Drömmer om allt och lite till nu för tiden, men jag hittar inte det som passar mig.
Jag önska att det skulle dyka upp ett fint och trevligt hus som jag vill bo i.
Jag vill inte köpa ett renoverings objekt det första jag gör, jag vill hitta ett hus som man kan bo i direkt,
Sen efter det kanske börja renovera och satsa på hur man vill ha det.
Alltså en bit i tager och ett rum i taget.
Men sånt ska inte finnas och jag vill inte bo någon annan stans än här!

Men sånt är livet när man är kräsen, Jag vill bara ha lite mer space,
Mer yta att röra mig på ev ett till rum eller två men så länge det är en större yta.
En större lägenhet, fine skulle va skönt. Men vill verkligen flytta till ett hus,
något som kan bli mitt och bara mitt, jag kan göra vad jag vill med det.

Hmm, det är väl bara och vänta någon dag så kommer jag att hitta det jag söker efter,
det är inte tänkt att jag ska göra det idag.
Önska mig lycka till i sökandet! :)

Likes

Comments

Nu kan jag börja med att säga att jag har varit sjuk från och till sen veckan innan jul så min start på 2017 är inte som det har planerats men mina mål inte bara för detta år utan för resten av mitt liv är,
- Träningen ska bli bättre ÄVEN på vintern.
- Bättre kost (inte skräpmat lika ofta)
- Minska på sockret (cola och godis)
- Slappna av
- Bara bry mig och mig själv
- Spara
- Flytta till en större lägenhet helst ett hus.
- Fara utomlands
- Mer roadtrips
- Mer äventyr, konserter, festivaler mm.
- LEVA LIVET helt enkelt.

Ska nog på börja med en bucketlist och kanske åter komma efter det :)

Likes

Comments

Hej! nu var det ett tag sen man skrev på denna sida, varför? jo för det vart för mycket för mig att göra och jag har inte haft tid.

Vad är det som har hänt under tiden jag har varit borta?
- Färdig med utbildningen
- Fast natt tjänst på ny avdelning (kanske ni redan visste)
- Förlovad
- Mycket mer planer i huvudet på gång

Ja alltså kan summera allt med att år 2016 har varit underbart och jag hoppas och ber om att 2017 kommer bli ännu bättre. Hade planerat att hålla bloggen aktiv, för att senare kunna titta tillbaka på tiden och se vad som händer. Alltid kul att läsa bak i tiden.

Likes

Comments

Det är mycket nu med arbetsförändringar för både mig och J så har inte haft tid till att sätta mig ner och uppdatera bloggen. Men ska försöka bli bättre nu när det börja bli bättre

Likes

Comments

Oj så trött jag är vaknade 4 imorse av att j's larm gick och som vanligt så när jag väl har vaknat så kan jag inte somna om.. Så har redan hunnit tagit mig en morgon promenad och sitter och kollar på youtube klipp, snart ska jag hoppa in i duschen då jag inte duschade efter cykel träningen igår så känner mig så hemskt ofräsch, men träningen går bra har hållit mig igång och orkar mer än jag brukar. Men ska vila imorgon och röra mig på söndag efter det så jobbar jag mån tis ons och Tors så hel vecka natt, är så otroligt taggad.

Sen köpte J en ny tv bänk så nu saknad det en ny tv så är jag nöjd över den hörnan, längtar tills jag får till allt som jag vill ha det men det börja ta sig då jag har börjat lägga ner mer tid på inredning och färger.

Likes

Comments

Idag har det varit en heldag i solen, först en morgon promenad, sen for jag till mamma och la mig i solen där, efter det for jag till stugan och tog mig ett svalkande dopp i sjön, det var så härligt efter en varm dag. Imorgon hoppas jag på mer sol och mer ork så jag kan ta mig ut på en cykeltur hade jag tänkt.

Likes

Comments

Som sagt så var jag sugen på en kvällspromenad och så envis som jag är så kopplade jag hunden (har sele nu så det går mycket lättare att gå fot med han då man får mer kontroll eller hur man ska säga) och for ut på en promenad, så sammanlagt med de två promenaderna jag har tagit så har jag gått över 8 km och de övriga små promenaderna som man måste ha då man har hund har jag då inte räknat med. Men jag är nöjd över det jag har åstadkommit även om det tog längre tid än vad det brukar då jag fortfarande tränar upp hunden. Men nu är nog både jag och bappis leds och kommer säkert sova gott, då jag väl få sova vill jag säga då jag måste vända om dygnet pga att jag ska jobba natt imorgon.

Likes

Comments

Tvätta och rensa uteplatsen, ikväll blir det nog ännu en promenad.

Före

Efter

Likes

Comments

Hård träning för appa och träning för mig, denna gång fick appa enbart gå fot och det gick bra hela vägen. Älskar att se utvecklingen på min lilla hund då han är så otroligt duktigt och lätt lärd. Nog kan han redan gå fot men jag vill få in en rutin då han enbart går fot när jag är ute på promenader det underlättar så mycket och att sen låta han gå fritt när jag vill. Han är så duktigt min lilla vän.

Likes

Comments

Nu sitter man hemma med en tvätt i maskin och ännu mer tvätt som väntar. Men det gör inte mig något då denna dag är så otroligt bra. Idag så hade vi betyg snack i skolan och jag är så otroligt nöjd över de betyg jag har fått på de två ämnen som jag har läst klart, Sen så känns det skönt att jag är klar med termin nr 2 så nu väntar jag bara in termin 3 sen är man klar utbildad och redo för nästa äventyr.

Sen så gjorde jag min sista dag på min standard avdelning igår för att hitta nya äventyr med först en prov anställning på en annan för att se om jag klarar av att jobba natt, men sen så har jag en rad som jag just nu är otroligt nöjd över att jag har fått, det är bra både för mig och utvecklingen i mig själv att efter 2.5 år få börja med något nytt.. eller nytt och nytt, jag byter inte jobb utan bara avdelning och andra timmar så det kommer vara samma men annorlunda. Men jag får mer erfarenheter, så på fredag går jag på mitt första pass som nattare och jag är så otroligt taggad.

Likes

Comments