Header

Istället för Ekenäs idag blev det en myllyresa med boysen. Var lite meningen att fara med o hämta en båt Som mammas gubbe köpt, meen det blev nu inte av pga diverse orsaker.
Men i Mylly börja vi i Rosso o äta o där leverades det god mat före vi for o shoppade lite
☺️ Fynda inte så mycket egentligen men vi fick en härlig tid tillsammans (och smågnäbb mellan varven men sånt hör till! 😉)

Påvägen hem börja mitt inre gråta igen, varit enheldel på privata sidan. Och vägen kändes tung. Väl hemma så packa vi upp, jag koka kaffe o njöt av den med djupa tankar, tankar om livet som inte blir av, nåt man satti enheldel tanketid åt. Och själva orsaken gör mig ännu mera ledsen inuti. Att allt ska hänga på just en person bara varför det aldrig kommer att fungera. Jag själv har inte varit i samma tankebanor. Trodde mera att intresse o kärleken hade dött. Och där är väl nog endel sann med fast det inte erkänns. Börjar man tänka så faller nog kärleken bort då det ska gnabbas. Så har nog endel förståelse. Men Tyvärr känner jag en sväng av ilska, ledsamhet,tomhet och besvikelse iform av utnyttjad.
Men livet ska väl inte vara för lätt antar jag.
Är så trött bara att livet ska pröva en till de yttersta laget. Haft personen mer lr mindre i tankarna sen vi träffades som är måååånga år bakåt! Min livskärlek blir till en vän o pappa till vår gemensamma fina son .Har andra klara av att ändra sina livstankar så ska väl jag med klara av det. Vad e vitsen att kämpa för mycket då gnistan helt klart slocknat för kämpandet.

Imorgon blir det tidigt upp. Vi ska på växtkontroll till åucs. Skulle verkligen vilja skjuta upp det. Dåliga nyheter just nu skulle jag inte orka med, synd kom denhär dagen så hastigt att nån person till har jag inte med. Bara Elias o jag igen en gång. Nåjo borde väl inte bli knäckt helt ändå.

Nu ska jag städa undan lite o föra ut roskis för den lukta renarama kokakka.

Ha det gott fina ni 🌸

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ber om ursäkt över det tysta gapet här. Bloggen har nog varit i tankarna varje dag men helt ärligt händer det så mycket jag inte har lust att lägga energin på att knappra hit meningar som blir helt uttröttande att ens läsa.

Då det händer det ofattbara grymma i Sverige, jag hade just klippt häcken hos mamma (haft lite talko på gården hemma hos dem) går in o ska äta, före det fara jag o tvättar händerna o snabbtittar på instagram.. när jag ser på instagram en text där det står att en lastbil kört på människor i centrum och tydligt på terrordåd. Jag blev skärrad o tänkte bara INTE NU IGEN, sagt det tidigare men denhär världen har nog börjat ett hemligt blodigt krig som inte vi vet om före det skett. Kriget då terrorn slår till. Det är skrämmande. Man har gått ganska länge som ett dystert inre och ännu idag känns det obegripligt och när o var sker nästa.

På lördagen då jag satt på trappan o såg på när mina barn lekte på gården med lycka i glimten grävde dendär hemska obehagliga delen i magen. I vilken värld de växer upp i just nu. En otrygg terrorslaktvärld. Barn i samma ålder som är kristna o döpta huggs på hälften och blir brutalt mördade i världen. Var är framtiden? och jo jag önskar att den infon skulle inte dykt upp på medierna alls för det tar hårt på mitt hjärta hur grym värld vi lever i och speciellt BARNEN. Framtiden!

Världen vi lever i går inte att undgå så tycker vi ska leva det liv vi vill och ta vara på tiden med de vi älskar, gräla mindre och vara ärliga. Kämpa / låta gå vidare.

Människan är en grym varelse. Var på er vakt och kämpa för en värld utan detta!

#prayforstockholm#prayfortheworld#savethefuture


Likes

Comments

Jag översprudlar av lycka, orsak finns det inte men jag är bara så glad just nu o jag tänker bevara denna känsla! Idag är det fredag! JEJJJJ! Trots den tidiga väckningen har jag ändå övervunnit min dåliga inställning till tröttheten. Idag ska jag tammefasen sparka ut dendär dåliga feeliisen man gått med en längre tid! Började dagen med tandläkarbesök för Simons del och han var JÄTTE duktig! och allting var bra. Jätte fina tänder och uppbyggnad så nån tandställning eller stöd till natten skulle inte komma bruk som det var lite prat om för två år sen. Så kändes ju toppen! lösa tänder hade han med men inga någon som kommer ut ännu men det har nog Simon påpekat själv att han har lösa tänder. 

