I helgen var vi på bröllop för våra vänner Elin och Oscar, och OJ vilken helg det blev. Det var svårt att hålla tillbaka tårarna kan jag lova.
Här kommer massa bilder!

Vi åkte på fredag eftermiddag från Göteborg mot Båstad. Vädret var en dröm, så vi stannade för att äta glass på vägen.

Framme i Båstad hade vi bokat rum på Hotell skansen och fredagkvällen bjöd på mycket överraskningar, fest och middag på Pepe's bodega. På bild ser ni Elin och hennes systrar - HUR snygga?! <3

På lördagsmorgonen hade tjejerna ett yogapass och killarna körde en "allvarlig" tennisturnering. Så kul! Sen gick vi och gjorde oss iordning och åt lunch tillsammans med de andra gästerna.

Sen var det dags för vigsel. Det var sååååå fint. Jag hade verkligen sett fram emot att se Elins klänning, för man visste att den skulle vara något extra (precis som henne), och när hon kom in och den bara glittrade i hela kyrkan blev jag tårögd. Oscar, du är väldigt lyckligt lottat. Finaste jag sett.

Jag själv hade på mig en grön sidenklänning från Revolve. Tyvärr slutsåld =( Jag beställde faktiskt den sista som fanns kvar i lager.

<3

Bröllopsfesten var på Norrvikens trädgårdar, så fin lokal och så din plats.

Vilket bord vi fick sitta vid dessutom. Inte en lugn stund med det där gänget haha.

ALLTSÅ!!!! Dessa två.

Jag kände faktiskt att jag också ville gifta mig med Elin efter denna helg. Men vem ville inte det liksom?

Tack till er för en magisk helg <3

Gillar

Kommentarer

I samarbete med Newport


Godmorgon!

Måste bara tipsa om att Newport har en stor rea just nu som pågår fram till onsdag. Det är upp till 70% rabatt och det finns så mycket fint att fynda! Kanske en födelsedagspresent till någon eller bara lite nytt till hemmet! Gjorde ett kollage med några av mina favoriter.

Se allt på rean HÄR.

Kram <3

Gillar

Kommentarer

Hej!

Har fått så mycket frågor om den här klänningen. Den är ifrån Verge girl, men tyvärr från förra året. Men eftersom jag tycker att det är så himla fint med denna typen av plagg har jag satt ihop lite tips till er nedan!

Kram <3

---

Hi!

I've got a lot of questions about this dress. It's from Verge girl, but I got it last year so it's out of stock. Since I really love this kind of clothing I've put together some other nice pieces for you to shop below.

xo <3


/1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE /

/ 7. HERE / 8. HERE / 9. HERE /

Gillar

Kommentarer