TRAVEL


Det eneste jeg gjør om dagen er å drømme meg vekk til reising, varme og sommer. Det er få ting som slår en solbrun hud på stranden, med beina i vannkanten, en bok i ene hånden og en iskald fanta i den andre. Heldigvis er det ikke lenge til sommerferie, og det betyr; reise, sommer og sol!

Vi er ikke helt sikker på hvor vi skal reise enda, for meg har det ikke så mye å si, for jeg har planer om å utforske hele verden når jeg blir eldre, så for hvert sted vi besøker er det også et sted jeg kan krysse av på listen min. Men samtidig kjenner jeg at jeg lengter litt tilbake til Kreta og Kroatia som vi besøkte i fjor sommer. Det er få steder jeg har vært som har gitt meg den følelsen jeg fikk der!


Får lyst til å bare pakke kofferten og dra med en gang jeg ser disse bildene. Men det er fint å ha noe å se frem til også! Jeg er spent på hvor turen går denne sommeren men jeg tror det blir til et sted vi har vært før. Gleder meg!


Hvor skal dere i sommer?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

EVERYDAY


Jeg er virkelig ikke et frokost menneske, men jeg prøver så godt jeg kan! Til frokost i dag ble det en liten skål med (fargeløs) frukt og sitronvann. Jeg klare tross alt ikke å spise opp all frukten, men det er bedre enn å ikke spise noen ting. Skal prøve å få i meg hvertfall noe til frokost hver dag, siden det er et så viktig måltid!


God formiddag flotte mennesker! Jeg sov så lenge jeg klarte i dag, og det kjenner jeg var nødvendig! I hele går gikk jeg rundt å holdt på å sovne, uten å helt vite hvorfor. Jeg sover ikke så mye, så kanskje kroppen min endelig fikk med seg det, haha. Eller fordi jeg stod tidligere opp enn jeg pleier i går, for å rekke en time på treningssenteret. Jeg vet ikke. Uansett, jeg gjorde egentlig ikke så mye i går annet enn å fryse og krølle meg inn i tepper. Jeg er vel ikke den eneste som blir skikkelig kald når jeg er trøtt? Heldigvis klarte jeg å komme meg litt ut av huset senere på dagen for å handle inn litt forskjellig med pappa, før jeg senere på kvelden dro opp på banen for å se han spille kamp. Jeg er ikke noe stor fan av fotball til vanlig, men å se old boysa spille er god underholdning!


Jeg gjør egentlig ikke på så veldig mye for tiden utenom å gå rundt hjemme og trene, men det plager meg ikke. Jeg elsker å ha litt tid for meg selv i løpet av dagen til å bare høre på høy musikk, danse, lese en bok eller bare tenke høyt. Jeg snakket litt med det om mamma i går. Det er forskjell på å være alene og å være ensom. Selv om vi mennesker er flokkdyr, er det fint med den lille tiden for seg selv innimellom også. Jeg liker å være rundt andre mennesker, men jeg settet enormt stor pris på tiden jeg får for meg selv også. Noen ganger lurer jeg nesten på om jeg er for glad i å være alene, men det er vel bare sånn jeg er. Leser heller en bok fremfor å dra på fest. Noen ser på det som kjedelig, men jeg har ingenting i mot det. Kjedelig eller ikke, jeg ELSKER det!

Hadde ikke planer om å snakke om det i dag, men det er tydeligvis noe som har lagt inni meg og prøvd å komme seg ut. Poenget mitt er vel at det ikke er noe gale i å like å være alene. Før tenkte jeg at alle så på meg som en kjedelig og rar person som heller ville sitte på rommet mitt hjemme, enn å finne på noe, men nå bryr jeg meg ikke lenger, og det er jeg så innmari glad for!

Ha en fin dag!


Likes

Comments

TRAINING

Mandag: Mage & bein. Jeg har fått en del nye favoritt øvelser jeg liker å bruke på når jeg trener mage og bein, så på mandag kjørte jeg en skikkelig tung (men gøy!!) økt på terrassen. Kanskje jeg kan lage et eget innlegg hvor jeg viser mer spesifikt hva jeg gjør og hvordan jeg gjør det?

Tirsdag: Aktiv pause. Jeg gjorde som i forrige uke og byttet ut den aktive pausen som jeg egentlig har om fredagene til en annen dag. Og siden jeg ikke følte meg helt toppers på tirsdag, var det den dagen jeg valgte. Det er så utrolig viktig å gi kroppen en pause når den trenger det! Jeg gikk meg en liten tur istedenfor :-)

Onsdag: Mage. 17.mai treningen! Jeg hadde ingen planer om å la 17.mai ødelegge den gode treningsmotivasjonen min, så jeg gjorde noen sett med favoritt-mage øvelsene mine og jeg kjente det ekstra godt etter en så lang dag. Men det var deilig!


Torsdag: Stolzen (cardio). Det var andre gangen meg og mamma gikk Stoltzen etter at vi bestemte oss for å gå hver torsdag. Jeg hadde en bedre tid på torsdag i forhold til hva jeg hadde første gangen, så jeg er motivert! Vi jogget også tilbake til bilen når vi var ferdig, og når jeg kom hjem tok jeg en liten løpe runde med Sanne og Jonas. Jeg hadde masse energi som ville ut, og jeg fikk virkelig tømt alt jeg hadde!

Fredag: Mage & bein. Jeg pleier ikke å dra bort på treningssenteret nå som det begynner å bli så fint vær ute, så jeg trente ute på terrassen igjen. Føler faktisk jeg klarer mye mer da, for da bekymrer jeg meg ikke noe om at folk rundt skal se meg. Jeg kjørte noen av de samme øvelsene som tidligere i uken, men også noen nye for å variere litt. Mamma viste meg også noen gode øvelser på trampolinen, noe som var både gøy og tungt. Det er gøy med litt variasjon!

Lørdag: Fjelltur. Meg, mamma og pappa tok oss en tur på Rollandsfjellet (innlegg om det her)! En fin tur som jeg kjente litt i beina. Jeg hadde planer om å trene bein når jeg kom hjem, men etter å ha trent mye av det kjente jeg at lårene mine trengte en liten pause så jeg lot heller være!

Søndag: Yoga. I dag brukte jeg denne videoen, og det føles like bra som alltid! Har faktisk begynt å glede meg til søndags yogaen bare fordi jeg finner det så avslappende, mens jeg samtidig kan kjenne hvor godt musklene mine jobber!


Likes

Comments

FASHION


Throwback til en outfit fra i fjor sommer. Gleder meg til jeg kan gå rundt i slike antrekk igjen hver dag uten å bekymre meg for å kanskje fryse!

Jeg har i hvertfall blitt mye flinkere å se opp på bilder nå da, i forholdt til i fjor, haha. Se på det her. Skulle tro det var noe skikkelig spennende på bakken foran meg, men det lover jeg dere det ikke var!

Tenkte å bare titte innom en tur for å si hei til dere. Hvordan har helgen deres vært? Jeg er akkurat ferdig med dagens yoga, og tidligere i dag var jeg i åsane i noen timer for å hjelpe litt til, og se på åsane løpet. Det er alltid gøy å komme seg ut litt, men jeg hadde undervurdert været, så det ble kaldt ganske fort. Jeg skal ikke klage, det var kjekt uansett! I morgen er det ny uke, og jeg starter den med en treningsøkt i morgen tidlig med mamma! Prøver å få litt orden på kostholdet mitt nå også, noe som er litt vanskeligere, men jeg skal i hvertfall klare å holde meg unna snop frem til lørdag, og prøve å drikke mindre pmax. Det er et fint sted å begynne syns jeg!