Så ett felfritt besök denna gång! Sen blev det förskola för hans del. 

I måndag blir det äntligen av med tuber för hans del så sen är det också gjort! 😊

❄️

Dagens väder var en rejäl besvikelse, SNÖÖÖÖÖÖ.. Nå man får bara ta det väder man får, kan ju inte ändra det heller men jag hoppades nu på en ordentligt varm vår! Tycker vi sett dehär vita gråa vädret nu tillräckligt 😊

👣

Denna helg blir det lite special. Ska ha bara "Jag" tid med vän/vänner (inte så noggrant planerat ännu) Men ni vet No kids time helt enkelt 😉 Vara en människa utan att fundera när maten ska börjas laga för barnens skull! Bara ta det chill. Hoppas nu också att INGEN AV OSS blir sjuka för då blir jag nog lite less nu när jag äntligen har möjlighet för chill o bara vara jag för x-antal timmar! Saknat mig lite.. Så är dags o krypa ur MOMskåpet.
Ha en superduper fin fredag! 😊❤️

Likes

Comments

Hela veckan varit trög att få mig ur sängen så imorgon FREDAg ska man ännu kämpa! Ska va 8 hos tandläkare med Simon. Önska oss lycka till! 👌👍🏻

Likes

Comments

En bra dag idag! En mycket överaskande och på ett bra vis.
Helgen har varit helt superbra. God mat o härligt sällskap. Har verkligen ätit utan att fundera på nyttighet. Sovde få timmar inatt men känner mig otroligt utvilad! Nu välkomnar jag måndag och ny vecka som det faktiskt finns lite inplanerat. Fast Elias sku få vattkoppor nu så skulle det inte planerna få under jorden. Känns faktiskt bra! Hjärta på rätt ställe ❤️

När vi kom från nagu for vi till mylly o shoppade lite, vi var till Hemtex och köpte likadan bordduk som mamma har för jag blev så kär I den!!! Den stöter bort tex vätskor. Är helt som en vaxduk heltenkelt. Jätte praktisk!! Fanns I annan färg men Simon valde den blåa då jag fick lite svårt att välja för den va röd/rosa men riktigt fin den med! 😍 Sen handla vi mat o ett o annat som behövdes.

Överlag känner jag mig redo för nya utmaningar och vad livet ger!

Så innerligt lycklig just nu ❤️ "När dörren stängs,öppnas en annan"

Hoppas ni haft en fin helg! 😊

Likes

Comments

Lördag eller nu söndag.. Känns inte som helg precis. Precis som en helt vanlig veckodag med lite extra roligt inbakat. Känns inte som natten heller för jag somna med Elias efter maten på dagen och känns som man sku just stigit upp 😝🙄 typiskt...

Men är nog bara att försöka nu. Imorgon IDAG åker mamma +gubbe med Våran gäst till flygplatsen tidigt på morgonen så ska försöka vara uppe på benen jag med ☺️

Likes

Comments

Då inget intresse finns,ingen kämparglöd . Ingenting därimellan så bränner jag upp dessa kapitel o skriver nya. Livet har verkligen gett o tagit men när det börjar ta för mycket känns det lite väl i kanten och man ger upp till sist. Ingen ska känna sig utanför o ingen ska måsta känna sig att bli pålevd och sen ändå inte ha nån betydelse för personen. Börjar nu ett liv med mina barn och det känns verkligen jätte bra innerst inne för mig.

Just nu är vi i Nagu hos mamma, varit ute i vackert vårväder fast det blåst lite kyligt men är ju bara mars ännu. Här är också finbesök från Sverige som varit en del av familjen sen tidernas begynnelse för mammas o hennes underbara fina vänskap. Och just nu känns det så bra att vara här, vi kunde inte ha fått det bättre inpassat! Alla har haft vattkoppor så behövde inte fundera på att smitta ner nån, och Simon har haft väldigt lindrigt med vattkoppor och är så stolt över honom hur han hanterat situationen ❤️ Får se om Elias får lika lindrigt eller om han blir som en prickikorv 🙃

Vi ska bara mysa denna helg, äta gott o ta timmarna som de kommer 😌 Känns toppen ❤️

Nu blickar jag bara framåt!

