OM jeg er en bursdagsjente? JA.. Feiringen begynner allerede i morgen kveld hos fineste Ema. Hun har invitert inn til Thanksgiving-feiring! Første gang jeg faktisk skal feire det, sånn offisielt. Gleder meg masse til å både se henne igjen og ikke minst til å få hilse på hennes kjære + samboer - og til å se den fine leiligheten hennes igjen. Her er forresten noen bilder fra sist gang jeg var der:

Hun har den fineste leiligheten.. For ikke å snakke om alt interiøret og alle skattene som gjør stedet hennes magisk! Gleder meg masse til drinks i kveld, babe. (Sjekk ut hennes nye blogg under!)

@emabihor

På fredag starter jo selve bursdagshelgen, åjada. Da skal Georg og jeg på spa på Vestkantbadet! Det blir helt himmelsk å starte helgen med litt ansiktsbehandling, massasje og ikke minst avlsapping i velværeavdelingen med badsu, basseng og alt som hører med! Perfekt måte å starte helgens festligheter på. Deretter blir det en rolig kveld hjemme med god mat og drikke + gullrekka på TV! Akkurat slik det pleier. Da koser jeg meg gløgg. Her er noen knips fra årets feiring:

På selve dagen min - lørdag 25.november - hvor jeg forresten fyller 24 år, skal jeg starte dagen med brunsj med noen av jentene, deretter ser jeg hvor dagen bringer oss før ettermiddagen og kvelden skal tilbringes med kjæreste Georg. På søndagen har jeg invitert familien inn på middag så det blir en perfekt måte å avslutte en kjempefin langhelg på! 

Ønsker deg en kjempefin helg når den tid kommer - så gleder jeg meg til å holde dere opppdatert underveis..

💝 💝 💝 💝 💝

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Er du på jakt etter årets julebordkjole? Ta en titt her!

1. Here! // 2. Here!

Lady in red.. 

3. Here! // 4. Here!

5. Here! // 6. Here!

It`s x-mas time! Time to shine.

7. Here! // 8. Here!

9. Here! // 10. Here!

Time to get dressed for the partyseason! Here´s my favorite red dresses at the moment.. Which one is your favorite?

Hei babes! Julebordsesongen har startet for fult og mange festligheter nærmer seg (bare 33 dager igjen til jul nå!!. I den forbindelse ttenkte jeg det kunne være nyttig å samle noen kjole-favoritter til dere. Har selv vært ute å kikket og klikket rundt på nettet for å finne den perfekte julekjolen enten det er til familieselskapet eller julebord med venner. Og tror du ikke jeg har samlet noen favoritter.. Håper kjolene ovenfor faller i smak hos deg også og at dette kanskje har hjulpet deg på jakten på den perfekte julekjolen💃

Likes

Comments

I går kveld gikk Georg og jeg ned til Spikersuppa og til julemarkedet "Jul i Vinterland". Maken til førjulsstemning skal man lete lenger etter.. 

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

Her får man kjøpt julegrøt, gløgg, kakao og mye mer digg som hører julen til.. Kanskje du skal ta deg en tur hit for å gjøre unna noen av julegavene allerede nå?

Gleder meg til å dra hit igjen når det faller snø på bakken også! Da blir det 10/10 på julstemningen.

Hva venter du på? Ta med deg familie, en god venninne eller din bedre halvdel for en romantisk førjulsdate..

Kakao og krem med utsikt over spikersuppa. Mmm..

Blir nok helt sikkert en tur hit igjen med skøyter på bena så fort vi er inn i Desember.. 

Ingen tvil om at dette er den vakreste tiden på året! (Etter min mening..)

Og ikke nok med det så avsluttet vi søndagskvelden med tidenes hyggeligste julefilm som nettopp har kommet ut! Anbefaler alle å se "Juleprinsen" på Netflix.. 

Ønsker deg en magisk førjulstid.

🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄

Likes

Comments

- I samarbeid med Arctic Coffee-


The best coffee

God mandag alle sammen! Et par kopper er allerede inntatt for min del og det blir altid en ekstra fin start på dagen med denne deilige kaffen. For dere som ikke har lest bloggen min tidligere tenkte jeg
å fortelle dere kjapt hvem og hva Arctic Coffee er. En god venninne av meg, Benedicte, og hennes samboer driver nettbutikk sammen hvor de selger egenbrygget kaffe fra Vestfossen. Ikke alle som kan kalle seg kaffebrenner, si!

Før sommeren kom de hjem til Georg og meg med fult kaffeutstyr, både kaffekvern og tydeligvis det type utstyr man bruker i NM. Så når jeg står om morgenen å lager kaffe så snakker vi kaffebrygging på nivå, dere (liker å tro at jeg er like god som ekspertene selv). Uansett skal det ikke stå på smaken på kaffen. For den er upåklagelig. Jeg føler meg heldig som får jobbe som ambassadør for en merkevare og kvalitetskaffe som jeg liker så godt. Får et ekstra nært forhold når dette er noe jeg drikker hver eneste dag.

