Header
View tracker

Idag fick vinterjackan lov att åka på vovven, hon blev så fin! För övrigt så håller jag på att skriva och kladda om perioder i mitt liv som varit tuffa, jag älskar att skriva och jag älskar att vara djup, jag önskar att jag kunde berätta för hela världen ibland. Och snart är det jul, är det bara jag som tycker detta året gått fruktansvärt fort? Men det har verkligen varit lärorikt! Idag har jag faktiskt redan börjat beställa lite julklappar och kolla runt lite. Och ikväll får jag lov att utnyttja egentid mot min vilja, hade hellre umgåtts med Sebastian men jag får unna mig med tända ljus och film.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Åh vad kallt det börjar bli, och jag använder redan vinterjacka så hur mycket kommer jag inte frysa när de blir minus och snö?! Man blir så fruktansvärt seg, trött och deprimerad av vädret, det blir så mycket brist på vitaminer, kallt och mörkt. Det positiva är ju att om snön kommer så blir det ju lite ljusare!
Jag har sprungit på lite ärenden och sånt där tråkigt nu i veckan, men det är saker som behöver göras. Imorgon åker jag till mitt hjärta över helgen, ska bli skönt för jag saknar honom redan!

Likes

Comments