Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det största problemet idag är droger. Dom finns överallt, och det är inget större problem att få tag i. Med rätt kontakter kan man få tag i allt och lite till.
När ska vi nån gång lösa detta problem?
Hur många ungdomar ska behöva dö?
Det är fel, allt är fel hela systemet är fel.
Såklart skyller dem allt på alla ungdomar. Men om jag ska va ärliga så är inte allt deras fel. Det finns så mycket som kan gå fel i en persons huvud. Menar att röka lite hasch hos en kompis en fredag är väl inge farligt?
Eller att ta lite amfetamin för att få känna sig stor nån gång, ta lite för att våga det är väl inte heller farligt?
Typ tyvärr så det ser ut, det är ju inte farligt. Man blir ju att må bra iallafall för en stund. Tyvärr tror jag inte alla vet att den där känslan som får dig lycklig, känslan som får dig våga att den känslan kommer försvinna ju mer drogerna slutar verka. Och ju mer kommer du vilja ha för att känna samma sak som förra gången för det va ju så underbart ellerhur? Alla problemen försvann ju för ett tag.
Men tyvärr så kommer fler problem att startas, du kanske mår bra nu men tyvärr kommer du inte göra det om 4-6 månader om du fortsätter såhär.
Snälla stanna upp i livet och fråga dig själv detta!
"Är det verkligen värt att va hög hela tiden för att känna dig speciell, är det verkligen värt att förstöra nästan alla relationer du har bara för du inte klarar av att lösa problem själv"
Tänk på det!
Vet att saker kan va svåra men lösningen kommer aldrig va droger du kommer klara det så mycket bättre utan dem. För dem är helt ärligt bara skit. Och jag vet att du mår bra nu som sagt. Det finns alltid hjälp att få. Vill du inte snacka med mamma eller pappa om problemet, eller så kanske mamma och pappa är problemet. Så finns andra att prata med, kanske skolan eller en väns förälder som du litar på.
Vet att det kanske kommer kännas som om du sviker dina föräldrar om du berättar problemen, men tycker du att det är värt att förstöra ditt egna liv för att skydda nån annan? Jag tror inte det.
Du måste våga för jag vet att du är stark hur det än är.
Och om nån nånsin under några omständigheter säger meningen "det är inte farligt, prova bara", snälla slå den personen över käften och hälsa den att den är dum i huvudet. För det är farligt. Du kanske inte kommer dö, men det kommer döda dig mer och mer. och det dödar inga problem det är bara skitsnack. Snälla alla där ute rädd er själva eller era vänner för kom ihåg det finns bara en av dig och det finns bara en av din kompis också.
Var rädd om er, ända rådet jag har.

Vet många som hållit på med droger alla dem är drogfria idag, kanske för att dem hitta en annan lycka i livet, kanske för dem faktiskt höll på att dö.
Dem tycker själva dem vara dumma som gjorde det. Men när dem börja med det fanns det ingen som sa att det va farligt, ingen som sa att det där kommer inte lösa några problem.
Menar dem hittade ju bara en lycka som ingen annan gav dem.
Alla har vi olika historier, men ändå är nästan alla så lika.
Va försiktiga alla, för du vet aldrig vad det är för nånting du röker eller vad du stoppar i dig för piller. Kan vara vad som helst bara för att nån säger att det är en viss sak, så behöver det inte vara det. Lögner finns överallt.

Likes

Comments

Jag är nästan 100% säker på att du är en person som gråter dig till söms varje kväll, du är den som tagit all skit i en sådan lång tid så du inte ens kommer ihåg när allt började. Du är säkert den som inte känt känslan av ren lycka på flera veckor, dagar, år, månader. Men du är nog också den som kan läsa gamla sms och le lika mycket varje gång, kolla på bilder eller videos och skratta eller gråta lika mycket som alla hundratals gånger du sett dem innan.
Du är väl också den som gråtit över din allra största idol, och haft tanken att du aldrig kommer träffa just den personen. Du är nog den som är så jävla olyckligt kär eller kanske den som har en pojk/flickvän som betyder allt, men som du är så jävla rädd å förlora?
Eller så är du den som alltid är utanför, den som aldrig kunnat vara sig själv, den som aldrig kunnat vara sig själv, den som bryr sig mest om hur du ser ut eller kanske den som vågar stå för hur du är?
Det finns så jävla många anledningar till att just du är ledsen, eller glad?
Men vet du? Det är okej att va ledsen, det är okej att gråta tills du inte kan andas, det är okej att skrika rakt ut och säga till dig själv att du inte orkar mer.
Men vet du vad som inte är okej?
Att ge upp.
Just jag behöver dig, jag behöver precis någon som du. Du förändrar den här världen.
Du har fått så många människors liv till ett bättre.
Just det där leendet du gav den där tjejen på stan för några månader sedan, kan betyda så mycket.
För jag tror faktiskt att du vet känslan när du är sådär sjukt ledsen och bara vill dö, när du tvingar ut dig själv för lite andrum. Och just dendär personen du kollar på ger dig ett leende.
Du är den som alltid är så jävla glad och den som sprider lycka hela dagarna i skolan, men sen när du kommer hem bryter du ihop och skriver massa depptexter.
Och allt faller isär igen och du är tillbaks på ruta ett.
Men en sak du borde tänka på är, att du är så himla fin, du är värd så mycket.
Du är en ängel, någon skulle dö för dig. Någon är sådär äckligt kär i dig.