Jeg lager den til frokost, om jeg har lyst på et kick på ettermiddagen når jeg kommer hjem fra jobb. Og kaffen er like god til hverdags som til fest! Og jeg kan skrive under på at alle som har fått denne kaffen servert hjemme hos oss har vært imponerte over hvor god den er på smak. Den fyldige og fruktige smaken får du uavhengig av bønnene du kjøper. Og til deg som ikke klarer å drikke kaffe uten melk - tipper du endrer mening når du får smake denne.

Min favoritt for tiden er for øyeblikket den nye "rebell" og jeg har vært så heldig å få dele ut en rabatt-kode til dere! Med koden "Marie" får dere hele 10% på all kaffe i nettbutikken ut november. Gi gjerne meg eller eierne en tilbakemelding når du har testet kaffen! Alltid hyggelig med tilbakemeldinger.


Ønsker deg en fin start på uken.


☕☕☕

Likes

Comments

Happy friday!

Hei fredag! Godt å se deg igjen. Bildene over er fra i går ettermiddag da jeg møtte min kjære mor på Dinner og tok en liten matbit før hun skulle videre. Hun bestilte vegetarwok og jeg tok crispy duck salaten.. Begge forrettene kan anbefales! Mat og selskap 10/10.

I dag står kontorarbeid og et spennende møte på agendaen før helgen kaller.. I kveld skal jeg i bursdag til en venninne fra Drammen og det er alltid like hyggelig å se nære og kjære igjen så det gleder jeg meg masse til.

Ønsker deg en strålende fredag! Hva er dine planer forresten? Xx

Likes

Comments

Time to dig in..

Åh.. Dette er en av mine favoritt-retter. Hva er vel bedre enn en varm og spicy thai-gryte når kulden setter inn?

Ingredienser: Kikerter, minimais, kokos-melk, grønn paprika, red currypaste, hvitløk, gulrot gul løk, lime, nanbrød og koriander + vårløk for topping! Brukte også soya-saus for til slutt og smakte til med litt pepper og sukker for å runde av. Mmm.

Fremgangsmåten er superenkel!

1. Finhakk hvitløk og løk og fres dette til det blir gyldent i en gryte med litt olje
2. Deretter tilsetter du currypasten og blander dette inn - jeg bruker 2 ss.
3. Ha i kokosmelken (2 stk) + 1-2 dl vann
4. Deretter delte jeg opp og tilsatte minimais, paprika, gulrot (jeg brukte 3 stk)
5. La dette småkoke i 10 minutter
6. Etter dette tok jeg oppi kikertene (her kan du også bruke kylling) og saften av 1/4 lime og lot det småkoke inn i ca 5-10 minutter
7. Helt til slutt tilsatte jeg 2 ts soya-saus og ca 1 ts sukker + litt pepper - her er det bare å smake seg frem..
8. Topp gjerne med valgfritt tilbehør. Jeg liker veldig godt vårløk, koriander og litt lime og selvsagt med nan-brød! Her er det bare bruke fantasien og tilsette andre type grønnsaker og tippinger. Denne retten er også veldig god med kylling ris.

Bon apetit!

Likes

Comments

beige on beige..

one of my favorite coats.. 

Brr.. Its the most layer-on-layer time of the year!

Hm coat  & pants, monki earrings + boyfriend sweater

Heisann fine følgere! Og happy lille-lørdag. En liten oppdatering før jeg straks på vei til butikken for å handle litt. I kveld kommer fineste Lotte-mor på besøk. Middag, kos og sofa-kveld står på menyen! Og maaasse jenteprat. Sånne kvelder gir i hvert fall jeg en stor tommel opp for! Hva slags planer har du for kvelden? Xx.

👯👯

Likes

Comments

Winter loading..

"THE STORY NEVER ENDS" - sangen til Lauv (Piano versjonen) har gått på reprise i dag mens snøen har dalt ned utenfor vinduet. Helt fantastisk. Det er alltid en magisk følelse når den første snøen faller - og det blir en helt trolsk stemning ute. Hvert eneste fnugg er unikt og treffer bakken som et hvit teppe! Blir på en måte stille ute på en helt annen måte.. Knipset i hvert fall noen bilder på vei hjem fra jobb for å lagre stemningen! Ha en fin tirsdagskveld.

Likes

Comments

Check out my instagram for more!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Platform boots her! // Timberland boots her! // Kenova her!


Hvite boots her! // Snake boots her! // Silver boots her!


Shiny boots her! // Silver velvet her! // Purple velvet her!


SKO. Hvem kan få nok? Nå som den første snøen passet det fint med et sko-innlegg. Jeg har samlet noen av mine nett-favoritter og vil egentlig bare klikke hjem alle sammen med én gang. Trenger både noen til hverdags og noen til fest. Det jeg liker med alle skoene over er at de er like fine til jeans og hvit t-skjorte som de er til et mer dresset opp antrekk. Hvilke er ditt favorittpar?

I want them all!

Likes

Comments

YouTube
Georg and Marie
Instagram@marie_reierth