Seneste indlæg

Hejsa...

Håber I alle nyder søndagen. I onsdags startede jeg i skole efter en lang sommerferie, og har derfor glædet mig utrolig meget til denne weekend, hvor man igen kunne stresse helt ned!

For mig er en dejlig fridag klart forbundet med en lækker morgenmad. Som jeg har nævnt før, er dette mit yndlingsmåltid, som jeg tit gør ekstra meget ud af.

I dag startede jeg denne regnfulde og blæsende sensommermorgen med en smoothie og en portion skyr suppleret af hjemmelavet stikkelsbærkompot, ahornssirup og ristede mandler.

Læs med og prøv denne forrygende kombi...!

Stikkelsbærkompot - ingredienser samt fremgangsmåde:

Ingredienser: En pose stikkelsbær (jeg brugte en pose frosne fra sommerens bærhøst), rørsukker og vaniljesukker

Fremgangsmåde:

Hæld de frosne stikkelsbær over med kogende vand. Kom dem i en gryde med 3 spsk. rørsukker og 1 tsk. vaniljesukker. Bring det langsomt i kog. Når bærrene afgiver væske, skrues der op for blusset, og massen koger i ca. 10 min. Derefter hældes kompotten på glas og stilles på køl.

Servering:

Fordel lidt stikkelsbærkompot i bunden af to glas. Dæk laget med skyr. Kom derefter endnu et lag over med kompot, et par dråber ahornssirup og lidt ristede mandler. Dæk også dette lag med skyr. Til slut toppes der med en klat af stikkelsbærkompotten, lidt ahornssirup, en lille håndfuld ristede mandler og et par friske stikkelsbær.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

1// Her 2// Her 3// Her 4// Her 5// Her 6// Her 7// Her 8// Her 9// Her 10// Her 11// Her 12// Her 13// Her 14//Her

Hello...

Et af mine store ferieprojekter dette år har været at lave mit værelse om. Jeg tog simpelthen alle mine ting ud og startede på en frisk.

To af mine vægge har fået den fineste grå farve (Birkehvid fra Dyrup), og jeg er super glad for resultatet. Den er nemlig i en meget lys tone, hvilket jeg syntes er rigtig pænt - grå kan nemt gå hen og blive for mørkt...!

Udover den nye farve på væggen har jeg også købt et par andre småting. Blandt andet denne dekorative plakat fra Stilleben, et enkelt og lækkert sæt sengetøj, en magasinholder, et par kurve og en lampe i flet...

Her har jeg fundet lidt i stil med mine indkøb, samt ting der står højt på ønskelisten - blandt andet disse bløde puder, stativet til ophæng i messing og stolen. Alle ting jeg er helt vild med.

Håber I kunne få lidt inspiration og selv få mod på at lave lidt om!

Huuusk... Der er links under billedet!

Likes

Comments

... solbadet på stranden (de få gange været tillod det)

... sovet længe og nydt de langsomme morgener med te, skyr og frugt - noget jeg virkelig elsker!!

... besøgt Johannes Larsen museet i Kerteminde. Et super fint lille museum der både byder på et kig ind i den fynske malers bevarede private hjem, flotte udstillinger og en super hyggelig café med alt fra kaffe og kage til frokostplatter serveret i den idylliske have.

... drukket æblemost og spist massere danske jordbær fra min oldemors have.

... fået kolde gys når vi morgenbadede i Storebælt!

Hej...

Her i ferien har jeg været med min veninde i sommerhus nær Kerteminde. Det er efterhånden gået hen og blevet en fast tradition og er for mig indbegrebet af dansk sommer.

Her ser I lidt fra turen i form af stemningsbilleder med tilhørende tekst...!

Likes

Comments

Hejsa...

I dag har vi holdt familiefødselsdag i haven og serverede derfor denne skønne sommerlige blåbærkage med lime og hvid chokolade.

Den smager himmelsk og er perfekt til sommerens diverse arrangementer. Jeg kan uden tvivl sige, at dette er en af mine absolutte yndlinger inden for kageverdenen.

Opskriften er fundet i et Bo bedre-blad, men kan også ses på deres hjemmeside - linket finder I herunder...

Håbet I vil prøve denne lækre sag an, der får enhver mund til at løbe i vand!

Link til opskrift - Her

Likes

Comments

Hej igen...

Jeg håber, at I alle nyder sommeren fuldt ud!

Det er efterhånden et stykke tid siden, at jeg har været aktiv her på bloggen - hvilket skyldes, at jeg har været på ferie i Kroatien. Et super smukt land alle burde besøge.

Vi boede i området Istrien, som i høj grad kan sammenlignes med Toscana. Landskabet er bjergrigt med lunde og olivenplantager så langt øjet rækker. De små bjergbyer har alle kringlede veje belagt med brosten, havblå skodder for vinduerne og vasketøj på snor fra hus til hus. Små butikker med lokale specialiteter og håndlavet keramik er også at finde. Blandt andet købte jeg en lille krukke til smykker med hjem, som I kan se ovenover.

Som billederne skildrer, lagde vi også Adriaterhavet et visit. Vi badede på en lille strand, hvor det blålige vand skvulpede mod klipperne. Helt klart en times køretur værd! - (vi boede i en bjergby et stykke fra havet)

Et par af dagene gik dog også derhjemme ved poolen med en god lydbog i ørerne og et koldt glas lemonade.

Fortsat god ferie!

Likes

Comments

Hejsa alle...

Det er ingen hemmelighed, at jeg glæder mig HELT VILDT til at få ferie. Nu har vi taget hul på endnu en uge, og det betyder, at der kun er lidt under to uger til, at vi kan tage en lanaang pause fra skolen... Yaaay!

Her har jeg samlet lidt billeder, der forhåbentlig kan give jer inspiration, og minde jer om at sommerferien er lige om hjørnet.

Billederne har jeg fundet på Pinterest, som er en af mine foretrukne inspirationskilder.

Fortsat god uge til alle...

Likes

Comments

Hello...

Jeg tænkte, at jeg lige ville dele en super nem og sund sommersnack med jer - nemlig disse edamamebønner. De er virkelig nemme at tilberede og kan både gå som en starter inden et måltid, eller som en lille snack midt på dagen. Derudover er de som sagt virkelig sunde og indeholder gode vitaminer og mineraler.

Fremgangsmåde:

Hæld de frosne bønner i bælge (kan købes i stort set alle supermarkeder) over i et dørslag. Hæld dem derefter over med kogende vand. Anbring bønnerne i en skål. Vend dem i saften fra en halv lime. Top dem med havsalt (soya og sesam kan også bruges).

Sådan!! Klar til at servere...

Forsat god søndag!

Likes

Comments

1// Her 2// Her 3// Her 4// Her 5// Her 6// Her 7// Her 8// Her 9// Her


Hej alle.

Nu er den danske sommer endelig kommet. Derfor tænkte jeg selvfølgelig, at det var tid til en masse sommerlige indlæg.

For mig er disse dejlige solrige måneder helt klart forbundet med masser af strandture. Derfor har jeg samlet alt det, som jeg mener, du behøver til en skøn dag ved vandet.

Dette indebærer helt klart en flot bikini eller badedragt, et par behagelige sandaler, en bade/morgenkåbe (har fundet denne i 100% hør), en beskyttende solcreme, en stor taske til håndklæder osv, et blødt vattæppe og ikke mindst en god bog.

Håber I kunne bruge lidt inspiration til det perfekte strand-look i denne fine støvgrønne farve!

Nyd resten af weekenden...

Huuusk... Der er links under billedet!

Likes

Comments