Header

Hei på dere, som dere har merket så har jeg ikke hatt mulighet til å blogge på en stund. Men jeg er så lykkelig, vi har vært så heldige at vi har fått bli ambassadør for den fantastiske butikken http://www.barnogbaby.no
Idag fikk vi får første pakke og vi er så fornøyde. Vi elsker merket Livly, det er god kvalitet og ikke minst utrolig nydelige klær.
De søker forresten ambassadør stadig vekk, så du må gjerne legge inn at dere ønsker på Instagram kontoen deres. Kanskje du en dag er en av oss du også. Anbefales virkelig.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei på dere. Det var så deilig og kunne våkne til strålende sol som skinte inn i vinduet på soverommet idag. Vi har store planer om å være ute i dag hvert fall. Det er så utrolig deilig at vi slipper tjukke klær og at det faktisk går ann og være ute, det er så utrolig kjedelig om vi har dårlig vær og heller velge å sitte inne. Jeg er så utrolig glad for at det nærmer seg sommer, jeg ser virkelig frem til det.

Vi har også snappen mamma.fruene idag, så følg oss gjerne :D

Likes

Comments

God morgen. Idag startet vi dagen 07:30, det var ganske godt. Og en ting som gjør meg så glad er at det endelig er fint vær. Fremover nå er det meldt knallvær, og jeg gleder meg så fælt. Føler det gjør noe med humøret mitt, og at vi faktisk kan gjøre litt annet enn å sitte inn i en leilighet å ikke gjøre stort. Så idag skal vi prøve å få gått en tur og vært litt ute.
Akkurat nå sover William sin første lur, mens jeg sitter å titter på barne møbler, jeg drømmer meg helt bort. Gleder meg ekstremt mye til feriepengene mine kommer, da blir nok rommet hans så og si ferdig tenker jeg.

Men nå skal jeg ordne meg litt før minsten våkner, også skal vi starte dagen for fullt. Ha en fin dag alle sammen!

Likes

Comments

God morgen, idag startet vi dagen klokken 07:30. Og jeg er så glad for tiden, det begynner endelig å komme på plass på rommet til William, det mangler litt til for å få det som jeg ønsker, men det begynner å ta form syntes jeg. Hva syntes dere? Jeg er så fornøyd.

Idag skal vi en tur til Strømmen Storsenter å møte Kamilla tenkte jeg, jeg orker ikke sitte hjemme ennå en dag. Marius jobber lange dager så jeg blir sittende her å kjede meg. Det er også greit at det skjer noe for både meg og William, ellers går dagen utrolig sakte føler jeg. Etter det så får vi ta turen hjem å fikse litt middag og sånne småting. William legger seg såpass tidlig, så vi trenger litt tid hjemme også.
#jollyroom #ikea #kidsconcept #bil #babyshop #mimmisno #babyroom #inspo #inspoforkids #babyboy #baby #nice #welovetheroom #haveaniceday

Likes

Comments

Hei på dere. Jeg har vært så heldig at jeg fikk en rabattkode fra https://www.kopbarnvagn.se/ med 15% som dere kan bruke i en måned. Denne gjelder ikke barnevogner, bilseter eller varer som allerede er nedsatt. Den kan brukes til møbler, leker eller til barn og baby, samt foreldre.
Rabatt koden er: MARIELLERIKSEN15
Håper dere vil bruke den, nå kan dere unne dere masse fantastiske varer på den flotte nettbutikken. Ha en trivelig shopping ♡
#rabattkode #happyshopping #kopbarnvagnse

Likes

Comments

Idag våknet vi til et fryktelig vær, et forferdelig snøvær. Jeg trodde våren hadde kommet, men jeg tok fryktelig feil.
Jeg har også snappen mamma.fruene idag, så legg oss til å følg oss ut dagen da vel. Jeg har ikke hatt så altfor god tid til å oppdatere der inne, pga at vi tok oss en tur til Strømmen Storsenter for å handle litt. Det ble da noen sommerklær på William. Det er så godt å ha noen store størrelser i hus da han vokser så altfor fort.

