besøker er det også et sted jeg kan krysse av på listen min. Men samtidig kjenner jeg at jeg lengter litt tilbake til Kreta og Kroatia som vi besøkte i fjor sommer. Det er få steder jeg har vært som har gitt meg den følelsen jeg fikk der!


Får lyst til å bare pakke kofferten og dra med en gang jeg ser disse bildene. Men det er fint å ha noe å se frem til også! Jeg er spent på hvor turen går denne sommeren men jeg tror det blir til et sted vi har vært før. Gleder meg!


Hvor skal dere i sommer?

Likes

Comments


Jeg er virkelig ikke et frokost menneske, men jeg prøver så godt jeg kan! Til frokost i dag ble det en liten skål med (fargeløs) frukt og sitronvann. Jeg klare tross alt ikke å spise opp all frukten, men det er bedre enn å ikke spise noen ting. Skal prøve å få i meg hvertfall noe til frokost hver dag, siden det er et så viktig måltid!


God formiddag flotte mennesker! Jeg sov så lenge jeg klarte i dag, og det kjenner jeg var nødvendig! I hele går gikk jeg rundt å holdt på å sovne, uten å helt vite hvorfor. Jeg sover ikke så mye, så kanskje kroppen min endelig fikk med seg det, haha. Eller fordi jeg stod tidligere opp enn jeg pleier i går, for å rekke en time på treningssenteret. Jeg vet ikke. Uansett, jeg gjorde egentlig ikke så mye i går annet enn å fryse og krølle meg inn i tepper. Jeg er vel ikke den eneste som blir skikkelig kald når jeg er trøtt? Heldigvis klarte jeg å komme meg litt ut av huset senere på dagen for å handle inn litt forskjellig med pappa, før jeg senere på kvelden dro opp på banen for å se han spille kamp. Jeg er ikke noe stor fan av fotball til vanlig, men å se old boysa spille er god underholdning!


Jeg gjør egentlig ikke på så veldig mye for tiden utenom å gå rundt hjemme og trene, men det plager meg ikke. Jeg elsker å ha litt tid for meg selv i løpet av dagen til å bare høre på høy musikk, danse, lese en bok eller bare tenke høyt. Jeg snakket litt med det om mamma i går. Det er forskjell på å være alene og å være ensom. Selv om vi mennesker er flokkdyr, er det fint med den lille tiden for seg selv innimellom også. Jeg liker å være rundt andre mennesker, men jeg settet enormt stor pris på tiden jeg får for meg selv også. Noen ganger lurer jeg nesten på om jeg er for glad i å være alene, men det er vel bare sånn jeg er. Leser heller en bok fremfor å dra på fest. Noen ser på det som kjedelig, men jeg har ingenting i mot det. Kjedelig eller ikke, jeg ELSKER det!

Hadde ikke planer om å snakke om det i dag, men det er tydeligvis noe som har lagt inni meg og prøvd å komme seg ut. Poenget mitt er vel at det ikke er noe gale i å like å være alene. Før tenkte jeg at alle så på meg som en kjedelig og rar person som heller ville sitte på rommet mitt hjemme, enn å finne på noe, men nå bryr jeg meg ikke lenger, og det er jeg så innmari glad for!

Ha en fin dag!


Likes

Comments