God kveld sunshines ♥ jeg har bestemt meg for å teste Nouw sin blogg side en gang til. Jeg ser det er utrolig mange som bruker denne nettsiden til blogging og jeg føler det blir mindre og mindre som bruker blogg.no. Jeg har testet ut denne nettsiden før, men da forsto jeg veldig lite av den, mens nå skjønner jeg litt mere.
Nå er lille gutt i seng, litt tidligere idag enn i går heldigvis, jeg tok meg tid til å blogge en gang til idag mens jeg sitter å venter på flaske koking og koking av vann til ny mat for natten/morgendagen. Jeg kjenner jeg er utrolig sliten etter en lang dag, minsten er utrolig krevende på kveldstid, men idag syntes jeg ikke han har vært så aller verst. Tror nok han var veldig sliten etter noen timer med våkenhet, det må til av og til det også.
Jeg kjenner også at jeg gleder meg kjempe masse til morgen dagen, skal bli godt å komme seg en tur til Sverige, og ikke minst ut utenfor døra en tur. Og det og få hilse på lille Liam imorgen ser jeg virkelig frem til.

Dette ble et kort blogginnlegg, men vi blogges igjen senere, nå må jeg gjøre i stand litt forskjellige ting før jeg tar kvelden. God natt!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 22 lesere

Likes

Comments

God kveld alle sammen ♥ idag er det mandag og det er en ny uke med nye muligheter. Som dere sikkert har fått med dere, så har jeg ikke all verden med tid til blogging hver eneste dag med en 5 ukers gammel baby i hus. Jeg tar meg tid akkurat nå som han ligger å sover søtt i vuggen sin. Idag har vi slappet av, han har sovet utrolig mye, blir veldig sjokkert over at de klarer å sove så mye, men søvn danner søvn. Det er ikke lenge til Marius reiser på jobb for i natt, så tikker klokken til morgendagen hvor vi skal til Nordby shopping senter sammen med et vennepar som akkurat har fått en liten baby på en uke idag. Det er faktisk firmenningen til vår lille William. Det skal bli utrolig koselig å hilse på lille Liam, og endelig kunne ta seg en tur sammen med noen istedenfor og bare reise alene hver gang. 


Mine fine gutter ♥

Jeg har også et spørsmål til dere, håper noen av dere vet hvordan man gjør det, men jeg lurer på hvordan man flytter bloggen sin over til Nouw sin bloggside. Jeg er litt usikker på om jeg faktisk skal gjøre det eller om jeg skal holde meg på blogg.no. Veldig usikker. Hadde satt veldig stor pris på informasjon fra du/dere som vet. 

Vi blogges senere!Likes

Comments

Hei og hopp!

Gud som ukene flyr fra oss her i Aurskog. Det er en måned og en dag siden vår William kom til verden. Og hvor fælt vi koser oss er det umulig å legge ord på. Han er en utrolig rolig og snill baby, og det er utrolig deilig. Det har vært en periode hvor han har vært urolig og ikke klart å slå seg helt til ro på dag tid, bare vært skrik når han har vært våken, men det har hatt sine årsaker. Den dag i dag er han en helt annen baby, vi prøvde og bytte mat type, gå til kiropraktor og la han få tre behandlinger som har hjulpet han utrolig mye pga stivhet i nakken. Takk gud for at det finnes hjelp sier jeg bare. 
Også kommer den følelsen hvordan mammarollen er, og den en helt fantastisk. Jeg er så utrolig glad for at jeg ble mamma i en så ung alder som 20 år. Jeg tror aldri jeg hadde klart og se for meg et liv videre uten William og Marius, ting har forandret seg så utrolig mye etter at de kom inn i livet mitt. Vi koser oss kjempe masse som nybakte foreldre og er så heldige som har fått oppleve det og faktisk bli foreldre i en så ung alder som vi er i. Nå til dags er det vel ganske så normalt og bli foreldre, enn hva det var før i tiden. 
Og i løpet av denne måneden har vi fått oppleve så mye vi ikke trodde vi skulle oppleve så fort, men som vi faktisk har gjort, og det er bare de å se William vokse dag for dag, hvor stor han har blitt, og hvor mye han har forandret seg på så kort tid. Smilet er snart i mål, fikk et lite smil av han i dag tidlig når vi pratet sammen i speilet, det kjentes godt ♥Planene videre for idag er vel egentlig bare å slappe av, lillegutt ligger å sover sin andre lur idag og Marius har reist på jobb, så han er ikke tilbake før imorgen tidlig. Jeg og William skal vel bare kose oss oppe hos mamma og pappa. Ble bedt på middag også, det var veldig koselig. Så den skal nytes nå, så snakkes vi senere! 


