Header

Ja, ljusen är tända och fredagsmyset är igång! Har ätit enchiladas, ritat och tittar nu på Gilmore Girls. Marcus är på rally så när han kommer hem blir det nog någon film också.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Fotografering, Vardag/allmänt

Det var ett tag sen vi va där, men bättre sent än aldrig! Vi åkte alltså ett gäng till västkusten under några dagar, för att sedan åka vidare till Göteborg för att se Håkan Hellström. allt var magiskt, både västkusten och Håkan! en lyckad start på semestern.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Det är sista dagen på helgen, varför går den alltid så fort förbi? Hursomhelst.. så har Marcus jag och Chrille ätit sååå god glass vid mysigaste stället.
Hoppas ni också har haft en mysig kväll!

Likes

Comments

Postad i: Inredning, Vardag

Äntligen fredag, vilket betyder kort arbetsdag! Så efter jobbet åkte Jag, Ellinor och Michaela ut på landet för att plocka lite blåklint. Blev även en runda inne på Burgers på vägen hem, där vi alla hittade gröna växter som vi köpte. Nu sitter jag i soffan framför en film och jordgubbar :-)
Trevlig helg!

Likes

Comments

Igår, på midsommardagen åkte jag ut till Himmeta. Fikade hos farmor och passade på att plocka med mig en fin blomsterbukett hem till mig.

Blommor från mammas och pappas trädgård.

Hann mysa lite med min Måns innan hann smög vidare igen.

Min Farmor och farbrors hus.

Mamma vid farmors fina blomsterhörna.

Utsikt från farmors fönster.

Likes

Comments