Likes

Comments

Som jag tidigare skrev om att byta färg på håret blev Sagt o gjort. Hittade ett färgpaket hemma ,choko nånting från (syoss?) Förlåt för den bristfälliga infon om färgen nu 😂

Från slutslitigt rött blev det riktigt bra o bara smeta in färgen i bottne, tyvärr räckte inte det till hela håret så jag satte i chilimasken där jag inte fick färgen o räcka. Helt ärligt trodde jag att det blir akut frissa imorgon 😂 men jag blev jätte nöjd med resultatet! Den bruna färgen passar riktigt bra på mig o det röda blir lite extra under 😊

Nu väntar jag bara att håret ska bli längre! Fast jag borde toppa Mitt nuvarande lite,ser nog slitet ut fast det kom lite ny färg i det. Saknat mitt långa hår massor men inte det slitna förstås ☺️ kommer säkert in nån bättre bild då färgen fått lite lägga sig och det blir fotat i dagsljus. Fick iaf en fin kommentar idag av en väldigt fin människa ❤️så känner inte att det blev misslyckat precis.

Likes

Comments

Några små onödiga saker just nu i livet som jag erkänner.. Min aptit är rent utsagt åt h....e. Jag är sällan hungrig och när jag blir det blir det första bästa jag hittar både onyttigt o nyttigt.. o vad händer med mig just nu? Jo har atopisk hud så det skriker om det och känner mig mager o blek. Och den bekräftelsen fick jag från en vän nyligen. Jag själv har inte tänkt på det så mycket att det verkligen är såhär down för mig just nu. Jag hjärntvättar ju mig själv att allt är bra o försöker få humöret upp på det viset och det har nog fungerat med humöret alltså MEN utåtsett ser jag ju nästan död ut NEJ NU SKÄRPNING ETTE!!!! Men va gör man då man känner sig mätt o äcklad av mat? Min största problem just nu är aptiten..😩

Annat då? Blir ingen flytt. Inte ännu iaf. Känner att det finns för lite tid o händer för det och här vi bor nu vet vi ju ändå vad som är läget. Har nu också börja strunta i grannarna helt.
Inte precis lugnt men så länge de inte river ner stället helt så är det väl ok.. Får bara drömma om the PERFECT man o miljonvinsten på lotto 😜😂 skämtosido..

Börjar vara trött på mitt röda hår och funderar på att få det brunt lr nåt annat igen. Antar att jag är en typisk människa som vill förändras då årstiderna börjar bytas. Nån som känner igen sig?☺️👀

Lite tankar såhär rätt från det blå ...

Bilderna är från Weheartit. Lite inspistankar just nu.

Likes

Comments

Det blev en väldigt tidig väckning den måndags morgonen,jag vakna första gången helt av mig själv 4.30 men somnade om tills klockan ringde 5.15. Låg i sängen tills alla alarm ringt färdigt(6.30-5.45)steg upp o la på kaffe,klädde på mig osv! Drack kaffe och åt en smörgås ,gick sen o väckte Elias. Nånstans där dök Tove upp och vi drack kaffe o pratade ditt o datt.. vi kokade mera kaffe fast vi borde då ha börja fara iväg 😂 Vi rusa iväg, förstås frost på rutorna! Var en vacker solig morgon. Vi hittade genast parkering, sväva ner till Mehiläinen kändes det som. Vi blev väl bemötta av en skötare som förklara hur allting går till. Vi fick klädskåp för att tråma alla våra saker i ,och fick sätta fancyga dojjor att ha på oss. Elias behövde inte byta kläder. (Säger nu redan att jag packade typ hela garderoben utifall att.. 😂 Vadå nojjig?) 

