Nu sitter jag här i soffan med datorn i knät och skriver mitt första blogginlägg. Skulle någon sagt till mig för ett halvår sen att jag skulle göra det, skulle jag säga aldrig! Jag har inte läst en blogg i hela mitt liv, men nu tänker jag varför inte? Jag älskar ju att prova nya saker!
Startar bloggen med egentligen noll förväntningar, men det ska bli superkul att se vart detta kan leda! Jag ska berätta lite om mig själv men först måste jag bara höja denna helg som varit.

I fredags fick jag finbesök av mamma som bor i Linköping, vi startade helgen med 3-rätters på Timmermans 1857, vid Mariatorget, såå mysig restaurang!! Kan jag helt klart rekommendera :) Sen knallade vi till Göta Lejon och såg Brolle-showen Elvis, Cash och The Killer. Varken mamma eller jag har lyssnat speciellt mycket på Brolle tidigare, men vilken bra show! Han har ju en galetbra röst och låtarna från de artister showen handlade om är ju inget annat en topp!! Man behöver verkligen inte vara något fan för att gå på en sån här show och lite av en historia lektion fick vi på köpet, iaf jag (mamma hade nog redan koll på det mesta).

Efter showen gick vi till Exit lounge & bar, ett nytt ställe för oss båda, dit går vi gärna tillbaka :)


Lördagen
bjöd på sovmorgon och en rejäl frukost, sen tog vi oss in till stan och avslutade med en tur till Fotografiska. På vägen hem stannade vi till i Hötorgshallen och köpte lite ost, kex och jordgubbar inför den kommande myskvällen.

Imorse tog vi en pw runt vattnet innan vi tog oss in mot stan där vi stannade till på H&M's nya fik It's Pleat innan mamma skulle med tåget hem. Väldigt kul med ett nytt fik mitt i stan, riktigt bra och nytänkande utbud tycker jag att de har! Så ni som inte varit där ännu, ta en sväng förbi!

Helgen var med andra ord M A G I S K !

Likes

Comments