1// Her 2// Her 3// Her 4// Her 5// Her

Yaaaay... Så er det officielt efterårsferie. Det har jeg virkelig trængt til, og jeg nyder det i fulde drag!

Det bliver koldere og koldere udenfor, og efteråret kan for alvor mærkes. Dette betyder, at det nu er på høje tid at skifte den tynde sommejakke ud med en overgangs/vinterjakke. Som regel er det oftest i denne ferie, at jeg går på jagt efter en varm og ulden frakke til de kommende måneder, og i år er ingen undtagelse. Jeg har netop købt denne sag fra Samsøe & Samsøe (ses som eksempel nummer 2 på billedet ovenover). Den er super behagelig og i et lækkert materiale. For min skyld kan vinteren bare komme an.

Som I kan se, har jeg samlet 5 bud på en lækker vinterfrakke. Håber I kunne bruge lidt inspiration!

Fortsat god ferie herfra...

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

1// Her 2// Her 3// Her 4// Her 5// Her

Hej igen...

Nu er det september og sommeren er gået på held. Jeg er gået hen og blevet helt i efterårsstemning og elsker lige for tiden alle items i disse skønne brændte farver, der for mig bare er lig med denne hyggelige årstid.

For et par uger siden investerede jeg i denne fine mørkerøde nederdel. Jeg er super glad for den og skal nok få brugt den en masse de kommende måneder.

Her har jeg stylet den med en meget enkel basic tee, et lille fint tørklæde fra Stine Goya, et par chunky hoops fra Pilgrim (et godt alternativ til de meget populære fra Jane Kønig) og et par Stan Smith bold der står højt på min ønskeliste.

Håber I kunne lide det!

Huuusk... Der er links under billedet!

Likes

Comments

Hejsa...

Håber I alle nyder søndagen. I onsdags startede jeg i skole efter en lang sommerferie, og har derfor glædet mig utrolig meget til denne weekend, hvor man igen kunne stresse helt ned!

For mig er en dejlig fridag klart forbundet med en lækker morgenmad. Som jeg har nævnt før, er dette mit yndlingsmåltid, som jeg tit gør ekstra meget ud af.

I dag startede jeg denne regnfulde og blæsende sensommermorgen med en smoothie og en portion skyr suppleret af hjemmelavet stikkelsbærkompot, ahornssirup og ristede mandler.

Læs med og prøv denne forrygende kombi...!

Stikkelsbærkompot - ingredienser samt fremgangsmåde:

Ingredienser: En pose stikkelsbær (jeg brugte en pose frosne fra sommerens bærhøst), rørsukker og vaniljesukker

Fremgangsmåde:

Hæld de frosne stikkelsbær over med kogende vand. Kom dem i en gryde med 3 spsk. rørsukker og 1 tsk. vaniljesukker. Bring det langsomt i kog. Når bærrene afgiver væske, skrues der op for blusset, og massen koger i ca. 10 min. Derefter hældes kompotten på glas og stilles på køl.

Servering:

Fordel lidt stikkelsbærkompot i bunden af to glas. Dæk laget med skyr. Kom derefter endnu et lag over med kompot, et par dråber ahornssirup og lidt ristede mandler. Dæk også dette lag med skyr. Til slut toppes der med en klat af stikkelsbærkompotten, lidt ahornssirup, en lille håndfuld ristede mandler og et par friske stikkelsbær.

Likes

Comments

1// Her 2// Her 3// Her 4// Her 5// Her 6// Her 7// Her 8// Her 9// Her 10// Her 11// Her 12// Her 13// Her 14//Her

Hello...

Et af mine store ferieprojekter dette år har været at lave mit værelse om. Jeg tog simpelthen alle mine ting ud og startede på en frisk.

To af mine vægge har fået den fineste grå farve (Birkehvid fra Dyrup), og jeg er super glad for resultatet. Den er nemlig i en meget lys tone, hvilket jeg syntes er rigtig pænt - grå kan nemt gå hen og blive for mørkt...!

