<3, Livet, Weekend

Idag känns livet allt bra fint. Solen skiner och jag har haft en lugn dag på balkongen där jag haft solens strålar på mig hela tiden. Idag känner jag ingen längtan efter att hitta på något att göra, det känns som en stilla dag i hemmet kan vara bra just nu.Min vy från vardagsrummet - ut mot balkongen. Mina ekar börjar ta sig ordentligt och min ananasplanta där ute ser också ut att bli större :}

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Livet

Lyssnar på arg musik, läser gamla blogginlägg och ifrågasätter mina val i livet. EN VANLIG LÖRDAG M A O.

Nej inte riktigt så, det borde dock vara så. Att jag TÄNKER EFTER oftare, känner efter mer och går på känslan. Just nu visualiserar jag mig en famn att fastna i. Sådär som på film när hon kastar sig i hans famn och så hamnar de i en hög på golvet, hon halvt sittandes i hans knä, så nära och så omslingrande med ansiktena tätt, tätt och hans händer som fastsurrade i hennes hår och hennes armar som fastkilade i honom. Så ser jag mig nu. I hans armar.

Åh jag är en sån sucker för kärlek även fast jag aldrig klarar av den.

Likes

Comments

Känslan

Försöker hålla greppet och inte gå ner mig helt. Kan känna mig så tom, så bottenlös och samtidigt fylld till bristningsgränsen av känslor och tankar. Jag behöver tänka mer, ge mig själv tid till det, tid till att begrunda och känna efter. Det gjorde jag mycket förr men inte längre. Jag vet inte varför jag har satt mig själv på paus.

Jag vill inte flyta med strömmen längre, jag vill göra vakna val. Jag häller ut mitt hjärta nu, jag vill nå in till mig själv och sparka liv i mig igen.

Tid. Min största fiende, min flyktigaste vän och saknade älskade. Jag måste fånga tiden mer och göra det JAG BEHÖVER, inte bara det som jag känner för i stunden. Ofta känner jag i stunden att jag vill vara ensam, ifred och utan några planer. Men jag förstår ju att det inte är något liv utan bara en tillvaro. Jag vill ju egentligen allt eller inget. Leva eller vara död. Och nu är det väl tid för liv antar jag, död kommer jag ju oavsett att vara senare.

Jag ska nog skiva en lista till mig själv imorgon. En lista på saker jag ska göra under dagen, veckan, månaden. Mål. Ärenden. Vissa bra och andra kanske mindre bra. Något som får mig att känna livet i mig igen. Känna andan i halsen istället för gråten och känna adrenalinet pumpa. Ja, kicken, det är den jag söker nu. Någonting som känns.


Likes

Comments

Vardag

Hej!

Har jobbat sen jag kom hem från jobbet så jag har inte hunnit med nån fritid idag tyvärr.  Men imorgon så... ska jag tvätta och städa efter jobbet... suck. Oh well. Det blir väl helg snart igen och då kan jag kanske ha lite egentid och rolig tid iaf. A åker till Polen så jag blir gräsänka. Det gör inget, jag tycker ju om att vara själv ibland :}

Nä nu måste jag försöka sova... imorrn ska jag upp tidigt igen!

Godnatt!

Likes

Comments

Weekend

Hej!

Det var ett tag sen jag bloggade nu igen, fastän jag hade tänkt vara med på "blogg100" - tror jag bloggade 1/100. Nåväl, jag har inte haft tid helt enkelt, annat ska det dock bli nästa vecka. Jag ska försöka få in bloggandet som kvällsrutin.

Helgen har varit superlugn - precis vad jag behövde. Kan dock känna att jag kanske borde tagit vara på solen lite mer men jag har verkligen inte haft någon ork. Jag är lite av en ensamvarg och trivs med att vara ensam och "i lugn och ro" så dessa helger när jag får vara ensam och planlös tycker jag om väldigt mycket.

I fredags och igår så var jag och A i mos och handlade lite, jag köpte en tunnare vårjacka och han köpte en kavaj, nya byxor och lite sånt.. jag hade ingen ork att pröva kläder (känner mig uppsvullen och klumpig dessutom - kan va mens på ingång) så jag shoppade kläder hemifrån soffan istället :} Apropå eventuell mens, jag tog ju ut min spiral (mirena) för 3 veckor sen lite drygt, men det känns som om kroppen inte är helt återställd sedan dess dock. Hur lång tid kan det ta? Det är inte så att jag och A ska försöka få barn utan jag vill bara bli hormonfri.

