Det är precis det som dagarna har handlat om veckan som gott. Jobbat 4 dagar under veckan med övertid. Visst är fet tråkigt när man springer fram och tillbaka som en skållad råtta och ändå inte hinner med det man ska göra?

Detta har lett till otrolig trötthet, så har blivit varken det ena eller det andra här hemma mer än någon enstaka timmes plugg och lite träning.

I lördas fick jag en sån otrolig baklust, så idag handlade jag hem ingredienser till mjuk pepparkaka och rulltårta. Luktar gott i huset vill jag lova. 😊 Blev en kaka till farmor också som gärna äter hembakat men inte orkar med detta själv nu för tiden. Visdt är jag snäll?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Dagens träning. Klarar du också utmaningen? Alla moment körs x 3. Dagens vonus blev 25 min cardio innan själva passet.

Likes

Comments

Skönt lördag. Den började med längre sovmorgon vilket var behövligt efter vwckans stress på jobbet och korta sovtimmar på nätterna. Puh!! Dels har jag svårt att sova när jag är uppe i varv och dels för att sonen inte velat sova som vi har velat. Vi har spenderat halva dagen hoa mormor och farmor, skönt att se dom ibland också. Allt för sällan nu mer,men det är så när dagarna fylls av andra måsten

Dagens middag blev ripa, supergott och lite lyxigt. Till detta serverades pptatisgratäng, skysås, sallad och rönnbärsgele. Hur gott som helst. Nu beger jag mig till gymmet innan soffhäng och Wallander på tv:n.

Likes

Comments

​Alla moment, utom bonus görs 3 gånger.

Lycka till!!

Likes

Comments

​Passion för choklad... Okej!!! Men allt annat som bara är SÅ GOTT!! Den träningen jag hinner med nu täcker tyvärr inte kaloriintaget. Så därför antar jag utmaningen från Lazy girl guide som komplement.. Korta små program dagligen som ALLA hinner med. Anta utmaningen du också för ett hälsosammare, fysiskt liv.

Likes

Comments

Dagen började med rejäl sovmorgon - vaknade 20 över 10 alla 3. 😱Herregud!! Men det var skönt med tanke på förkylningen. Har varit pigg och utvilad idag, men nu är John Blund på intågande.

Nu är jag tillbaka i Stockholm för en dag med seminarie. Jag hoppas att det går vägen. Jag tycker att det hittills känns gabska bra, så hoppas känslan sitter i imorgon också. Det visade sig att jag tänkt exakt lika som den vars "arbete" jag har granskat. Wiiii...

Bor på helt okej hotell, betalt och klart via arbetsgivaren. Frukost ingår och 20 meters vandring till centralstationen. Vad mer kan man förvänta sig liksom?? 😊 Nu blir det några timmars sömn innan klckan ringer kl. 6.00

Likes

Comments

Efter att lillen varit sborig och dann i några dagar är det nu vi föräldrar som står på tur. Lyckligtvis är det hittills bara nästäppa på mig så hoppas att det inte blir värre... Jag har redovisning i skolan på tosdag, och då vore det ju illa om rösten ger vika till exempel. 😱

Satt och läst några timmar mitt på dagen och förberedde för tosdagen... Efter detta fick det bli att göra mat till den lilla. Lax med ostsås och pasta, samt tomatsoppa blir veckans middagar och luncher. Gött att ha detta fjort för några dagar.

Nu blir der egentid i gymmet - lätt träning.

Likes

Comments

Fredagsjobb är över, arbetsveckan är slut. Har myst ner oss i soffan och kollat på Wallander. Har kommit in i en Wallanderperiod och kikar igenom de gamla filmerna.

Kvällen har bjudit på våfflor, grädde och jordgubbssylt. Efter detta slängde jag mig direkt i pysseltagen och fixade efterrätter till lillen - 14 burkar med äpple och jordgubbar blev det. Skönt att hitta i frysen. 😊 Måste säga att när man vet att man är långledig, då är det extra skönt att slappna av i soffan i myskläder och en film. Hur har er fredag sett ut?

Likes

Comments

Finns det något finare än frost som glimmar i solen en fin höstmorgon? Nej, jag tror inte det. 😊 Var bara tvungen att gå ut och fota vackerheten i morse. Tyvärr hade solen börjat tina träden.

Likes

Comments

​Idag får man äta så många bullar man vill, eller hur? 😊 Men alldeles för många har det inte blivit.

Började dagen med att gå upp ganska todigt, strax efter 7, med grus i ögonen och tunga ögonlock. Satte mig för att plugga och satt, med några avbrott, fram till halv 3. Då passade vi på att besöka babycafé. Det var ett tag sen. Där bjöds det på äppelkaka och vaniljsås. Mums... Många barn och föräldrar car det, så var riktigt trevligt.

Känner att det ska bli väldigt skönt att få krypa ner i kojjan nu. Gäsp!!! Nu väntas två dagars jobb.

Likes

Comments