God morgen, det er søndag og snart en ny uke. Som dere sikkert har skjønt, så har ikke jeg vært her inne på en god stund. Det har vært så vanvittig liten tid til det føler jeg, så jeg har ikke tenkt over å blogge engang, det ble plutselig bråstopp. Så jeg kommer til å være her litt selv som det passer meg egentlig, jeg har ikke tid til å blogge hver dag eller flere ganger om dagen fremover.
Litt oppdateringer fra sist, W er jo nå 4,5 måned gammel allerede, tiden går så altfor fort. Jeg skulle ønske jeg kunne stoppe tiden litt, men det går jo dessverre ikke.
De siste ukene/dagene har vi drevet med soverommet til William, han har fått sitt eget rom, har man rom til det, så hvorfor ikke lage et istedenfor å samle masse rot. Han har ikke begynt å sove på eget rom over natten ennå siden han ikke sover natten igjennom, men på dagtid sover han der endel. Kan nok bli en utfordring når han skal sove der inne alene da han blir litt større, men den kampen får vi ta senere, er ikke sikkert han bryr seg så altfor mye om det heller.


Har helgen deres vært bra? Det har våres. Jeg sitter bare å venter på å få hentet den nye vognen hans i Karlstad, vi har bestilt en ny Emmaljunga vogn som jeg gleder meg så fælt til å få hjem, vi har ventet i over 3 uker på den. Også har jeg heldigvis fått klart å selge unna de to andre jeg hadde fra før, jeg har helt vogn dilla, så jeg har hatt 3 vogner, haha. Men jeg tenkte jeg skulle titte litt på nettet om jeg fant litt ekstra til soverommet til W, så vi kan blogges senere, håper det blir like mange som leser bloggen fremover, hvis jeg blir flinkere til å oppdatere, jeg skal prøve så godt jeg kan.

  • 25 lesere

Likes

Comments

God morgen fininger 💛 ny uke med nye muligheter. Det er mandag igjen, og ukene flyr fra oss her hjemme og sikkert for dere også. William har blitt 2 måneder allerede, jeg husker ikke hvor dagene blir av, alt blir borte fra meg. Vi har allerede startet med velling på flaske og grøt på morgningen. Vi vet at det ikke  skal startes med før de er rundt 4 måneder, men jeg selv når jeg var liten baby fikk det på samme tid som William er nå. Jeg mener det bare er å prøve seg frem, går det ikke så går det ikke. Vi har lykkes veldig bra med det i  hvert fall, og han sover så mange timer lenger enn hva han gjorde. Nå trenger han bare mat en gang på natten, før kunne det være 2-3 ganger. 
Jeg stor koser meg fortsatt om dagen, men føler det ikke er veldig mange mammaer her ute på min alder jeg kan bli kjent med. Det er absolutt noe jeg kunne tenke meg, for å få dagene til å gå. Hvis du bor i Akershus området og gjerne vil bli kjent med oss, så rekk opp en hånd da vel. Vi er veldig klare for å bli kjent med nye mammaer og babyer altså. 

Det nærmer seg jul dere, og jeg har ennå ikke handlet en eneste julegave i år. Heldigvis er det ikke så mange jeg skal handle til, som det har vært alle de andre årene tilbake. Jeg sitter veldig mye å tenker over hva jeg skal kjøpe til de forskjellige i julegaver. Har dere noen tips? Jeg er virkelig helt blank i år, jeg syntes det er like vanskelig vært år egentlig, men man finner jo som regel alltid på noe, men tips er alltid greit. 
Det er jo snart bare en måned igjen til julekvelden, og jeg gleder meg vanvittig mye. Julaften betyr så mye for meg, der hvor vi kan samle familien ordentlig. Og i år gleder jeg meg ekstra mye, for vi er jo en ekstra i familien, og det er første julen til W i år. Planen og tanken er nok at vi holder oss hjemme her i Aurskog denne julen, også sammen med foreldrene til Marius neste år, da er W litt over et år gammel, og ting er mye enklere enn hva det er nå. Han har så absolutt vært en krevende baby, og da syntes jeg det er enklere og være en trapp unna leiligheten om han skulle bli så altfor vanskelig ved leggetid og sånne ting. Godt å ha leiligheten rett under overetasjen. 


