​Hej ! Har äntligen  tagit mig tid atg öppna denna sidan , det har vart en helg med galet mycket att göra  :)  

Vi har vart i Dalarna , vi har köpt ett hus eller  rättare sagt  två .Det ena är under renovering, inte så många  kvadrat så är relativt  enkelt  ( hoppas jag slipper äta upp att jag skrev det )  , det andra är byns äldsta hus fick jag veta! Det är ett mycket större projekt  och jag har ingen brådska med det , lite akut är att taket läcker så det måste fixas rätt snart ,, huset har lutat rejält sen 1986 fick jag oxå veta .

Många har sagt att  vi ska riva det för det är så slitet men gillar det huset väldigt mycket  så jag ska försöka rädda det iaf , vi körde fast sist vi där och Ing-Mari  fick komma o dra loss bilen., nu hade vi två bilar upp för fanns ingen hundvakt det hör till saken att det   har  regnat hela  helgen ! Roffe säger på söndagen "hur ska vi få upp bilen ?"  Det är väl bara att köra säger jag  irriterat  ,bi sätter oss i mercan och ska åka till  stan och handla några saker , Mercan  fastnar!! Inser att vi inte kommer komma upp med husbilen heller ! Vi har ju rätt mycket  humör båda så blev lite hetsigt ett tag där , min dotter frågade om jag hade en nära döden upplevelse  ( av ilska ) . 

Som tur var hade jag gjort en sida för boende på samma område o skrev där efter nån som kunde dra upp oss , fick svar direkt  av en kille som kom och fixa det ! Tur det finns snäll människor  ! Detta var bara en bråkdel av helgen men får skriva mer en annan gång  , ha det så bra !

Likes

Comments

​Winnies päls har vart en historia för sig , han är för varm!  Vi har trott att det vart fuktexem men det är nog värmen säger Kristin och hon brukar ha rätt ,  hoppas alla utslag försvinner nu med mirakelmousse oxå .Husse fryser och startar gasolkaminen och matte öppnar fönstren. 

Hur som helst  har vi tagit hjälp av Kristin på Aktiva tassar o klippt av en massa päls ! Känns nödvändigt att han  ligger bra och mindre väsentligt  att det är utställning om 10 dagar och Stora  Stockholm i december .

Den här sidan kommer nog innehålla alla möjliga ämnen och åsikter, har så mycket  tankar som fladdrar förbi , inbillar mig  att  jag har ett lugnt tråkigt liv men kommer på att det är sällan lugnt :) 

Fick ett samtal av min ena dotter idag , frågade om hon läst min blogg ? Jag det har jag svarar hon o kläcker ur sig vad gulligt mamma :)  men va fan inte ett ljud om dina döttrar !! Bara den jävla Winnie alltid Winnie Winnie är det enda man ser o hör :)  

Hur som helst  har jag 2 helt suveräna döttrar ! De jobbar o klarar allt de tar sig för sånt gör en glad ! Stort Grattis Lovisa !! Som klarade teorin  till körkort idag !! Hon har dessutom jobbat ihop pengar själv till sitt körkort ! Är inte så många som gjort det , hon har tyvärr en mamma som har hästar och Winnie 😂 så det är ibland stentuff med ekonomin, oxå en anledning till  att  bara ha en häst .

Med alla dessa inlägg och tankar hoppas jag mina eventuella  läsare står ut med allt som blickar fram på denna sidan :)  Tack för idag Jonna och Alex !   

Likes

Comments

Idag har vi Jonna och jag lagt ut en ny annons på Herman , några svar hittills men så tråkigt med dessa Förutfattade  meningar !! 

Herman är hopphäst! Han har inte svensk stam med en massa kända i sina linjer men hoppar bättre än många avlade för just det !  

Hans  stora mod och Vilja kombinerat med enorm styrka och glädje gör att  han är långt ifrån ordinär i sin hoppning , han klarar lika mycket som en 6 åring och kommer att gå mycket  långt med en ryttare som kan och vill utveckla honom ! Flera har hört av sig idag och när de ser att han är lusitano så får de någon konstig Förutfattad mening om att han duger till hoppning , och det är så fel det kan bli ! Jag hoppas att han snart  hittar rätt ryttare som har lite vilja  o är van med livliga pigga hästar med livsglädje Jag ska inte ha två hästar för min fibromyalgi gör att jag inte kan lägga så mycket  energi på det ,det  tar för mycket helt enkelt  , undrar varför folk  måste ha förutfattade meningar om allt  !? 


Likes

Comments

Herman gjorde den dagen iaf , konstaterar återigen att han kan inte vila !!

Han har vart ledig 2 dagar o det är för mycket tycker han, hade tänkt ett lugnt pass med lite lösgörande arbete men det gick inte , som tur är vet jag när de måste bralla av sig rejält i linan innan de kan tänka sig att börja landa och jobba . Han flög verkligen i luften ! Bockar så det smäller i vinddraget! Nuförtiden är han ändå lydig så han drar inte i linan eller är dum bara otrolig livsglädje så man kan inte annat än skratta och vänta tills han fått ut den överflödiga energin , så skönt att han börjar bli stark igen !

Dorito är lite väl tuff just nu , har ridit alldeles för lite själv vilket gjort att han är inte alls lika lydig och lyhörd , har ju länge sagt att jag ska ta tag i min ridning och inte lägga energin på fel saker , så nu blev det ett lite väl tufft pass idag för mig men får ta det som det är , ska bli intressant att se hur hans attityd är i morgon och hur mycket träningsvärk jag har 😆.

Alltid när jag säger att jag kommer hem snart så händer det en massa oväntat typ tokladdade hästar :) men Roffe är van så han blev inte förvånad , så det blev ingen vanlig tråkig lugn söndag !

Likes

Comments

snart dags för utställning igen för den här pojken , vi tänkte hinner en till innan vi förhoppningsvis åker till Stora Stockholm i december :) idag får det vara vilodag för Wiinie iallafall jag tänkte försöka börja med min ridning ordentligt igen .


Dorito

​Detta är mitt första inlägg så vi får se om jag lyckas :)  i vilket fall  Ha en bra dag ! 

Likes

Comments