Likes

Comments

God morgen ♥ jeg tenkte å skrive ned fødselshistorien min her på bloggen, tenkte kanskje dere syntes det hadde vært spennende å lese den. Jeg syntes ihvertfall at det er spennende å lese fødselshistoriene til andre, hihi.


Det hele startet torsdag 15 september, jeg og Marius hadde vært i Hamar å hentet bil, vi var på vei hjem, jeg kjente at det var noe som ikke stemte, det kjentes ut som menssmerter, bare litt sterkere. Jeg tenkte egentlig ikke noe mere over det før vi kom hjem, jeg syntes dette holdt på så lenge og det kom ofte, dette var modningsrier. Den dagen kom vi ganske sent hjem, med engang vi kom hjem måtte Marius dra på jobb, han skulle jobbe natt. Jeg stelte meg å la meg for kvelden, jeg hadde blitt vandt til smertene at de ikke kjentes ubehagelig lenger, så jeg klarte faktisk å slappe av å sovne. 
Klokken 04:30 bråvåknet jeg av kraftige smerter, dette var ikke modningsrier. Jeg ringte føden snarest å spurte hva jeg skulle gjøre og om dette var modningsrier eller rier. Beskjeden jeg fikk var at det var modningsrier, så jeg kunne bare ta det helt med ro og slappe av, prøve å ta meg et varmt bad, noe jeg gjorde, eller legge meg for å sove videre, det klarte jeg ihvertfall ikke. Jeg ringte Marius å spurte hvor han var, for noe var i gang. Han var på vei hjem fra jobb, da var klokken blitt 05:00. Han kom hjem ganske så raskt tilfelle vi måtte reise avgårde til Ahus. Da Marius kom hjem ba jeg han legge seg å sove litt, for jeg fikk beskjed om å holde meg hjemme en stund til. Jeg vekket mamma og fortalte at det var noe på gang, hun sto opp med engang og hjalp meg og overvåke hvor ofte disse ''modnings riene'' kom, men det var ikke vanskelig og skjønne det at det ikke var det det var, så jeg ringte tilbake til føden og fortalte hvordan ting var, og jeg fikk samme beskjed, åh. Jeg tenkte det ikke var noe håp, så jeg ble veldig urolig, timene gikk og mamma sa at jeg skulle vekke Marius å si at vi måtte dra, for dette var rier. Og vi dro avgårde.
Klokken ble 09:30 da vi ankom sykehuset. Da vi kom inn på fødeavdelingen fikk jeg tak i en jordmor, og fortalte at jeg var sikker på at dette var rier og ikke modningsrier, så hun tok en undersøkelse, sjekket åpningen min også fikk jeg CTG belte, som registrerte babyens hjerteaktivitet. Jeg ble liggende en stund, William ville ikke røre på seg, så jeg fikk servert saft med sukker og måtte spille musikk for at han skulle reagere. Jeg var veldig glad for at vi dro inn til sykehuset på den tiden jeg kom dit, for jeg hadde 3 cm åpning og var i fødsel. Siden vi bodde et stykke unna, så ble jeg innlagt. Vi fikk et eget stort rom på fødestuen tun B der hvor de som ønsker epidural etc skal føde. Jeg ønsket epidural, og hadde en fantastisk opplevelse med det. 
Jeg ga mamma beskjed om at fødselen var i gang, så hun kom med engang. Klokken gikk og riene begynte å ta seg opp godt. Før jeg visste ordet av det så ble klokken 14:00 og vannet gikk. Var en veldig rar følelse, det kom en ekkel lyd fra magen min, akkurat som at det knakk en pinne inni der, også kjentes det ut som at jeg tissa på meg, haha. Og kjapt etter at vannet gikk tok riene seg opp og ble heftige, jeg ble flyttet snarest til føde senga og visste virkelig ikke hvor jeg skulle gjøre av meg når smertene kom. Jeg klarte heldigvis og oppføre meg under fødselen, Marius håpa jeg ikke ble slem pga smertene, men jeg fikk høre at jeg ikke sa noe annet enn au eller var helt stille under hele fødselen, jeg var helt i svima pga smertene, så jeg husker ikke så veldig mye av ordene som kom ut av munnen min.  
Klokken ble 15:00 og endelig kom legen som skulle sette epidural på meg, jeg var veldig nervøs, for jeg hadde hørt at det var så smertefullt og bla bla bla, men helt ærlig, så syntes jeg veneflonen var mye vondere.. Endelig hadde epiduralen blitt satt og den begynte å virke raskt, jeg hadde da 6-7 cm åpning og var snart i mål, jeg fikk snart se lille gutt. Riene ble veldig behagelig når jeg fikk epidural, høres sikkert helt crazy ut, men har du født og har fått det, så mener du sikkert det samme, ihvertfall noen av dere. Når jeg lå i senga føltes det ut som klokka forsvant, jeg klarte ikke å slappe av/sove, men jeg ble sjekket rundt hver time, hvor stor åpning jeg hadde og om det sto bra til med William. På slutten da det nærmet seg pressrier og full åpning var han ikke langt nok ned i åpningen, så jeg måtte opp å gå litt, stå på knærne og danse frem og tilbake, så sikkert kjempe glupt ut, haha, men utrolig hvor fort dette gikk fremover. Jeg fikk kjapt 10 cm åpning og jeg kunne begynne å presse, pressriene var bare deilige i forhold til riene. Jeg husker ikke helt hvor lenge jeg holdt på med pressing, men jeg sjekket klokken rundt halv 7 og da sa jordmora at det snart var i mål, da hadde jeg vel presset en liten stund. De oppdaget at han ble urolig så de måtte sette inn en elektrode på hodet hans for å overvåke mer, han begynte å bli stresset og han måtte fort ut, så jeg ble klippet. Da han kom ut hadde han navlestrengen rundt halsen, det var derfor alt gikk kjapt den siste tiden. 19:09 kom verdens fineste gave til verden, med sine hele 3495g og 49cm, helt perfekt ♥ jeg er super stolt, og utrolig glad for at jeg hadde en super jordmor som var så flink. Og ikke minst ubeskrivelig glad for at Marius og mamma var hos meg da prinsen ble født. Jeg hadde virkelig en bra fødsel!