​Meen, planene idag var egentlig å dra bortom helsestasjonen på 8 ukers kontroll med William, men den måtte jeg bytte, for den kræsja jo så klart med første sove timene hans. Så vi får ta timen om litt over en ukes tid. Eller så sitter jeg bare å venter på permisjons pengene mine som mest sannsynlig kommer siste virkedag denne måneden, blææh. De to siste månedene har de kommet den 20, men denne måneden ser det mørkt ut. Hadde egentlig tenkt til å handle litt julegaver, og litt nye klær til minsten med tanke på at han vokser så altfor fort, her er det 62 str allerede ja. Han vokser fra meg. Har bestilt et nytt sett med lyseblå klær fra Jollyroom + tøfler, herregud så skjønt. 

​Men nå må jeg gjøre litt, så vi blogges!


  • 140 lesere

Likes

Comments

God kveld alle sammen ❤ Nå må jeg si at det virkelig begynner og bli sinnsykt kaldt ute, vinteren er her, det kan man si.
Dagen i dag har vært veldig grei, W prøvde å starte dagen 04:30 idag, men sovnet 06:30-07:00. Vi ble brå vekt 09:00, det var 3 kvarter til vi måtte reise avgårde, W hadde time til manuellterapeut klokken 10:30, og den timen var virkelig verdt det. Det er fortsatt tydelig at lillegutt er stiv i nakken, dette er grunnen til at han er så krevende som han er og gråter utrolig ofte. Idag har vi så absolutt sett endringer, allerede idag. Han har kunne vært med å sett på tv, ventet mens vi har laget oss mat, sittet i vippestolen sin med et stort smil og pratet med oss uten gråting i mellom, bortsett fra da han er sulten, men da er det normalt at han gir lyd fra seg som alle andre.Vi har kost oss masse inne i varmen med fyr i peisen og film på tven. Vi har også vært ute å gått en times tur for at W skulle få luren sin før kvelden. Nå er han nybadet for kvelden med rein pysj og melkeflasken gitt før Marius dro på jobb for natten.
Nå er det staks kvelden for William tenker jeg, også blir det min tur etter at jeg har sett på farmen. Som sagt, det tar litt tid mellom hver blogging, men det håper jeg dere forstår. Ha en fin kveld videre alle sammen ❤
  • 215 lesere

Likes

Comments

God kveld alle sammen 💛 Nå har endelig mini lagt seg for kvelden, det har vært en hektisk dag her hjemme i Aurskog. Vi startet dagen klokken 8 idag tidlig, egentlig helt greit, men ikke så altfor grei natt. Vært mye våkenheter pga mye søvn i går kveld, men er han trøtt så er han trøtt, det kommer igjen på natten merket jeg, haha.
Vi har trikset og mikset litt med morsmelkerstatningen til William pga vi trodde han fikk vondt i magen av Nan, så vi gikk over til Hipp, noe vi har vært litt usikre på i ettertid, for han gikk jo til kiropraktor 3 ganger for å bli behandlet, og det viste seg at han hadde stivheter i venstre side av nakken som gjorde at han kunne få vondt i magen. Men av Hipp syntes vi han gulpet ekstremt mye så vi tenkte å prøve oss tilbake på Nan, noe vi idag merket var galt. Lille gull skreik så mye og viste klart at det var magevondt han hadde, og det rører mammahjertet, stakar. Og da var det på'n igjen med ny flaske koking og laging av melk, for et styr når alle flaskene var ferdig laget med Nan. Men man gjør jo så klart alt for at vår lille gullklump skal ha det bra. Jeg føler også at jeg ikke vil bry mamma og pappa med alt for mye når han gråter, de reagerer jo så klart de også, så de blir brydd automatisk. Jeg er super duper takknemlig for alt de gjør for meg og alt de har stilt opp med, men jeg har aldri vært den personen som vil bry andre, jeg skal få til ting selv før jeg ønsker det. Endelig gikk mageplagene hans over tilslutt, nå ligger han å halvsover i sengen sin, får håpe han sover litt bedre i dag for hans og min sin del.

