Contains affiliate links

... å møblere og pynte stedet man skal bo. Man vil jo helst at alt skal se best ut og helt amazing. Men nå i det siste har jeg egentlig mista alt av inspirasjon og evnen til å tenke hvordan ting kan se ut. Jeg er ofte på we♥it, pinterest osvosv for å inne litt insp og ideer til ting, men det går absolutt ikke. Det er helt håpløst.Har dere noen fine inspirasjonskilder til interiør, så gjerne kom med dem!

Nå driver vi og snekrer litt på kjøkken i leiligheten og prøver å få alt til å bli ferdig til mandag. For på mandag kommer det en som skal sette ferdig lister, og voilà! Da kan vi begynne å flytte inn ting på soverommet og ordna der til kjøkkenet er ferdig. Det blir mye fram og tilbake, men verdt det til slutt, hihi. :) Kjæresten min og jeg har også lagd vår egen hodegavl. Den ble suuuper fin. Visste ikke engang av det var mulig å lage en sånn for hånd! Materialet for den kom på sånn litt over en tusen lapp, så ikke for dyrt heller!

Nå venter jeg også en giga pakke fra nelly som jeg gleder meg til å vise dere♥ vi blogges!

Bolia klokke

Fant den fineste veggklokka på bolia.com! Så den kommer nok til å komme hjem til meg ganske snart!
Du kan finne linken til klokken på prikken nede i venstre hjørnet. :-)

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Tror det blir deilig å bli ferdig med all denne oppussingen! Nå har vi pussa opp siden 15. August, for det var da vi tok over leiligheten! Da var fargen på veggene i stua og gangen mosegrønn eller en brunfarge som ikke går an å beskrive. Så det var like greit at vi malet det lysegrå! Soverommet var lyseblå, men det malet vi mørkegrå.

Leiligheten våres er fra 1890 og har bevart skjermen ganske bra! Det er en klassisk leilighet som er 3,30m under taket, så det er ganske digg!! Føles ut som leiligheten blir tusen ganger større!:)

Men kommer nok ikke til å oppdatere dere så mye om leiligheten før den er ferdig. Og det gleder jeg meg masse til, hihi. Men vi blogges senere <3

Likes

Comments

// Så mye digg på ett bilde

Hei alle!
Siden jeg snart flytter inn i ny leilighet om ca en uke(!!), så er jeg ofte innom litt interiørbutikker for å finne noe som kan passe stilen vi har. Jeg er ofte innom Home&Cottage. De har såå mye fint! Greia er også siden jeg jobber på XXL, så har vi partnerskap med de og Power. Så da blir litt personalrabatter ut av det også. Det er jo bare et pluss for min del, haha!
Noe dere virkelig burde prøve ut er de forskjellige jamsa. De er absolutt helt utrolig på smaken og absolutt hvert vært øre. Anbefaling av moi, Tror prisen er rundt 89kr per. stk. :)
Idag ble innkjøpene en "TEA" boks der jeg skal ha alle te-poser og ting, to stk saltbøsser (Secret ingredients og Red Wine&Bay Leaves) og noen puter.​
Hvis dere har noen anbefalinger av interiørbutikker, så gjerne si ifra. Er masse jeg mangler på veggene!

Imorgen drar veien til IKEA for å kjøpe og bestille kjøkken. Så forhåpentligvis så får vi det opp i løpet av uken! Snakkes imorgen!

Likes

Comments

Hei søtinger!

Som dere kanskje ser, så er jeg ganske ny. Jeg drev før med blogging på blogg.no, men fant ut fort at det var ikke helt min greie og ville prøve noe nytt. Har hørt mye om nouw, men har ikke turt å prøve meg. Det var noe helt nytt. Vanskelig nok å få en grei "start" på siden min. Så hvis noen av dere er snille nok til å hjelpe meg litt med profilen, gjerne gi meg et lite pip! :)

Men tilbake til dette! Jeg heter Mariell Urholmen, bor i Sarpsborg (enn så lenge ;p) og er 19 år. Begynte første året på høgskole nå, og går samfunn, språk og kultur. Planene videre er å flytte inn med kjæresten min, Jan-Henrik og reise. Når begge er ferdig på skolen, skal vi ta et år på å reise rundt i verden og oppleve alt det nydelige som er. Som sagt så er vi midt i en flytteprosess! Så hadde lyst til å ha med dere på reisen. Så masse juicy ting som kommer! ;)

♥ Mariell

Liten tb fra i sommer. Kommer til å savne varmen og sola nå som vi går mot vinter!

Likes

Comments