Header


Hei og god kveld! Idag har jeg hatt min første skoledag som nettstudent. Jeg våknet i halv 6 tiden idag, for da skulle Endre stå opp og gjøre seg klar til trening. Han har nå meldt seg inn på ternings senter og ville prøve å trene før skolestart!!! Wow sier no bare jeg, han er så flink! Har faktisk veldig lyst å melde meg inn på treningssenter selv. Slik at vi kan trene sammen og bli stor og sterk. Men akkurat nå har jeg ikke økonomi til det, dessverre. Kanskje jeg skal ønske meg det til jul?


Etter Endre var dratt til bussen sovna jeg igjen.. Sov i rundt 1 . 1/2 time før jeg lagde meg en god frokost og en iskaffe. I ni tiden fikk jeg tilgang til "klasserommet" og begynte på studiene mine. Nå denne uken har vi bare bli kjent uke, hvor vi skal bli kjent med nettsiden og div. vi har også fått i oppgave å skrive litt om oss selv, og legge ved et portrett (som helst ikke skal være et fotografi) Wææ, denne må jeg gruble litt på altså. Vi har fått litt andre oppgaver også. Jeg er godt i gang. Ser allerede frem til morgendagen hvor jeg skal fortsette med dette arbeidet. Jeg har faktisk holdt på i hele dag .. Så nå tenker jeg at jeg tar en god pause. Går en tur og avslutter dagen med å se bloggerne! Jeg mangler en god del skritt for å nå dagens mål - så jeg må nok ut i drittværet å gå meg en tur ja. Endre blir med, siden jeg har blitt med han hver gang han mangler skritt. Hehe!


Jeg fikk et godt inntrykk av skolen og jeg ser frem til noen fine år. Jeg har mye å lære!!! Ellers så håper jeg at du har hatt en fin tirsdag og koser deg mye ikveld! Vi snakkes i morgen.


Har du studert på nettstudie før?

Hva har du gjort idag?

Følger du med på bloggerne?
Marie Oma

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Good morning coffee!

Ahh, mandag - ny uke og nye muligheter, er ikke det obligatorisk å skrive på en mandag? Vell, idag har jeg siste "fri dag" før jeg begynner på studie mitt. Wææ, jeg er spent. Veldig spent egentlig. Jeg kjenner jeg gru/gleder meg litt. Men dette her tror jeg kommer til å bli både kjekt og veldig spennende. Ikke minst lærerikt. Klarer ikke helt beskrive følelsen, men jeg er litt nervøs også.. Tror jeg.


Trøtt i tryne. Haha, årh - jeg og Endre sleit skikkelig med å få sove i går kveld. Vi startet kvelden med å gå en liten tur. Tok en dusj og gikk rett i pysjamas. Vi tenkte at vi kunne jo bare sette på en film og bli trøtt av den. Filmen var drit dårlig, vi skjønte ingenting. Det var en typisk tenke film, og alt vi trodde komme til å skje - skjedde ikke.. Haha, ganske så forvirrende egentlig! Sååå vi satte på film nr. 2.. Internettet klikka, eller så var det bare programmet vi så det på som klikka - ikke vet vi. Men det endte opp med at vi bare skrudde av alt. Lå lys våkne i senga og bare snakket. Plutselig våkner vi av alarmen min idag tidlig. Haha, hvor ble natten av? Det første jeg tenkte var " jippi , jeg klarte å sovne!" Det ble ikke mange timene vi sov, så jeg regner med vi klarer å sovne tidligere idag. *krysser fingrene*

Nå kommer Endre snart hjem fra skolen og vi skal lage middag. Senere skal vi sikkert prøve å se ferdig film nr. to vi prøvde på i går .Den heter forresten What happened to Monday! Sykt spennende film! Ellers forberede meg til morgendagen!

Jeg håper du får en fiiin mandag og en knall bra start på uken! Vi snakkes!


Hva skal du idag?
Har du sett filmen, What happened to Monday?
Hva er det beste du liker å gjøre på mandager?


Marie Oma

Likes

Comments


Hei og god søndag til deg! Herlighet så fort klokken har gått idag. Altså.. Klokken er allerede fem liksom. Føler jeg nettopp har startet dagen. Men klokken går fort når man ikke ser på den hele tiden og når man alltid har noe å gjøre. Idag har Endre og Jeg ryddet rommet og fått de siste flytte tingene på plass. Åårh, det føles så godt å komme seg på plass og til rette. Nå skal jeg straks se på bloggerne. Har ikke hatt mulighet å se dem, og fant ut at de går i reprise nå klokken 17! Jippi.


Ellers blir det firksegrateng og kokte poteter til middag idag. Hehe, ikke akkurat en typisk søndagsmiddag, men - det var det vi handlet inn. Til innflytningsfesten Endre hadde for noen uker siden, fikk han en genial dubbedings. En slags pose man kan legge potetene inni, og legge de i mikroen i noen minutter- så er dem ferdig "kokte" Så det skal vi prøve idag!