Ha en FIN uke!

Likes

Comments

EVERYDAY


Jepp, dette er meg som dedikerer et helt innlegg til den fine fjellturen vår i dag. Men se så fint da?


Meg, mamma og pappa stod opp tidlig i dag for å dra en tur på Rollandsfjellet som er i nærheten av her vi bor. Jeg har aldri gått den turen før, men den var utrolig fin! Jeg er egentlig ikke verdens største fan av fjellturer, men det er den følelsen når man endelig kommer på toppen som alltid klarer å motivere meg. Og utsikten. Det er så utrolig mange fine utsikter rundt om, og innimellom tar jeg meg selv i å bare glemme alt rundt meg utenom det jeg ser rett fremfor meg der og da. Tenk hvor heldig vi er så bor i et så vakkert land! Og naturen. Jeg elsker naturen. En fin tur på en fin lørdag.

Vi kom hjem for en liten stund siden og nå venter jeg på at den hjemmelagde pizzaen skal bli ferdig før jeg skal ta meg en skikkelig varm dusj og legge meg flat på sofaen resten av dagen, med sjokoladen i den ene hånden og pepsi max i den andre! Haha, ha en fin lørdag dere! Vi snakkes.

Likes

Comments

INSIDE MY HEAD


Jeg nøler med å gå inn på bussen. Men jeg gjør det likevel etter at jeg har ropt et usikkert hade og forbereder meg på å ta bussen alene. Ingen sitteplasser. Men jeg klarer ikke å stå. Et lite sekund føles det ut som om kroppen min skal kollapse. Svimmel. Jeg tar meg sammen. Det blir noen ledige seter og en voksen mann gir den ledige plassen til en liten jente i stedenfor å sette seg selv. Jeg syns det er fint. Jeg ser meg rundt. Et ledig sete. Ser meg rundt igjen. Er det noen som trenger plassen mer enn meg? Nei. Jeg smilte til et flott par i setene bak meg i det jeg satt meg ned, etter at jeg hadde spurt mannen foran meg om det var greit at jeg tok satt meg der. Han smilte og pekte hånden mot plassen. Jeg takket. Det husker jeg alltid.

Bussen er full av mennesker. Jeg lurer på hvor de skal. Noen har sikkert festet hele dagen, mens andre skal på fest. Noen kjempesliten, andre full av energi. Jeg lurer på om det er flere enn meg som holder hendene sammen for å skjule at de skjelver. Eller flere som sitter å planlegger hvordan de skal komme seg av bussen, som om det er en eller annen umulig oppgave. Jeg ser rundt meg. Noen stirrer. Jeg ser fint på de for å la de vite at jeg har sett dem. Noen fortsetter å stirre, og jeg prøver å gjøre det tydelig at jeg syns det er ubehagelig. Pust. Det eneste ordet som suser inni hodet mitt.


Flere mennesker. Noen går ut av bussen når den stopper, kanskje de endelig er hjemme etter en lang dag, eller klar for en ny feiring. Noen kommer inn på bussen. Fremmede mennesker. Rare mennesker, glade mennesker, kjoler og dresser. Jeg lurer på hva historien deres er.

Jeg sitter med en ørepropp i øret, redd for at noen skal høre musikken min. Det ville vært merkelig. Det ville vært ubehagelig, og jeg liker ikke den følelsen. Jeg trenger trygghet. Jeg trenger å komme meg ut av bussen. Jeg trenger luft. Bare litt luft. Bare litt trygghet. Jeg ser meg rundt igjen. Det er noen stopp siden noen gikk av. Jeg holder fortsatt fingrene godt flettet sammen for å skjule best mulig at jeg skjelver. Angst. Jeg føler at alle kan se hva jeg føler. Som om det står skrevet med svart tusj i pannen min. Angst.


Men så kommer jeg på en ting vi alle har til felles; Vi er bare mennesker

Noen med angst. Noen uten. Noen som gleder seg å komme hjem til familien sin. Noen som gruer seg til enda en kveld alene. Vi er alle ulike, men vi har den viktigste tingen til felles.

Likes

Comments

EVERYDAY


To fornøyde jenter ♥


Meg som får panikk når jeg innser hvor mange som følger med på den lille photoshooten vi hadde midt i byn..


Her er noen fler bilder fra 17. mai. Meg og Lene dro til byen en tur etter at vi hadde vært litt på skolen og skiftet ut av bunaden våres. Som jeg sa i gårsdagens innlegg, jeg er så glad for at jeg skiftet! Jeg følte meg mye bedre når jeg hadde fått på meg noen vanlige klær og fikk senket skuldrene litt.

Vi gjorde egentlig ikke så mye annet enn å gå litt rundt og se på hva som foregikk. Det var noen som spilte musikk og mange som så på. Etterhvert tok vi oss hver vår slush (barndomsminner??) og satt oss ned ved fontenen. Noen ganger er det fascinerende å bare sitte å se på menneskene som går forbi. Noen i bunad, andre i vanlige klær som meg selv. Noen med bedre tid enn andre, men for det meste bare glade mennesker. Fint.

Likes

Comments

EVERYDAY


Jeg sov skikkelig godt i natt, for første gang på noen uker! Jeg tror jeg var så utslitt og lettet etter gårsdagen at kroppen min ikke visste annet. Det var en veldig blandet dag for meg i går, fordi jeg ikke har vært helt i toppform de siste dagene. Så i det jeg våknet og fikk stått opp var jeg helt sikker på at jeg ikke hadde tenkt å dra noen steder. Jeg forberedte meg på å lese en bok og bare gjøre ingenting hele dagen, men etter en god 17.mai frokost med familien og litt tid alene fant jeg ut at jeg ikke kunne sitte på rumpen hele dagen, så jeg dro på meg bunaden og kom meg ut til slutt.Jeg var oppe på barneskolen jeg gikk på når jeg var mindre en liten stund sammen med familien, og så møtte jeg Lene der også og var litt med henne. Senere på dagen dro vi hvem å skiftet før vi tok bussen til byn og vandret litt i noen timer. Jeg har flere bilder fra byturen, så jeg forteller mer om den senere!

Jeg er glad jeg klarte slåss mot tankene mine og kom meg ut døren. Og jeg er enda mer glad for at jeg valgte å bytte til vanlige klær for vi dro til byn. Jeg elsker bunad og syns det er fint, men jeg føler meg ikke helt komfortabel. Av en eller annen grunn syns jeg ikke bunad kler meg, så når jeg fikk byttet til helt vanlige klær gikk selvtilliten min opp et par hakk og jeg følte meg bedre med en gang!

Nå sitter jeg å gomler i meg noen ritz kjeks i mens jeg redigerer litt bilder og forbereder meg mentalt til å gå Stoltzen med mamma i dag. Jeg sa vi skulle gjøre det hver torsdag, og da må vi fullføre også, haha. Ønsk oss lykke til!

Hvordan var din 17.mai?

Likes

Comments

EVERYDAY

Ville bare titte kjapt innom for å si hei og gratulere dere med dagen! Jeg er nettopp ferdig å sminke meg, og skal gjøre ferdig håret før jeg tar på meg bunaden. Jepp, jeg endte opp med å velge bunad allikevel! Jeg drar til byn om ikke så lenge, og har planer om å treffe Lene. Utenom det vet jeg ikke hva dagen bringer. Heldigvis imponerte Bergen med litt solskinn i dag, så jeg har ingenting å klage på! Jeg ønsker dere alle en fin dag. NYYT DEN!