​​


​​

​​

​​

Likes

Comments

Heisann ♥ idag er det en måned siden jeg lå på sykehuset å fikk verdens fineste gave i armene mine. Altså fire fredager men ikke fult en måned før den 16 Oktober. 
Dagen idag startet 06:00 med en sulten liten baby som ikke ville sove noe mer. Vi har også vært en tur på Jessheim, hos kiropraktor der hvor William nå har vært 3 ganger pga stivhet i venstre side av nakken. Han har slitet en del med vond mage pga dette, dette har da noe med magen og gjøre også, så vi har måtte hatt tre behandlinger på den lille kroppen. Har hatt så vondt av han de siste 2 ukene pga dette, uff. Nå er han heldigvis MYE bedre også, noe henger igjen så klart, men roligere er han. Var ikke noe morsomt og ha en gråtende  baby i hus som konstant gråt fordi han hadde vondt, var bare rolig når han fikk mat eller sov. 
Vi har også fått tips om å bytte morsmelkerstatning for å se om dette fungerer, og har det virkelig gjort. Utrolig hva den lille kroppen må igjennom før man virkelig finner ut hva som er rett og galt. Er virkelig heldig som har alle de jeg har rundt meg som hjelper meg når det trengs, og som stiller opp uansett. Så disse første fire ukene har vært tøffe for både oss og familien. Men en ting som er deilig er at det er på bedringens vei, det tror jeg vi alle er veldig glade for, og ikke minst at det finnes hjelp rundt om kring der ute, sånn som kiropraktor/manuell terapi for spedbarn. Da vi endelig hadde kommet oss hjem var det deilig og kunne slappe av, lille gutt fikk flaske med mat og sovna tvert, mens jeg satt meg i sofaen med pleddet over meg for å se på tv, og sovet så klart med engang selv, idag er jeg helt utslitt. Nå fyres det i ovnen og det er utrolig deilig nå som det er så kaldt ute, det snødde faktisk her i Aurskog idag, deilig å se egentlig. 
Planene for idag er vel egentlig ikke så altfor store, det er deilig og kunne være hjemme å slappe av og gjøre minst mulig, bare kose oss frem til dagen er omme. 
Nå våkner han vel snart for litt mat igjen også, så vi  blogges!Likes

