Header

Verkligen lagt upp denna i princip överallt nu känns det som men jag blev väldigt nöjd och vill därmed visa upp den! Om det gjorde ont? Ja, det kändes en hel del, mer på vissa ställen och alla som sa till mig att: ''man vill bara ha mer smärta när det är klart'' haha nej, det ville jag absolut inte... Jag ville bara att det skulle vara över för det gjorde ondare och ondare. Men nu sitter den där, det känns nästan lite overkligt! Men än fast det gjorde ont så innihelvete så är detta inte den sista jag gör, smärtan skrämmer mig inte, jo, lite... Haha. Tänk dig att du har bränt dig och någon drar hårt med sina naglar där du bränt dig, ungefär så känns det iallafall mot slutet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Var i Umeå igår och detta var den enda bilden som togs. Vad jag åt till en väldigt sen lunch, ceasarsallad med kyckling och bacon. Jag shoppade lite också: 8 par trosor, ögonfranslim, ett par jeans och en fejkseptum. Jag har blivit lite sugen de senaste dagarna på att skaffa en septum-piercing, skulle jag passa i det tror ni? Har ju en piercing i ena näsvingen men vill byta den till en ring + skaffa en septum, skulle inte det vara fett snyggt? Tycker jag iallafall! Kan ju även nämna att jag tagit mig in på folkhögskolan jag sökte till, den jag besökte. Och hur känns det då? Nervöst men spännande. Har jag förresten nämnt att jag ska tatuera mig snart? Den 5:e juni ska jag iallafall skaffa min första tatuering, så taggad och glad över det. GAH! Kommer definitivt inte bli min sista! Ska iallafall ha en sleeve på en arm och så kanske det bara blir en tatuering på den andra armen eller så slutar det med att jag har två sleeves och hela kroppen tatuerad, haha!

Likes

Comments

''Firade'' eller vad man ska säga min valborg i Fäboliden där min morfar bor. Det var la mysigt. Hoppas ni hade/har en trevlig valborg!

Likes

Comments

Mina nya naglar som jag gjorde i onsdags. Testade en ny form, har bara haft de svagt spetsiga förut men nu är dem, ja, ni ser ju haha. Gillar det!

Jag har inte uppdaterat om hur det gick på folkhögskolebesöket än... Det gick bra och jag har gjort en ansökan dit så det är antagligen där jag kommer hamna efter sommaren. Jag är mest rädd och nervös men lite tagg är det också. Jag är förberedd på att det kommer kännas jobbigt i början, iallafall första veckan och jag kommer gå under några gånger men jag klarar mig igenom det. Det känns ändå bra. Och imorgon är lovet slut... Väldigt mycket ångest... Alltid så tungt att komma tillbaka till skolan efter ett lov men jag överlever, som alltid. Det finns större problem här i världen. Men ja, jag hoppas att stora förändringar kommer ske efter sommaren och att jag kommer bli stadigare på egna ben och att jag tar mig någonstans i livet. Kanske dit jag vill ta mig, inte för att jag vet vart det är än men jag vill ta mig dit. Någon gång iallafall fast när vet man att man är där?

Likes

Comments

Bild från i lördags. Är i skolan just nu och gash, är SÅ less... Är även nervös för på torsdag ska jag hälsa på folkhögskolan som jag förhoppningsvis ska börja på efter sommaren. Ja, jag är skolless men väljer ändå att gå folkhögskola? Det kan verka konstigt men jag tror på det, faktiskt. Man lär känna nya människor med samma intressen som en själv - musik. Vi får se helt enkelt, bara att hoppa av om det inte funkar. Jag hoppas ändå att det funkar, att jag trivs och att allt bara blir bra! Och att jag får en vän eller två än fast detta med vänner, att knyta nya kontakter är läskigt. Hur gör man?! Haha...

Likes

Comments