Header

Hej! Jag saknar att blogga och att ha inspiration till att blogga... Jag tycker egentligen inte om att skriva vardags-inlägg, typ idag var jag i skolan och då hände det och det, sedan for jag hem och sovde eller något, haha. Det är så lame och tråkigt, iallafall när jag bara har ett vanligt vardagsliv med skola osv. Men detta är faktiskt mitt sista år på gymnasiet iallafall, går ju ett extra år, har redan tagit studenten alltså. Sedan efter det vet jag inte vad det blir. Folkhögskola eller jobb, lutar nog mest mot folkhögskola eftersom att jag verkligen inte vet vad jag vill jobba med. En folkhögskola där jag får hålla på med musik och samtidigt fortsätta med mina studier. Träffa nytt folk, ny miljö än fast det skrämmer mig lite samtidigt... Nya saker är allmänt skrämmande, det gör mig osäker och nervös. Vad ska hända? Hur ska jag agera? Hur ser det ut? Blabla.

Men jag är villig att testa ändå! Hittat en folkhögskola som skulle vara bra för mig, ska göra ett studiebesök där och är rädd att allt ska kännas fel för... Vad gör jag då? Den är i en annan stad vilket betyder att jag då måste flytta hemifrån också, bo själv. Och mitt boende kommer vara förknippat med skolan så det ligger nära så det är väl bra. Känner samtidigt ångest över allt. Det lättaste vore ju ändå att bara gå mer skola i gymnasiet, på samma plats och fortsätta bo hemma men jag känner samtidigt att det är ingen prio längre. Jag vill ta mig ut i världen, flytta hemifrån och klara saker själv. Jag vill börja leva mitt liv, på riktigt och stå på egna ben. Typ så. Nu kör jag än fast det känns liiiite omöjligt. Haha... Positiv osv... Men jag har hopp och så länge jag har det är ingenting omöjligt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Var två år sedan jag gjorde naglar sist så nu var det dags igen! Blev verkligen nöjd, cleant och fint med vitt :-)

Likes

Comments

Här är den ena(honan)! Det är ett syskonpar, en hane och en hona. De förra ägarna hade blivit allergiska så vi bestämde oss för att ta hand om dem. Samma natt när vi hade hämtat dem så började hankatten försöka sätta på sin syster så vi får ha dem skilda tills vi kastrerat honom. Vi ska ha dem tillsammans ibland under bevakning så att det inte blir något inavel tills vi som sagt kastrerat honom. Tycker det är så hemskt med kastrering men finns inget alternativ :( det är även för hans eget bästa så att han kan behålla lugnet och om han blir utekatt så kommer han hålla sig närmare hemmet eftersom att hans revir blir mindre som kastrerad. Och att han inte kommer sticka iväg så långt och leta efter en hona som löper.

Likes

Comments