M A R E N E R D V I K
Maren står bak bloggen Fitliving.blogg.no og er absolutt en av mine favoritter på topplista. Denne jenta er utdannet PT og har utallige tips og triks å dele med leserne sine. Fitliving gir meg inspirasjon til å la interessen for trening og kosthold, bli en livsstil og ikke bare en "periode" i livet. Absolutt verdt å ta turen innom!

Kristine går under navnet DedicationKristine og skriver en blogg med masse glede! Dette er en blogg jeg klikker meg innom når jeg trenger motivasjon, mattips eller bare har en dårlig treningsperiode. Kristine legger ut en haug av gode "healthy snax" oppskrifter, samtidig som hun viser at godteri og sjokolade heller ikke er verdens undergang. En gjennomført blogg av ei supersprudlende jente!

YUMMY!! Hvem sier sunn mat ikke kan være godt...? Maria vet virkelig hva hun gjør på kjøkkenet. På denne bloggen får du et lite innblikk i supermat, proteinpulver og diverse tilsetninger og erstattninger som kan hjelpe deg på veien mot et sunnere kosthold. Dette er absolutt en av de bloggerne jeg lærer mest av, noe jeg syntes er veldig gøy! Så, ønsker du å lære mer om ernæring, kosthold og mulighetene på markedet, er dette bloggen du skal lese.

Kristina Andersen, den mest inspirerende jenta jeg kan tenke meg! Dette er en blogg jeg leser daglig og faktisk opp til flere ganger om dagen. Kristina inspirerer ikke bare med sitt sunne forhold til mat og trening, men også på alle mulige andre måter. Denne jenta gjør meg innerst inne glad, og gir meg lyst til å oppnå noe, drømme stort og leve lykkelig. Bloggen er vell egentlig mer en livsstilsblogg/rosablogg, men jeg slenger den med likevell, da den gir et helhetlig inntrykk av en reell livsstil, som holder i lengden. Klikk deg inn og la deg inspirere!


Q: Hvilke bloggere inspirerer deg?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

...Hæ? Fredag allerede...? Denne uka har vært alt utenom det vanlige og jeg begynner for alvor å merke at ferien nærmer seg. Rutinene forandres, sommeren nærmer seg og mye skjer! Det blir vanskeligere og vanskeligere å fullføre ukas treningsøkter, spise sunt og holde avstand fra fristelser, søtsaker og ikke minst alkohol! Det finnes utallige tips og triks for å "holde vekta" i sommer, men vet du hva? Sommerferien er til for å kose seg, feire livet å gi litt F - og det har jeg tenkt å gjøre. Litt øl og pølser har aldri skadet noen, eller hva? Kosthold og trening er likevell en del av hverdagen min, noe som gjør meg glad og gir meg energi, så helt slipp klarer jeg nok ikke gi ;) Personlig, er målet mitt denne sommeren å kose meg med måte, trene når jeg har lyst, holde meg i fysisk aktivitet og feire at jeg har kommet meg igjennom året.


Q: NOEN SOM ER MED MEG?

Likes

Comments

COSTUME - TUSEN STRÅLENDE SOLER BY KHALED HOSSEINI - SHADES BY GINA TRICOT - BIKINITOP BY GINA TRICOT - TOWEL BY MISSONI - BIKINIPANTS & SANDALS BOUGHT IN ALICANTE - HAWAIIAN BY CUBUS


Q: Hva er dine must-haves i strandbaggen denne sommeren?

Likes

Comments

EVERY DAY IS PIZZA DAY ;
SPELTLUMPE - AVOKADO - MAIS - KYLLINGKJØTTDEIG - AGURK - PAPRIKA - TOMAT - OST - MAGER KESAM
. . . .

Ennå ikke planlagt onsdagsmiddagen? Da er dette en fin dag å teste ut speltlumpepizza på. Pizza slår aldri feil og med litt forskjellig tilbehør, topping og innhold, er det umulig å bli lei! I tillegg til den deilige smaken, er dette faktisk en fastfood-pizza!! Det tar meg seriøst 15 min å lage denne deilige saken. Hvor lang tid tar det å steke en grandis, folkens..? Nope, her finnes det ingen unskyldninger ♥ Kyss og klem fra pizzaelskeren

Q: Noen andre pizzaelskere der ute? 

Likes

Comments

. . . PERFECT NAILS FOR SUMMER, BY LA NAILS OSLO . . .

Om sommeren er neglene absolutt en del av antrekket på en helt annen måte enn ellers på året. Jeg har selv testet ut ulike stiler, farger og fasonger, og valgte denne gangen en litt med casual loook med duse farger, ombre og spisse tipper. Målet var å få en base jeg selv kunne leke litt med - noe jeg absolutt fikk! Disse neglene passer til alt fra rolige sommerkvelder, til festivaler og fest. Ønsker du å sprite opp antrekket litt, lakker du over med egne farger og fjerner med vanlig neglelakkfjerner. For øyebikket, har jeg svart metallic-lakk og kjører den litt rocka festivalstilen til det fulle!
♥ NAILS

Likes

Comments