Åååh, endelig snart ferdig!! Har ikke lyst til å vise dere alt enda, men her er en liten sneak peak. Soverommet og stua er ikke ferdig enda. Men siden jeg ikke går på skole atm, så har jeg noe å gjøre.
Har gått inn i samarbeid med noen som jeg også gleder meg til å vise dere! Så blogginnlegg kommer snart om det også <3 Iiiih. Ha en super søndag videre folkens! xx

Har også trukket vinneren av Junkyard konkurransen, men noen av dere har ikke lagt til mail eller noe informasjon så jeg får funnet dere. Men skal gjøre mitt beste, ellers får jeg trekke en ny vinner!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei alle fine! Beklager så mye for at jeg ikke har vært her på en stund! Har vært utrolig dårlig på det, men har vært opptatt med meg selv og jobb. Men se på denne skjønnheten!! Jan-Henrik og jeg har vært litt på utkikk etter ting å ha på veggene. Utrolig vanskelig å finne noe som passer til stilen våres. Veggene våres er 3.3m, så mye tomrom nå...
Men hva syntes dere? xx

Konkurransen om å vinne et gavekort fra Junkyard på 1000kr slutter på fredag! Så kjapp deg å meld deg på hvis du ikke har gjort det. Innlegget finner du HER

Likes

Comments


"Emmène-moi partout à Paris. J'ai besoin de tout voir."
"Take me everywhere in Paris. I need to see everything."Er det en ting jeg har såå lyst til er det å dra til Paris. La ville de l'amour. (Byen av kjærlighet). Tenk deg sene kvelden i byen, småturer på stranda, shopping og bare føle på all den romantikken i lufta. Jan-Henrik og jeg har tenkt flere ganger å dra til Paris på en liten kjærestetur, men det er alltid ting på dukker opp. Vi har vært sammen i 2 år i slutten av november, så vi tenkte kanskje at det ble gaven til hverandre. En tur til Paris. Og da kanskje i desember. Tenk så fint det er der da! Hvis vi er heldig så er det kanskje snø der og, hihi!

Jeg er en person som elsker, jeg mener det elsker å lage lister. Jeg lager lister til så og si alt. Enten på notater på mobilen, lapp jeg finner i leiligheten eller bare på et ark. Så jeg lagde en liten "have to visit in Paris". Men det er jo kun ting man finner på nett, har liksom ikke snakket med andre og fått erfaring. Så håpa dere ville hjelpe meg litt i tilfelle dere hadde vært i Paris!!
Har dere noen steder i Paris å anbefale?

Likes

Comments


Yey, da var det endelig tid for konkurranse for min del. Det du kan vinne er et gavekort fra Junkyard.no på hele 1000kr. Hvor bra er ikke det?! Gavekortet er gyldig 1 år f.o.m kjøpsdato. Og det eneste du trenger å gjøre er å skrive noe i kommentarfeltet. Men husk å legg til email så jeg får kontaktet deg! :) Hvor enkelt er ikke det? Masse lykke til til alle sammen!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hei alle dere fine ♥ Idag har jeg ofra både hår og sminke for dere, haha neida. Joda. Her i Halden er det dritt vær. Både regner og blåser skikkelig. Men måtte jo nesten vise fram de nye boosta mine! Hvor kule er ikke de? De er fra nelly og når jeg så de, så måtte jeg egentlig bare ha de. De gikk rett i handlekurven!

De passer jo perfekt med denne måneden også. Rosa sløyfe. Jeg støtter rosa sløyfe aksjonen så ofte jeg kan for det står meg ganske nært. Så jeg anbefaler alle til å sende inn et bidrag. Og det kan du gjøre HER. Men nå skal Jan-Henrik og jeg dra til mormoren hans for å spise litt god middag! Så vi blogges! <3

Og konkurransen om å vinne et gavekort fra Junkyard på 1000kr kommer imorgen. SO STAY TUNED! ♥ xx

Likes

Comments

I samarbeid med Junkyard.no

Cropped hoodie HER / Adidas lue (lyse rosa) HER

Lilac tshirt HER (Den er også nå på salg!!)

Sapphire Crouching (Tiger sweater), dessverre utsolgt. Men merket Sapphire finner du HER

Adidas hoodie HER / Adidas lue (grå) HER

Hei alle! Jeg har vært så heldig og fått samarbeide med junkyard.no. Jeg fikk tilsendt noen plagg jeg hadde valgt ut selv og fikk vise de her for dere! Noe jeg digger med junkyard er at de har såå mye rått og kul til en grei pris. Kvaliteten er super bra! Og skal jeg nevne shippinga? Det tok en dag før pakken min kom! Hvor bra?
Måtte selvfølgelig ta med noen ting til Jan-Henrik også. Syntes han passa det perf, haha! Han pleier så og si aldri å gå med ting på hodet, men jeg syntes han kler det kjempe godt. Han pleier å gå med caps, men lue er mere innafor på han, hihi <3

Jeg har lagt til link til alle plaggene under bildet, så dere bare kan gå å se på de.

