Header

Thoughts


Nå er det en stk glad Marika som skriver til dere! Uten å helt vite hvorfor, så er dette noe jeg har hatt lyst til siden jeg startet å blogge. Jeg skal bli femelle blogger! 

De siste dagene har det vært sending av mail frem og tilbake, og nå er endelig den nye bloggen min klar! Dere finner den ​her

​Jeg beklager at det har blitt så mye frem og tilbake med bytting av bloggplattformer osv. men nå har jeg endelig kommet dit jeg vil være, så jeg gleder meg til å få en fresh start. Jeg kommer til å beholde denne bloggen slik at innleggene ikke forsvinner - det er fint å ha noe å se tilbake på! 

Jeg håper dere vil følge meg videre på den nye bloggen! Finn den
 ​her.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Thoughts

Så, nå sitter jeg her igjen. Med datamaskinen i fanget og fingrene på tastaturet. Klokken har akkurat slått 00:35.

Først tenker jeg på hva jeg skal blogge om i morgen, eller i dag kan jeg vel si nå. Kanskje jeg skal poste et innlegg med hvilken sminke jeg bruker for tiden, eller bare legge ut enda et antrekk? Deretter tenker jeg at det ikke er meg. Det er ikke meg i det hele tatt. Jeg elsker mote, og kommer til å blogge om det, vise dere antrekk og poste det slik som jeg gjør. Men jeg føler det blir så halvhjertet.

Jeg poster innlegg hvor jeg forteller dere hvordan dere kan lage kule ripped jeans, med noen enkle steg. Men jeg er fornøyd med innlegget i fem minutter før jeg mister all gleden av det og spør meg selv hva jeg driver med. Det er ikke hva jeg ønsker å dele med dere. Jeg lagde bare det innlegget fordi jeg ikke hadde annet å skrive. Eller, fordi jeg ikke turde å poste enda et personlig innlegg.

- - -

Nå stoppet tankene mine igjen. Det skjer ofte. Jeg leste gjennom teksten over og glemte helt hva jeg skrev om. Nå prøver jeg bare å skrive tankene mine akkurat slik de er i hodet mitt. Det er det jeg vil. Det er det jeg alltid vil gjøre, og det jeg vil at denne bloggen skal dreie seg om. Tankene mine. Hodet mitt.Bloggen er hodet mitt. Stormen, tårene og alt som kommer med. Gleden også. Jeg vil ikke legge skjul på noe, men jeg gjør det. Innimellom. Jeg skriver mye om hva jeg føler, hvordan jeg har det. Men så stopper jeg. Jeg stopper å trykke "publiser" på de personlige innleggene og tankene mine i noen dager, og bytter det heller ut med antrekk og andre halvhjertede innlegg. Jeg vil ikke, men noen ganger er jeg redd for at folk skal tro at jeg bare søker oppmerksomhet i det jeg skriver. At jeg skriver om angsten, depresjonen og alle de litt vondere tidene fordi jeg vil at folk skal legge merke til meg. Det er dager hvor jeg så gjerne vil dele med dere hva jeg tenker - hva jeg føler, men jeg tør ikke.


Der skjedde det igjen. Hodet mitt stoppet opp. Hva skal jeg skrive nå? Hvordan skal dette gi mening?

Jeg har lyst til å skrive. Hele tiden, hver dag. Men noen ganger skremmer det meg. Den ene tingen jeg føler jeg mestrer gjør meg noen ganger litt redd. Ord har så mye makt, de kan fortelle så ufattelig mye. Det er nettopp det som skremmer meg. Alt det jeg skriver her på bloggen som hele verden kan lese er tankene mine. Noe av det viktigste jeg har, en del av meg. Men også noe som kan tolkes på mange forskjellige måter, og jeg er redd for hvordan folk oppfatter meg når de leser hva jeg skriver. Hvordan folk tolker meg.

Enda et stort spørsmål som jeg kommer til å gruble på. De tankene altså. Søren.

01:15

God natt x


JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.
FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM - @MARIKABENTZEN
YOUTUBE - HER


Likes

Comments

Lifestyle

Akkurat nå ligger jeg i sengen på rommet mitt og lurer på om jeg skal lese en bok, høre mer på musikk eller bare slappe av. Jeg tenkte jeg skulle kjøre på med noen litt mer hverdagslige bilder av meg i dag, slik at dere får se litt av det også, haha.