Vell, nå starter bloggerne , vi snakkes! Ha en fortsatt fin søndag!!!!

Hva gjør du denne søndagen?

Marie Oma

Likes

Comments

Hei på deg og god kvled! Nå har Endre og jeg nettopp sett film, mens vi har kost oss med lørdagssnacksen. Filmen vi så heter Rise of the planet of the apes! Planen var egentlig å dra ut ikveld også, men begge to ville heller slappe av hjemme. Noe jeg ikke angrer på en plass. Var godt å bare slappe av. Vi var jo ute i går, fristet ikke så mye med en todagers.

Desse bildene her er fra onsdag(?) Hvor vi gikk på tur i Åsen. Har ikke gått denne turen siden 27. Mars 2013..Så det er en stund siden ja.. Grunnen til at jeg husker eksakt dato, er fordi det var denne turen vi gikk da Endre sporte meg om jeg ville være kjæresten hans.

Endre sa til med idag at han skal prøve å få meg til å spille lol. Haha, lykketil sier bare jeg, til meg selv altså.. Jeg har sagt at jeg skal prøve. Gi det en sjans. Kanskje vi skal streame mens jeg prøver? Hehe. Vi får se.

Tidligere idag var vi en tur i sentrum og fikk handlet inn litt skoleutstyr, så nå begynner jeg å nærme meg klar. Er ett par småting som mangler enda, men det tar kjapp tid å fikse.

Ellers håper at du får en fremdeles fin helg og koser deg! Nå skal jeg kose meg med brus og bare slappe av. Snakkes!


Hvilke planer har du for ikveld?

Vet du forresten når tv programmet bloggerne er på reprise? Er det i morgen man tro? Har ikke fått sett noen episoder denne uken,, og har dessverre ikke sumo.

Marie Oma

Likes

Comments


Heisann og god kveld! Nå har jeg kommet meg på plass i ny by og i et nytt hjem, nemlig Bergen. Jeg har jo vert i denne leiligheten før, i og med at kjæresten min bor her fra før av. Vi reiste i tolv tiden idag, fordi vi ville være tidlig ute. Jeg har fått pakket noen av tingene mine ut, men ikke alt - er enda noe som gjenstår. Nå har jeg nettopp hatt meg en liten pause. Hvor jeg har sett en episode med Riverdale. Åååå - denne er du bare nødt til å se, om du enda ikke har sett serien. Fikk varsel fra netflix appen at episode 1 fra sesong 2 er tilgjengelig. Åååh - den er såå bra! Eneste nå er jeg nødt til å vente i en hel UKE til neste episode. Haha, sikkert like så greit, viss ikke hadde jeg vert våken i hele natt å sett.


Jeg har troen på at denne helgen blir bra. I morgen skal vi en tur til sentrum for å handle inn litt ting til skolestart. Vi skal lage en god middag og på kvelden skal vi ut å drikke eventyrbrus.

Faktisk så er jeg ganske klar til å legge meg, det har vert en lang dag og man blir sliten av å flytte. Jeg har nettopp tatt meg en god varm dusj, nå skal jeg straks smøre meg inn med favoritt body lotion fra NIVEA. Åh, den lukter så godt <3 Om du lurte, så er det denne:

Jeg vet ikke med deg, men jeg reagerer skikkelig på ny lyder.. haha, spør ofte Endre "Hva var det??" og innbiller meg de sykeste ting vettu, men det har jo alltids en forklaring.. Enten så er det kjøleskapet, de som bor over, vifta, eller noe som kommer uten i frå. En annen funfacts er at jeg sover utrolig godt på nye steder, haha - jeg sover best hjemme altså - MEN, jeg kan også sove utrolig godt på nye steder.

Vell.. siden det ikke er mer Riverdale å se, så får jeg sette på one tree hill til jeg sovner. Jeg har nettopp startet å se serien på nytt - ah, hadde nesten glemt så kjekk den er. Faktisk så tror jeg ikke at jeg har sett slutten enda?

Hva gjør du ikveld?

Marie Oma


En siste ting..Hva er vell ikke bedre å legge seg i nytt sengetrekk, nydusja og innsmurt med body lotion? GOD NATT!

Likes

Comments

Jippiiyey - Jeg flytter tilbake til Bergen, igjen! Dette gjør jeg allerede i morgen. EHWhaat? - Ja, det gjør jeg faktisk. I morgen flytter jeg inn sammen med kjæresten min og en klassekamerat av han. Dette gleder jeg meg kjempemye til. Det skal bli godt å starte ett nytt kapittel igjen. Ikke vet jeg hvordan dette kapittelet kommer til å bli, men det vil nok tiden vise. Jeg håper og tror det blir et godt et ihvertfall. Jeg kjenner jo mange som bor her i Bergen, så det skal bli godt å flytte tilbake. Her er litt bilder fra sist jeg bodde i Bergen!