Likes

Comments

EVERYDAY, OUTFITS


God formiddag dere! Hvordan går det? I dag er ikke helt min dag. Jeg har slitt så utrolig mye med søvn igjen de siste ukene. Dere som har følgt meg en liten stund vet at jeg slet mye med det før, men det gikk mye bedre en stund før det har blitt verre igjen nå. Hodet mitt har begynt å spinne litt igjen, og uansett hva jeg gjør sovner jeg ikke før 4-5 tiden. Det er mye som foregår i hodet mitt om dagen, og mange følelser på en gang som gjør meg helt utslitt. Men jeg prøver å gjøre det beste ut av det, og holde rutinene mine slik at jeg ikke går rett i bakken! Haha, huff.


Uansett, er dere klar for 17.mai i morgen? Jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg skal gå med eller uten bunad. Jeg elsker bunad, og syns min er kjempefin, men det er så utrolig slitsomt å gå med. Samtidig vil jeg ikke være den eneste som vandrer rundt i byen med vanlige klær heller, men jeg tror det vanlige klær jeg heller mest mot akkurat nå. Og, HVA gjør man liksom på 17 mai? Haha, jeg er helt lost. Når jeg var mindre var det en av de gøyeste dagene i året fordi jeg var på skolen og det var masse leker og konkurranser, men nå er jeg altfor gammel for det. Det blir vel frokost med familien og så en bytur eller noe. Jeg krysser fingrene for at Bergen er litt snill med været hvertfall. Hva skal dere i morgen?


Dere kan se en liten sneak peek på rommet mitt over, jeg er helt forelsket i de nye plakatene og grønnfargen på veggen min. Gleder meg til å vise dere når jeg har fått orden på de siste detaljene. Tror faktisk det bare er speilet mitt som mangler nå!


Have a nice day!

Likes

Comments

Mandag: Cardio & mage. Jeg startet med 45 min spinning, sammen med mamma. Jeg har blitt veldig glad i spinning faktisk, rett og slett fordi jeg svetter så mye og jeg føler jeg virkelig får tømt kroppen hvis jeg vil det. Jeg syns det er bra at det går an å styre sitt eget tempo og ta det litt roligere på en dårlig dag, men jeg prøver som oftest å presse meg selv på sykkelen og følge programmet! Vi avsluttet økten med noen enkle mageøvelser.

Tirsdag: Cardio & mage. Samme som dagen før men på en annen måte. Jeg hadde veldig lite lyst til å trene, men jeg kom fort i gang når jeg startet med en joggetur utenfor her jeg bor. Deretter avsluttet jeg med å trene mage. Jeg husker alltid å variere øvelsene hvis jeg trener det samme flere dager på rad. Til tross for at jeg ikke følte for å trene i det hele tatt ble det en skikkelig god treningsøkt til slutt! Det er faktisk de øktene jeg liker best, når jeg nøler skikkelig, men klarer å pushe meg selv!

Onsdag: Aktiv pause. Jeg hadde det veldig travelt på onsdag samtidig som jeg ikke følte meg helt bra, så jeg valgte å bytte pause dagen min fra fredag til onsdag - noe jeg syns er helt greit, så lenge jeg får trent like mye i løpet av uken som jeg pleier. Jeg hadde en del ærender, og det ble mye gåing, så det ble min aktivitet. Det viktigste er å komme seg opp av sofaen, og få litt bevegelse i kroppen. Og så er det veldig viktig å lytte på kroppen når den trenger en dag pause!


Torsdag: Stoltzekleiven. Meg og mamma bestemte oss (etter mye om og men) for å dra en tur opp Stoltzen. Jeg har ikke gjort det på mange år, så jeg husket egentlig ikke helt hva jeg skulle forvente meg, men jeg visste at det ikke var bare bare. I hvertfall ikke for en med så utrolig dårlig kondis som meg. Men til tross for at det var grisetungt til tider, så klarte vi å fullføre og det var absolutt verdt turen. Ikke bare er det kjempebra trening, men en utrolig fin tur med den fineste utsikten over den kjære byen min. Meg og mamma har bestemt oss for at vi skal prøve å gå Stoltzen hver torsdag, og etterhvert forbedre tiden opp. Vi gikk ned igjen via Munkebotn, så det gikk litt tid der også, men det var en fin tur, og jeg tørr faktisk å påstå at jeg gleder meg til neste gang!

Fredag: Cardio, mage & bein. Igjen startet jeg med spinning. Samme time som jeg var på på mandag, men med fremgang. Jeg fikk den mye bedre til, og det er den verdens deiligste følelse! Etter spinningen trente jeg mage og bein, bare for å tømme meg helt. Dette var en sånn treningsøkt hvor jeg bare smilte hele tiden, fordi jeg merket fremgang og mestringsfølelse. Jeg fikk også prøvd meg på noen nye apparater, som jeg nå skal legge til i treningsøktene mine fremover!Lørdag: Mage. Jeg varmet opp på møllen, og hadde en hel økt hvor jeg bare trente mage. Jeg følte meg ikke helt på topp på lørdag heller, usikker på om jeg bare er sliten eller begynner å bli syk, men det gikk greit - og selv om jeg ikke følte jeg fikk gitt alt, så er jeg fornøyd med at jeg gjorde noe i det hele tatt!

Søndag: Yoga. Som jeg har sagt tidligere, så bruker jeg søndagen til yoga. I begynnelsen tenkte jeg "avslapning" og "tøying" når jeg hørte ordet yoga, men selv om det er avslappende med pustingen og måten kroppen beveger seg på så kan det være veldig tungt også. Men jeg syns det er deilig å kjenne at musklene jobber i mens jeg gjør de forskjellige øvelsene. Siden jeg har følt meg litt sliten og anspent de siste dagene, så valgte jeg "Yoga For Anxiety and Stress" på youtube. Dere kan finne den her :-) Jeg bruker alltid videoene hennes når jeg gjør yoga.


UKE 5? HERE WE GO

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Contains affiliate links


Jeg har fått en del spørsmål opp gjennom tidene om Levis shortsene mine, og siden det ikke er alle som får det med seg når jeg svarer på kommentarer tenkte jeg å dedikere et eget innlegg til det istedenfor! Jeg svarer på de mest stilte spørsmålene, og hvis det er noe mer dere lurer på så svarer jeg i kommentarfeltet!Hvor har du kjøpt shortsene? 


Shortsene har jeg kjøpt på Batoko, men de har dessverre sluttet og selge dem. Jeg har funnet lignende HER, HER, HER, og HER til en bra pris! De har mange fine på NA-KD :-)


Hvilken modell?


Den lyse shortsen, som er den mest populære er en "Original 501". Den mørkere shortsen er en "Vintage Levis 258". De er ganske ulike i stoffet, Orginalen er mye mykere og løsere i forhold til den andre hvor stoffet er litt stivere. Jeg bruker begge like mye, men "Original 501" er litt mer behagelig.


Hvilken størrelse?


Jeg er vanligvis XS men jeg har XXS i begge shortsene. Jeg tror det varierer veldig fra shorts til shorts hvordan de er i størrelsen, og jeg husker ikke hva som gjorde at jeg bestemte meg for å gå ned en størrelse, men jeg anbefaler alle å sjekke størrelse-guiden før dere bestiller.


Levi's shorts VS vanlig shorts?


Prisen på Levi's shortsene er litt dyrere enn vanlige shortser man får kjøpt på vanlige klesbutikker, men jeg vil absolutt si det er verdt pengene. Levi's shortsene, i hvertfall etter min erfaring, holder mye lenger, og de er mye bedre kvalitet på. Jeg har hatt mine i 2 og 3 år nå. De har vært med meg på stranden, full av sand og saltvann og vært gjennom mange reiser, men de er fortsatt like fin!

