View tracker
View tracker
View tracker

Mitt liv har den senaste tiden varit upp och ner, framåt och bakåt och jag har inte riktigt vetat om mina beslut och mitt agerande varit det rätta.
Min andra cancerdiagnos som plötsligt fick en annan vändning i mitt liv, till ett nytänk, till vad ska jag göra nu, vad vill jag m.m?

Det har också varit tillfällen när man måste ta ett beslut och vilket man än väljer så är det som att välja mellan pest eller kolera.
Hur man än väljer så blir någon ledsen eller sårad. Men någonstans hoppas man ju att det beslut som tas blir bra och att allt löser sig i slutändan.

Ibland känns det sjukt tungt och stressigt. Men det blir bättre, det vet jag! Tycker ändå jag kommit rätt långt på detta året.

Allt som händer och har hänt, det har gett mig perspektiv på mitt liv och att man egentligen inte ska ha mycket att klaga på, MEN lever man det där livet man drömde om när man var liten? Drömlivet!?

Jag har min "nya" hälsa, mina älskade djur som jag lever med och mina fantastiska nära, kära och vänner som alltid finns där. Vad mer kan man egentligen begära?

Visst, mitt senaste år har inte varit en dans på rosor men det är ändå en tid i mitt liv som jag värderat högt, människor som varit involverade och som jag älskar av hela mitt hjärta!

Men hur vet man att de beslut som tagits och kommer att tas är de rätta?

Människorna i mitt liv ger mig livsglädje så varför inte leva livet fullt ut nu och våga satsa på det man själv tror på och göra det för ens egen skull?

Livet är för kort för att inte leva det nu! Kanske kan det vara läge att ta ett beslut för att de man älskar ska mår bra fast man själv blir ledsen....

Jag mår bra när jag vet att alla runt omkring mig mår bra och att dom har det så bra som möjligt!

Ibland tar livet oanade vändningar som man inte kan påverka. Detta som hänt mig senaste året har gett mig en annan syn på livet och vad som är viktigt här i livet.....

Likes

Comments

Blev en tur till Björnöspåret i Västerås idag. Blev 5 km idag, har inte sprungit 5 km på länge! Riktigt skönt! Trots 3-4 backar på 5an så tog jag mig runt 💪 Tog lite längre tid än vad jag räknat med eftersom jag fotade på vägen runt, Så jävla vackert!!

#marre76se #mariettelilja #marrerun #björnöspåret #björnö #västerås #gbgvarvet2017 #tunnelrun2017 #winterrunstockholm2017 #midnattsloppet2017 #vårruset2017

Likes

Comments

Sovit som en kratta i natt, tankar snurrat och snurrat. Å så ut med hästar vid 06.00. Å så klart så glömde jag att Sara hade utsläppet idag. Så ut med hästar tills jag insåg att Saras häst skulle va kvar inne 😱😱😱Så nu har jag nyss varit ute och tagit in hennes häst igen, spolat av lera m.m. eftersom hovslagare ska komma. Blir sååå trött på mig själv.....

Snart iväg till jobbet! Kommer bli försenad idag....

I morgon är en annan dag får man hoppas!

Likes

Comments

Många har tyckt att det varit konstigt att jag som ensam köpte hus. För mig är det inte alls konstigt....även om man är tjej så klarar man faktiskt även att vara en alldeles egen husägare 👌

Just nu hyr jag ut huset eftersom jag jobbar på annan ort. Hade blivit lite väl jobbigt att pendla.

Huset har jag ägt sedan 2007.

Likes

Comments

Tjolahopp!

I helgen var jag i Stockholm och fotograferade. Ett betaluppdrag och ev kommer bilder att användas till utställning etc. Riktigt kul! Bilder från denna session kommer tids nog ut på bloggen. Fotografen sa att jag skulle få bilder inom 2 v om inget oförutsett händer 😀

Jag kan bara säga att jag älskar Sthlm. Om jag någonsin flyttar igen så blir det nog faktiskt det valet att flytta dit. Men då måste jag nog bli miljonär först då det är svindyrt att ha hästar inackorderade 😱 Hästar och djur går före, för dom lämnar jag inte bort pga en flytt.

När vi ändå va i Sthlm så var vi på 40 årskalas, min bästa väns man fyllde. Det va en otroligt trevlig kväll. Jag va dock nykter då jag hade träning i morses kl. 9.00 som jag ändå försov mig till 👎👎👎 Så pissigt!!

Så dagen bestod av städ, tvätt och fix. Gav mig ut på en löprunda men motivationen va inte på topp. Men skit samma.... Kommer fler dagar som man kanske är mer taggad. Detta med att springa går verkligen i berg och dalbana! Tänk om man bara kunde få in det som en vardaglig rutin, va enkelt det vore då!

Nu ikväll blir det egenmys i soffan, ett bad och bara få va. För idag har det varit en lite piss off dag.

På återseende!

Hammarby Sjöstad! Så vackert ❤❤❤

Likes

Comments

Här står vi och hänger!! 5 1/2 år av kärlek, skador, sjukdomar ihop. Han va ett nervvrak, så jag visste inte om jag skulle kunna behålla honom pga hans dåvarande psyke. Idag är vi ett Team, allra bästa vänner! Tänk att massa blod, svett, tårar, ilska, frustration men främst kärlek och tålamod kan ge så bra resultat i längden

Inte undra på att man börjar bli gråhårig 😅

Man ska aldrig ge upp hur jobbigt det än kan vara....För i slutändan är det värt allt det jobbiga och besvärliga oavsett vad det gäller!!

#marre76se #mariettelilja #marrerun #dotcomlg #dotten #dottis #sötnöt #gangster #varmblod #ridtravare #minfinahäst

Likes

Comments

Ja då va förra veckan avklarad och en ny vecka på ingång!
Hade som sagt mitt gudbarn och hennes syster på besök och det va kul! I onsdags va det reportage i lokala tidningen om mitt jobb m.m. och i fredags fyllde jag år och i lördags hade vi 40 årskalas...

Full....ja det blev jag och va inte uppe på benen ordentligt förrän runt 17.30 igår.

Och nu har man bara fått städa, men känns som att stöket aldrig tar slut...får fortsätta i morgon!

Hade mitt sista besök till psykologen idag också, hon har verkligen fått mig att öppna ögonen och se till att jag behövt göra lite förändringar och gett mig lite nya perspektiv i livet som jag mår bra av. Och det är ju faktiskt bara en själv som kan göra olika förändringar för att kunna må så bra som möjligt. Andra kan ju inte göra det åt en...

Så ni som tycker vissa saker är skit....Gör något åt det istället, för ingen gör det åt er.....Det är Bara du själv som kan förändra situationen till hur du vill fortsätta leva ditt liv. Förändra med glädje och lycka istället för att fundera och tänka på hur tufft och jobbigt, tråkigt det kan vara...för när man väl hamnar rätt så mår man så mkt bättre!
Tänk på dig själv för en gång skull!!

Trevlig kväll!

Likes

Comments