Hei,

jeg har i bunn og grunn mistet tellingen på antall blogger jeg har hatt, ikke minst hvor mange ganger jeg har startet opp igjen etter en lang pause. Denne bloggen ble opprettet i september en gang og har stått tom siden. Helt ærlig har jeg ikke besluttet hva jeg kommer til å fylle den med, men jeg tenker: what the hell. Det er like greit å bare hoppe i det. Dette er meg. Sånn ser jeg ut.

Jeg kan fortelle litt om meg selv da, sånn at dere får et visst inntrykk av hva slags person jeg er, og hva jeg er opptatt av. Mest sannsynlig kommer jo bloggen til å speile meg som person. (Det vil gi lite mening å skrive om noe som ikke interesserer meg overhode.) Uansett, jeg heter Marie. Jeg er 18 år gammel, er født og oppvokst på Sunnmøre og kommer mest sannsynlig til å bo her noen år til. Jeg har ME, så for tiden går jeg hverken på skole eller jobber. Dette er ikke noe jeg innbiller meg at jeg kommer til å snakke så mye om på bloggen, ikke har jeg så mye å si om det heller, men tenker at det er greit å nevne i og med at det har hatt en utrolig stor innvirkning på livet mitt.

Jeg er den jenta som har alt for mange hobbyer, samtidig som jeg ikke egentlig holder på med noen av de på en daglig basis. Kanskje vil det faktum at jeg nå har en aktiv blogg hjelpe meg med å faktisk drive med tingene jeg iker? Det hadde vært et stort pluss. Jeg tør påstå at jeg er en ganske kreativ sjel, og at hobbyene mine også gjenpeiler det. Jeg er veldig glad i lese bøker og se på filmer og serier, liker maling og tegning og forskjellige DIY-prosjekter, og har en gryende interesse for fotografi. Jeg liker også sminke og mote og alt sånt, jeg synger og spiller gitar (mest for meg selv)... Og nå lurer jeg på jeg har husket å nevne alt? Jeg gleder meg veldig til å få startet opp denne bloggen skikkelig. For en gang skyld er jeg veldig positiv til at dette faktisk kommer til å fungere, haha. Håper du har lyst å følge med videre! Legg igjen en kommentar da vel, så ser jeg at du har vært innom<3


-Marie

Likes

Comments