Jeg håper dette hjelper noen av dere hvis dere har planer om å bestille en ny Levi's shorts før sommeren kommer! Nyyt søndagen :-)  

Likes

Comments

Lørdag! Hvordan har dere det? Jeg holder på å varme meg en pizza i ovnen og har planer om å bare slappe av resten av dagen. Som alle andre lørdager! Jeg dro en liten tur bort på nattåpent med Synne i går og kjøpte noen bikinier, men den ene var skikkelig rar på, så jeg dro for å byttet den tidligere i dag samtidig som jeg gikk å trente en tur. Jeg har blitt flinkere til å trene tidligere på dagen slik at jeg får det unnagjort. Funker bra! Ble forresten overrasket av at så mange av dere likte trenings innlegget jeg skrev for snart en uke siden, så det er noe jeg kommer til å fortsette med! Det kommer på mandag :-)

Følte det var på tide med et lite hverdagsinnlegg siden jeg har skrevet litt andre typer innlegg de siste dagene. Rommet mitt er ferdig i morgen og jeg gleder meg til å få vist det til dere! Det er så deilig med litt forandringer i blandt. Jeg får se hvor lenge jeg klarer å ha det sånn før jeg flytter på noe igjen, haha..

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Reklame


Jeg mottok min andre happybox for noen dager siden og denne gangen var det produktene på bildet over som jeg har fått gleden av å teste ut. Jeg elsker konseptet med happybox! Man finner noen nye favoritter, og ting man kanskje ikke har tenkt på å kjøpe tidligere! Deodoranten jeg fikk i min forrige happyboks (her) er brukt opp for lenge siden, men jeg har kjøpt meg samme deodoranten på nytt og jeg er veldig sikker på at jeg ikke kommer til å bytte til et annet merke i nærmeste fremtid. Haha, uansett - min andre happybox, spring edition:


1. Palmolive: Camella oil & almond showercream
2. Skintechnologies WHITE tannbleking
3. Estelle & thild: Sweet vanilla blossom body oil
4. NVEY: Forte hydrating gommage exfoliant


Jeg ser nå at jeg har helt glemt å ta et nærbilde av neglelakken jeg også fikk med, men dere kan se den litt på noen av bildene. Haha, er det mulig? Jeg tok den på meg i går og så langt har den vært veldig bra syns jeg. Jeg er vandt til neglelakker som faller av etter en dusj, men denne holder mye lenger :-) Jeg har planer om å teste ut exfoliateren og tannblekingen i kveld! Og så får jeg teste ut resten etterhvert. En ting jeg la merke til er at leppestiften ikke er testet på dyr, noe jeg syns er veldig positivt! Og så syns jeg det er så søtt at vi får en liten tepose med i hver boks!


5. Skintechnologies: Cuticle oil (neglebåndsolje) 
6. Skintechnologies: Crystal (neglefil) 
7. Uslu airlines: Oslo fornebu lipstick main line


Nå kan dere få 50% rabatt hvis dere bestiller happybox HER. I forhold til at boksene ikke er så dyre i utgangspunktet, og i tillegg til at verdien av produktene i boksen er minst 1500 så syns jeg det er en god deal! Små gleder i hverdagenJeg fikk også to andre, spennende produkter i posten for noen dager siden - fra Beautybrands! Jeg vet ikke om noen av dere kanskje ha bladd nedover Instagram eller facebook og sett noen som pusset tennene med et svart "pulver"? Dette er samme greiene. Og jeg er faktisk utrolig spent på hvordan det vil fungere! Jeg kan umulig være den eneste som har testet forskjellige tannblekingsmetoder opp gjennom årene uten resultat? Men jeg har troen på dette. Jeg testet det ut i går, litt skeptisk på hvordan det ville føles, men det var verken dårlig smak eller ekkelt, så nå skal jeg bruke det 2 ganger for dagen fremover og så kan jeg oppdatere dere på hvordan det går!

Instaplumper: HER / COCO tannbleking: HER

Jeg er også spent på å teste instaplumperen. Litt usikker på hva jeg skal tenke om det, haha. Jeg har aldri hørt om det før, men det kan jo være gøy å teste ut. Jeg oppdaterer dere!

Likes

Comments

Jeg prøver å være den beste versjonen av meg selv. Å finne ut hvem jeg er. Å finne de positive tingene i livet mitt, og skyve unna de tingene som ikke er det. Men nettene innhenter meg og hodet spinner mer enn noensinne etter at klokken har passert midnatt. Det er vel kanskje fordi hjernen min har mer å bry seg om nå, istedenfor bare de negative tingene og tankene som alltid har vært der. Kanskje den bare jobber med å lage plass til de litt bedre tingene også. Som å lese favorittbøkene mine, være rundt menneskene jeg trives best med eller bare lukten av solkrem på den solvarme huden min. De små tingene. Tingene du aldri har tenkt over før fordi det ikke har vært plass. Fordi du har vært redd for følelsen. Fordi du ikke visste det var menneskelig. Eller fordi du ikke trodde du fortjente den følelsen. Glede. Tingene som får kroppen min til å føle. Tingene som gir meg energi og gledestårer. Kanskje de bare får meg til å smile litt.

Tingene som gjør meg glad.

Å forsvinne i en god bok - Ingenting er bedre enn å drømme seg vekk i en god bok, eller to. Spesielt om sommeren når du ligger på stranden med føttene i vannkanten!

Shopping - Jeg elsker å friske opp garderoben min, og det er få ting som er gøyere enn shopping. Haha, neida, men det hjelper masse med humøret også. Så hvis jeg har en dårlig dag, og penger å bruke så vet dere hvor dere finner meg! Jeg prøver å være flink når det kommer til klærne mine, så jeg prøver å bli kvitt noen plagg hver gang jeg kjøper noe nytt - og jeg rydder i skapet mitt veldig ofte for å være sikker på at jeg ikke har masse klær jeg ikke trenger! Så da kan jeg shoppe med god samvittighet. Et lite tips :-)


Fint vær - En av tingene jeg setter mest pris på. Fint vær har så utrolig mye å si for hvordan jeg har det, og selv om jeg er veldig glad i regn, så elsker jeg sol og blå himmel utrolig høyt.

Å skrive - Den beste terapien. Grunnen til at jeg startet å blogge. Noen ganger er alt som trengs en skrivebok og en penn for at jeg skal føle meg bedre!

Nyvasket sengetøy - Jeg vet jeg ikke er den eneste som setter pris på et nyvasket sengetøy etter en lang dag -
spesielt etter en varm dusj! åh.

Latter - Latter forlenger livet. Jeg tror på det. Når man ler masse har man det bedre, og da lever man bedre. Det er i hvertfall min teori, og jeg prøver så godt jeg kan å leve opp til den. Følelsen av å le til man får vondt i magen er den beste følelsen!

Mote - Jeg liker å leke meg med klær og finne inspirasjon fra alle slags steder, og mote er en fin måte å være kreativ på! Syns det er så bra at man kan finne ideer og tips omtrent over alt, og at mote er en lidenskap som utrolig mange mennesker har til felles!

Trening - Også veldig god terapi! Grunnene til at jeg har blitt så glad i trening er først og fremst forskjellen jeg kjenner i kroppen min. Jeg føler meg mye friskere og lettere. Men trening har også gitt meg mye mestringsfølelse og gjort meg flinkere til å pushe meg selv. Noe som kommer godt med på andre steder enn treningssenteret også.

Sommer - Det er vel ingen hemmelighet at sommeren er favoritt årstiden min. Sene sommerkvelder med gode mennesker rundt meg, solbrun hud, reise, strender, grillmat, bading og alt det fine sommeren har å by på. Jeg gleder meg!

