Stars can't shine without darkness...


Make a wish, take a chance, make a change...


The best way to predict the future is to create it...


Work until your idols become your rivals...


Strive for progress not perfection...Bara några inspirerande meningar man kan ta del av.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​God morgon! 

Kan fortfarande inte gå till skolan på grund av att stygnen i munnen från operationen inte har läkt nog, så kan typ inte prata och får inte äta mat på ett tag vilket är lite tråkigt. De har skolfoto idag så det är lite synd att man missar det men själv ska man ta en liten promenad, göra lite skolarbete och ta det lugnt, kanske se någon film eller läsa någon bok. Jag har jättesvårt för att sitta still fast jag behöver det men men, varje dag är ett steg närmre det "normala" även om jag måste göra om det senare... 

​Hoppas ni får en underbar måndag, kom ihåg att nothing worth having comes easy...

Likes

Comments

​En liten tillbakablick från Stockholm i somras med vännerna... Mysiga tider.

Likes

Comments

Idag är det 18 september vilket betyder att det är brunchens dag, wohoo! På en söndag också vilket är perfekt. Själv kan man bara äta flytande saker just nu så ingen brunch för mig men ni som kan borde verkligen göra det för det är så härligt. Om ni har lite idétorka till vad man kan göra så har jag några tips.

Enkel pannkaksbrunch, smoothies, müsli/granola, färskt bröd och charkuterier, bär, äggröra, bagels...

Likes

Comments

Den här låten ger mig typ rysningar bara för att den förmedlar ett så bra budskap!!

Har ni några sånna låtar som ger er känsla?

Likes

Comments

Jag gillar inte energidrycker (förutom celsius då och då hehe) men NOCCO har ju dessa som inte ens har koffein i sig. BCAA innehåller de också så blev så glad när jag vann dessa! Så nu har jag 24 stycken av favoritsmaken rabarber/jordgubb. Klagar inte...

Likes

Comments

+ Det är så fint ute nu när hösten har kommit!

- Har opererat mig i käken och har väääldigt ont.

+ Har förändrat mitt tankesätt angående livet.

- Måste ta det lugnt tills det har läkt någorlunda.

+ Har mycket inspo och ideer nu!

- Stranger Things kommer inte ut först än 2017!!

Likes

Comments

Har generellt ganska svårt att sitta still så har ännu svårare att se film men då och då måste jag ju tvinga mig själv haha. Speciellt på hösten nu när det är så mysigt att tända lite ljus och sätta igång en säker film. Jag känner en enorm säkerhet att sätta på en film jag vet att jag kommer gilla så här är några av mina säkra favoriter denna höst:

💛 Harry Potter. 

Har alltid en tradition att jag först läser klart en bok och sen ser filmen... så mysig känsla varje gång! Synd att filmen inte får med allt från böckerna bara.

💛Mean Girls.

Låter kanske lite självklart men kom igen det är en klassiker. Den sviker en aldrig!

💛Hokus pokus.

Hösten betyder halloween och halloween betyder hokus pokus för min del, fast jag såg den förra veckan, i september... Aa då fattar ni. hehe.

💛21 Jump Street.

En av de få riktigt bra komedierna som jag kan se utan att klaga. Finns ganska många halvskeva komedier där ute men inte denna. 22 jump street är också lika bra!

👽Stranger Things.

Jag vet det är en serie och ni har säkert redan sett den men ni måste se den här!! 2017 kommer nästa säsong så man kan längta till något haha.

​Kommentera gärna era filmtips!

Likes

Comments

Att vara aktiv handlar inte endast om att ta sig till gymmet utan det är ett tankesätt som man har hela tiden. Här har jag iallafall några tips till er som iallafall vill öka eran aktivitet i vardagen!

1. All motion är bra motion!
Motionera så ofta du kan och se det som positivt och roligt. Promenera till skolan, jobbet och gymmet så har du redan börjat.

2. Öppna ditt sinne.
Alla dagar kommer inte vara bra dagar och alla dåliga dagar kommer inte hålla i sig för evigt. Lev dagen i nuet och gör det bästa varje dag.

3. Fastna inte på andra.
Fokusera på dig själv! Det andra gör kommer eller ska inte påverka din egna utveckling. Gör det du gillar och kan och fastna inte allt för mycket i skrifter av vad andra gör i sin aktiva livsstil.


3 superenkla steg!

Likes

Comments

Har ni testat dessa vindruvor som smakar smultron!?!? Dör så gott. Vet ni vad, spring direkt och kolla om er närbutik har det. Ni kommer inte ångra er... Promise!

De smakar seriöst 99% som smultron haha!

Likes

Comments