Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Är ledig i veckan så har haft mycket för mig med träning, hänga med systrarna och städa. Förr var man ute å sprang mellan olika bilar och åkte runt och trodde man var cool, men inte nu. Nu sitter man och väntar på att få städa ungefär. Ska fortsätta med städning idag och få det medta gjort innan jag beger mig för en dag i stugan med systern för lite mys med familjen. Ska bli så kul.

Och kroppen värker av all träning för denna veckan så jag körde bara ett pass på crosstrainern och lite Mag övningar så 20 minuter på gymmet var det idag. Men snart är det vill helg och jag ska inte klaga, är så stolt över mig själv att jag håller igång men det är en sån härlig känsla efteråt att man känner sig stark, snygg och fräsch. (Ego jo tack, jag vet) men nu ska jag ta tag i städningen innan jag ska plocka upp systra mi och sen fara till stugan. Kram.

Likes

Comments

Dålig uppdatering jag vet, men jobbar natt och har svårt att uppdatera så ofta då jag för det mesta sover, så inget intressant händer, haha! Men sista natten ikväll sen blir jag ledig och då kommer uppdateringen :) är förresten förflyttad i natt så är inte på min ordinarie plats utan få pröva på nattpatrullen, vilket ska bli intressant :) men kommer med bättre uppdatering när jag går av. Kram!

Likes

Comments

Likes

Comments

Är så besviken att gymmet har blivit satt åt sidan har inte varit där sen i torsdags förra veckan, men har ändå rört mig flitigt men försiktigt.

Men nu när man känner sig bättre i magen så ska jag börja köra på igen. Imorgon ska jag dit och köra ett ben å rump pass är det tänkt, direkt efter att jag vakna, ska bli härligt att få komma tillbaka och få röra sig på riktigt, roligare är det när man märker resultat vilket jag faktiskt ha börja göra trots pausen.

Men vad jag har gjort nu är att jag har jobbat mycket, var ledig i helgen och hann förbi hotellet. Var nykter där vilket också kan vara trevligt, träffade ett flertal människor man inte har sett på länge och jag hoppas att vi kan åter uppta förlorad tid. Så ska försöka se till att bli bättre på att höra ut av mig. Men nu ska jag bege mig till arbetet och ha en bra natt alla och sov gott!

Likes

Comments

hallå! Idag vare jobb som sagt, 7-16 vilket gick bra! Känner att jag trivs, dock så kommer jag vara kvar på min avdelning och bara hoppa in extra på ht när jag kan, extra knäck gnäller jag inte över.

Har precis kommit hem från gymmet och har även hunnit att duscha, är lite besviken på min ork, men som jag skrev igår så hade jag ont i magen och idag har jag smärtor som uppkommer lite nu och då, så började med löpbandet i 15 min och kände av att jag hade lite ont, sen gjorde jag 2 övningar efter det men sen sa det bara ifrån, värken från magen återkom och jag fick bege mig hem. Men säger kroppen nej så måste jag lyssna och jag har problem med magen, har haft det ett tag och nu var det ett tag sen jag hade så här ont så jag måste lyssna på vad kroppen säg. så det vart inte mycket mer än så.

Imorgon så vart jag ut ringd extra, så ska vara på ht från 7-16 sen blir jag ledig vilket ska bli skönt, ska städa och bara ha en liten egen tids kväll. Men nu ska jag sova och vila magen så nu ska få ha det så bra. Kram M

Likes

Comments

Hade min allra första inskolningsdag igår på hemtjänsten, gud så roligt och annorlunda det är!
Hoppas man får hoppa in mycket extra!

Eftersom jag jobbade 13-21.30 så for jag inte på gymmet då jag skulle upp vid 6 för att göra mig i ordning för jobbet så tänkte att jag kunde vila ut, vilket kändes skönt när jag väl kom hem då all kunskap körde slut på mig.
Idag har jag jobbat/haft inskolning från 7-16, for på affären när jag slutade och när jag kom hem så lagade jag fläsk och stuvade makaroner, yummy for my tummy!! Men har sen dess legat med en kraftig magvärk, så det blir nog inte att fara till gymmet idag heller, buhu! Men jag håller mina tummar och hoppas på en dag imorgon, känner mig slö och lat men säger kroppen ifrån så måste man lyssna på den.

Imorgon blir det inskolning 7-16, sen blir det nog gym på kvällen istället och jag ber att min mage lugnar ner sig och att smärtan försvinner snart och med tur att mitt paket från nelly kommer med lite vår kläder.

Likes

Comments

Fredag: fara till Ö-vik, checka in på hotellet, göra sig redo och fara på konsert, taggad.

Lördag: Ö-vik, vad har du att erbjuda? Spa dag med syrran?;) bio med älsklingen.. hmm let's see!

Söndag: hem ljuva hem! Hämta hunden och ba må med min lilla familj.

Likes

Comments