Header

Förr förra helgen pratade Emils syster om att hon va sugen på att resa till Bali (igen), och det fick mig att börja undra över hur de skulle vara att åka dit. Jag är en sån människa också som gillar att se historiska saker eller vill uppleva mycket. En sak som jag skulle vilja uppleva är skillnaden på skolor i olika länder. Så reste jag till Bali skulle de stå högt upp på göra-listan.

Med företaget lotustravel kan man hitta en massa upplevelser. Där man bland annat kan få se hur en skola ser ut i Bali. Deras företag är speciellt eftersom dom letar bra samarbetspartners så att dom ska kunna stödja landet ekonomiskt. Åker man på en gruppresa till skolan så får eleverna lite av pengarna, och det gillade jag! Deras motto är också "res med respekt" och det tilltalar mig!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Just nu ligger jag i sängen, har tidigare idag kört bil hem och jobbat halva dagen. Ligger självklart och kollar på mina bilnycklar haha, är så lycklig just nu! 👌🏽 tänk att jag har min alldeles egna bil! 🚙 Känner mig som ett barn på julafton, haha!

Nu har bloggen stått stilla i några dagar då jag har haft fullt upp med bilköp och allt runt om! Igår åkte jag och Jennie ner till Stockholm för att hämta upp min lilla Pingla! 👏🏽

Resten av veckan blir nog lugn, Jobbar imorgon några timmar. Sen åker jag till Emil och spenderar helgen där, blir eventuellt bio på lördag med vänner, plugg på söndag... Och jag ska ladda upp inför inneveckan som är nästa vecka!

Likes

Comments

Denna kvällen spenderas hemma med familjen, med ett glas blått vin (första gången jag testar, spännande). Ikväll kikar vi på mellofinalen och jag tror alla här hejar på olika haha. Mormor och lillebror hejar på jojk Jon-Henrik, lilla syster hejar på Fo&o och mamma hejar på Ace Wilder. Och jag hejar inte på någon, haha jag hejade på Axel och han åkte ut förra veckan... Eller Wiktoria är ju kvar, heja henne! 👏🏽👏🏽

Vem hejar ni på ikväll? 📬 #melodifestivalen2017

Likes

Comments

Idag hade jag min andra uppkörning. Och när jag fick syn på samma kille som jag körde upp med sist så kunde jag inte hålla mig och typ skrek "jag vill inte köra upp med honom igen" 😂alltså jag va ju så nervös första gången. Och han va så tyst. Så de gick inte alls nå bra... Men denna gången var de annorlunda, jag försökte att koppla bort att han satt och inspekterade mig. Och gjorde som han sa och försökte andas lugnt.

Vid ett tillfälle ville han att jag skulle svänga vänster på en 90km/h väg och göra en såkallad farlig vänstersväng och jag va så nervös då med. Haha jag har ju mängdtränat där men ändå visste jag inte om jag skulle 1 göra en avtömning och svänga in eller 2 köra förbi. Men jag gjorde en avtömning och sen körde jag förbi. Sen när vi parkerade vid Trafikverket igen så sa jag att de kändes mycket bättre den här gången och han svarade ja de tyckte faktiskt jag med, du blir godkänd idag! Och jag va så himla lycklig. Alltså den känslan, så himla skönt! Äntligen kan jag också säga att jag har körkort! 🎉🎉🎉

Likes

Comments

Hello, började morgonen med att äta en semla till frukost haha 😂 sen så kikade jag lite på days. Tog med Nichole till ICA och köpte stjärtlappar. Så gick vi hem och tog på oss täckisar osv och gick till en backe där vi kunde åka lite. Va ute i ungefär en timme och de va så roligt! ☃️ Kom in och började ganska direkt med middag, sen drog jag igång projektet städa rummet hann med en hel del. Och jag har satt upp en skit stor ram ovanför skrivbordet, de ska bli ett intressant projekt!

Fick undan ganska mycket så nu har jag ett golv igen, i några dagar! Tog sedan en varmdusch och kröp ner i sängen. Och vid halv 9 så kom Emil, och nu ligger vi och kikar på cs, mys! 😍

Likes

Comments

Hej på er, idag är det en ny månad - Mars. Det är ju spännande, de är ju typ nu snön ska försvinna och solen ska börja komma fram, gräset ska börja bli grönt, pollen ska komma. Haha väntar fortfarande... 😤

Vad har jag att vänta mig i Mars? Börjar Mars med en ledig dag, så välbehövligt. De senaste 3 veckorna har inte vart så rolig. Jag har sovit dåligt och haft mycket att göra. Sen så har jag några fler inbokade körlektioner (jag klarade faktiskt skrivningen till körkortet igår, men kuggade tyvärr uppkörningen) så de blir nya tag, gör om gör rätt 😊 jag har också lite jobb inbokat, en hel skolvecka, massa plugg att göra. Så jag ser ganska uppbokad ut, Helst av allt hoppas jag att jag denna månaden får körkort och kan köpa bil! 🚙 Och såklart att snön försvinner!

Ser ni fram emot något speciellt i Mars? Tell me! 📬

Likes

Comments

Igår kväll började Kitty få värkar och ut kom 5 små bebisar. Dom är så himla tjocka och söta 😍😍 haha, och lika som förra gången så har alla bruna svansar och mycket färger! Ska bli spännande att följa deras utveckling!

Likes

Comments