Udover den nye farve på væggen har jeg også købt et par andre småting. Blandt andet denne dekorative plakat fra Stilleben, et enkelt og lækkert sæt sengetøj, en magasinholder, et par kurve og en lampe i flet...

Her har jeg fundet lidt i stil med mine indkøb, samt ting der står højt på ønskelisten - blandt andet disse bløde puder, stativet til ophæng i messing og stolen. Alle ting jeg er helt vild med.

Håber I kunne få lidt inspiration og selv få mod på at lave lidt om!

Huuusk... Der er links under billedet!

Likes

Comments

... solbadet på stranden (de få gange været tillod det)

... sovet længe og nydt de langsomme morgener med te, skyr og frugt - noget jeg virkelig elsker!!

... besøgt Johannes Larsen museet i Kerteminde. Et super fint lille museum der både byder på et kig ind i den fynske malers bevarede private hjem, flotte udstillinger og en super hyggelig café med alt fra kaffe og kage til frokostplatter serveret i den idylliske have.

... drukket æblemost og spist massere danske jordbær fra min oldemors have.

... fået kolde gys når vi morgenbadede i Storebælt!

Hej...

Her i ferien har jeg været med min veninde i sommerhus nær Kerteminde. Det er efterhånden gået hen og blevet en fast tradition og er for mig indbegrebet af dansk sommer.

Her ser I lidt fra turen i form af stemningsbilleder med tilhørende tekst...!

Likes

Comments

Hejsa...

I dag har vi holdt familiefødselsdag i haven og serverede derfor denne skønne sommerlige blåbærkage med lime og hvid chokolade.

Den smager himmelsk og er perfekt til sommerens diverse arrangementer. Jeg kan uden tvivl sige, at dette er en af mine absolutte yndlinger inden for kageverdenen.

Opskriften er fundet i et Bo bedre-blad, men kan også ses på deres hjemmeside - linket finder I herunder...

Håbet I vil prøve denne lækre sag an, der får enhver mund til at løbe i vand!

Link til opskrift - Her

Likes

Comments

Hej igen...

Jeg håber, at I alle nyder sommeren fuldt ud!

Det er efterhånden et stykke tid siden, at jeg har været aktiv her på bloggen - hvilket skyldes, at jeg har været på ferie i Kroatien. Et super smukt land alle burde besøge.

Vi boede i området Istrien, som i høj grad kan sammenlignes med Toscana. Landskabet er bjergrigt med lunde og olivenplantager så langt øjet rækker. De små bjergbyer har alle kringlede veje belagt med brosten, havblå skodder for vinduerne og vasketøj på snor fra hus til hus. Små butikker med lokale specialiteter og håndlavet keramik er også at finde. Blandt andet købte jeg en lille krukke til smykker med hjem, som I kan se ovenover.

Som billederne skildrer, lagde vi også Adriaterhavet et visit. Vi badede på en lille strand, hvor det blålige vand skvulpede mod klipperne. Helt klart en times køretur værd! - (vi boede i en bjergby et stykke fra havet)

Et par af dagene gik dog også derhjemme ved poolen med en god lydbog i ørerne og et koldt glas lemonade.

Fortsat god ferie!

Likes

Comments

Hejsa alle...

Det er ingen hemmelighed, at jeg glæder mig HELT VILDT til at få ferie. Nu har vi taget hul på endnu en uge, og det betyder, at der kun er lidt under to uger til, at vi kan tage en lanaang pause fra skolen... Yaaay!

Her har jeg samlet lidt billeder, der forhåbentlig kan give jer inspiration, og minde jer om at sommerferien er lige om hjørnet.

Billederne har jeg fundet på Pinterest, som er en af mine foretrukne inspirationskilder.

Fortsat god uge til alle...

Likes

Comments