Hei !
Tenkte jeg skulle fortelle litt om hvorfor jeg valgte å bli forever living forhandler. Jeg har hørt om forever living produkter ganske lenge egentlig, men alltid hørt det er slanking på aloe vera. FL er ikke slanking på aloe vera. Det er mange produkter, alt fra sminke, såper, kremer, kosthold, vitaminer og kick start pakker som skal hjelpe deg til et sunnere liv. Mange av produktene er basert på organiske håndplukka aloe vera. Jeg prøvde flere av produktene, og var veldig fornøyd med resultatet det ga meg. FL har mange dagligdagse produkter som vi alle trenger, så hvorfor ikke bruke noen som er bra for huden, håret, og kroppen.

Jeg har ei venninne som har vært forhandler hos forever ganske lenge, og sett mye produkter og resultater fra hun. Jeg begynte å spørre hun om hvordan hun trivdes og jobbe for FL. Jo mer jeg hørte på det hun sa, jo mer interessert ble jeg. Jeg er utrolig fornøyd med valget mitt om å bli FL forhandler !

Ta gjerne kontakt hvis du ønsker mer informasjon om noen ev produktene :) Hjelper gjerne

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei!
Jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om hva bloggen min kommer til å handle om. Jeg er 18 år, og går på videregående skole, ved siden av skole jobber jeg på Kozmos og forever living. Bloggen min kommer til å dreie seg endel om interiør, forever living og trening. Jeg er ei jente som fokuserer mye på trening og sunt kosthold. Jeg er utrolig interessert i interiør og fornye gamle møbler. Jeg vil legge ut produkter fra forever living, treningen min og interiør.Håper du fikk et lite innblikk i hva som kommer på bloggen. Jeg synes alltid det første innlegget er så kleint, men men :) 


Likes

Comments