Dominikanska Republiken 2017

Varit ledig idag och denna gång tyckte jag faktiskt att det skulle vara lite skönt att vara ledig. Ännu skönare då det endast var en dag och inte två som jag skulle vara ledig denna gång. Men jag vaknade kl 10.15 utan el, vatten eller gas. Så jag kunde verken kolla på serier/film, laga mat, tvätta eller duscha. Väldigt kul. Var utan allt detta till kl 14.30 ungefär. Fram tills dess lyssnade jag på musik och ville till jobbet.

Imorgon är jag tillbaka bland delfinerna <3

Likes

Comments

Dominikanska Republiken 2017

Nu är det ett tag sedan jag skrev här och det finns två anledningar till detta; jag är trött och jag har inga bilder. Ska försöka uppdatera oftare men det är ju inte kul att uppdatera utan bilder :/

Nu har jag i alla fall lämnat fiskköket och (äntligen) gått över till delfin. Har varit här sedan i måndags och trivs såå himla bra redan. Hittills har det för det mesta varit väldigt mycket observerande. Detta är ett delfinarium som bara sysslar med interaktionsprogram och inga shower, så har observerat de olika programmen en del. Tanken är att jag tillslut ska hålla i programmen heeelt ensam. Först kommer jag bara sköta pratandet och tränaren hanterar delfinen, men vartefter ska jag hålla i hela programmen själv; sköta pratandet och hantera delfinen. TAGGA. Lite jobbigt om man får gäster som inte pratar engelska dock. Väldigt många gäster pratar endast spanska eller ryska och ingen engelska alls..

Just nu har vi också sex honor som är dräktiga och ska föda när som helst (!!), så det har också varit mycket observerande av dom. Jag måste lära mig se skillnad på alla honor då jag kommer göra mycket babywatch när bebisarna kommer! Myyys! Dori, en av mammorna, är beräknad att föda på min födelsedag!! Håller tummarna att hon hållet datumet och att det blir en hona så de kan döpa henne till Marielle, hehe.

Utöver observation av delfinmammor och interaktionsgrogram så har det också varit mycket hydrationprep. vet inte vad man säger på svenska?). Vi har 32 delfiner och alla ska bli hydratade en gång i veckan för träning och en av hanarna, Picaso, blir hydratad två gånger om dagen då han har problem med njurarna och är i behov av mer vätska.

Likes

Comments

Dominikanska Republiken 2017

Igår var jag, Niki och Omega på bio. Vi såg nog den allra tråkigaste och sämsta filmen som någonsin har skapats.. Bladerunner. Haha, alltså den var verkligen fruktansvärd. Såå långdragen och hemsk. Rekommenderar INGEN att se den, om man inte tycker om att plågas dvs. Men jag måste säga att det var kul att uppleva bio i Karibien. De hade dock 100 AC:ar på i biosalongen, så långbyxor och tjocktröja behövdes verkligen..

Idag är jag äntligen tillbaka på jobbet och det känns fantastiskt. Vill aldrig vara ledig igen. Och nu är det bara två dagar kvar i fiskköket innan jag hoppar till delfiiiin! 🐬

Likes

Comments

Dominikanska Republiken 2017

Idag är jag ledig och det är så jävla tråkiiiigt. Jag hatar att vara ledig. Jag vill jobba. Är bara här i tre månader så VARFÖR ska jag vara ledig??? :( Det enda jag gjort idag är att FaceTimea med familj och vänner. Det är ju kul men jag hade ju kunnat jobba istället, hahaha.

Imorgon är jag också ledig, tyvärr. När Niki och Omega kommer hem från jobbet kanske vi ska se på bio. Carribean Cinemaaas! Det blir nog kul!

Nu har jag bara två eller tre dagar kvar i fiskköket innan jag går över till delfin! Längtaaaar!!!!

Likes

Comments

Dominikanska Republiken 2017

Idag har helt klart varit den absolut bästa dagen hittills! Hahaha, alltså jag finner inga ord för hur bra jag trivs här och jag känner redan separationsångest för när jag ska lämna detta ställe om 3 månader... :(

Först och främst så har det ösregnat halva dagen och jag ÄLSKAR regn. Sedan så har jag sorterat lodda som ett as idag, har varit så jääävla snabb! Tre jävla lådor lodda på under en halvtimme helt själv (😎). Sedan så har jag klappat och gosat med delfinerna Zum Zum och Kai hela eftermiddagen, gjorde ju inte direkt dagen sämre. Och sen så jobbar det ju helt fantastiska människor här som man inte kan annat än älskaaaa!!

Imorgon och i övermorgon är jag ledig och det hatar jag. Jag vill jobbaaa. Har så jävla tråkigt när jag är ledig och trivs så jävla bra på jobbet så jag vill inte ens tänka på att vara ledig.

Likes

Comments

Dominikanska Republiken 2017

Igår var vi interns + en av tränarna och åt på Pizza Hut. Såå himla gott. Trodde storlekarna skulle vara detsamma som i Sverige, men det var de inte. Fick världens största pizza någonsin, haha.

I fredags var jag ledig och då gjorde jag ingenting alls i princip. Tvättade min uniform och gick till affären. Det var det enda jag gjorde. Har typ aldrig samma dagar off som Niki och Omega och det är jättetråkigt för då kan ju inte vi hitta på något kul ihop :/

När jag gick hem från Pizza Hut igår så var det kolsvart (inte som bilderna nedan, de är tagna en annan dag på vägen hem från Jumbo). Gick helt ensam hem i mörkret med nyckeln i högsta hugg i handen ifall någon jävel skulle få för sig att attackera, haha. Som tur är så bor jag i ett väldigt säkert och lugnt område så jag blev aldrig attackerad ;)

Lite läskigt att gå hem i mörkret dock för jag har nyligen fått reda på att det bor svinstora tarantellor i varenda jävla buske på vägen hem till mig. Och de är ute och brukar korsa vägen när det är mörkt. Var livrädd, hahaha. Men det hade regnat så jag såg inte en enda som tur var.

Likes

Comments