Mat - Jeg er veldig kresen når det kommer til mat, men jeg har mine favoritter. Jeg tuller ikke når jeg sier jeg omtrent gleder meg til hver fredag fordi jeg vet vi skal ha taco. God mat er gull verdt! Jeg er heldig som har mat i det hele tatt ♥

Pakker i posten - Når hentemeldingen dukker opp på telefonen og jeg ikke klarer å tenke på noe annet før jeg har fått hentet den pakken. Haha, det er små gleder i hverdagen.

Familie - Ryggraden min. Jeg er så glad for at jeg har mennesker som alltid støtter meg uansett hva det måtte være.

Venner - Og jeg er heldig for at jeg har venner som har vist meg mange av de ulike verdiene i livet. Jeg tror ikke vennene mine er klar over hvor mye de har gjort for meg faktisk. Hmm.

Å reise -
Jeg gleder meg til å en dag utforske hva verden har å by på. Reise er noe av det fineste jeg vet, og jeg elsker tanken på nye kulturer, inntrykk og lukter.

Ta bilder - Mest fordi jeg liker å bevare minnene og fordi det er gøy å se tilbake på, men også fordi det er så mange forskjellige måter å ta bilder på. Selv om mange personer tar bilde av den samme tingen så trenger ikke noen av de å være like. Jeg syns det er så fint.

Fine utsikter - Tror det er utsikter som dominerer mesteparten av plassen på kamerarullen min!

Solnedganger - Og resten av plassen på kamerarullen min består vel av solnedganger, haha. Det er fascinerende!

Sene sommerkvelder - Dette er faktisk en av favoritt tingene mine ved sommeren. Når jeg er ute til langt på natt og bare vandrer gjennom gatene eller sitter på kaien med gode venner mens vi snakker om alt som dukker opp i hodet vårt.

Planter - Har gitt meg selv lov til å kjøpe en ekte plante når rommet mitt er ferdig. De gjør meg veldig glad, men jeg er ikke så veldig flink til å ta vare på de. Så de plantene jeg har nå er ikke ekte, men det funker.

Musikk - På godt og vondt. Hva skulle vi gjort uten?

Søvn - Selv om det å faktisk sovne er noe jeg finner veldig vanskelig, men søvn trengs og det er så deilig å føle seg uthvilt og klar for dagen!

Lange bilturer - Det er få ting jeg finner mer avslappende enn å sitte i bilen med favoritt roadtrip musikken min på høyttalerne. Gleder meg til jeg kan kjøre selv!

Et ryddig rom - Lettere sagt enn gjort. Men det skal sies at jeg har blitt mye flinkere til å holde rommet mitt ryddig nå enn hva jeg var før. Fremgang!

Å hjelpe andre - Uansett om det er noe stort eller lite. Du kan gjøre en stor forskjell i noen andre sitt liv, og motsatt :-)

Mennesker som bare er gode - Jeg husker på barneskolen og når jeg var mindre at alt handlet om hvem som var kulest, hadde flest venner og mest klær - men etterhvert som jeg vokste, spesielt nå, har jeg virkelig innsett at de tingene ikke har noe å si. Jeg setter så utrolig stor pris på mennesker som har et positivt syn på livet og bare er snill fordi de er det. Hvis dere skjønner? Selvfølgelig har alle dårlige dager, men det er noen mennesker som bare alltid har en skikkelig fin utstråling og gjør det beste ut av alt.

Å sovne til lyden av regnet utenfor - Uansett hvor mye jeg elsker sol og sommer vil det alltid være regnet som får meg til å føle meg mest trygg!

Kunst -
Alle typer kunst. En utrolig spesiell og fin måte å kommunisere på.

Kontroll - Jeg er flink til å være spontan, men jeg er veldig glad i å ha kontroll også!


Mestringsfølelse - En følelse jeg virkelig har behov for å kjenne på innimellom. Den gir meg på en måte den bekreftelsen av at jeg endelig fikk det til. Og den følelsen er verdt mye, spesielt på dager man ellers ikke har troen på seg selv.

Naturen - Vi er omringet av så mye fin natur, og noen ganger tar jeg meg selv i å glemme det. Men jeg prøver å bli flinkere til å gå turer ute, og det er få ting som er finere.

Alenetid - Jeg har mange herlige mennesker rundt meg, men noen ganger har jeg virkelig behov for å være alene også. Jeg husker jeg alltid var redd for at folk trodde jeg var verdens kjedeligste person siden jeg likte å være alene, men noen ganger trives jeg rett og slett bare best i mitt eget selskap.

Fredagsfølelsen - Selv om jeg ikke går på skole lenger så slapper jeg mye mer av når helgen kommer, så fredagsfølelsen er fortsatt der. Følelsen av å bare ta en pause (og taco da).

En lang dusj - Jeg er en skikkelig frysepinn, så en lang, varm dusj er alltid en god løsning. Og følelsen av renhet etterpå er så deilig!

Pepsi Max - Jeg måtte snike den inn på listen.

Latterkramper - Som jeg sa, å le til man får vondt i magen og kinnene er en av de fineste følelsene som finnes.

Når vinden treffer meg i fjeset - Det gir meg følelsen av frihet.

Mennesker med humor - Hvor trist må det være å ikke ha noe humor i livet? Jeg setter uendelig stor pris på mennesker med humor og litt selvironi. Mitt beste tips er å ikke ta alt så seriøst. Pust litt :-)

Blå himmel - Ikke bare er det en fin farge, men dere har vel fått med dere nå hvor mye jeg setter pris på fint vær.

Gode, meningsfulle samtaler - Mennesker du bare kan snakke med om alt mellom himmel og jord. Jeg kan ha sånne samtaler med de fleste av venninnene mine, og det er noe jeg verdsetter ekstremt mye.

Stjernehimmelen - Den gir meg en slags trygghetsfølelse den også.Hva gjør deg glad? 

Likes

Comments


Jeg legger fra meg boken på gulvet ved siden av meg, sammen med et hav av følelser. Jeg tenker. En tåre eller to renner nedover kinnet mitt. Å gråte påvirker meg egentlig ikke så veldig mye lenger. Men det går fint. Jeg går gjennom dagen min i hodet, før jeg drar av meg de siste plaggene og legger de ved siden av meg. Tenker på hvor rart det er at naken hud er så skummelt for mange.       Menneskekroppen. Jeg kjenner den nakne ryggen min treffe madrassen, og hodet puten. Håret i fjeset, men jeg orker ikke å ta det bort. Jeg orker ikke å snu meg. Jeg føler meg sårbar. Litt tom. Det er første gang på lenge.En del av meg har savnet følelsen. Av tryggheten jeg får av angsten, tårene. Alt. Følelsen jeg får av panikken som løper gjennom kroppen min når jeg ikke vet hva jeg skal gjøre.Men jeg kan velge å forsvinne i meg selv, eller godta at det er sånn jeg har det. Akseptere det. Sistnevnte høres ut som den beste løsningen.


Jeg sovner

Likes

Comments


Ukens tanke:
Det er ingen andre enn deg selv som kan bestemme om du skal ha det bra eller ikke. Istedenfor å la alt rundt deg tilpasse seg hvordan du er, prøv å tilpass deg andre. Finn positive ting i alt du gjør, og kvitt deg med ting som har en negativ innvirkning på livet ditt. Lev litt. Det er kanskje enklere sagt enn gjort, men å bare tenke sånn utgjør en stor forskjell - så tenk hvordan du vil føle deg dersom du gjør det til noe mer. Ikke strev etter lykke, for det er ingen som egentlig vet hva det er. Men velg å ha det bra! :-)

Ukens mat: Grillmat, definitivt! Tre ting jeg aldri blir lei - taco, pizza og grillmat!

