Mode & Skönhet
Salut

Nu har det ruskiga vädret kommit tillbaka med ständig regn och blåst. Vilket inte är så rogivande, men å andra sidan så behöver man inte ha några ursäkter för att kunna stanna inne och mysa medan regnet smattrar mot fönstret istället. Men eftersom det är höst bestämde jag och Josephine för att vi skulle ta lite bilder utomhus idag, men givetvis så börja det spöregna när vi väl skulle börja ta bilderna men trots det lyckades vi ta några "höstiga" bilder.

Jacka - BikBok

Scarf - H&M

Skor - Clique

Klänning - Mango

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Livsstil
Salut!

Helgen har susat förbi och idag är det redan måndag. Fredagkväll spenderade jag med Ursula, Vanessa och Lova, först hade vi bestämt oss för att äta middag på Nonna Rina men när vi sedan anlände så insåg vi till vår besvikelse att de hade stängt. Då bestämde vi oss för plan B, det vill säga Indigo, vilket blev ett utmärkt alternativ då de var special fredag med billigare alternativ, vilket passar oss fattiga studerande bra! Senare gick vi för att se på IT och eftersom jag inte är lättskrämd var det underhållande med att se på hur de andra höll för ögonen.

På lördag var det skönt med sovmorgon och lite underhållning med Bates Motel, har blivit besatt av den serien, rekommenderar starkt! Senare på dagen åkte jag och Ursula till Sleipner för att vara moraliskt stöd åt Lina som tävlade i dressyr, hon var otroligt duktig skulle själv antagligen ha ramlat av hästen redan i början.

På kvällen fixade vi oss och åkte iväg för att fira Sagas 18-årsdag, hon hade dekorerat det riktigt fint på lokalen och alla bakelser var otroligt goda. En riktigt lyckad och rolig kväll!

Likes

Comments

Salut

Dags för lite uppdatering!

Första perioden börjar närma sig mot sitt slut och jag har verkligen försökt lägga ner tid på plugget för att höja mina vitsord. Förra veckan blev lite kortare för mig eftersom jag blev sjuk och stannade hemma de två sista dagarna för att krya. Passade på att äta en massa glass och försöka komma ikapp med läxorna samtidigt. På fredag hade vi tjejkväll med charader, en massa snacks, spel och gossip! Var en riktigt mysig och välbehövd kväll.

Likes

Comments

Livsstil, Mode & Skönhet, Resor

Tillbaka på spåret! Ett bra tag sedan jag publicerade mitt senaste inlägg men nu tänkte jag att det skulle vara bra att etablera på nytt. Sommaren har rusat förbi och det är bara några dagar kvar innan man återgår till gamla rutiner med att stiga upp 7, ta sig till skolan sitta där fem dagar i sträck (med undantag om man inte är sjuk) och invänta helgen som känns som att den skulle vara i nån minut. Men det sista som är kvar av den här sommaren ska jag avnjuta ordentligt, det vill säga sova, dra en bra fylla (som givetvis inte ska sluta med en bakfylla) och äta så mycket jag bara rymmer. Nej skoja, bara för att sommarlovet är slut innebär det inte slutet på det roliga, därför ska jag givetvis fortsätta med allt före detta nämnda. Förutom att sova, äta har jag också jobbat på Mathishallen och även hunnit njuta av sommarvädret och varit med både vänner och familj.

Lite efter eller? 2 veckor har redan passerat av det nya skolåret och jag publicerar det här inlägget bara sådär en halv månad senare. Ett bevis på sommarlovets lathet. Nu är vi iallafall tillbaka i skolan och igång med våra gamla rutiner.

Wihooo!!


Midsommar

Picknicks

​Rockoff

Weekend

Likes

Comments