Hej vänner, längesen sist nu.. Men precis som jag skrev i ett inlägg för ett par veckor sedan så är jag inte lika sugen på att blogga regelbundet längre, utan det får bli lite när jag känner för det och kanske har något intressant att skriva också. Iallafall, hoppas allt är bra med er. Med mig är allt bra, allt är precis som vanligt. Sommarlovet är snart slut och jag sitter på nedräkning inför skolan nu. För mig innebär det blandade känslor. På ett sätt längtar jag till skolan då jag ska börja på gymnasiet och jag är så himla taggad på det. Men samtidigt är ju sommarlovet något av det absolut bästa på året så jag klagar ju inte över att skolan inte börjat om man säger så. Nu ska jag inte sitta inne vid datorn längre denna fina kvällen. Ha det så himla bra! 

Var ett tag sedan jag tog bilder så får bli en gammal bild igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bara för att havet är så himla vackert. Bilderna är tagna av Malin men med min kamera så jag snodde dom.

Likes

Comments

Hej alla fina! Förlåt för att min uppdatering är dålig men har tappat suget efter att blogga. Dessutom har jag ju sommarlov och tar vara på dagarna så mycket som jag kan, blir därför inte så mycket tid vid datorn. Jag hoppas att ni förstår och att ni finns kvar när jag kommer tillbaka igen. Jag försöker lägga in lite inlägg ibland men det blir nog inget regelbundet på ett tag, tyvärr. Jaja, hoppas ni har det bra iallafall så hörs vi i nästa inlägg!

Bild i repris

Likes

Comments

Något jag gör i princip varje sommar är tältar i vår trädgård. Första tältningen i år skedde förra veckan tillsammans med Malin och våra kusiner Elin och Elias. Vi satte upp tältet på eftermiddagen och efter det satt vi där inne och spelade spel, snackade och hade det allmänt mysigt. Det var faktiskt så himla mysigt att jag och Elin bestämde oss för att ligga där en extra natt. 

Ursäkta kvalitén på bilden. Malins mobilkamera är inte att leka med... Ska se om jag hittar en bättre senare!

Likes

Comments

Äntligen tog jag tag i något jag behövt väldigt länge, köpa en ny mobil. Min gamla blev segare och segare och till sist gick det så långt att jag knappt använde den. Vilket de som vill nå mig har stört sig en del på hahah. Denna gången blev det en svart Iphone 5. Jag har haft den typ en månad nu och jag är super nöjd. Den är enkel att använda och allt funkar som det ska. Dessutom tycker jag att den är väldigt snygg, vilket aldrig är fel.

Likes

Comments

Nu på sommaren är det lätt att man kommer av sina träningsrutiner och äter lite väl mycket onyttigheter. Lördag hela veckan i två månader är inte särskilt hälsosamt. Därför tänkte jag och mamma sätta upp lite mål för att öka motivationen som sjunkit en del på sistone. Mina mål är framför allt att tänka på vad jag äter och inte stoppa i mig så mycket onyttigheter. För att sätta lite press på oss skrev vi ner lite kroppsmått nu och se om det hänt något till den 23/10. Dessutom har vi satsat 100 kr var som den som gjort bäst ifrån sig ska få.

Likes

Comments

Många av er har säkert redan hört denna låten och kanske till och med sett videon. Men till er som inte gjort det, gör det! Lyssna på texten och inse hur bra just du är! Jag blir så arg på all denna utseendefixering och önskar att varenda människa skulle förstå sitt eget värde. Det spelar ingen roll om vad andra tycker om din kropp, ditt hår eller din tröja så länge du själv trivs i det. Så snälla, vad du än gör, gör det för din skull och inte på grund av vad andra tycker och tänker! Du är bäst precis som du är!


Likes

Comments

Idag testade jag min nya klänning från Vero Moda. Tycker det är så himla fint med långklänningar och dessutom så är det ju väldigt skönt. Passar till både vardag och fest vilket är ett stort plus! Innan var jag väldigt skeptisk till om jag skulle passa eller trivas i långklänning men nu älskar jag det. Funderar till och med på att köpa fler haha. 

Likes

Comments

Ingen har väl missat att Isabella "Blondinbella" Löwengrips nya hud- och hårvårdsserie LCC. Jag har än så länge bara testat deodoranten och torrschampot men med dessa är jag väldigt nöjd. Tror absolut att jag kommer köpa fler produkter av detta märke.

Likes

Comments