Livet

Länge sen. Spelar ingen roll. Lever ett nytt liv nu dock. Är singel och bor ensam igen. Är dock inte ensam. Har ju fina vänner och familj omkring mig. Och tycker om någon lite. Är det för tidigt? Vad är för tidigt? Allt kan ju snabbt bli försent. Kanske är livet gjort för att våga oavsett tid - tid är ju så flyktigt och inget du kan hålla kvar eller få tillbaka oavsett hur mycket du vill. Kanske är det bra att våga känna något igen oavsett hur snabbt det går. Livet mäts nog inte i tid ändå i slutändan. Livet mäts nog mer i lycka <3


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sorgen

Stapplar hem i gråt. Faller ner innanför dörren och gråter i mörkret tills jag återigen ger upp. Du kommer aldrig tillbaka. Vårt sista farväl blev aldrig sagt men det kommer aldrig bli mer definitivt än så.

Älskade syster. Du var min värld. Min måttstock. Min luft och min strävan. Ville bara vara din favorit. Ville bara rädda dig.

Likes

Comments

Vardag

Lång dag. Tillbaka till vardagen efter sjukdom. Är trött men kan inte sova. Det är så jobbigt med stress.

Ska tvångssova nu. Går inte det så får jag väl scrolla mig igenom Instagram från början till slut.

Godnatt <3

Likes

Comments

<3, Känslan, Sorgen

Brinner inne. Brinner inne.

Dricker vin för att känna mindre men samtidigt blir huden bara tunnare och tunnare.

Känner allt. Allt bränns. Tårarna under ögonlocken och saknaden i hjärtgropen.

Allt känns och allt bränns.

Likes

Comments

Weekend, Livet

Sjukdag nr 6... har spenderat en livstid i soffan, liggandes, hostande, framför tvn.
Vem är jag? Finns världen kvar utanför? Vilket år är vi inne i nu? Vann vi någonsin kampen om fred och kärlek på jorden?

Hoppas på att vara frisk imorgon... Då kanske jag kan ta mig ut och möta denna nya värld jag gått miste om i min sjukstuga.

Ps. jag har haft tillgång till internet under denna tid men jag har en förkärlek till det dramatiska and thats that. Ds.

Likes

Comments

Weekend

Oj! Nu blev det visst ett glapp igen....

Jag har haft så sjukt mkt att göra iom att jag varit "själv" på jobbet de senaste två veckorna så jag har i princip bara jobbat, ätit och sovit - har varit som en zombie typ. MEN imorgon kommer min kollega tillbaka från sin semester så då kan jag stressa ner lite grann iaf hoppas jag!

Den här helgen har varit såååå chill, jag har i princip levt i soffan framför filmer och serier och knappt gått ut - precis vad jag behövde efter dessa veckor - men imorgon börjar träningen igen och denna gång är det super serious!

Vi hörs av imorgon igen, nu måste jag tvätta håret, måla naglarna och göra mig redo inför nästa vecka :)

PUSS

Likes

Comments

Vardag, Semester

HEJ!!

Det var ett tag sen sist, som vanligt. Jag vet inte varför jag envisas med denna blogg egentligen när jag uppdaterar ca 1 g per månad. Men men, jag har ambitionen att blogga mer (typ varje dag) men tiden/lusten/innehållet finns inte alltid där.

Hur som. Allt är bra med mig, är inne på slutspurten nu av min två veckor långa semester, varav den första av veckorna spenderades som sjukling i hemmet med virus, halsont och hosta. Men men, dumt att bli bitter! Jag får väl semestra sen i höst/vinter istället. Suck.

Den här veckan har inget speciellt hänt, tur i oturen så var dessa två veckor ganska oplanerade så det var ändå rätt okej att bli sjuk nu, den här veckan har dock varit lite seg den med iom att jag fortfarande är lite trött efter att ha sovit dåligt med all hosta, men jag försöker ändå hitta på lite roliga saker att göra dessa sista dagar!

Jag känner tyvärr viss stress inför att komma tillbaka till jobbet men måste tänka att allt blir som det blir och det som hinns med hinns med och det som inte gör det får prioriteras om. Jag kommer nu under två veckors tid att göra tre personers jobb mer eller mindre ensam, så lite stress känner jag allt MEN jag måste inse att det inte är mitt problem/fel att det är stressigt och jag gör så gott jag kan med det jag hinner.

Idag ska iaf jag och A hänga med hans föräldrar och hitta på någon slags aktivitet. Vad vet jag ej ännu men det blir nog nån aktivitet, några öl och sedan spelkväll. Det låter, enligt mig, som en helt okej mystorsdag!

Hoppas din torsdag också blir superfin och att du lyckas skymta något av solen idag (här i STHLM är det ganska molnigt men jag håller hoppet uppe!) :}


Två små snaps från igår, vi var ute på stan en sväng och åt lunch, tittade på slottet och drack lite cava i solskenet :} #vacaymode

Likes

Comments

<3, Livet, Weekend

Idag känns livet allt bra fint. Solen skiner och jag har haft en lugn dag på balkongen där jag haft solens strålar på mig hela tiden. Idag känner jag ingen längtan efter att hitta på något att göra, det känns som en stilla dag i hemmet kan vara bra just nu.Min vy från vardagsrummet - ut mot balkongen. Mina ekar börjar ta sig ordentligt och min ananasplanta där ute ser också ut att bli större :}

Likes

Comments

Livet

Lyssnar på arg musik, läser gamla blogginlägg och ifrågasätter mina val i livet. EN VANLIG LÖRDAG M A O.

Nej inte riktigt så, det borde dock vara så. Att jag TÄNKER EFTER oftare, känner efter mer och går på känslan. Just nu visualiserar jag mig en famn att fastna i. Sådär som på film när hon kastar sig i hans famn och så hamnar de i en hög på golvet, hon halvt sittandes i hans knä, så nära och så omslingrande med ansiktena tätt, tätt och hans händer som fastsurrade i hennes hår och hennes armar som fastkilade i honom. Så ser jag mig nu. I hans armar.

Åh jag är en sån sucker för kärlek även fast jag aldrig klarar av den.

Likes

Comments