Ukens opptur: Det har faktisk vært mange oppturer denne uken! Grillmat, hyttetur, sol, brunfarge, trening, fjelltur og mer! Det handler om å finne glede i de små tingene dere. Noe jeg begynner å bli veldig flink til ;-)

Ukens nedtur: Jeg får hele tiden opp at jeg har for lite lagringsplass både på telefonen og på maccen, og det begynner å irritere meg skikkelig. Det er ikke så mye mer jeg kan slette, men jeg føler ikke jeg har så mye heller. På tide å kjøpe meg en ny telefon og en harddisk snart (jeg må bare lære meg å spare).

Ukens låt: Lua - Bright eyes

Ukens film/serie: Tror ikke jeg har sett noen filmer eller serier denne uken utenom "X-men apocalypse", men jeg er stortsett glad i de fleste filmer så jeg syns den var gøy! Ellers vil jeg anbefale en annen film, jeg så den ikke denne uken, men den er verdt å nevne! "Hacksaw Ridge" heter den, og jeg tror den er en av de fineste filmene jeg har sett. Så sterk og vond på samme tid!

Ukens bok: Jeg har lest to bøker denne uken: "Etter deg" og "Den ene pluss en". Etter deg skrev jeg litt om i et innlegg, men det er fortsettelsen på "et helt halvt år" som jeg er sikker på at mange av dere har lest eller sett på film. Jeg elsket at det var en fortsettelse, og handlingen i boken var utrolig fin den også. Den ene pluss en tror jeg er en av favoritt bøkene mine jeg har lest. Jeg likte stemningen i den og hva kjærlighet kan gjøre for mennesker som lever helt forskjellige liv. Lurer på om jeg skal lage en video eller et innlegg hvor jeg forteller litt mer om bøkene jeg leser?

Ukens beste treningsøkt: Jeg har hatt mange gode økter denne uken, men jeg tror nok den beste (og den verste akkurat da) var økten på mandag med Synne. Kroppen min fikk skikkelig gjennomgå, og jeg kunne kjenne på hele kroppen at det funket. Løping og intervaller har vært undervurdert fra min side i hvertfall!


Likes

Comments


Elsker fargen! Vi fikk endelig malt rommet mitt i går, og jeg var veldig spent på hvordan fargen ble når den kom opp på veggen, men det ble akkurat slik jeg så for meg - om ikke litt finere. Den svarte veggen er også borte og byttet ut med en hvit en. Gulvet mitt skal bli ferdig i løpet av de neste dagene og så er jeg klar for å dekorere! Jeg elsker alt som har med interiør å gjøre, så jeg gleder meg. Håper det bli sånn jeg har sett for meg!


Jeg gleder meg skikkelig til å vise dere plakatene i denne boksen som jeg bestilte for ikke så lenge siden. Fingrene mine klør etter å henge de opp! Tror de blir utrolig fin på veggen min sammen med noen rammer som jeg ikke har kjøpt enda. Jeg er litt usikker på hvilke rammer jeg vil ha, men jeg tror valget har falt på noen i "lys" furu. ÅH, det skal bli deilig å bli ferdig så jeg får litt kontroll på tingene mine igjen. Er spent på å se hvordan det blir - og ikke minst å vise dere! Hva syns dere om fargen?


Ha en strålende dag!

Likes

Comments

Tenk at jeg allerede er på uke fire av treningsplanen min! Føler tiden har gått utrolig fort, og jeg har ikke gått glipp av en eneste dag med trening! *klapp på skulderen* Siden dette er omtrent det eneste jeg bruker tiden min på om dagen, så føler jeg det blir riktig å dele det med dere også - så innimellom kommer jeg til å lage slike innlegg hvor jeg forteller dere om min treningsuke!


----------


Mandag: Cardio.
Synne dro meg opp på løpebanen, og siden hun går på friidrett lærte hun meg noen løpe teknikker og hvordan jeg skulle bruke de når jeg løp. For en som ikke liker løping syns jeg det gikk helt fint, men etter noen runder rundt banen og noen harde intervaller var jeg helt kjørt! En ting jeg har merket er at løping er den beste treningen for meg. Jeg merker utrolig godt at kroppen forandrer seg, og jeg får gangsperr på steder jeg ikke får når jeg trener vanlig styrke! Utrolig vondt og fælt der og da, men SÅ deilig når økten er over!

Tirsdag: Bein. Meg og mamma dro på fjellet, og jeg avsluttet med å trene litt bein på terrassen. Er så glad for at vi har et fjell omtrent rett utenfor huset! Spesielt på dager når solen skinner og gradestokken er over 10!


Onsdag: Hele kroppen.
På onsdag var kroppen min litt sliten, så det jeg pleier å gjøre når jeg ikke har verdens beste motivasjon er å bruke en app på telefonen min som heter "7 minutes". Jeg stiller den inn på fire runder, sånn at jeg trener i ca en halvtime. Det er fortsatt god trening, men jeg liker å bruke den på litt dårligere dager, for da syns jeg det er lettere å pushe meg selv når jeg "blir fortalt hva jeg skal gjøre"! Har planer om å skrive mer om treningsappene jeg bruker i et annet innlegg!

Torsdag: Cardio & rumpe. På torsdag stod meg og mamma tidlig opp (tidlig for meg i hvetfall, haha) for å dra på 30 min spinning. En perfekt måte å starte dagen på! Jeg trente litt rumpe etter det mens jeg ventet på mamma, og siden det var så fint vær, avsluttet vi med noen runder rundt Liavannet.

Fredag: Aktiv pause. Jeg prøver å ha en aktiv pause hver fredag for å ikke pushe kroppen min altfor hardt. På fredag var jeg på hytten, så jeg gjorde litt ting med Leah (spilte fotball, hoppet i trampolinen osv) for å holde meg i aktivitet - noe som fungerte bra! :-)


Lørdag: Bein.
Beina mine har definitivt vært delene av kroppen min som har vært mest sliten denne uken - men så lenge jeg er flink til å variere øvelser går det greit. 

Søndag: Cardio, bein & yoga. Vanligvis har jeg bare yoga om søndagen, men siden jeg var på hytten og ikke følte jeg fikk trent godt nok på lørdag, så tok jeg noen ekstra øvelser. Jeg startet med en koselig fjelltur, så jogget jeg hjem, gjorde litt yoga og avsluttet med bein. Jeg har ikke holdt på med yoga så lenge, men jeg begynner å like det veldig godt! Jeg bruker bare disse videoene fra youtube, og det fungerer veldig bra. Før trodde jeg yoga nesten bare var tøying, men herlighet så tungt det kan være!

Likes

Comments

God dag, fine mennesker! Hvordan har dere det? Her har det vært skinnende sol i noen dager nå, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Alt blir så mye lettere og bedre med en gang varmen kommer føler jeg. Sommeren er definitivt min favorittårstid. Åh ♥

Jeg startet dagen med å sole meg ute på terrassen en liten stund før mamma spurte om jeg ville være med på fjellet en tur. Fjelltur i dette været går det ikke an å si nei til! Jeg holder fortsatt treningsprogrammet mitt (som jeg kan skrive mer om hvis dere ønsker?), men utenom det har jeg ikke gjort noe annet de siste dagene. Jeg ligger i timesvis å soler meg, med musikk på ørene eller en god bok i hånden.