Ellers vet jeg ikke hva jeg skal finne på. Som sagt i gårsdagens innlegg så er det ikke så mye å finne på når det er dårlig vær. Heldigvis er været litt bedre i dag, men det er fortsatt litt surt ute. Jeg skal kanskje være med Rine senere, vi må bare finne ut av noe vi kan gjøre.


​Dagene går så tregt når det ikke er mye å finne på. Jeg har allerede vært å trent i dag, så jeg har hvert fall fått gjort noe! Som jeg også sa i går og gjentar i dag så er det ikke lenge til Kreta. Bare 17 dager! Jeg gleder meg masse, og har allerede begynt pakkingen oppi hodet mitt. Jeg håper ikke jeg er den eneste som gjør det, haha.

Bloggen kommer til å være med meg på alle reisene i sommer, så det skal bli litt gøyere å oppdatere dere når jeg faktisk gjør på noe. Innleggene nå blir ikke de mest spennende, men jeg syns likevel det er koselig å oppdatere dere litt.

Jeg ønsker dere alle en strålende.... Onsdag? Jeg har vært helt håpløs når det kommer til hvilken dag det er den siste tiden. Spesielt når det ikke er skole. Ja ja, vi snakkes!


JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.
FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM - @MARIKABENTZEN
YOUTUBE - HER

Likes

Comments

Outfits


​I går var jeg på senteret en tur med Lene, malla, vio, og Synne. Vi hadde ikke planlagt hva vi skulle, så vi fant ut at vi bare skulle se litt i butikker. Jeg føler jeg har vært altfor mye på "shopping" i det siste, men det er ikke mye som går an å finne på når det er regn og blåser. Bergen altså! 

Nå er det bare 18 dager til meg og Sanne drar til Kreta med mormor og morfar! Herregud så mye jeg gleder meg. Skal bli deilig å komme seg litt vekk, og se litt nytt. Fram til det skal jeg bare gjøre det beste ut av dagene, og prøve å finne på mest mulig. Jeg har sagt til meg selv at jeg skal bruke denne sommeren godt, og det skal jeg virkelig prøve på! 

Nå skal jeg skifte før jeg skal en tur til tannlegen, og så tror jeg meg og mamma skal møte mormor og dra en liten tur på IKEA. Forresten, jeg må ikke glemme å si takk for fine tilbakemeldinger på innlegget jeg skrev i går. Dere er så gode ♥ 

JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.
FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM - @MARIKABENTZEN
YOUTUBE - HER

Likes

Comments

Thoughts

Kjære 13 år gamle Marika,

Du er ikke god nok. Det er hva du pleier å si til deg selv i speilet hver morgen, ikke sant? Du har ikke store nok pupper, håndleddene dine er altfor tynn og kvisene dine? Det er det første folk legger merke til ved deg. For å ikke glemme øyenvippene dine som peker rett nedover, og nesen din som er skjev. Kanskje noen til og med legger merke til de små leppene dine, eller knærne som du syns er "klumpete"?

Du skal snart begynne i åttende klasse. Ny skole, nye mennesker, hva er du redd for? Alle kommer nok til å tenke at du er stygg, men det går helt fint. Du snakker ikke mye, men det er greit, du har hvert fall langt fint hår.

Ingen av disse tingene stemmer. Du har bare valgt å se de negative sidene ved deg selv, istedenfor å legge merke til de tingene som er fin ved deg.

Egentlig så har du aldri brydd deg om hva andre sier. Du har alltid vært en av de "kule" jentene, en av de som alltid har vært til stede når det er drama og ikke vært misfornøyd hvis guttene i klassen la merke til deg. Men ting forandrer seg.

Selv om du smiler så vet jeg at du ikke har det så bra. Du har alltid vært flink til det, å skjule det vonde.

Jeg er lei meg for at du ikke liker hvordan du ser ut. Jeg er lei meg for at du ikke klarer å snakke med andre mennesker om hvordan du føler deg. Jeg er lei meg for at du føler deg alene mot verden, og at ingen forstår deg. Men mest av alt er jeg lei meg for at du ikke har troen på deg selv.