Men jeg fikk også en tekstmelding av posten hvor jeg kunne komme opp å hente pakken min. Jeg var jo så heldig at jeg vant denne flotte lampe bokstaven + denne lyslenka på Instagram. Det var mammalykke84 som hadde konkurransen, og vi hadde virkelig sjans der. Den er så flott. En ting mindre å handle inn til soverommet, hehe.
#jollyroom #babyroom #kidsroom #kidsinspo #roominspo

Likes

Comments

Idag sto vi opp klokken 07:00, jeg skulle ønske William klarte å sove litt lenger enn til klokken 6, det er da han våkner også ligger han å prater en stund før vi gjør oss klare for dagen. Dagen i dag består av litt, vi skal en tur til Lillestrøm på KID for å se etter et sengesett jeg har siklet på kjempe lenge, også skal vi en tur til Lørenskog på jobben min for å hilse på de. Bare det vi skal idag føltes som mye, haha. Vi er ikke så veldig ofte ute å gjør ting lenger, og det tror jeg er fordi vi bor her ute, det er rett og slett et ork å kjøre nærmere en time for å treffe ei venninne, så vi er ganske så late der. Men det er godt vi har noe og gjøre idag.

Likes

Comments

Idag startet vi dagen mellom 06:00-08:00. Vi hadde avtalt å komme på besøk til Thea og Mikkel, Mikkel er Williams tremenning. Han er ikke mer enn 2 måneder. Jeg husker virkelig ikke mye fra babytiden til W, tiden har gått så utrolig fort, han er jo 7 måneder allerede.
Men det var hvert fall veldig koselig å ta seg en tur dit, og ikke minst komme seg ut litt. Jeg føler ikke det er så mange her ute jeg kan møte, alle er så opptatte hele tiden. Tror jeg må skaffe meg flere venninner, haha.

Likes

Comments

Da er vi hjemme igjen fra en trilletur ute i det sure været. Minsten sover sin siste lur før leggetid, og jeg sitter å drømmer meg bort på http://www.storkboks.no. Dere bør virkelig ta en titt der inne, de har så sinnsykt mye fint. Skulle gjerne handlet hele butikken om jeg var rik, haha. Men en egen ønskeliste der inne må vel være lov. Det er flere enn 4 favoritter, men dette er de tingene som står høyest.
Ta en titt da vel?

Likes

Comments

Idag startet vi dagen klokken 07:00. I natt har William endelig sovet en hel natt uten mat. Han legger seg vanligvis 19:30 hver kveld, så i natt sov han hele 10,5 time, gud så deilig det var, jeg følte meg uthvilt, og det har jeg vel ikke følt siden han kom til verden. Idag tenkte jeg at vi måtte komme oss ut en tur, det er noen dager siden sist, så det er vel på tide.

Marius jobber og jobber om dagen, så han og William ser hverandre knapt. Han må vel jobbe i helgen også, så jeg blir vel alene på dagtid. Skulle ønske det var litt mere å gjøre her ute skogen, jeg er så lei av å bo så langt unna venninnene mine. Men planene er vel å flytte innover mot Lillestrøm området etterhvert. Da kommer ting til og bli litt bedre tror jeg.

Men en annen ting. Vi har samlet opp en gruppe på 8 jenter som har laget en Snapchat konto med navnet ''mamma.fruene''. Det er bare å legge oss til for å følge hverdagen våres, vi har en dag hver i uken hvor vi har kontoen. Vi har nettopp startet den, så jeg har ikke hatt muligheten til og være inne på kontoen ennå, men på mandag ser dere meg. Håper det er flere som ønsker å følge oss. Vi har også en Instagram konto som ligger under samme navn.

Likes

Comments