Men i stad ringte telefonen min, jeg har jo bestilt ny vippestol til han, den likte han virkelig. Babybjørn, min favoritt vare fra Jollyroom. Den er virkelig super.
Vi har også Moweo vippestolen fra Jollyroom, men den skal selges, W likte den ikke. Så hvis det er noen som er interesserte, så ta kontakt 😌


Blid og fornøyd kar i ny vippestol.

Vippestolen finner dere HER.

Likes

Comments

Heisann alle sammen ♥ her er det straks kvelden, og det har gått noen dager siden sist jeg tok meg tid til å blogge. Lille W har endelig sovnet etter litt plundring etter at klokken ble stilt en time tilbake. Jeg sitter nå å venter på at flaskene skal bli ferdig kokt, sånn at jeg også kan legge meg å sove noen timer før han skal ha mat på nytt. Marius har reist for å jobbe natt, så vi må klare oss gjennom natten alene, noe jeg faktisk syntes går helt greit.
Noe jeg syntes er ganske så sykt er at det allerede er 6 uker og 2 dager siden William ble født, dagene flyr av gårde, jeg kan virkelig ikke skjønne hvor tiden blir av. Han har blitt så stor, og han er så fantastisk. Må si jeg er en veldig stolt mor, og føler jeg takler mammarollen utrolig bra, bedre enn jeg trodde. Han virker så fornøyd, og det er godt for både oss og han, men litt krevende på kveldingen, det har han vært siden starten på uke tre, men men, det går seg til etterhvert.

I går fikk jeg og Marius litt alene tid sammen, det var veldig godt. Vi tok oss en tur på Jekyll and Hyde å spiste god mat, deretter gikk vi på kino for å se på Børning 2. Følte vi også måtte se den, nå som den endelig har kommet ut og den var bedre enn forventet. William var her hjemme sammen med mamma og pappa, de var barnevakt i 5 timer. Føler ikke det bare er å levere fra seg babyen sin til hvem som helst, i hvert fall ikke når han er så krevende som han er, utrolig synd, men ingen babyer er like. Mamma og pappa ser han hver dag, og vet akkurat hvordan han er, så det er veldig godt. Men når han får noen uker til på seg og begynner med grøt/mere fast føde blir vel ting lettere regner jeg med!


Lille klumpen min 💙

  • 293 lesere

Likes

Comments

God kveld sunshines ♥ jeg har bestemt meg for å teste Nouw sin blogg side en gang til. Jeg ser det er utrolig mange som bruker denne nettsiden til blogging og jeg føler det blir mindre og mindre som bruker blogg.no. Jeg har testet ut denne nettsiden før, men da forsto jeg veldig lite av den, mens nå skjønner jeg litt mere.
Nå er lille gutt i seng, litt tidligere idag enn i går heldigvis, jeg tok meg tid til å blogge en gang til idag mens jeg sitter å venter på flaske koking og koking av vann til ny mat for natten/morgendagen. Jeg kjenner jeg er utrolig sliten etter en lang dag, minsten er utrolig krevende på kveldstid, men idag syntes jeg ikke han har vært så aller verst. Tror nok han var veldig sliten etter noen timer med våkenhet, det må til av og til det også.
Jeg kjenner også at jeg gleder meg kjempe masse til morgen dagen, skal bli godt å komme seg en tur til Sverige, og ikke minst ut utenfor døra en tur. Og det og få hilse på lille Liam imorgen ser jeg virkelig frem til.

Dette ble et kort blogginnlegg, men vi blogges igjen senere, nå må jeg gjøre i stand litt forskjellige ting før jeg tar kvelden. God natt!

