Header
View tracker

Jag tror att jag nämnt det här någon gång men om jag inte har så skriver jag det nu: Jag ska utomlands den 23:e december, till Gran Canaria i 2 veckors tid, alltså över jul och nyår. Jag vet dock inte hur det blir med internet där, om det finns wifi på hotellet, om det är bra eller dåligt eller om det helt enkelt inte existerar wifi. Skulle vara roligt att kunna uppdatera bloggen varje dag då jag är där borta för då finns det antagligen något att skriva om och lägga ut bilder på. Men om det inte finns bra internet där borta eller inget alls så blir det antagligen en bildbomb därifrån när jag kommer hem. Fast att släppa en bildbomb tycker inte jag är lika roligt som att uppdatera varje dag och få en uppfattning om varje dag sådär. Men vi får se helt enkelt. Hoppas verkligen att det finns wifi och BRA wifi dessutom! Finns säkert wifi på olika restauranger osv men tar ju inte med mig datorn ut liksom, haha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Något som verkligen stör mig är att jag inte kan göra allt jag vill pga att jag har autism, social fobi och ångest. Det är så mycket som blockerar. Känner mig samtidigt stressad eftersom att det känns som att jag missar halva livet för att det alltid ska finnas ett eller flera hinder i min väg om jag vill göra något. Körkortet tillexempel, det skulle vara bra att ha men det orkar jag knappt tänka på eftersom att hela den processen känns för jobbig. Jag måste ha körlektioner med främmande personer, jag måste köra till Umeå där halkbanan är med andra personer jag inte känner, både elever och lärare. Jag måste plugga och jag är verkligen ingen pluggar-människa. Det går in men direkt ut igen och jag är inte den som kan sitta flera timmar i streck och plugga något jag inte ens är intresserad av... Jag kan inte ta mig vart jag vill, har inget körkort liksom så måste åka med buss, flyg eller tåg om jag ska någonstans. Vilket är en stor process bara det... Aldrig varit längre än till Umeå(13 mil härifrån) utan föräldrar eller någon vuxen. Skjuter upp allt som jag till och med innerst inne vill för jag vet hur jag funkar och om det blir fel så blir det verkligen FEL. Det är så frustrerande ibland så jag vet inte vart jag ska ta vägen... Man vill, man vill men hjärnan säger att ''nej, det funkar inte, det blir för jobbigt, det är för avancerat'' och blabla... Jag vill vara fri och kunna göra som jag vill och vad jag vill och hur jag än vill det!

Likes

Comments

View tracker

Var på en miniturné med estet. Var och spelade i Vilhelmina igår och idag var vi i Sorsele. Efter lovet fortsätter vi med Åsele och hemstaden, Lycksele. Det blir så mycket att tänka på gällande turné så känner det att jag mår inte lika dåligt när jag väl är i staden där vi ska ha konsert. Men det blir väl så att om man gör något och sysselsätter sig så tänker man på annat och slipper tänka så mycket vilket man behöver ibland, speciellt nu när det är höst, grått och kallt. Men imorgon är det en vanlig skoldag iallafall och efter två händelserika dagar så känns det helt okej faktiskt med vanlig skoldag. Det är ändå torsdag imorgon och har bara en lektion på fredag så känns verkligen helt okej som sagt. Man får ta vara på livets goda stunder, än hur korta och få dem än må vara.

Likes

Comments

​Hej! Är inte aktiv här alltså men har väl nämnt att jag skriver här när jag vill och har något att dela med mig av eller har något att skriva om helt enkelt. Det är sådär med mig, det flyter på ändå liksom, livet. Jag överlever, som alltid... Nä men jag försöker se det positiva än fast det inte finns något sånt nu men jag stannar vid hoppet om att det kommer något riktigt bra snart och att det en dag blir helt bra. Om det ens kan bli det? Haha, jag vet inte. Känner mig fruktansvärt ensam och värdelös och blä.......... Men det blir bättre i framtiden, iallafall en liten stund och den stunden får man ta vara på!

Likes

Comments