1// Her 2// Her 3// Her 4// Her 5// Her 6// Her 7// Her

Hej...

Så blev det sørme 2. søndag i advent, og det betyder, at det igen er tid til et nyt indlæg. Denne gang omhandler det beauty - noget jeg ikke har gjort meget i her på bloggen indtil nu.

Her i den kolde vinterperiode er det nemt at få ekstra tør og sensitiv hud. Derfor har jeg i dag samlet 7 produkter, der giver fugt og booster huden. Med disse vidundermidler kan du forhåbentlig gå det nye år i møde med et blødt og velplejet ansigt.

Pssst... Der er links under billedet!

Nyd resten af søndagen...


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

1// Her 2// Her 3// Her 4// Her 5// Her 6// Her 7// Her 8// Her 9// Her 10// Her

Så er der kun 15 dage til juleaften, og det betyder, at det bestemt ikke er for tidligt, at kigge sig om efter et par ting der skal føjes til ønskelisten.

Her ser I et udpluk af mine ønsker, som jeg håber gemmer sig undet træet d. 24...

Huuusk... Links ses under billedet!

Likes

Comments

Strikken ala Ganni // Her

Hej igen...

Rigtig glædelig 1. søndag i advent! Jeg håber, at I får hygget, set julekalender og tændt det første lys i adventskransen. I år har jeg besluttet, at lave et nyt indlæg her på bloggen hver søndag, som en lille slags adventskalender ti jer. Håber I vil kigge med..

Forleden fandt jeg denne skønne røde sweater fra H&M. Den må siges at være kraftigt inspireret af Gannis populære strik, hvilket helt sikkert er meningen. Jeg elsker de vidde ærmer og det fine hulmønster, og så er den jo lige julens farve. Et super fint alternativ til årets mest hypede item der kan holde der varm hele december!

Huuusk... Link til strikken ses under billedet!

Fortsat god søndag...

Likes

Comments

Så blev det endelig december. Ihhh hvor har jeg glædet mig!

I år vil jeg lave en adventskalender her på bloggen. Så følg endelig med hver søndag - hvor der kommer et nyt indlæg op. Det første vil allerede kunne ses i morgen!

Rigtig god weekend til alle...

Likes

Comments

For mig er julen lig med konfekt. Jeg elsker de små delikate bidder lige til at hapse. Mmmm....

I dag har jeg eksperimenteret med disse lyntrøfler rullet i hindbærstøv. De smager vidunderligt og er både guf for ganen men i høj grad også en fryd for øjet. Derudover er de nemme og hurtige at lave. Opskriften er fundet i Annemette Voss` nye bog Konfekt. Den er fyldt med lækre opskrifter og kan virkelig anbefales - især her op til jul.

Læs med herunder og få hele opskriften.

Lyntrøfler med hindbærstøv:

Ingredienser:

  • 1 vaniljestang
  • 150 g flormelis
  • 50 g mørk chokolade
  • 80 g kakao
  • 2 pasteuriserede æggeblommer
  • 1/2 dl piskefløde
  • Hindbærstøv (jeg knuste selv frysetørrede hindbær til støv)

Fremgangsmåde:

Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Mas dem sammen med en smule flormelis. Hak derefter chokoladen fint. Bland chokoladen og vaniljesukkeret sammen med de øvrige ingredienser til massen er helt glat. Stil den på køl i ca. 30 minutter til massen kan rulles til kugler. Vend til sidst kuglerne i hindbærstøv.

Server dem som en lille snack til weekenden eller på konfektfadet juleaften!

God fornøjelse!

Likes

Comments

1. søndag i advent// Her 2 søndag i advent// Her 3 søndag i advent// Her 4 søndag i advent// Her
1. søndag i advent// Her 2. søndag i advent// Her 3. søndag i advent// Her 4. søndag i advent// Her
1. søndag i advent// Her 2. søndag i advent// Her 3. søndag i advent// Her 4. søndag i advent// Her
1. søndag i advent// Her 2. søndag i advent// Her 3. søndag i advent// Her 4. søndag i advent// Her
1. søndag i advent// Her 2. søndag i advent// Her 3. søndag i advent// Her 4. søndag i advent// Her
Juhuuu... Endelig weekend - virkelig tiltrængt for mit vedkommende


Tiden flyver afsted i den travle hverdag, og jeg føler, at vi lige er gået efteråret i møde. Chokerende nok er det næsten allerede november, hvilket betyder, at vi snart går min absolutte yndlingshøjtid i møde. Julen. Tid til julekalender, konfekt og ikke mindst pakkekalendere eller adventsgaver. Jeg elsker at vågne op til en lille overraskelse hver søndag i julemåneden. Det er simpelthen noget af det hyggeligste.

Som regel køber eller laver jeg selv adventsgaver til min familie. Det er dog ofte svært at finde de perfekte gaver, der ikke koster en formue, og som samtidig vil glæde modtageren. Derfor har jeg her samlet 5 bud på den perfekte adventskalender, der alle indeholder gaver til under 100 kr. Som I kan se, har jeg derudover taget udgangspunkt i 5 forskellige typer, så der er fine adventsgaver for enhver smag, om du er den modebevidste type eller den sporty.

Nogle vil måske mene, at det er lidt tidligt at tænke på decembers mange forberedelser allerede nu. Skal tingene bestilles fra nettet, er det dog godt at være i god tid . Jeg er allerede i julestemning :))

Ha´ en fortsat dejlig weekend og god pakkejagt...

Likes

Comments

1// Her 2// Her 3// Her 4// Her 5// Her

Yaaaay... Så er det officielt efterårsferie. Det har jeg virkelig trængt til, og jeg nyder det i fulde drag!

Det bliver koldere og koldere udenfor, og efteråret kan for alvor mærkes. Dette betyder, at det nu er på høje tid at skifte den tynde sommejakke ud med en overgangs/vinterjakke. Som regel er det oftest i denne ferie, at jeg går på jagt efter en varm og ulden frakke til de kommende måneder, og i år er ingen undtagelse. Jeg har netop købt denne sag fra Samsøe & Samsøe (ses som eksempel nummer 2 på billedet ovenover). Den er super behagelig og i et lækkert materiale. For min skyld kan vinteren bare komme an.

Som I kan se, har jeg samlet 5 bud på en lækker vinterfrakke. Håber I kunne bruge lidt inspiration!

Fortsat god ferie herfra...

Likes

Comments

1// Her 2// Her 3// Her 4// Her 5// Her

Hej igen...

Nu er det september og sommeren er gået på held. Jeg er gået hen og blevet helt i efterårsstemning og elsker lige for tiden alle items i disse skønne brændte farver, der for mig bare er lig med denne hyggelige årstid.

For et par uger siden investerede jeg i denne fine mørkerøde nederdel. Jeg er super glad for den og skal nok få brugt den en masse de kommende måneder.

Her har jeg stylet den med en meget enkel basic tee, et lille fint tørklæde fra Stine Goya, et par chunky hoops fra Pilgrim (et godt alternativ til de meget populære fra Jane Kønig) og et par Stan Smith bold der står højt på min ønskeliste.

Håber I kunne lide det!

Huuusk... Der er links under billedet!

Likes

Comments