Vad heter du? Marie vadelius

2. Hur gammal är du? 18.

3. Var bor du? I Karlstad.

4. Singel eller upptagen? Har världens bästa pojkvän❤️

5. Vad har du för mobil? Iphone 6s

6. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Jag skulle resa och skämma bort mig själv, min familj, min pojkvän och min familj!

7. Vad gillar du mest/minst med dig själv? Det jag gillar mest med mig själv är nog att jag oftast är väldigt öppen om saker och väldigt ärlig utav mig och att jag är så driven och envis! Det jag gillar minst med mig själv är att mitt humör kan pendla väldigt fort, men det händer inte lika ofta längre.

8. Nämn tre personer du kan lita på- Oj, ja allra mest så litar jag såklart på min mamma, min pappa och min pojkvän, men även Jenny då hon är den enda jag verkligen öppnar mig för.

9. Vad är det värsta du vet? Folk som inte kan spela med öppna kort, jag uppskattar ärlighet och att man kör med öppna kort.

10. Drömmar i livet? Jag har så många och så stora drömmar, jag vill resa, skaffa familj, bygga upp mig inom "arbetsbranschen" och få ett välbetalt jobb som jag faktiskt trivs med.

11. Nämn tre favoriter i garderoben- Jag har inga speciell just nu, bara kläder som är varma då det börjar bli extremt kallt ute.

12. Beroende av något? Måste ju tyvärr svara redbull, blivit väldigt sockerberoende sista tiden.

13. Piercingar/tatueringar? Har tre tatueringar och två piercingar, om man räknar bort öronen då haha.

14. Vad vill du ha just nu? Värme, pengar och massa godis.

15. Tränar du? Nja, alltså det skulle jag inte kunna påstå haha

16. När går du och lägger dig? Försöker vända på dygnet nu efter en låååång sommar!

17. Nämn tre saker/personer du saknar- jag saknar Sebastian såklart, och Sanna!

18. Roligaste kompisen? Haha, rolig och rolig..

19. Vad är du rädd för? Döden och bli ensam

20. Vad ser du fram mest emot just nu? Att få ett joobb!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!
Tiden flyger förbi trots att jag inte gör annat en att gå på möten känns det som, jag väntar på att boka in en arbetsintervju vilket jag är jättetaggad på, är verkligen jättemotiverad och det verkar riktigt roligt, så jag håller tummar och tår för att det går som jag vill! Men tills dess så har jag fixat en praktikplats som kommer ta slut så fort jag får jobb, känns bra att ha någonting att göra på dagarna och som även ger bra erfarenhet!
Känner verkligen att det blir kallare nu och har redan beställt vinterjacka och kollat på vinterskor. Men annars så är jag lycklig, imorgon kommer äntligen min kära pojkvän hit.

Likes

Comments

Sen morfar gick bort så har döden blivit så självklar, jag har fortfarande inte förstått att du inte finns kvar här hos oss, även om du alltid finns i våra hjärtan. Jag prioriterade så mycket annat, men i mitt huvud fanns det inte att du skulle försvinna föralltid. Jag har aldrig varit rädd för någonting egentligen,jag har bara varit väldigt intensiv. Men sen du försvann så har jag aldrig brytt mig så mycket om människor och hållt dom nära hjärtat, för att när vi minst anar det så försvinner dom. Speciellt min mamma,min pappa och min pojkvän. Jag måste alltid berätta att jag älskar dom, för att man vet aldrig hur nästa dag ser ut och om någon av dom skulle försvinna så skulle jag gå under om jag inte sagt att jag älskar dom. Livet har verkligen förändrats och jag har fått en annan syn på livet, jag måste göra så mycket roligt jag kan och inte hänga läpp. Jag vägrar att dö som bitter och tråkig. Jag har ett möte på måndag angående jobb, jag söker lägenhet hela tiden och försöker få rutiner, och jag har aldrig varit såhär driven som jag är.
Jag vill göra min familj, min pojkvän, morfar och framför allt mig själv stolt. Jag vill lyckas i livet och jag vill berätta för alla jag känner att jag älskar dom, för vinden kan vända fortare än vi tror, och den äldre generationen och även delar av den yngre börjar försvinna allt mer och mer. Så ta vara på dom ni älskar och håll dom nära hjärtat.
Idag var jag hos mormor, vi tittade igenom bilder från när jag var liten, vi pratade minnen och skrattade och skämtade, och jag hoppas att du var med oss när vi pratade om allt vi upplevt tillsammans morfar!

Likes

Comments

Helgen är mycket oklar och jag vet inte alls vad vi ska göra, om vi ens ska göra något. Helgerna går alltid så fort och helt plötsligt är det söndag, måndag och vardag igen. Jag vet ännu inte om jag åker hem på Söndag eller senare i veckan, men jag tror det blir söndag då jag ska träffa pappa, ska iväg på möte på torsdag och även in till skolan en sväng.

Likes

Comments

Jag har inte hunnit skriva något, har det inte varit papper som ska fixas så har tiden endå sprungit iväg, jag var och hälsade på morfar igår, hans sten har precis kommit upp, den var så fin och det fanns sånn ro, jag saknar dig morfar ibland mer än vad jag orkar visa.
Imorgon så kommer min lärare hit klockan 10 så ska vi väl försöka komma fram till något, eller någon plan sedan ska jag träffa pappa och åka iväg för att spendera helgen hos hjärtat.

Likes

Comments

Idag är det söndag och jag är sliten efter denna helg, idag åker Sebastian hem och det blir vardag igen! Vi har precis ätit och varit på Ica och köpt godis så det får bli film mys och lite fix.

Likes

Comments

Jag har precis gjort mig iordning och väntar på att mitt hjärta ska sluta jobbet så ska vi packa och åka hem till Karlstad ikväll, jag vet inte riktigt hur kvällen ser ut men den spenderas nog med bra människor! Jag har öppnat min blogg igen och jag hoppas på att det ska gå som jag vill, nu har jag ju endel tid över när jag söker jobb och inväntar på att min lärare ska höra av sig så vi kan lägga upp en planering för mig. Så ser läget ut för tillfället, nu ska jag städa upp i Sebastians rum eftersom det blir ett bombnedslag varje gång jag kommer hit och mina grejer ligger överallt! Ha en jättefin fredag hörni!😊

Likes

Comments