  • 316 lesere

Likes

Comments

God kveld alle sammen ♥ idag er det mandag og det er en ny uke med nye muligheter. Som dere sikkert har fått med dere, så har jeg ikke all verden med tid til blogging hver eneste dag med en 5 ukers gammel baby i hus. Jeg tar meg tid akkurat nå som han ligger å sover søtt i vuggen sin. Idag har vi slappet av, han har sovet utrolig mye, blir veldig sjokkert over at de klarer å sove så mye, men søvn danner søvn. Det er ikke lenge til Marius reiser på jobb for i natt, så tikker klokken til morgendagen hvor vi skal til Nordby shopping senter sammen med et vennepar som akkurat har fått en liten baby på en uke idag. Det er faktisk firmenningen til vår lille William. Det skal bli utrolig koselig å hilse på lille Liam, og endelig kunne ta seg en tur sammen med noen istedenfor og bare reise alene hver gang. 


Mine fine gutter ♥

Jeg har også et spørsmål til dere, håper noen av dere vet hvordan man gjør det, men jeg lurer på hvordan man flytter bloggen sin over til Nouw sin bloggside. Jeg er litt usikker på om jeg faktisk skal gjøre det eller om jeg skal holde meg på blogg.no. Veldig usikker. Hadde satt veldig stor pris på informasjon fra du/dere som vet. 

Vi blogges senere!Likes

Comments

Hei og hopp!

Gud som ukene flyr fra oss her i Aurskog. Det er en måned og en dag siden vår William kom til verden. Og hvor fælt vi koser oss er det umulig å legge ord på. Han er en utrolig rolig og snill baby, og det er utrolig deilig. Det har vært en periode hvor han har vært urolig og ikke klart å slå seg helt til ro på dag tid, bare vært skrik når han har vært våken, men det har hatt sine årsaker. Den dag i dag er han en helt annen baby, vi prøvde og bytte mat type, gå til kiropraktor og la han få tre behandlinger som har hjulpet han utrolig mye pga stivhet i nakken. Takk gud for at det finnes hjelp sier jeg bare. 
Også kommer den følelsen hvordan mammarollen er, og den en helt fantastisk. Jeg er så utrolig glad for at jeg ble mamma i en så ung alder som 20 år. Jeg tror aldri jeg hadde klart og se for meg et liv videre uten William og Marius, ting har forandret seg så utrolig mye etter at de kom inn i livet mitt. Vi koser oss kjempe masse som nybakte foreldre og er så heldige som har fått oppleve det og faktisk bli foreldre i en så ung alder som vi er i. Nå til dags er det vel ganske så normalt og bli foreldre, enn hva det var før i tiden. 
Og i løpet av denne måneden har vi fått oppleve så mye vi ikke trodde vi skulle oppleve så fort, men som vi faktisk har gjort, og det er bare de å se William vokse dag for dag, hvor stor han har blitt, og hvor mye han har forandret seg på så kort tid. Smilet er snart i mål, fikk et lite smil av han i dag tidlig når vi pratet sammen i speilet, det kjentes godt ♥Planene videre for idag er vel egentlig bare å slappe av, lillegutt ligger å sover sin andre lur idag og Marius har reist på jobb, så han er ikke tilbake før imorgen tidlig. Jeg og William skal vel bare kose oss oppe hos mamma og pappa. Ble bedt på middag også, det var veldig koselig. Så den skal nytes nå, så snakkes vi senere! 


Likes

Comments

God morgen ♥ jeg tenkte å skrive ned fødselshistorien min her på bloggen, tenkte kanskje dere syntes det hadde vært spennende å lese den. Jeg syntes ihvertfall at det er spennende å lese fødselshistoriene til andre, hihi.