Jeg vurderer å ha en liten konkurranse der du kan vinne et gavekort fra Junkyard på 1000kr. Er det noe dere hadde vært interessert i? Let me know! xxo


Likes

Comments

Jeg vet ikke med dere jeg, men jeg har skikkelig lyst på bangs. Eller pannelugg. Tenker ikke sånn hard med skikkelig markerte linjer, men sånn fringe eller messy! Hva tenker dere? Haha, jeg er skikkelig usikker på om jeg skal gjøre det etter ikke...

Kommer også noen godbiter fra Junkyard imorgen som jeg gleder meg til å vise dere! <3

xxo

Likes

Comments

Ukens opptur
Kjøkkenet i leiligheten er ENDELIG ferdig!! Etter to måneder med oppussing (mest kjøkkenet), så kan vi endelig begynne med interiør og møblering!

Ukens nedtur
Sykt mye fram og tilbake. Samtidig med innflytninga, så har vi kjørt så mye fram og tilbake fra IKEA, hjemme hos mamma og pappa og Halden. Jeg er tydeligvis veldig vanskelig å ha med å gjøre og jeg blir aldri fornøyd. :-)

Ukens sang
De siste ukene har jeg hørt på Rockstar av Post Malone og Stay with you av Cheat Codes. De er så deilig å høre på og klarer ikke bli lei. Tror Jan-Henrik er litt lei at jeg hører på de, men jeg bryr meg ikke, hehe!

Ukens craving
Kakemenn!!! Dette var det verste med forrige uke, egentlig. Så usunt, men så digg, mmm!

Ukens lættis
Kjøpte meg noen nye lesebriller fordi jeg ser så dårlig og får så vondt i hodet på skolen. Jeg kjøpte brillene på Apoteket og mannen som hjalp meg med å finne de jeg skulle ha var ikke heeelt norsk. En av mine ulemper er at jeg bryr meg veldig om hva andre syntes om meg, så jeg spurte han jo selvfølgelig om jeg kledde de. Han sa nei!! Jeg visste jo ikke hvordan jeg skulle reagere. Men han skjønte at han misforstod spørsmålet, så han sa med en gang : JOJOJO!! Ups. Tenkte helt feil... så flaut. Jeg begynte jo bare å le, og heldigvis gjorde han det også!

Ukens bilde

Topp Bershka Bukse Acne

Likes

Comments

Hei dere! Jeg beklager såå mye for at jeg har blitt borte. Siste innlegget var med Friman, som jeg skrev 21. september (!!!). Jeg har fått så dårlig samvittighet for at jeg ikke har skrevet noe. Jeg har egentlig vært i min egen boble i det siste. Det har vært veldig mye skole og "små eksamener/innleveringer".
Også har jeg vært i Kroatia med min kjæreste, Jan-Henrik. ♥ Vi kom hjem over litt under en uke siden. Selvom jeg skulle ønske vi bare kunne bli der mye lenger. Vi bodde i den fineste leiligheten med basseng i bunnen. Se på den utsikten da!! aah, savner det allerede! Vi var der i en uke og følte vi fikk mye ut av den tiden, men tiden gikk utrolig fort....

Men nå lover jeg at jeg skal bli bedre! Driver litt med alt og ingenting egentlig, men vi forventer at vi skal bli ferdig med kjøkken og all elektrisitet i slutten av denne uken, og da blir det bare å møblere igjen. Som jeg gleder meg!! Det er jo interiør og møblering som er det beste, er det ikke? ♥

Likes

Comments

Alle bilder er copyright ©

Fineste Sylvia i svart kjole på det nederste bilde!

Hei alle fine!

For et par uker tilbake var jeg på bryllupsmesse i Oslo. Det er noe å anbefale alle! Uansett om man skal gifte seg eller ikke.
Messen heter MittBryllup og er over hele landet. Og det er enda ikke forsent å få det med seg! Billetter og informasjon finner du HER♥ På messen er det forskjellige stander med gifteringer, fotografer, catering firmaer, sangere og selvfølgelig kjoledesignere. Du blir servert med smaksprøver og det er konkurranser(!). Men toppen av kaka, så det er en catwalk med de forskjellige salongene som designer kjoler! ♥ HVOR GØY??

Grunnen til at jeg var med på messen, siden jeg ikke skal gifte meg helt enda eehe, var at fineste Sylvia Fridman hadde designet og laget ballkjolen min til russeballet. Den kan funke fint til en brudekjole også! Så selvfølgelig sa jeg ja!

Fridman salong lager kjolen din helt fra bunnen av og kan se ut akkurat som du vil. Hvor herlig er ikke det??? aah. Hun lager brudekjoler, selskapskjoler og til å med dresser til menn! La til en link til nettsiden hennes så dere får se selv, ellers så har hun en facebookside som jeg kan linke til HER! ♥ Salongen hennes holder til i Moss og det er lett å finne fram. Og personligheten hennes er bare til å dø av i seg selv. Hun er verdens nydeligste!

Nå skal jeg ned å lage meg en kopp kakao, begrave meg selv i senga og se på Lucifer på netflix. Blir det noe bedre? Anbefaler alle serien!! Men vi snakkes nærmere, mye gøy som kommer!

Likes

Comments