Musik

or a beautiful nightmare?

Hej vennerne

Herunder har jeg samlet mine yndlings godnatsange, der bare putter en i helt rette stemning, til en god nats søvn, og hel klart et godt alternativ til en sovepille, hvis man nu ikke lige kan falde i søvn. Personligt har mine veninder og jeg elsket, at sætte min Spotify playliste "sweet dreams" på, til slut på aftenen af en klassisk veninde-sleepover. Jeg må indrømme, at numrene "River" og "Sleep Walk" er mine klart yndlings - de er bare så skønne og behaglige at lytte til! Giv sangene nedenunder et lyt, og så må i sove godt.

xx Marie

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Musik

Hej bloggen

Hvis i har fulgt med i lidt længere tid, har i nok allerede fundet ud af, at jeg har en meget mixet musiksmag (og at jeg fuldkommen elsker Frank Ocean). Men her har i ihvertfald de sange der bliver afspillet allermest på min Spotify for tiden. Noget lidt nyt denne gang er, at alle på nær en af dem egentlig er lidt ældre sange. Der plejer altid at være en eller to sange, der er et par år gamle, men denne gang er det altså kun en fra Bruno Mars' album, som har smuttet sig med ind i dette indlæg.

Nu har i forhåbenligt et par sange, i kan give et lyt her i ferien - som jeg for resten håber i nyder, for det gør jeg i hvert fald!

kram Marie

Likes

Comments

Instagram@mariestreitz