Under veckan har det även blivit lite bakning, min andra passion här i livet förutom träning och hälsa. Lite motsägelsefullt men jag tror på balans i livet, vi behöver båda delarna i måttliga mängder. Det finns ingen bättre terapi än att slänga ihop en bulldeg eller mixtra fram nya muffinsrecept. Den här gången blev det brownies med recept från inspirerande Manuela Kjeilen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det här är min utsikt just nu..

Kan inte säga att jag klagar, älskar lugna stillsamma kvällar. Dagen har bestått av städning av huset och storhandling, sån där jätte rolig vuxensyssla! Fick dock en riktigt fin middag som belöning.

Lite tid på yogamattan blev det också, inte allt för avancerat då jag har otrolig träningsvärk efter veckans träning och skidåkning. Nu är det bara tre veckor kvar tills vi åker till Österrike! Så nu gäller det att öva på skidskillsen..

Likes

Comments

​Dagen har bestått av först jobb för att sedan bege mig hem och leta efter katterna som alltid väljer att inte komma in på mornar när jag ska till jobbet. Sedan var det cykeltur som gällde! Tog en runda idag som jag tidigare aldrig åkt vilket alltid är roligt! Blev nästan en och en halvtimme, vilket kändes mycket kortare. Resten av kvällen bestod sen av att gosa och klippa lillprinsen Jönsson, som var måttligt glad idag och helst av allt ville tillbaka i buren. 

Likes

Comments

Instagram@mariienilsson