Det er mange ting jeg skulle ønske du visste. De neste årene kommer til å bli de vanskeligste årene du noen gang har opplevd. Du kommer til å få tanker du ikke visste fantes, og gråte mer en du trodde gikk an. Folk som du trodde var bestevennene dine vil forsvinne, du vil bli skuffet og du vil lure på hvorfor du lever. Men vet du hva? Du er god nok. Du har alltid vært god nok. Ting du ikke engang tør å tenke på nå, er ting du klarer å gjøre om tre år. Du vil klare så mye mer enn du hadde trodd. Nå må du bare lære deg å gi litt faen, for du blir aldri perfekt.

Dette er 15 år gamle Marika som skriver til deg. Jeg sitter i sofaen i stuen. Det er mye som er forandret. Den svarte veggen er hvit nå, og spisebordet er byttet ut for lenge siden. Egentlig så er alt ganske forandret, men vi skal heldigvis male den hvite veggen svart igjen. Alle i familien har det bra, så du trenger ikke å bekymre deg for at det skal skje dem noe.

For tre dager siden fullførte vi ungdomsskolen. Vi klarte det. Ikke uten utfordringer, ikke uten hat og frustrasjon. Men vi klarte det.Du kommer til å stå i mange veikryss hvor veiene er mange, noen har du kanskje gått gjennom før, mens andre ikke er skiltet. Du kommer til å føle at du balanserer på en line, og at bare et lite dytt kan få deg til å falle ned. Du kommer til å ha en storm inni hodet ditt, mens andre bare legger merke til den stormen som er utenfor huset ditt. Men noen dager vil du også føle at du skinner mer enn alle stjernene. Det fortjener du. D
u vil kjenne på mestringsfølelsen og luften som blåser i håret ditt. Noe du så sårt har ønsket å føle.

Synet du har på verden vil forandre seg. Noen ganger vil du lure på hva som er ekte, men du klarer som oftest å finne ut av det til slutt. Etterhvert vil du også lære deg at du ikke kan be om aksept fra andre før du har akseptert deg selv. Selv om du fortsatt, om noen år, vil ha en del tanker og spørsmål, så har du kommet en lang vei. Du kommer til å skjønne at det å være høflig og god mot andre mennesker vil få deg langt, og at du klarer stort mer enn du tror - fordi du har troen på deg selv.


KJÆRE MARIKA,
DU KOMMER ALDRI TIL Å VÆRE DEN PENESTE, ELLER DEN SOM FOLK LEGGER MERKE TIL FØRST. MEN DU VIL ETTERHVERT LÆRE DEG AT DET IKKE ER DET MEST VERDIFULLE I LIVET, 

HILSEN,
MEG 
JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.
FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM - @MARIKABENTZEN
YOUTUBE - HER

Likes

Comments

Videos

Ny video! Jeg fikk filmet innkjøpene mine for noen dager siden, og tenkte det var gøyere for dere å se de på video istedenfor at jeg viser dere alt i et innlegg. Beklager for litt/altfor mye smatting med tyggisen, haha. Det var faktisk vanskelig å redigere videoen pga det. Er det mulig?

Uansett, i dag kommer kanskje Lene ned til meg en tur. Planen er at jeg/vi skal lage middag, og så vet jeg ikke hva annet vi skal finne på i dag. Jeg skal i et besøk i kveld, og må finne ut hva jeg skal gå med - kanskje jeg tar noen bilder også?

Jeg håper dere likte videoen!


​JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.
FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM - @MARIKABENTZEN
YOUTUBE - HER

Likes

Comments

Lifestyle

Trekløveren

Følelser. Søren altså. Hvor skal jeg begynne? 10 år på skole gjennomført og jeg vet ikke om jeg skal grine eller le. I går var en utrolig fin dag, men fy fader, det var en trist dag også. I tre år har jeg gått på ungdomsskolen og for min del har det vært tre år fylt med utfordringer, tårer, sinne og frustrasjon. Jeg ville ikke gå på skolen, jeg klarte ikke å gå på skolen. Men disse tre årene har også vært noen utrolig lærerike år. Noen år full av nye erfaringer, full av glede og fine mennesker. Jeg har lært masse, ikke bare norsk og matte, men også masse om meg selv som person. Jeg har lært meg å ha troen på meg selv, og å ikke gi opp fordi jeg er usikker. Det er fortsatt litt som gjenstår, men jeg klarer det. Ikke sant?Ikke minst har jeg vært så utrolig heldig. Klassekameratene mine, lærerne mine -
Herregud, hvor takknemlig jeg er! Å ha mennesker rundt deg som godtar deg uansett hvordan du ser ut eller hva du gjør, det er virkelig gull verdt. Jeg hadde aldri kommet meg gjennom dette året, hadde det ikke vært for lærerne mine.

