View tracker

VARDAG, VIKTNEDGÅNG

Idag börjar dag 1 av 76 på VLCD för mig. Tolv veckor på shaker och soppor från märken som nutrilett, allévo och naturdiet bland annat. Min startvikt hamnade på 109 kg, målet är att väga 79 kg den första december, det kommer bli min lägsta vikt någonsin som vuxen!

Målet är att ligga dagligen på fem påsar pulver, få i mig tre liter vatten och träna i den mån jag orkar. Orkar jag köra styrka kommer jag göra det och i sådanna fall kommer jag även lägga till en proteinshake för musklernas skull. Orkar jag gå långa raska promenader kommer jag göra det. Jag kommer göra det min kropp säger ja till och har jag en dag när orken inte finns kommer jag ta det lugnt.

Ja, jag vet att det är rekommenderat att enbart gå på en VLC-diet under tre veckors tid från tillverkarna men ja, jag kommer gå tre månader. Vid minsta tecken på att min kropp börjar ta stryk, sjukdom eller andra tecken på att dieten kräver för mycket av mig kommer jag pausa eller lägga till ett vanligt mål mat. Så länge jag mår bra kommer jag fortsätta!

Jag har gjort så mycket i mitt liv som skadat och förstört min kropp. Jag har ätit skit, jag överäter jämt. Jag har ett missbrukarbeteende som får mig att gömma mig med mat, smyga med mat och planerar in utefter sambons nattpass när jag kan köpa hem tonvis med skräp och pressa i mig.Jag smyger med mat som en högt uppsatt familjefar smyger med sitt alkoholmissbruk.
Att klaga på mig nu, och säga att det jag gör från och med idag inte är nyttigt bör ha upplevt en period i mitt liv då jag lever för att äta ihjäl mig, nästintill. Den här dieten är nog det skonsammaste jag kan erbjuda min kropp.
Så från och med idag slänger jag gaffeln och kniven åt fanders och plockar fram shakern istället.

Ser riktigt mycket fram emot resultaten! :)Likes

Comments