Comments

Hei på dere ♥ som dere har skjønt så har jeg måtte tatt meg en lang pause pga litt av hvert, og det føles godt og være tilbake i blogging igjen.
I denne pausen har jeg født verdens nydeligste prins, vært noen dager på sykehuset etter fødsel og hatt masse besøk av familie og venner, og ikke minst, hatt endel rutiner å komme meg inn i. Det å sitte her som mamma er virkelig en herlig følelse, jeg er så stolt over den lille gutten vår. Også må jeg si tusen takk for alle gratulasjoner jeg har fått rundt om kring. Setter virkelig stor pris på det.
Planene mine fremover er og prøve å blogge så mye som mulig når jeg har tid til det. Vi storkoser oss som foreldre og vil gjerne nyte tiden sammen med lille gutt før vi setter noe annet fremfor det. 
Det er noen dager siden jeg har født nå, altså 3 uker og 6 dager, så  lille William er allerede 1 måned i morgen. Tiden går så utrolig fort, og det er veldig moro å se hvor mye han har utviklet seg på så kort tid, pluss at ting har forandret seg mye siden jeg gikk gravid. Den 16 September klokken 19:09 kom han til verden, med sine 3495g og var 49cm lang, helt perfekt. Ingen av oss var forberedt på at ting skulle skje den dagen i det hele tatt. Terminen min var 20 September, men han valgte å melde sin ankomst på min onkel og kusines bursdag, pluss kusinen til Marius, veldig stas med flere på samme dato. 
Jeg kommer til å dele fødselshistorien med dere litt senere når jeg får tid til å skrive den, det gleder jeg meg veldig til. 

Jeg tenkte bare å legge et lite spor fra meg før William våkner, så vi kan blogges senere! 


Likes

CommentsHei på dere. Jeg har dessverre ikke orket eller hatt noen ting å blogge om de siste dagene, så jeg har derfor latt vær og gå inn her og prøve. Jeg er nå i svangerskaps uke 39 og nå er det virkelig ikke lenge igjen til vi får møte vår lille. Det er er kun 15 dager igjen til termin, og vi venter spent på når dette skal starte. 

Termindato: 20.September, og 94,7% er fullført av svangerskapet. (Jeg er uke 38+1) altså, svangerskaps uke 39. Vi venter spent og disse siste dagene kommer sikkert til å gå utrolig sakte.

Ukens aktivitet i magen: Her er det veldig mye liv, tyder på at han har dårlig plass der inne. Man kan se tydelig utenpå magen hvis et bein stikker opp, samtidig så er det litt små ubehagelig med tanke på at han presser huden utover. Utrolig hvor sterke de små egentlig er. 

Tankene mine rundt fødselen: Jeg grugleder meg litt egentlig, sitter å tenker mye på det og ikke rekke å få smertelindring, jeg har sagt hele veien at jeg ønsker epidural. Har også hørt at det sykehuset jeg skal føde på, er veldig på det å sende hjem pga oppmøte for tidlig osv, jeg forstår jo det, men innen man er tilbake på sykehuset er man kanskje allerede forsen til å få epidural. Så jeg tenker utrolig mye på det.

Formen min i uken som var: Den var egentlig helt grei, mye vondt i bekkenet, men ellers har jeg fartet rundt omkring bare for å få bevegd meg og ikke bare sittet inne. Har vært 2 turer på Strømmen Storsenter og handlet litt. Jeg merker jo det at det ikke var så lurt av meg og presse meg til så mye gåing når kvelden kommer, men jeg klarer ikke sitte helt i ro en hel dag. 

Uken cravings: Ingen cravings denne uken som jeg kan komme på. Har vel ikke vært så stort av det i løpet av hele svangerskapet heller hvis jeg tenker meg om, kanskje i starten. 

