Header

Helgen hittills har spenderats mycket utomhus. Gick runt i hagarna ute i Himmeta igår med Ellinor och idag gick jag och Ronja till höstmarknaden här i stan. Vi köpte med oss brända mandlar, gick längs ån och satte oss sen på en bänk och bara pratade. Haft två så soliga fina dagar och hoppas det blir lika fint imorgon också så man kan vara ute och njuta!

Känns som att det här är slutet på alla vackra löv som sitter kvar på träden, de börjar alltmer singla ner. Får hoppas att snön kommer tidigt, så det inte ser så tomt ut.

Trevlig helg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vilken lugn och skön söndag, perfekt avslut på helgen. Har städat här hemma och gjort lite höst fint. Men nu tar jag kväll, tänder ljus och ska titta på senaste avsnittet av Tro hopp och kärlek.


Likes

Comments

Nu är den här, oktober månad. Min absoluta favorit månad. När naturen exploderar i varma färger. Den där korta stunden då jag vill hinna njuta av allt det vackra på träden innan löven singlar ner mot marken. För tiden går så fort, och jag vill ta tillvara på den här tiden på året som vi har framför oss nu. Hösten som övergår till vintern. Advent och jul. Det är något magiskt som vilar över dessa tider.. Den där känslan jag får när träden byter färg, tills när löven byts ut till snön som får vila på grenarna. Advent börjar sedan närma sig och man får plocka fram sina julstjärnor i fönstren. Mörkret lyses upp och stämningen är alldeles pirrande. Min tid börjar nu!

Likes

Comments

Sista dagen på veckan är kommen, och det känns helt okej. Har haft en lugn helg, så som de brukar se ut. Dock önskar jag att vädret kunde varit mer fotovänligt, men får hoppas på bättre väder nästa helg. För då måste jag ut i skogarna och fota! Längtar.

Imorgon börjar ingen vanlig arbetsvecka, vi ska nämligen på jobbresa till Gränna och sedan vidare till Jönköping på Elmiamässan och andra aktiviteter. Ska bli roligt, får sova med syrran på hotell två nätter! Hoppas ni haft en mysig helg.


Ett par sista foton från sommaren som har varit, snart står hagarna tomma..

Likes

Comments

Strosar runt här hemma i mina röda sockor.. ja, bara en sån sak med hösten, att få mysa runt i just sockor! Tycker bättre om att pälsa på mig med sköna mysiga kläder än att svettas på sommaren. Haha, men alla årstider har ju sin charm!

Idag är det måndag och den har varit lugn, rensat på jobbet medans jag lyssnat på olika podcasts. Lyxen med att jobba som vi gör, är bland annat att kunna lyssna på något medans man jobbar! Det blir roligare och tiden bara springer iväg.

Nu tänkte jag tända lite ljus, min kvällsrutin haha, en kopp te och sen väntar Sofias änglar.

Ha en mysig kväll!

Fyndade en jätte fin "vintage" blus på tradera för ett tag sen. Tycker det är kul att hitta kläder som är unika och som inte säljs på de stora populära varukedjorna. Den gjorde sig så fin i bild med de röda rönnbären jag plockade hemma hos mamma och pappa.

Likes

Comments

Att få spendera min lediga tid i skogen är det bästa jag vet, samla på sig ny energi som naturen faktiskt ger mig. Det är där jag finner min inspiration och glädje, där jag känner livet i mig. Kände idag att sensommaren fortfarande hänger kvar, det är grönt och solen värmer. Men nu tycker jag att hösten kan få komma, kan knappt bärga mig tills träden flammar till i rött och orange.

Likes

Comments