Akkurat nå holder jeg på med "Etter deg" av Jojo Moyes.. Jeg begynte på den i dag, og jeg har bare lest fem kapitler, men jeg liker den så langt. Jeg regner med de fleste av dere har hørt om "et helt halvt år"? Jo, denne er fortsettelsen på den boken - noe som gjør den enda bedre å lese. Jeg elsker bøker med fortsettelser. Nå bare håper jeg denne her er litt mindre trist enn den forrige, men det tror jeg nok den er. Det er sikkert mange av dere som har lest den allerede, jeg er litt sent ute. Hva syns dere om boken? Jeg skal sitte meg ut i solen etter jeg har skrevet dette innlegget, å lese noen kapitler til. Jeg leser utrolig mye mer om sommeren enn jeg gjør om vinteren faktisk, så hvis dere har noen gode bøker å anbefale så skrik ut! :-)


Ha en fin dag videre, og NYT solen!

Likes

Comments


- Slik fikk jeg lengre vipper! - 


Jeg har et vippeserum å vise dere! Nemlig Iglow. Husker jeg dere jeg nevnte det for en stund siden? Nå har jeg brukt det hver eneste dag i rundt to måneder, og jeg ser stor forskjell! Det tar tid, men er absolutt verdt det. Vippene mine har egentlig aldri vært veldig korte, men de går rett ned så de ser kortere ut enn de egentlig er, noe som har endret seg masse siden jeg begynte å bruke dette serumet.

Jeg har aldri hatt troen på sånne ting, og jeg var veldig skeptisk til å begynne med - men etter en del tålmodighet ser jeg stor forskjell!


Jeg husker i åttende klasse når jeg tok vippeextentions for første gang og følte meg finere enn noensinne. Vippene har så utrolig mye og si, og bare med en liten forskjell føler jeg meg mye bedre. Jeg pleier å ta extentions når jeg skal til syden, men det kommer jeg ikke til å gjøre denne sommeren. Og det er deilig å slippe!

Jeg har kjøpt serumet selv så dette er ikke noe jeg får betalt for å skrive, hvis det er noen som er veldig skeptisk! Men vippene mine har vokst lengre, tykkere og mer "oppover", så jeg er spent på å se hvor mye mer de kommer til å vokse hvis jeg fortsetter å bruke serumet hver dag! Et lite tips fra meg til dere!

Finn serumet HER!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments


God formiddag! Føler det er så unaturlig å si, men det er altfor sent å si god morgen nå. Haha, la gå! Jeg sto opp ti i dag, en bra tid for å være meg. Planen var egentlig å dra bort på treningssenteret å trene, men det var altfor fint vær til det. Jeg tok med meg trenings matten og la meg på terrassen en stund før jeg begynte å trene. Solen gjør mye med humøret!

Jeg hadde egentlig aktiv pause dag i dag, men siden jeg ikke hadde tid til å trene i går måtte jeg ta det igjen. Men nå som jeg er ferdig tidlig, har jeg masse av tid til å bare slappe av resten av dagen. Sol og helg er en god kombinasjon, og jeg skal gjøre det beste ut av den!


Innlegget jeg skrev i går var noe jeg gikk å grublet masse på, så det var fint å endelig få skrevet det ned et sted. Jeg merker at jeg begynner å bli litt mindre personlig på denne bloggen, men jeg har ikke helt følt for å dele tingene slik som jeg pleier. Og det er mye jeg ikke kan dele, som ikke gjør det så mye enklere. Men som jeg skrev i går, så har jeg det bra. Jeg har blitt flinkere til å stenge ute ting jeg ikke trenger i livet mitt, og flinkere til å fokusere på meg selv. Og det er den beste følelsen i verden. Ikke glem deg selv. Bare en liten påminnelse :-) Uansett, takk for fine tilbakemeldinger i går!

Nå skal jeg ta meg en dusj og spise noe mat før jeg finner ut hva jeg skal gjøre resten av dagen. Jeg kjenner jeg gleder meg masse til fredags-tacoen i dag, og så er planen kanskje å finne på noe med noen venninner. Vi må utnytte været nå som det er her :-)


GOD HELG 

Likes

Comments


Lykke. Et ord som har alltid har vært fremmed for meg. Vel, et ord som fortsatt er det. Jeg tror ikke på lykke på den måten. Jeg tror ikke lykke er noe man kan finne, og ha for alltid. Jeg tror lykke er en følelse som bare varer i en liten periode før den forsvinner. En tilstand som sjeldent kommer på besøk, men føles helt fantastisk når den er der. Jeg tror vi leter etter det perfekte, lykken som ikke finnes, og at vi bruker altfor lang tid på å lete etter nettopp den. For hva er egentlig lykke? En tilstand som må oppnås? Og hvordan vet man om det er lykke man føler? Er det noen som fortjener den mer enn andre? Jeg hater spørsmål uten svar, men kanskje det ikke er meningen jeg skal grave i det. Kanskje jeg plutselig føler meg skikkelig bra en dag og tenker "dette er lykke". Kanskje ikke. For jeg tror egentlig ikke på den.


Men jeg tror på glede. Det å kunne velge selv om du vil være glad eller ikke. Selv om det høres mye lettere ut enn det er. Men hvis man virkelig går inn for det og gjør det som må bli gjort, tror jeg man kan velge å være glad. Å velge bort tingene i livet ditt som ikke er bra for deg, gi slipp på kontakten med mennesker som har en negativ påvirkning og gi deg selv lov til å ha det bra. Jeg tror det hele handler om å ikke være avhengig av andre for å gjøre det man vil med livet sitt. Hvis man velger å gjøre ting for seg selv, da tror jeg man får det mye bedre. Gjør ting for andre også, men ikke glem deg selv midt oppi det. Glede for meg er å ha det bra med meg selv, og jeg har ofret mye for å prøve å komme meg til et punkt hvor jeg har det bra og ikke er redd for å kjenne på glede. For hvis ikke jeg har det bra med meg selv kan jeg ikke bidra til at menneskene rundt meg har det bra heller.Jeg føler det blir brukt så mye tid på å vente på lykke, eller glede. Som om vi plutselig skulle våknet opp en dag med det perfekte livet. Jeg vet ikke, bare noe jeg hadde på hjertet i dag. Poenget mitt er vel at jeg har det bra. Det er skummelt å si det, for det er så.. uvant? Jeg har alltid vært så redd for å være glad, fordi jeg vet at fallet blir enda tyngre når jeg først detter igjen. Jeg tar meg selv i å lete etter ting som ikke er bra, fordi selv om de vonde tingene ikke har gjort meg noe godt, så finner jeg en trygghet i følelsen av å ha det vondt. Det er en trygghet i smerten, og jeg er redd for at den skal forsvinne. Men selv om jeg føler meg tryggere med de vonde følelsene, så føler jeg meg sterkere uten. Og jeg har lært meg at det ikke er så farlig å ha det bra allikevel.

Det er mye jeg gjerne skulle endret på, mye som fortsatt ligger på skuldrene mine, men hvorfor kaste bort tiden min på å tenke på det når alt jeg kan velge å ikke gjøre det. Man kan ikke velge å føle seg glad hvis man ikke er det, men man kan velge bort de tingene som gjør at man ikke har det bra, og da blir jo ting bedre. Selv om det betyr at man må ofre noe. Jeg bryr meg ofte litt for mye om enkelte mennesker, men jeg har lært meg å ta det lille ekstra slik at jeg kan bry meg om meg selv også.1. KVITT DEG MED ALT NEGATIVT RUNDT DEG2. GI DEG SELV LOV TIL Å HA DET BRA3. VÆR POSITIV4. LE

Likes

Comments


..SOLE MEG ELLER TA BLOGGBILDER? 


Body & ripped jeans from HMLet's talk about my hair. Å klippe den panneluggen er absolutt ikke en av mine beste avgjørelser. Nå har den heldigvis vokst ut slik at jeg akkurat klarer å ha den i en hestehale, men jeg krysser fingrene for at den vokser enda raskere slik at antennen forsvinner. Haha, håpløst!

