Hästarna var riktiga stjärnor idag! Bra ridpass på båda hästarna! Papp var med pch tog lite bilder så kommer en liten sneakpeak!

Har inte mer att skriva om ridpassen idag! Hästarna skötte sig perfekt och jag är nöjd!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 15 Readers

Likes

Comments

Trimmade bisse på stubben igår, han var pigg som vanligt! Vill hellre springa än att arbeta men helt klart ett bra pass! Jobbade mest på att få han lösgjord och flytta för skänklen! Inte den lättaste hästen att jobba med men får man han att lyssna så är han väldigt trevlig!

Sov väldigt dåligt inatt, eller ja imorse för jag somnade inte förrän kl 5. Hästarna fick vila idag då jag bara städat lite här hemma och mest tagit de lugnt!

Imorgon är tanken att se hur Pices sår ser Ut, förhoppningsvis kan jag trimma honom på stubben och fokusera på att få han lösgjord! Jobba mycket med förflyttningar för skänkeln och få honom I en bra form utan att han smäller upp med huvudet eller börjat studsa! Går de bra ska han få sträcka på sig och galoppera på stubben helt utan krav!

Bisse ska nog också trimmas, jobba på samma sätt som vi brukar göra. Han ska nog trimmas lite i traven bara, sen ska han få galoppera på i lagom tempo och sträcka på sig för att bli av med lite energi hade jag nog tänkt!
Mer om de imorgon! Godnatt

  • 16 Readers

Likes

Comments

Pices har fått insektsbett precis bakom frambenen där sadelgjorden sitter, sadelgjorden skavde upp de ännu mer så han kan inte ridas på ett tag! Behandlar såren varje dag och så får han promeneras ett tag till jag kan rida igen! Ska rida bisse 3v nu då Julia är på praktik så kommer inte bli utan häst. Red Brutus idag också, blev mest bus på stubben, kul att se att han fortfarande är så pigg och glad!

Regnar de inte imorgon så ska bisse ridas och Pices promeneras! Händer nog inte så mycket mer idag!

Likes

Comments

Har glömt att skriva! Men jag har tagit studenten, bästa dagen i mitt liv men saknar ju klassen en del! Bravo är tillbaka hos sin ägare, älskade bushäst, saknar honom också! Pices är frisk och är finare än någonsin, får hoppas det håller sig nu! Annars har det faktiskt inte hänt så mycket i livet! Är arbetslös för tillfälligt men är på jobbjakt dagligen så får väl se!

  • 19 Readers

Likes

Comments

Dressyrträning stod på schemat idag, bravo var jobbig i början men efter ett tag var han jätte fin. Min lilla pojke. Vädret idag sög för övrigt. Imorgon ska bravo longeras och på torsdag är de hoppning, ska nog bara va med på framridningen och framhoppningen

Ren och fin som vanligt

Likes

Comments

Alltså... Han må va helt jävla knäpp i huvudet och helt psyko, men ärligt talat. Jag älskar denna hästen mer än allt annat, han har verkligen satt sina spår och när tiden kommer och det är dags för mig att släppa taget om honom så kommer det vara det värsta jag någonsin kommer behöva göra. Vi är så lika på alla sätt och det är de jag älskar med honom, han är jag fast i häst format, min soulmate.

Dagens ridpass gick sådär, han var crazy och bockade typ hela tiden, men skrittade och trava lite, blev ett lugnt ridpass, eller det var tanken.

Likes

Comments

Tanken på att vår tid tillsammans snart är slut är sjukt jobbig, snart tar jag studenten och det är dags för bravo att komma hem igen. Jag är jätte ledsen över det och det gör sjukt ont i hjärtat. Tycker om denna lilla hästen jätte mycket. Usch.. Kommer sakna honom så mycket.

Likes

Comments

Hur får man någon att sluta betyda så mycket? Varför kan jag inte bara släppa han och gå vidare, även fast det inte funkade så betyder han så mycket.. 

"Varför kan jag inte bara ta och glömma dig, varför kommer du tillbaks i mina drömmar säg?
Måste bara släppa dig innan det växer mer, men i drömmen är det vi mot dem."

Hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig?..

Likes

Comments