Header
View tracker

Det är mycket nu med arbetsförändringar för både mig och J så har inte haft tid till att sätta mig ner och uppdatera bloggen. Men ska försöka bli bättre nu när det börja bli bättre

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Oj så trött jag är vaknade 4 imorse av att j's larm gick och som vanligt så när jag väl har vaknat så kan jag inte somna om.. Så har redan hunnit tagit mig en morgon promenad och sitter och kollar på youtube klipp, snart ska jag hoppa in i duschen då jag inte duschade efter cykel träningen igår så känner mig så hemskt ofräsch, men träningen går bra har hållit mig igång och orkar mer än jag brukar. Men ska vila imorgon och röra mig på söndag efter det så jobbar jag mån tis ons och Tors så hel vecka natt, är så otroligt taggad.

Sen köpte J en ny tv bänk så nu saknad det en ny tv så är jag nöjd över den hörnan, längtar tills jag får till allt som jag vill ha det men det börja ta sig då jag har börjat lägga ner mer tid på inredning och färger.

Likes

Comments

View tracker

Idag har det varit en heldag i solen, först en morgon promenad, sen for jag till mamma och la mig i solen där, efter det for jag till stugan och tog mig ett svalkande dopp i sjön, det var så härligt efter en varm dag. Imorgon hoppas jag på mer sol och mer ork så jag kan ta mig ut på en cykeltur hade jag tänkt.

Likes

Comments

Som sagt så var jag sugen på en kvällspromenad och så envis som jag är så kopplade jag hunden (har sele nu så det går mycket lättare att gå fot med han då man får mer kontroll eller hur man ska säga) och for ut på en promenad, så sammanlagt med de två promenaderna jag har tagit så har jag gått över 8 km och de övriga små promenaderna som man måste ha då man har hund har jag då inte räknat med. Men jag är nöjd över det jag har åstadkommit även om det tog längre tid än vad det brukar då jag fortfarande tränar upp hunden. Men nu är nog både jag och bappis leds och kommer säkert sova gott, då jag väl få sova vill jag säga då jag måste vända om dygnet pga att jag ska jobba natt imorgon.

Likes

Comments

Tvätta och rensa uteplatsen, ikväll blir det nog ännu en promenad.

Före

Efter

Likes

Comments

Hård träning för appa och träning för mig, denna gång fick appa enbart gå fot och det gick bra hela vägen. Älskar att se utvecklingen på min lilla hund då han är så otroligt duktigt och lätt lärd. Nog kan han redan gå fot men jag vill få in en rutin då han enbart går fot när jag är ute på promenader det underlättar så mycket och att sen låta han gå fritt när jag vill. Han är så duktigt min lilla vän.

Likes

Comments

Nu sitter man hemma med en tvätt i maskin och ännu mer tvätt som väntar. Men det gör inte mig något då denna dag är så otroligt bra. Idag så hade vi betyg snack i skolan och jag är så otroligt nöjd över de betyg jag har fått på de två ämnen som jag har läst klart, Sen så känns det skönt att jag är klar med termin nr 2 så nu väntar jag bara in termin 3 sen är man klar utbildad och redo för nästa äventyr.

Sen så gjorde jag min sista dag på min standard avdelning igår för att hitta nya äventyr med först en prov anställning på en annan för att se om jag klarar av att jobba natt, men sen så har jag en rad som jag just nu är otroligt nöjd över att jag har fått, det är bra både för mig och utvecklingen i mig själv att efter 2.5 år få börja med något nytt.. eller nytt och nytt, jag byter inte jobb utan bara avdelning och andra timmar så det kommer vara samma men annorlunda. Men jag får mer erfarenheter, så på fredag går jag på mitt första pass som nattare och jag är så otroligt taggad.

Likes

Comments

Var chaufför åt min syster både fredag och lördag.

I fredags for vi till Sandra då det var lite party men jag orkade inte dricka men jag hade kul ändå, vi dansade och sjöng så att dagen efteråt kändes det i både kroppen och rösten. Kom hem vid 5 och somnade runt 7-8 på morgonen, hehe opps.

I lördags så var jag chaufför igen och då for vi till stan, så medans dom festa så for jag, t och j och åt mat på Max och sen mötte vi upp två stycken till för att fara och bowla, vi hann med två vändor, första kom jag 3 och sista så vann jag, wihoo. Vi var även förbi tivolit som var i stan men det var inge intressant så vi stannade inte så länge. Vid 2.30 for vi och plocka upp de vi skjutsade och for hem och vi kom väl hem runt 4 då vi gjorde stopp vid Max och vid Vännäs, så nu idag så är jag less och vill sova men vi ska iväg på middag strax så får väl vakna till och fara.

Likes

Comments

Testade den nya paletten för första gången idag och på bild syns det inte så tydligt men körde på en svag rosa look runt ögonen idag, känns lite ovant och tycker det ser konstigt ut men samtidigt så älskar jag det speciellt med en champagne vit guldig färg i mitten som får ögat att poppa, det ser så otroligt bra ut i verklighet men ska träna lite mer så att jag blir bättre då det inte är perfekt.

btw älskar det där med att färga ägonbrynen den enda produkten jag använder är nyx control fresk eyebrow gel och inget mer och jag bryr mig inte om ögonbryn inte är on fleek men känns bra att vara neutral.

Likes

Comments

2 bikinis och ett par tränings tights och tränings linne. Nu saknas det bara en korall bikini så är jag nöjd för den här sommaren.

Allt är köpt på Ginatricot och allt var äckligt billigt så varför inte passa på medans man kan, kram:*

Likes

Comments