Hva jeg føler akkurat nå, det er jeg ikke helt sikker på. Utrolig glad for at det er fri, men samtidig veldig trist at jeg ikke skal fortsette på skole med de samme folkene og lærerne etter sommeren. Disse tre årene har vært en utfordring, en glede og ikke minst en opplevelse som jeg aldri vil glemme. Nå venter nye utfordringer og erfaringer på meg - men først: sommerferie!

GOD SOMMER!


JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM - @MARIKABENTZEN
YOUTUBE - HER

Likes

Comments

Lifestyle

I dag har jeg vært i byn med familien og sett litt på alt som foregår der. Det er hansadager nå, så det var mye som skjedde og kjekt å se på, men hele byen er stappet av mennesker og hvis dere kjenner meg vet dere at masse mennesker på et sted ikke akkurat er det gøyeste jeg vet. Haha, nei, jeg skal ikke klage. Etter en stund begynte det å regne som bare det, så da fant vi ut at vi måtte kjøpe oss en paraply og finne oss et sted å spise. Omtrent alle resturantene var stappfull, men etter en lang kø på peppes pizza fikk vi endelig plass der.

Uansett, resten av kvelden har jeg planer om å bare slappe av litt. Det kan hende jeg tar meg en liten treningsøkt først, men jeg må se litt hva jeg orker. Det er rart hvor sliten man blir etter å ha gått en hel dag rundt i byn. Bildene over er forresten fra i dag, utenom de to bildene med rosa vegg. De tok jeg når jeg var i byn med vio for noen dager siden.

Jeg ønsker dere alle en super lørdagskveld videre!

JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.
FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM - @MARIKABENTZEN
YOUTUBE - HER

Likes

Comments

Lifestyle

​Følg meg gjerne på Instagram! @marikabentzen


Åh, som jeg elsker fredager. Følelsen av helg er faktisk noe av det beste jeg vet! Haha. I dag hadde jeg muntlig eksamen i matte, og gjett hva? Jeg fikk en 3'er og kjempegode tilbakemeldinger! Hvis dere har lest de siste innleggene mine, så vet dere at jeg har hatt 2'er i matte en god stund, så jeg er storfornøyd med å ha gått opp en karakter på eksamen. Jeg har gått rundt å smilt i hele dag og har nesten vondt i kinnene. I did it!

Nå er det hansadager her i Bergen, så imorgen tror jeg familien skal en tur til byn for å se litt hva som foregår der. Jeg er ikke sikker på om jeg skal være med enda, men jeg finner vel ut av det. Jeg er nødt til å ta litt nye bilder og sånt denne helgen, slik at bloggen ikke stopper helt opp igjen. Kanskje jeg filmer noen videoer også som jeg kan poste til dere etterhvert. Jeg tror jeg dropper å poste videoer hver torsdag, og heller gjør det når det passer meg slik at jeg ikke får dårlig samvittighet hvis jeg ikke gjør det. Vi får se!

God helg alle sammen!

JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.
FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM - @MARIKABENTZEN
YOUTUBE - HER


Likes

Comments

Outfits

Jeg er visst ikke en veldig stor fan av å se inn i kameraet. Selv om jeg har tatt bloggbilder i mange år nå er det noe jeg fortsatt syns er flaut. Jeg krysser fingrene for at jeg blir vandt til det etterhvert!

I dag fikk jeg temaet til eksamen, så nå er det fullt fokus og bare arbeid. Jeg kjenner jeg gruer meg til å framføre presentasjonen i morgen, men det blir godt å bli ferdig med det. Tenk at sommerferien er rett rundt hjørnet! Jeg tror aldri jeg har gledet meg så mye til en ferie før som denne, så det skal bli deilig å endelig bli ferdig på skolen. At det er siste dagene på ungdomsskolen nå er rart, trist og skummelt på samme tid. Litt blandede følelser egentlig. Jeg bare kysser fingrene for at jeg hvert fall klarer meg et år på videregående også får jeg ta det derfra. 

Jeg får komme meg tilbake til jobbingen! Det var deilig med en liten pause og noe annet i tankene. Jeg satser på at det går greit imorgen. Vi snakkes! 

JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.
FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM - @MARIKABENTZEN
YOUTUBE - HER

Likes

Comments