Header

Idag sto vi opp klokken 07:00, jeg skulle ønske William klarte å sove litt lenger enn til klokken 6, det er da han våkner også ligger han å prater en stund før vi gjør oss klare for dagen. Dagen i dag består av litt, vi skal en tur til Lillestrøm på KID for å se etter et sengesett jeg har siklet på kjempe lenge, også skal vi en tur til Lørenskog på jobben min for å hilse på de. Bare det vi skal idag føltes som mye, haha. Vi er ikke så veldig ofte ute å gjør ting lenger, og det tror jeg er fordi vi bor her ute, det er rett og slett et ork å kjøre nærmere en time for å treffe ei venninne, så vi er ganske så late der. Men det er godt vi har noe og gjøre idag.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Idag startet vi dagen mellom 06:00-08:00. Vi hadde avtalt å komme på besøk til Thea og Mikkel, Mikkel er Williams tremenning. Han er ikke mer enn 2 måneder. Jeg husker virkelig ikke mye fra babytiden til W, tiden har gått så utrolig fort, han er jo 7 måneder allerede.
Men det var hvert fall veldig koselig å ta seg en tur dit, og ikke minst komme seg ut litt. Jeg føler ikke det er så mange her ute jeg kan møte, alle er så opptatte hele tiden. Tror jeg må skaffe meg flere venninner, haha.

Likes

Comments

Da er vi hjemme igjen fra en trilletur ute i det sure været. Minsten sover sin siste lur før leggetid, og jeg sitter å drømmer meg bort på http://www.storkboks.no. Dere bør virkelig ta en titt der inne, de har så sinnsykt mye fint. Skulle gjerne handlet hele butikken om jeg var rik, haha. Men en egen ønskeliste der inne må vel være lov. Det er flere enn 4 favoritter, men dette er de tingene som står høyest.
Ta en titt da vel?

Likes

Comments

Idag startet vi dagen klokken 07:00. I natt har William endelig sovet en hel natt uten mat. Han legger seg vanligvis 19:30 hver kveld, så i natt sov han hele 10,5 time, gud så deilig det var, jeg følte meg uthvilt, og det har jeg vel ikke følt siden han kom til verden. Idag tenkte jeg at vi måtte komme oss ut en tur, det er noen dager siden sist, så det er vel på tide.

Marius jobber og jobber om dagen, så han og William ser hverandre knapt. Han må vel jobbe i helgen også, så jeg blir vel alene på dagtid. Skulle ønske det var litt mere å gjøre her ute skogen, jeg er så lei av å bo så langt unna venninnene mine. Men planene er vel å flytte innover mot Lillestrøm området etterhvert. Da kommer ting til og bli litt bedre tror jeg.

Men en annen ting. Vi har samlet opp en gruppe på 8 jenter som har laget en Snapchat konto med navnet ''mamma.fruene''. Det er bare å legge oss til for å følge hverdagen våres, vi har en dag hver i uken hvor vi har kontoen. Vi har nettopp startet den, så jeg har ikke hatt muligheten til og være inne på kontoen ennå, men på mandag ser dere meg. Håper det er flere som ønsker å følge oss. Vi har også en Instagram konto som ligger under samme navn.

Likes

Comments

God morgen

I dag er planene svært små. Både jeg og minsten er fortsatt små forkjølet, så vi velger å holde oss inne litt til. Akkurat nå ligger han å sover sin andre lur, han sover ca 20 minutter hver gang, så det blir noen lurer i løpet av dagen.
Men jeg tenkte at jeg hvert fall skulle få til å skrive i den fine boka til William idag. Du kan få kjøpt den på http://www.withwhite.dk. Jeg leitet en stund før jeg fant denne, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte den. Så denne anbefales på det sterkeste.

Likes

Comments

Hei på dere. Jeg tenkte jeg skulle komme med et lite innlegg om barnerommet til William, jeg begynner å bli så fornøyd. Jeg føler det mangler endel ting der inne, men de tingene får jeg handle inn når feriepengene kommer inn. Han har ikke begynt å sove på eget rom helt ennå. Han våkner fortsatt endel ganger om natten for mat, så vi foretrekker at han sover inne hos oss frem til han sover igjennom i hvert fall.
Men først må jeg dele hva planene våres idag er. Planene våres er egentlig veldig små, vi får besøk av Kamilla en tur, ellers skal vi bare slappe av her hjemme i det ruskete været. Jeg som hadde håpet på at det fine været kunne holde seg her. Mens nå er det kaldt og surt ute, det blåser jo så fælt. Vi får bare holde oss inne mens været holder på.

Likes

Comments