Likes

Comments

Hei på dere ♥ for og være helt ærlig så har jeg skrivesperre, jeg aner ikke hva jeg skal skrive om her på bloggen, jeg føler dagene mine fylles ut med alt annet enn tid til blogging. Marius har endelig kommet hjem, og jeg ønsker tid med han og andre venner før jeg blir mere låst hjemme, da har jeg nok mere tid til blogging også håper jeg. Jeg har nettopp gått ut i mammapermisjon og det føles deilig. Tiden er snart inne til fødsel og det er endel jeg må forberede her hjemme. 
Jeg må også gjøre klart ting for meg selv og fokusere på litt andre ting. Og når jeg ikke vet hva jeg skal blogge om, så blir det bare til at bloggen står stille, og det er utrolig synd, jeg ønsker så klart ikke at det skal være sånn, men jeg tror nok jeg får gå innom å skrive da jeg har tid og sånne ting. Dere kan gjerne komme med tips til meg, det hadde vært veldig snilt. 
Jeg sitter nå å ser litt på tv, har nettopp spist frokost, Marius er ikke hjemme akkurat nå, så jeg er aleine i leiligheten. I kveld får vi besøk av søstera til Marius, hun skal komme på taco. Har lovt henne dette lenge, så nå som vi er ''ferdige'' med leiligheten, så er hun velkommen, selvom jeg føler at leiligheten ser forferdelig ut. Jeg får vel prøve å rydde unna litt og ordne så det ser bra ut til hun kommer i kveld. 
Jeg har kåret vinneren av navnesmokken.no og det ble www.lilleliam.blogg.no denne gangen. Jeg håper jeg får være med å legge ut konkurranser igjen, men det blir nok ikke på noen uker tenker jeg. 
Jeg har snart en greie på Instagram dere kan sjekke ut om noen få dager, Instagram profilen min er her ♥ vi snakkes!


Likes

CommentsJeg har nå sittet å testet ut hvordan jeg lager kollasj her på blogg.no. Føler jeg fikk det bra til, men kvaliteten ser ikke veldig bra ut, hvorfor vet jeg ikke. Men dette er varer fra forskjellige butikker, og varer jeg bare har plukket ut, ut ifra hva jeg syntes passet til en høst kolleksjon for de minste, og selvfølgelig ut ifra hva jeg syntes var finest. De har utrolig mange fine høst klær ute på nettsidene nå, det er jo September allerede om under en ukes tid, så litt høstklær burde man jo alltids ha i garderoben demmes. Når jeg tenker meg om, så har jeg ikke veldig mye høstklær til William. Jeg har vel litt fra str 50 og opp til 62/68 tror jeg. Jeg burde vel titte en ekstra gang igjennom det, for jeg merker at det begynner og bli litt kjølig i lufta, ihvertfall nå som sola ikke stikker frem på enkelte dager. 

Og en annen ting, jeg beklager for lite blogging de siste dagene, men grunnen til det vet dere, det er rett og slett fordi jeg er helt utslitt for tiden, jeg går bare å venter på at knerten skal melde sin ankomst. 
Så i kveld skal jeg spise hjemmelaget pizza og kose meg sammen med foreldra mine før det er starten på en helt ny uke. Ukene flyr altså av gårde for min del. Imorgen kommer endelig Marius hjem igjen, etter en hel jobbeuke i Hamar. Jeg håper det blir en liten stund til neste gang, jeg vil ha han her nede når han skal jobbe videre, føler det er en trygghet før fødsel. 
Så nå skal jeg sette meg ned å vente på at maten er klar også skal jeg se litt på tv, men om det er noe spennende på tv i kveld har jeg ingen aning om, vet dere om det går noe bra? jeg har ikke giddet å sjekke tv-guiden ennå, haha. 

Men dere får ha en fantastisk søndag videre, så blogges vi ♥

Likes

Comments

Uff for et ruskende og kaldt høst vær det skulle være ute nå da, huskaldt og forferdelig. Det er på tide å begynne med varmekabler og fyring i ovnen tror jeg, for nå syntes jeg det virkelig begynner og bli kaldt. Imorgen er det allerede 1. September, altså 20 dager igjen til termindatoen min, gud så spennende. 
Idag har jeg vært på kontroll hos jordmor og alt gikk veldig fint, jeg fikk høre på hjertelyden til lille gutt og den var helt perfekt. Nå er det ikke mange gangene igjen hos jordmor før fødsel, skal tilbake om et par uker, da er jeg i uke 39, altså svangerskaps uke 40 da. 

Magens mål: Målene på magen idag var 35, og hun sa det var helt perfekt, målene ligger rett på streken, og der har de ligget hele veien. 


Hjerteaktivitet: Hjerte aktiviteten var på 142, og det hørtes også veldig bra ut. 

Barnets hode: Det er ikke helt festet ennå, men hun sa det ikke var lenge igjen.

Fødselbrev: Jeg fikk også med meg et fødsels brev jeg kunne skrive på, skrive ned for eksempel hva jeg ønsker på sykehuset, som epidural og lignende. Noe jeg kommer til å skrive ned at jeg ønsker. Likes

Comments