View tracker

Är jätte osäker om jag vill klippa mig eller inte. Försöker ta för och nackdelar men har alltid haft långt hår så skulle vara jättekonstigt att bara gå från långt till axelkort hår haha. Vad tycker ni? Ska man köra eller ska man go safe??

Ser ut som jag har klippt mig på de ovana bilderna men det är bara de kortare längderna i håret haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej allesammans!
Nu för tiden brukar jag oftast gymma direkt på morgonen innan skolan för att jag ska hinna så mycket som möjligt, vilket är ganska bra och produktivt. Sömnen är lika bra om inte bättre eftersom att jag går och lägger mig tidigare. En sak som är så fint när man promenerar så tidigt vid halv 7 är himlen! Kolla bara hur den såg ut igår morse!!

Brukar ni gymma, isåfall när?

Likes

Comments

View tracker

Älskar speciella dagar som Fars dag, mors dag osv. Mamma och pappa åkte till gymmet innan jag vaknade och har inte kommit hem så vi har inte hunnit göra något än haha. På mors dag så brunchade vi med lite allt möjligt och det var så mysigt. Det är även så fint väder ute men det är ganska kallt!(-15) Ska bli så mysigt att bara ta det lugnt denna söndag, träna, plugga, planera och massa annat fix. Har aldrig gillat amerikanska pannkakor men igår som ett cheatmeal hade mamma gjort några och de var faktiskt ganska goda, ganska mastiga enligt mig haha men goda!

Gå och fira era pappor nu och visa lite extra kärlek❤️

Likes

Comments

Älskar att gå ut och promenera i fina landskap, det är så mysigt men väldigt kallt nu när vintern har kommit! Att promenera och bara rensa tankarna är bland de skönaste sakerna jag vet. Det är ganska fullt upp nu med skolan och sånt men måste alltid ha mina dagliga promenader haha.

Likes

Comments

Har alltid älskat att gymma och man kan med säkerhet säga att mitt sätt att träna har ändrats sen ungefär 3-4 år sedan då jag började.
Har alltid älskat konditionsträning, så "hemmaträning" med egen kroppsvikt kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta men detta året har jag börjat satsa mer på styrketräning med vikter. Att träna ute på sommaren är ju också så himla skönt med den varma vinden som kommer som en bris när man springer, så mysigt! Jag älskar även kostlära i kombination med träning, så intressant!

Brukar aldrig posera på gymmet, mobilen kommer typ aldrig upp men ser ni?? I had to haha

Likes

Comments

Månadens +/-
+ All energi är nästan tillbaka
- All plugg i skolan
+Fyllde år nyligen
-Kallt!!
+Vintermode & stickat

+Yankee Candle ljus😍
+ snart Jul!!

Likes

Comments

Nu är det fredag!! Äntligen haha men veckan har gått ganska fort ändå. Hela Sverige är ju nästan ett vinterland nu med all snö, dock är det så fint och man längtar inte lite till jul(läs mycket). Jag gick hem från skolan för att jag inte mådde så och hade väldigt ont men all energi är ju kvar och har hört att träning och så hjälper mot det så ska jag dra till gymmet strax. Om jag skulle stannat på skolan skulle jag ändå slutat för 15 minuter sedan så det blir nästan samma sak.
Trevlig fredag på er iallafall!

Likes

Comments

Hejsan!

Jag älskar att starta min dag på gymmet innan skolan. Man får så mycket energi från träningen och en uppfräschning av duschen, så inget att klaga på! Så jag gick upp tidigt vilket var helt okej med tanke på att jag lade mig tidigt så jag gick till gymmet så jag var där vid 8 eftersom vi hade sovmorgon, annars brukar jag vara där 7 så det var skönt.

Nu är jag bara hemma eftersom vi hade 1,5 h lunch och planerar resten av dagen med Micki i knäet. Dock har vi prov efter lunch hehe, spanska är inte det bästa om jag säger så.

Likes

Comments

Ja! En liten Valpis har kommit in i mitt liv... Micki heter han och är en Chihuahua på 11 veckor nu. Han är så söt så jag dör typ varje dag och tro mig ni kommer att få se mycket av den lilla rackaren här haha. Det kunde inte blivit bättre❤️Kolla vad liten han är!!

Likes

Comments

Som titeln nämnde har det hänt saker denna höst som har gjort att min ork endast har gått till skolan, träning och vänner. Med biopsioperation och mycket att tänka på så har bloggen lackat efter men hoppas det blir bättre nu tills nästa operation! Till nya tider iallafall!

Likes

Comments