I går lagde jeg en veldig god fiskesuppe som også er veldig sunn! Denne fiksesuppen er jeg veldig glad i og lager den så ofte jeg kan og når jeg har veldig lyst på den (haha)! Man velger selv hvilken fisk man vil ha i, i går hadde jeg torsk og scampi. Elsker scampi og anna sjømat!

Her er oppskiften:
1 boks med kokosmelk
5-6 dl melk for å få den litt fyldigere
4 dl vann
1/2 pose med lapskausblanding
valgfritt krydder, her bruker jeg:
salt, pepper, chillikrydder og litt hvitløkspulver.

Kok opp melk, kokosmelk,vann og grønnsaker, tilsett krydder underveis, når det har kokt opp, ha oppi den fisken du vil og la det så og trekke i 15-20 min så fisken blir ferdig gjennomtrekt, og server med det tilbehøret du vil ha. Jeg er så glad i denne suppen at jeg ikke har tilbehør, av og til har jeg noen proteinrundstykker til også som også er nydelige.Oppskrift på proteinrundstykker (gir ca 20 rundstykker)
2 store bokser med cottagechees
800g havregryn
8 egg
2ts bakepulver
1 ts salt

Bland alt sammen gjerne med en kjøkkenmaskin, eller med en stavmikser slik at en er sikker på at en får blandet alt skikkelig sammen. bruk to spisesjeer eller hendene for å forme rundstykkene, legg på et brett med bakepapir, stek på 200grader gjerne på varmluft i 20 minutter, kjølned og nyt. Kan også fryses og tines i både mikro og i stekovn.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Helgen min har vært en rolig helg. har slappet en del av siden jeg hadde eksamen på fredag, og kroppen sa at jeg måtte slappe litt av. Jeg skal ha noe travle uker fremover og helgen kan jeg bruke på å samle kroppen igjen til en ny uke. Jeg besto eksamen med glans og er veldig fornøyd med det! Jeg var også i bursdag til en veldig god venninne og feiret hennes dag med mange gode venner! Lørdag var en dag der jeg slappet mest av siden det ble litt mye drikke på fredagen ! (hahaha). Jeg fikk også tid til å tenke en del, på hva jeg vil videre og hvordan jeg vil at livet skal være fremover.

Noe jeg har tenkt en del på er hva jeg vil når jeg er ferdig med utdanningen min. Vil jeg studere videre eller vil jeg rett ut i jobb? Dette er noe jeg ikke vet. Jeg har bestemt meg for å søke skole videre, men om jeg ikke kommer inn på studiet jeg vil så går jeg rett ut i jobb. Jeg vil ikke ta opp fag og skrive master for å ta et års studium. Min utdanning er også en utdanning der jeg vil få jobb uansett hvor jeg vil jobbe. Jeg har hller ikkje bestemt meg for hvor jeg vil jobbe. Jeg har tenkt på kanskje vil værende i Sogndal, for dette er en plass jeg liker veldig godt. Sogndal er en liten plass, og alle er venner med alle. Sogndal er også en plass jeg har vokst opp med. En plass jeg har reist mye til og er veldig kjent med plassen før jeg begynte å studere her oppe.

Noe annet jeg også har tenkt på er hvordan jeg skal forstette å gå ned i vekt. Jeg har trent i over 1 år og hatt et veldig sunt kosthold. Men nå føler jeg at det har stagnert veldig og føler jeg ikke kommer med videre. Jeg håper at Afrika turen vil og gi meg en boost til å jobbe videre og trene med det jeg vil. Jeg vil også kunne ha det sunne kostholdet mitt der nede og trene og komme meg i form der nede. Når Jeg kommer tilbake fra Afrika er det bare til å kjøre på å komme i mitt livs beste form. Trening og kosthold har blitt min nye livstil og noe jeg liker veldig godt! Det vil komme et innlegg senere om hvordan ville forandre livet mitt til det bedre!

Ellers så har helgen gått i å slappe av med serien Glee! Elsker denne serien og er virkelig til å anbefale!

Ha en veldig fin Mandag og en veldig bra uke videre!!

- Mari

Snap: Corrie96
Instagram: marihollund

Et bilde fra Sognal i denne vinteren når snøen først kom! Sogdal e en så nydelig plass å bu!!

Et bilde fra våren 2017, e veldig glad i dette bildet, begynner endelig å bli litt fornøyd i den kroppen eg har fått!

Et tilbakeblikk fra 2016 og 2017, gleder meg veldig til fortsettelsen, og skrive innlegget om historien min.

Likes

Comments

En milepæl er snart over. Nå kan jeg snart begynne å tenke på andre ting og gjøremål! Har en bra session med Marie, Åsa og Ida med å bli skikkelig forberedt til Ekamen i morgen! Det kommer til å bli en lang kveld før eg føler meg klar for å gå inn i på møterommet for å møte lærer og sensor!


Ha en veldig fin torsdag videre :-)


- Mari


Instagram: @Marihollund

Snap: corrie96

Likes

Comments

God Torsdag alle sammen!!

I skrivende stund sitter jeg på skolen og har om utviklingsteorier i Norge og andre land i Afrika. Jeg skal reise til Afrika i slutten av Januar og gleder meg veldig. Skal på utvekling i 3 måneder til Sør-Afrika. Kjenner jeg er veldig spent på reisen og det jeg kommer til å oppleve. Oppleve en ny kultur, og møte andre mennesker som lever i fattigdom. Se hvordan de har det i forhold til oss som bor i Norge. Dette er noe som jeg har innteresert meg i en stund og har hatt veldig lyst lenge til å reise ned til Afrika og oppleve en annen kultur. Når det er gjennom skolen fant jeg ut at det er bare å reise. Det er ikke noe å tenke på en gang. jeg skal reiser.

Noe jeg også gleder meg til å oppleve der nede er maten. Jeg er veldig gad i mat, og speiselt god mat. Dette er noe som kommer til å bli spennende. Jeg håper maten ikke er så lik som i Norge, slik at jeg kan komme tilbake med en annen opplevelse om mat i en annen kultur.

Jeg vil komme nærmer på utveklingen senere, og når det nærmer seg til jeg skal reise.

Ellers så går dagene mine i ett. Jeg har mye skole, og en eksamen i morgen som jeg håper kommer til å gå bra. Skolen er blitt livet mitt i det siste, gjør ingenting annet enn å lese til eksamen eller på annet pensum, men det er slik det er å leve livet som student. Gleder meg til eksamen er over, slik at jeg kan være mer sosial og trene mer, har ikke fått trent hele uken.


Dette bildet er i fra når jeg fikk vite at jeg fikk lov å reise til Afrika. Så glad og happy for å komme med.

Nå Er jeg klar for å bli ferdig med undervisning slik at jeg kan lese og bli klar til eksamen i morgen!

Ha en fin Torsdag videre alle sammen!!!

- Mari

Snap: corrie96
Instagram: @marihollund

Likes

Comments

Mitt navn e Mari Hollund og er en jente på 21 år. Jeg er student i sogndal, trede året på vernepleien (snart ferdig!!). Trives veldig godt som student her oppe, og gleder meg også veldig til å bli ferdig å komme ut i jobbe, eller studere videre. Jeg trener også mye, jeg trener crossfit. dette er en form for trening jeg liker velig godt, og er noe jeg vil fortsette med videre. Crossfiten har forandret livet mitt. har gått en del ned i vekt, som jeg kommer til å blogge en del om. Håper å spre litt motivasjon og inspirasjon.

Dette var litt om meg, og kommer til å blogge mer senere om hvordan livet mitt er, og hvem jeg som person er.

Likes

Comments