Jeg stod tidlig opp i dag (eller tidlig for meg å være) for å sminke meg og ta noen bloggbilder til dere! Det gikk ikke så bra som jeg så for meg, men det får gå. Bedre enn ingenting! Planen for resten av dagen er vel å skrive litt, og så selvfølgelig trene! I dag er det bein & cardio som står på planen hvis jeg husker riktig. Kanskje jeg tar å trener litt ute i dag siden været ikke er så gale!

Jeg skal forresten prøve å bli flinkere til å bruke snapchatten jeg laget "for bloggen", så der heter jeg @bentzenmarika hvis noen vil følge med! Jeg er fortsatt sinnsykt usikker på hva det er meningen å poste på den snapchatten, men jeg prøver meg fram, og så får det bare gå som det går!

Ha en fin dag!


Likes

Comments


..ELLER BEGGE?


Ring HER, øredobber HER


Jeg bestilte en ring og noen øredobber hjem for en liten stund siden, som jeg mottok i posten forrige uke. Jeg aldri vært en smykke person, men nå den siste tiden har jeg hatt lyst til å begynne å bruke litt mer ringer og smykker - og det er jo så fint! Jeg bestilte ringen i sølv og øredobbene i gull. Piercingene og øredobbene mine har alltid vært i sølv, men jeg har begynt å like gull litt også, så hvorfor ikke variere? Er det innafor å bruke sølv og gull samtidig?

Jeg skal prøve å utvide samlingen min litt fremover, så hvis dere vet om noen gode smykke butikker skrik ut! :-)
FÅ 15% PÅ KJØP AV HALSKJEDER VED BRUK AV KODEN "HALSKJEDER15" HOS DYRBERG/KERN 


Likes

Comments


Den skyen dere ser på bildene er den eneste skyen jeg har sett på himmelen i dag! Jeg stod opp i dag, fant en skål med jordbær, tok med meg et teppe ut på terrassen og la meg ned der mens jeg spiste jordbærene og hadde favorittmusikken min på ørene. Jeg setter så stor pris på sånne ting. Selv om vinteren er lang og alt jeg gjør er å vente på varmen, så er det verdt det på sånne dager som dette!


Jeg prøver å utnytte hvert eneste minutt av solen for å bygge opp igjen brunfargen. Er det en ting jeg savner mer enn sol og sommer, så er det farge på kroppen min! Jeg er spent på hvor turen går denne sommeren. Jeg tror vi har snakket om å reise til Bulgaria, eller ned igjen til Kreta. Jeg blir fornøyd uansett hva vi går for! :-)

Nå; Mat. Jeg har lovet meg selv å bli flinkere til å spise, spesielt nå som jeg trener mer og kroppen min bruker masse energi. Jeg har så dårlig apetitt, så noen ganger glemmer jeg det bare, og det er noe jeg må endre på! Mat er så viktig! Jeg får se hva jeg finner på kjøkkenet :-)

Ha en fin dag, vi snakkes senere xx

Likes

Comments

Mandag: mage & armer

Tirsdag: bein & cardio

Onsdag: hele kroppen

Torsdag: mage, bein & cardio

Fredag: cardio (aktiv pause)

Lørdag: hele kroppen

Søndag: yoga


Ukens treningsplaner! Jeg prøver å variere mest mulig samtidig som jeg har enkelte steder jeg vil (trenger å) trene mer enn andre. Jeg ble nettopp ferdig med en økt her hjemme, og i dag, som dere ser, var det mage og armer som stod på planen. Det ble hjemmetrening i dag siden jeg har vært litt opptatt og ikke har hatt tid til noe annet. Men det funker det også! Noen ganger trives jeg bedre med å trene hjemme faktisk, for da slapper jeg litt mer av uten å føle at noen venter på at jeg skal bli ferdig! Jeg liker best apparater når jeg skal trene bein, men alt annet er egentlig mye det samme hjemme hvis jeg trener noe annet. Jeg gleder meg til det blir enda varmere ute slik at jeg kan stå på terrassen å trene igjen uten flere lag med klær på. Tålmodighet..

Jeg tror jeg kommer til å blogge litt mer om trening fremover, slik som jeg har nevnt. Bare fordi det er noe som har begynt å interessere meg mer, og da føler jeg det er riktig å dele med dere - i tillegg til at det er gøy! Jeg elsker å lese slike innlegg selv, og selv om jeg ikke er ekspert er det gøy å dele dem også :-)

Vi snakkes xx

Likes

Comments

Noen bilder fra Instagram den siste tiden! (@marikabentzen)

Heisann! Hvordan er lørdagen deres? Jeg våknet av en melding hvor Amalie spurte om jeg ville være med å trene, og det kunne jeg ikke si nei til. Før pleide jeg å ha "fridag" om lørdagene fordi det er dagen jeg spiser mest snop, og jeg alltid har tenkt at det ikke er vits å trene, men det er jo akkurat det det er! Treningen gikk bra, men i det jeg våknet i dag hadde jeg veldig vondt i knærne og det har vel bare blitt verre utover dagen. Akkurat nå sliter jeg med å stå oppreist, haha huff. Jeg vet ikke helt hva det er, men det kjennes ut som voksesmerter. Men igjen, så tror jeg ikke jeg skal vokse noe mer nå, så jeg er veldig usikker. Jeg har tatt en paracet og smørt på noe voltarol, så det blir forhåpentligvis bedre snart! :-)

Nyt lørdagskvelden! Vi snakkes

Likes

Comments

Band tee's, vans, rød veske og favoritt Levi's shortsen min! Fire favoritter i skapet. Jeg er så utrolig glad for at jeg endelig gikk til innkjøp av mitt første par med Vans. Uten tvil favoritt skoene i garderoben! Gleder meg til å bruke de i sommer sammen med Levi's shortsene mine og noen kule band t-skjorter :-)

Fredag! Jeg blir fortsatt like glad for helg selv om jeg ikke går på skole lenger. Det er ikke før fredagen jeg lar meg selv slappe helt av. Deilig! Jeg er snart ferdig med første uken av treningsprogrammet jeg startet med på mandag, og det føles utrolig bra. Motivasjonen kommer tilbake på alle fronter, så nå skal jeg være flink å holde det sånn!

God helg xx

Likes

Comments

Lue & t-skjorte Bikbok Genser Ginatricot Bukse Levis

Jeg var oppe tidlig i dag fordi jeg hadde et møte kl 9, med ppt. Mye snakk om fremtiden og hva jeg skal gjøre etter sommeren. Om jeg skal komme meg tilbake på skolebenken eller ikke. Det er mye å tenke på, men jeg er glad for å finne ut at jeg har så mange alternativer! Jeg forteller mer om det så snart jeg har funnet ut hva jeg bestemmer meg for :-) Det har i hvertfall lettet noen kilo fra skuldrene mine.


Jeg har endelig kommet ordentlig i gang med treningen igjen etter noen ukers pause, så jeg skal klare å få inn en økt senere i kveld. Usikker på om det blir styrke eller spinning, men det er iallfall bein og cardio som står på planen! Jeg har lurt litt på om jeg skal blogge mer om trening, rutinene mine, tips osv. Er det interessant å lese om? Jeg er langt i fra noe ekspert, men jeg elsker å se hvordan andre trener, bli inspirert og kanskje lære noen nye ting, og jeg er sikker på at det hadde vært like gøy å skrive litt om det selv også. Kanskje det dukker opp noen treningsinnlegg etterhvert!

Jeg ønsker dere alle en super dag! Snart helg :-)

Likes

Comments