Dette er min favorittby og jeg må si jeg føler meg hjemme i Bergen. Tenk at jeg flytter hit til allerede i morgen! ÅÅåå - dette blir bra! Jeg har vurdert å lage en liten flyttevlog, jeg får se hva jeg får til. Jeg starter ikke på skolen før på tirsdag - så jeg har noen dager å komme meg på plass. Det er en god del ting som skal fikses og handles før den tid, noe som stresser meg litt..Men, vi får ta oss en liten shoppingrunde i morgen. Håper Endre orker å bli med på det!

Vell, nå bikker klokken snart tolv. Det er påtide å pusse tennene og legge seg. Vi har en lang dag i vente. Håper du får en fortsatt fin kveld og en god natt! Vi snakkes i morgen.


Har du bodd i Bergen før, eller bor du der?

Marie Oma
Likes

Comments

I går dro jeg, Endre, Svein Vidar, Jorunn, Magnhild & Ingrid til Uskedalen for å klarte på klatreveggen de har der. Jeg syns det var så kjekt å klatre den dagen vi gjorde det på Stord, så dette ville vi gjøre igjen. Se så kul denne veggen var da - i forhold til den vi har hjemme. Det flotte kunstverket!

Prøver å lære meg knuten, fikk det til tilslutt, men jeg trenger nok å øve litt hjemme.

Wihoo så kjekt! Og det beste av alt var at jeg klarte å komme meg til topps på en litt vanskeligere løype. Det var en god følelse å ringe i bjella og sleppe taket når jeg mestret den altså!

Dette må vi gjøre flere ganger for dette var kjekt!


Har du prøvd å klatre før?

Marie Oma

Likes

Comments

"Er du dagens dato? For du er 10/10". Haha - åh, som jeg digga denne jodelen her. Jeg måtte selvsagt si den til Endre idag.. Han smilte og lo litt, og svarte "E detta endo ein Jodel du har sett?" Jeg svarte han : "Koss visste du da????" haha - han kjenner meg godt, jeg bare digger slike morsomme jodler.

I går kveld tok Endre og jeg siste båten til Kvinnherad fra Stord. Er en stund siden vi har vert her nå, så det var godt å komme tilbake. Senere idag skal vi kanskje klatre og gå en liten tur!

For en deilig frokost dette her var! Eggene var perfekt kokt, takket være eggekokeren vi har på Stord. Åh - skulle virkelig hatt en slik en i Bergen også. Vell, ikke lenge til jul! :-)

Endre og jeg har nettopp sett ferdig siste sesong av Modern Family på netflix... søren, hva skal vi nå finne på? Vell - vi får gå oss en tur! Ønsker deg en fortsatt fin dag.


Hva skal du idag?

Marie Oma

Likes

Comments

Hei og god kveld! Nå har jeg og Endre nesten nettopp kommet hjem fra en tur. Vi gikk i Landåsen (i Eventyrskogen). Planen var egentlig å gå - men etterhvert begynte vi med rolig jogging til litt fortere jogging, og endte opp med litt springing. Haha - det var kjempegøy! Så nå resten av kvelden kan vi slappe godt av mens vi skal se på Modern Family! Wee - det er endelig komt ut ny sesong på netflix!!!! Dette har vi venta på.

Bildet over er som du kanskje ser et arkiv bilde.. Dette ble tatt i 2015 (??).. Åh, må si jeg savner å ha langt hår. Så nå skal jeg begynne å spare igjen, å la det vokse ut igjen til denne lengden. Jeg har lenge sagt det til Endre, men jeg skifter fort mening - plutselig ønsker jeg kort hår, uken etter ønsker jeg meg langt.. Hhaa, det samme gjelder hårfarge. Nå ønsker jeg meg brunt hår igjen, men neste uke vil jeg garantert ha lyst igjen. What to do???

Jeg ønsker deg en fortsatt fin søndag!

Hva har du gjort idag?

Synes du jeg kler langt eller kort hår best? 


Marie Oma

Likes

Comments


Heisann og god søndags ettermiddag! For et nydelig vær vi har fått her på Stord idag og like fint var det i går. Dette måtte vi utnytte - så vi brukte lørdagskvelden på å gå / jogge en runde rundt Ådlandsvatnet. Aah, det var såå herlig. Vi fikk til og med me oss solnedgangen! Lekkert.


Men det ble fort kaldt! Brr.. Vi tenkte å gå en tur igjen idag, siden været er helt på topp, men i en annen løype da. Pluss ha en liten treningsøkt etter turen! Woh - Nå slår vi på stortromma gitt! Jeg skriver VI , fordi i går kom Endre med båten fra Bergen. Han har høstferie nå, jippi!

Ha en fortsatt fin søndag!

Hva gjør du idag?

Er det fint vær hos deg også?


Marie Oma

Likes

Comments