Resor, Mode & Skönhet

Igår åkte jag och Josephine på en spontan resa till Stockholm, skitkul! Spendera resterande av de balubas man hade och käka god mat. Tog en rundtur på NK och insåg att det krävs några flera sittstunder utanför magazin för att tjäna ihop den summan som krävs för att köpa en tröja där. Efter några timmars shopping var det dags att åka hem.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En vecka av sommarlovet har passerat och sommarfeelisen har inte kommit än. En vecka sen hade vi skolavslutning, helt otroligt att redan ett år har gått sen man börja Lusse. Nu ser jag fram resten av sommaren och hoppas på värme och skoj!

Likes

Comments

Livsstil, Resor

Förra veckan var jag och min familj till Ryssland för att fira min kusins bröllop och träffa vårt släkt. Var jätte trevligt

och mysigt, tror jag aldrig har varit så proppmätt flera dagar i sträck. Vi dansa, åt, fota och lekte. Var kul att besöka

sitt barndomshem med tanke på att det var ett år sen jag var till Ryssland senast.

Likes

Comments

Livsstil

Hej...Satt och lyssnade på låten Papaoutai om och om igen och plötsligt slår det mig, något jag har vetat hela tiden men aldrig riktigt grubblat över. Jag har växt upp utan en pappa. Nåt som jag inte nämnde i mitt första inlägg är den främsta anledningen till varför vi valde att flytta från Ryssland. Min pappa dog när jag var tre år nästan fyra, jag kommer fortfarande ihåg honom väldigt bra. Hur jag, pappa och mamma brukade leka i parken om hösten och laga våfflor tillsammans eller hur han omfamnade mig när han kom hem från "jobbet". Det skär i hjärtat av att tänka på att jag egentligen har växt upp med bara en förälder. Eller hur jobbigt min mamma måste ha haft det.


Min mamma har alltid varit ett stöd för mig och det har även min nya styvpappa. Det är dock svårt att ersätta en riktig far, speciellt när jag redan var 9år då mamma gifte sig en andra gång. Ännu värre är det att få höra att man liknar på sin pappa. Jag är glad av att ha drag av honom och hoppas innerst inne att han faktiskt var en god man trots sina dåliga sidor, därför ska jag försöka framhäva de bästa. När han dog kommer jag ihåg hur förstörd jag var, ni kanske tror att man inte kan ha minnen från så tidig ålder, men det är bullshit! Varför skulle jag då komma ihåg? Varför skulle det isåfall göra så ont av att tänka på det? Nånting jag har lärt mig från min mamma är att man måste jobba för det man vill uppnå, man måste slita för att uppnå sitt mål! Det gjorde hon, hon kom över pappas död och tog sig dit hon är nu. Därför beundrar jag henne! Och tro inte nu att jag söker efter tröst det enda jag behövde var att få ur mig det och jag vet att många av mina nära vänner känner till mera av det här men...(Gammalt inlägg)

Likes

Comments

Livsstil

I söndags firade vi Valborg i Saltvik, vi var ett gäng som hyrde ett partytält (vilket var en riktigt bra idé förutom att man kom hem med leriga skor efter att alla hade trampat upp gräsmattan) och grillade. Måste säga att det var riktigt mysigt och tur med vädret fick vi också! En riktigt rolig Valborg avklarad!

Likes

Comments