Hoppas er söndag är jättefin, nu ska jag kolla vidare på några avsnitt av "Det okända"

Likes

Comments

Känslan

Känner sånt jag inte borde, tänker sånt jag inte borde. Feelings are feelings och jag kan inte bestämma över dem.

Vet att det säkert är inbillning dessutom. Hjärnspöken osv.

Likes

Comments

Vardag

Hej bloggen!

Another day in paradize. Nah, nu ljuger jag. Dagen har varit som vilken annan vardag som helst av det tråkigare slaget.. .jag var på jobbet tills det var dags att gå hem... När jag kom hem var det tvättdags. yaaaay. Jag år pizza och röpang till middag och jag lovade mig själv nyss att jag börjar dieta och träna igen på lördag. Annars då? Hmmm jag tänker en del på hur jag ska till tid till att börja skriva mer igen. Skriva mina tankar, ord och känslor och yada yada.. När ska jag ha tid osv? Inspiration till att tänka och känna osv? Okej tänker gör jag hela tiden men det blir aldrig mer än flyktiga tillfälliga tankar eftersom jag aldrig ger mig hän och ser vart de tar mig. Tankarna alltså. Jag borde nog ge mig själv mer tid. TYP den finaste gåvan du kan få och ge. MER TID.


Nu måste jag sova. Jag ska upp tidigt och duscha och tvätta håret osv. Det är fredag imorrn vilket gör att livet känns lite (LITE) lättare.

Likes

Comments

Vardag

Nu drar blogg100 igång igen - jag vill vara med! 🙌 Men nu är det dessvärre sovdags. Jag får försöka vara rolig imorrn istället :}

GODNATT

Likes

Comments

Weekend, New in, Inredning


Hej!

Hoppas din söndag är superfin idag, själv så sitter jag hemma i sängen och snorar och nyser... Februari fick mig tillslut! Jag trodde jag skulle kunna hålla mig frisk hela månaden ut men det gick visst inte hela vägen. Oh well, synd att klaga - det kanske behövs lite sjukdom och vila ibland.

Min helg har alltså varit lugn - jag följde med A och hand pappa till IKEA igår dock - vilket kanske inte var det smartaste eftersom jag är sjuk men jag vill så gärna dit och jag ville så gärna ut. Så vi åkte dit och köpte en ny mediamöbel/tv-bänk, kontorsstol, gjutjärnskastrull (A ska visst bli mästerkock här hemma säger han?), en taklampa till vardagsrummet, tavelramar och en massa annat krimskrams som alltid följer med en hem trots att man sagt att man bara ska köpa det som verkligen behövs... nåja, det vi köpte var ju ändå saker vi ville ha - men kanske inte nödvändigtvis behövde ;p

Jag köpte dessa tre små godingar också:


Älskar små minikaktusar! <3 Älskar stora också iofs.. men dessa är bara så söta tycker jag... bara några få centimeter höga. Från IKEA också och kostar ca 40:- har jag för mig :)


Jag tänkte att jag ska visa det andra vi köpte sen också då vi installerat allt. Det kommer nog dröja lite för vi måste flytta lampan i taket och fästa en takkrok för att få den dit vi vill, sen måste vi borra upp nya tv-hyllan på väggen.. jag tycker sånt är läskigt så jag får tjata på A att han ska fixa det så snart han har tid helt enkelt :} Jag är dock stolt över att jag monterade hela kontorsstolen själv igår - var inte så svårt men sjukt tungt :/ behövde skruva åt skruvar så hårt så jag trodde jag skulle ha sönder stolen (eller mig). Hur som helst, nog om det nu. Idag ska jag försöka kurera mig med te, lugn och ro och, om jag kan lura A att gå och handla, GLASS.

Min diet går inte så bra haha, nä men jag är sjuk och då får man? När jag är kry igen så börjar allvaret igen :}

Hoppas er söndag är helt bäst! <3


Likes

Comments