Vi gick till "lekhörnan" där Elias valde en knallpink barnvagn som hade världens gnissel (de visste väl syfte med att ha den där att hålla föräldrar o övriga vakna)
Elias fick pronaxen mellan lekvarven. Läkaren kom o kollade lungorna eftersom han började ha reaktion för pollen dagarna innan. Astmatisk hosta.. Lungorna lät ok o operationen kunde genomföras.
De blev dags att ta Elias i famnen o gå in i ett rum precis vid lekhörnan. Där stod de många personer med gröna kläder på sig. Elias reagera jätte blygt och blev genast småspänd men de va nog bara att lägga honom ner med lugnade röst för lite panik blev han nog. Masken kom på o lite gråtpanik (nån sekund) men sen såg han på mig o läkaren o gav oss ett leende istället (skratta till t.o.m ) Somnade in i trygga händer. Jag gick ut för att ta en tredje kopp kaffe (för min del)för den dagen med Tove. Tog ca 15 minuter så fick vi ta vårt kaffe o ätbart med för att sätta oss ner med en sovande Elias. De hade så lugnt att vi båda fick vara med på uppvaket ❤️
Efter en stund vakna Elias och fick komma upp i famnen,trött dåsig kille, ville till Tove efter några minuter i min famn. Märktes att han var hungrig och sköterskan kom med snigelfart med glass o tripp ,under den stunden var han ganska arg 😅
Läkaren kom där under nån stund o berättade hur de hade gått och konstatera att Elias hade väldigt slemmigt i öronen så detta var nog den bästa lösningen för hans öronbeskymmer. Kan ha hört dåligt med så vi blev varnade att han kommer ha säkert en helt ny bild på världen o ljud nu då han fått tuberna i öronen som ska försöka "vädra" o få rätt stabilitet i öronen. Och helt ärligt märktes det att han hör bättre och försöker nu också härma vad man säger! ❤️🙀👀

Efter att han bokstavligen vräkt i sig glassen fick vi gå till lekrummet igen där han fick försöka hitta balansen (han tog förstås vagnen igen 😂👌)
9.30 lämnade vi Mehiläinen. Tack o Hej!

Sen for vi till barnkirppiset i kaarina, Elias var på gott humör o inget tecken på illamående.
Vi fynda kläder! Min summa sluta på 11€ och då såg jag igenom noggrant priserna 50c till 1&2€ per plagg! Kändes verkligen som ett bra val fast jag kände osäkerheten på ekonomi sidan att ens sätta foten in där. Men kom ut med en jätte bra känsla!
Vi for till en kinesisk restaurang o tog takeaway o styrde kosan hemåt!
Vi sluka i oss maten,Elias också. Vi landade i soffan alla tre, där blir mitt minne svagt vad allt vi såg på.. för jag slumra till 😂😆Tove hade fullt upp med Elias som sku hänga på henne hela tiden men vi tog det lugnt iaf!
Vid 15 koka vi kaffe åt oss, Tove kom på att hon vill ha likadana gardiner som jag har så guess what? Vi for till Ikea 😂 Vi drack också cappuchino o åt en cheesecake där, vi som bara druckit kaffe o stoppat i oss smått o gott under hela dagens lopp 😅👌

Kanske borde tillägga här nu att vi mer lr mindre skrattat enheldel under hela dagen,vi garva åt allt o inget. Haft galna diskussioner som alltid. Tårarna har runnit för vi skrattat så massor. 👌😜

I Ikea hitta vi INGET annat än en mjukissköldpadda åt Elias för 3,99.. Gardinerna fanns inte längre.
Vid kassan började jag känna av tröttheten o kroppen blev kraftlös. Men av helt positiva saker just den dagen! Istället för motorvägen körde vi igenom staden för att hålla mig vaken o bra det för mittiallt uttrycker sig damen bredvid " jeee nu blir det stadsrunda" . Insåg då hur vi oftast bara tar motorvägen, blev lite annat att ta vägen hem via Åbo stads centrum 😌😊

Väl hemma blev det dags att vinka hejdå åt Tove som såg lagom glad o bli av med åtminstone mig 😝😂😂
Vi två på våra äventyr är väldigt galet men så är det då vi träffas så sällan och när det blir av så blir det typ som fest! Såna vänner är guldvärda att ha ❤️

Elias var jätte duktig hela dagen lång. Inte ett enda tecken på ont eller illamående. Helt enkelt den lättaste lilla krabat att ha med sig ❤️ Han var på strålande humör hela dagen lång. Och helt underbar som han nog för det mesta är! ❤️ En äkta liten drömprins 💚💙

Bara vattkopporna nu sku ge sig för Simons del blir det hans tur att besöka Mehiläinen, idag kväll kommer han hit så att jag får hålla om honom hårt ❤️ Saknat honom massor! ❤️❤️
Älskar mina två små över allt annat 💙💚 Jävlas man oss åker man ut ur vårt liv 👊


Likes

Comments