Så sjukt "jobbigt" och tidskrävande, drar mig alltid innan det är dags att tvätta borstarna, oftast liite för länge.. men hade tråkigt & var ensam hemma så jag körde!

Sååå skönt! Ordning & reda! Snart blir det ansiktsmask framför hela Sverige bakar 😍👏🏻

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Finaste delen på hösten! Nu finns det nästan inga gröna löv krav på träden, idag (äntligen) skiner solen, det är inte jättevanligt med sol här på västkusten, särskilt inte Trollhättan, trooor att jag har sett solen kanske fem gånger på året som jag spenderat här (i jobbet förvisso, but still)
Idag blir det ett stenhårt benpass, sen ska vi äta lax med friterad blomkål, supertaggad på att prova faktiskt! 😄 tänker att jag ska göra en chilimajo till det också!

Idag är också typ den första dagen hemma utan plugg.. vilket betyder att jag är såå uttråkad! Men imorgon ska vi på studiebesök, vi ska få kolla på ett daily scrum vilket kommer bli superspännande!

Likes

Comments

Idag är en no good day, trött, less och inspirationslös. Har egentligen ingen lust med något alls, så vi åkte till bolaget & köpte vin, så resten av dagen ska vi bara mysa, äta och dricka gott! 🍷

Likes

Comments

Förstår inte riktigt vad jag har gjort i livet som gör att jag förtjänar att älskas utav dig!
Bara som idag, när jag kommer hem till en underbar middag som du gjort, bara en sån liten grej, som gör att du är det finaste jag har. Dig ska jag älska tills jag dör ♥️

Likes

Comments

Justja! Glömde berätta om ännu en vinst (kanske borde köpa en trisslott 🤔) vann Jenny Warséns fina bakbok, från jennysmatblogg.nu
Så nu ska här bakas!! 😄

Likes

Comments

Igår åt vi en enkel middag på hotellet innan vi tog oss mot colosseum för galapremiären, fixad till tänderna och excited som never before, blev vi faktiskt ganska besvikna, vi fick inte gå på röda mattan, ingen goodie bag, ingen Michael Fassbender & till vår stora fasa fick vi betala våra egna jävla popcorn.. inte riktigt vad vi hade förväntat oss, men det var trevligt att gå på bio!
Efter filmen åkte vi bara hotellet, satte på oss matching robes och drack ännu med champagne! Dessa två dagar i Oslo har vart så mysiga och 20'000 steg har vi fått till i grannhuvudstaden!

Likes

Comments

Ankom till Oslo vid 10.30 ca imorse, sen dess har vi bara gått och bekantat oss med staden, dock har vi sparat en del till imorgon då vi har heeela dagen på oss, jag har också punktmarkerat ett par butiker som jag ska in i 😉 nu myser vi bara på rummet med ett varsitt glas bubbel innan vi ska hoppa in i duschen och göra oss galaredo!

Likes

Comments

Såhär känner jag mig nu.. ska sammanfatta hela kursen, fem veckors information på 1500 ord.. vet inte ens hur jag ska få till det på ett bra sätt! Känner mig helt matt och har världens huvudvärk. Just nu är motivationen noll och jag är mer taggad på att hoppa av än att skriva klart skiten.. fan för prestationsångest

Likes

Comments

Äntligen fick vi upp tavlan i sovrummet! Så himla fint blev det också 😄 nu ska vi bara beställa en Sollentunatavla och en kungsängentavla så är sovrummet nästan helt klart (fast inredning blir man aldrig riktigt klar med 😉) börjar känna att bloggen bara består av mat & inredning, helt okej för mig faktiskt!

Likes

Comments

Vaknade upp utvilade efter gårdagens festligheter och kände ett otroligt sug efter Egg Benedict! Sagt och gjort, jag pocherade och Martin värmde hollandaise (vi fuskar och har färdig i frysen) nu sitter jag och smuttar på kaffet och tänker på vad vi ska hitta på idag! Först, städa köket!

Likes

Comments