Det hele startet torsdag 15 september, jeg og Marius hadde vært i Hamar å hentet bil, vi var på vei hjem, jeg kjente at det var noe som ikke stemte, det kjentes ut som menssmerter, bare litt sterkere. Jeg tenkte egentlig ikke noe mere over det før vi kom hjem, jeg syntes dette holdt på så lenge og det kom ofte, dette var modningsrier. Den dagen kom vi ganske sent hjem, med engang vi kom hjem måtte Marius dra på jobb, han skulle jobbe natt. Jeg stelte meg å la meg for kvelden, jeg hadde blitt vandt til smertene at de ikke kjentes ubehagelig lenger, så jeg klarte faktisk å slappe av å sovne. 
Klokken 04:30 bråvåknet jeg av kraftige smerter, dette var ikke modningsrier. Jeg ringte føden snarest å spurte hva jeg skulle gjøre og om dette var modningsrier eller rier. Beskjeden jeg fikk var at det var modningsrier, så jeg kunne bare ta det helt med ro og slappe av, prøve å ta meg et varmt bad, noe jeg gjorde, eller legge meg for å sove videre, det klarte jeg ihvertfall ikke. Jeg ringte Marius å spurte hvor han var, for noe var i gang. Han var på vei hjem fra jobb, da var klokken blitt 05:00. Han kom hjem ganske så raskt tilfelle vi måtte reise avgårde til Ahus. Da Marius kom hjem ba jeg han legge seg å sove litt, for jeg fikk beskjed om å holde meg hjemme en stund til. Jeg vekket mamma og fortalte at det var noe på gang, hun sto opp med engang og hjalp meg og overvåke hvor ofte disse ''modnings riene'' kom, men det var ikke vanskelig og skjønne det at det ikke var det det var, så jeg ringte tilbake til føden og fortalte hvordan ting var, og jeg fikk samme beskjed, åh. Jeg tenkte det ikke var noe håp, så jeg ble veldig urolig, timene gikk og mamma sa at jeg skulle vekke Marius å si at vi måtte dra, for dette var rier. Og vi dro avgårde.
Klokken ble 09:30 da vi ankom sykehuset. Da vi kom inn på fødeavdelingen fikk jeg tak i en jordmor, og fortalte at jeg var sikker på at dette var rier og ikke modningsrier, så hun tok en undersøkelse, sjekket åpningen min også fikk jeg CTG belte, som registrerte babyens hjerteaktivitet. Jeg ble liggende en stund, William ville ikke røre på seg, så jeg fikk servert saft med sukker og måtte spille musikk for at han skulle reagere. Jeg var veldig glad for at vi dro inn til sykehuset på den tiden jeg kom dit, for jeg hadde 3 cm åpning og var i fødsel. Siden vi bodde et stykke unna, så ble jeg innlagt. Vi fikk et eget stort rom på fødestuen tun B der hvor de som ønsker epidural etc skal føde. Jeg ønsket epidural, og hadde en fantastisk opplevelse med det. 
Jeg ga mamma beskjed om at fødselen var i gang, så hun kom med engang. Klokken gikk og riene begynte å ta seg opp godt. Før jeg visste ordet av det så ble klokken 14:00 og vannet gikk. Var en veldig rar følelse, det kom en ekkel lyd fra magen min, akkurat som at det knakk en pinne inni der, også kjentes det ut som at jeg tissa på meg, haha. Og kjapt etter at vannet gikk tok riene seg opp og ble heftige, jeg ble flyttet snarest til føde senga og visste virkelig ikke hvor jeg skulle gjøre av meg når smertene kom. Jeg klarte heldigvis og oppføre meg under fødselen, Marius håpa jeg ikke ble slem pga smertene, men jeg fikk høre at jeg ikke sa noe annet enn au eller var helt stille under hele fødselen, jeg var helt i svima pga smertene, så jeg husker ikke så veldig mye av ordene som kom ut av munnen min.  
Klokken ble 15:00 og endelig kom legen som skulle sette epidural på meg, jeg var veldig nervøs, for jeg hadde hørt at det var så smertefullt og bla bla bla, men helt ærlig, så syntes jeg veneflonen var mye vondere.. Endelig hadde epiduralen blitt satt og den begynte å virke raskt, jeg hadde da 6-7 cm åpning og var snart i mål, jeg fikk snart se lille gutt. Riene ble veldig behagelig når jeg fikk epidural, høres sikkert helt crazy ut, men har du født og har fått det, så mener du sikkert det samme, ihvertfall noen av dere. Når jeg lå i senga føltes det ut som klokka forsvant, jeg klarte ikke å slappe av/sove, men jeg ble sjekket rundt hver time, hvor stor åpning jeg hadde og om det sto bra til med William. På slutten da det nærmet seg pressrier og full åpning var han ikke langt nok ned i åpningen, så jeg måtte opp å gå litt, stå på knærne og danse frem og tilbake, så sikkert kjempe glupt ut, haha, men utrolig hvor fort dette gikk fremover. Jeg fikk kjapt 10 cm åpning og jeg kunne begynne å presse, pressriene var bare deilige i forhold til riene. Jeg husker ikke helt hvor lenge jeg holdt på med pressing, men jeg sjekket klokken rundt halv 7 og da sa jordmora at det snart var i mål, da hadde jeg vel presset en liten stund. De oppdaget at han ble urolig så de måtte sette inn en elektrode på hodet hans for å overvåke mer, han begynte å bli stresset og han måtte fort ut, så jeg ble klippet. Da han kom ut hadde han navlestrengen rundt halsen, det var derfor alt gikk kjapt den siste tiden. 19:09 kom verdens fineste gave til verden, med sine hele 3495g og 49cm, helt perfekt ♥ jeg er super stolt, og utrolig glad for at jeg hadde en super jordmor som var så flink. Og ikke minst ubeskrivelig glad for at Marius og mamma var hos meg da prinsen ble født. Jeg hadde virkelig en bra fødsel!

​​


​​

​​

​​

Likes

Comments

Heisann ♥ idag er det en måned siden jeg lå på sykehuset å fikk verdens fineste gave i armene mine. Altså fire fredager men ikke fult en måned før den 16 Oktober. 
Dagen idag startet 06:00 med en sulten liten baby som ikke ville sove noe mer. Vi har også vært en tur på Jessheim, hos kiropraktor der hvor William nå har vært 3 ganger pga stivhet i venstre side av nakken. Han har slitet en del med vond mage pga dette, dette har da noe med magen og gjøre også, så vi har måtte hatt tre behandlinger på den lille kroppen. Har hatt så vondt av han de siste 2 ukene pga dette, uff. Nå er han heldigvis MYE bedre også, noe henger igjen så klart, men roligere er han. Var ikke noe morsomt og ha en gråtende  baby i hus som konstant gråt fordi han hadde vondt, var bare rolig når han fikk mat eller sov. 
Vi har også fått tips om å bytte morsmelkerstatning for å se om dette fungerer, og har det virkelig gjort. Utrolig hva den lille kroppen må igjennom før man virkelig finner ut hva som er rett og galt. Er virkelig heldig som har alle de jeg har rundt meg som hjelper meg når det trengs, og som stiller opp uansett. Så disse første fire ukene har vært tøffe for både oss og familien. Men en ting som er deilig er at det er på bedringens vei, det tror jeg vi alle er veldig glade for, og ikke minst at det finnes hjelp rundt om kring der ute, sånn som kiropraktor/manuell terapi for spedbarn. Da vi endelig hadde kommet oss hjem var det deilig og kunne slappe av, lille gutt fikk flaske med mat og sovna tvert, mens jeg satt meg i sofaen med pleddet over meg for å se på tv, og sovet så klart med engang selv, idag er jeg helt utslitt. Nå fyres det i ovnen og det er utrolig deilig nå som det er så kaldt ute, det snødde faktisk her i Aurskog idag, deilig å se egentlig. 
Planene for idag er vel egentlig ikke så altfor store, det er deilig og kunne være hjemme å slappe av og gjøre minst mulig, bare kose oss frem til dagen er omme. 
Nå våkner han vel snart for litt mat igjen også, så vi  blogges!Likes

Comments