Vet du vad jag försöker säga? Du är så jävla viktig för så himla många. Jag älskar dig!

Likes

Comments

Va ett tag sen jag skrev nått nu. Dels för det hänt mycket i livet och jag lagt bloggen mycket åt sidan. Har haft ett otroligt bra lov med vänner och familj.
Åkte till mamma och pappa typ direkt lovet börja palla typ inte va hemma nå mer. Man va så sjukt skönt. Sakna mamma och pappa lite vilket gjorde det skönt att komma till dem. Och till nyår kom även Feffe också. Så vi fira nyår tillsammans sjukt kul sakna hon fan.
Hennes pojkvän åkte dessutom 22mil för att träffa hon också. Vilken överraskning hon fick.
Dessutom har jag skaffat pojkvän oxå, skapligt, trodde fan inte det asså.

Men nu är vi tillbaka i verkligheten igen och nu har skolan börjat igen, vart borta från skolan i 5 veckor så skönt att komma tillbaka.

Nu ska jag försöka blogga varje dag igen då vart sämst på det senaste tiden.
Slänger in en bildbomb å.

Likes

Comments

Klockan kanske är 6 på morgonen när jag skriver detta men jag vill tacka min underbara familj för allt ni gör för mig. Att ni ställer på för mig i vått och torrt, varje dag på året.
Jag visar kanske inte så ofta hur mycket jag älskar er, jag säger det inte speciellt ofta. Men sanningen är den att jag älskar er av hela mitt hjärta. Utan er skulle jag aldrig står här jag står idag.
Vet inte ens om jag skulle levt.
vet inte ens hur ni orkar med att kämpa så mycket som ni gör för mig, men det är väl av kärlek ni gör det.
Jag har väl aldrig vart den bästa dottern. Ibland har jag inte ens försökt.
Jag har väl gjort misstag, vissa ångrar man kanske idag.
Man har gjort många saker man vill ha ogjorda idag men gjort är gjort.
Jag tänker ofta på er hur ni har det nu när jag är borta, vad ni gör och vad för tankar ni har.
Vi talar ju inte ofta om känslor, men ah det är ju ändå nått vi har svårt för.
Ni har nog vart oroliga för mig många gånger, speciellt nu.
Lixom jag bor ändå så långt bort ni har nog ingen som helst aning om vad jag gör.
Men en sak är alltid säker klarar mig vart jag än är.

Som sagt aldrig vart den bästa. skolkat skolan och gjort många bus genom mina dagar här på jorden.
Men det är nog det man behöver för att en dag kunna växa upp oxå.
Man vill ju aldrig visa sig svag, men vid vissa tillfällen i livet är man nog det. Kommer man nog alltid vara.
Men jag klarar mig genom dom kriserna oxå tack vare er. Ni betyder så himla mycket så hur mycket jag än skriver kommer ni nog aldrig förstå hur mycket det är.
Kan skriva en hel bok men kommer aldrig få ut alla känslor på ett papper eller tusen papper.

Tänker på er varje dag, Älskar er Mamma och Pappa.
En vacker dag ska jag visa er att jag oxå kan bli nått.
Men utan er, skulle inget va samma sak.
Tack!

Likes

Comments

Blev en shopping tur med Louice idag.
Hon skulle ha hårfärg och jag följde med hade inte tänkte å köpa nått men ah går ju som alltid när man säger så.
Blev lite smått å gott på HM.


En tröja, 3 nagellack och en body mist.
2 av nagellacken på rea dessutom kan inte bli bättre!
10 kronor för två nagellack grymt!

Likes

Comments

Dagen började skit försov mig som fan.
Så mamma ringde och väckte mig så fick kasta mig iväg till skolan. Trodde dagen skulle bli helsämst.
Men det blev den ej, först efter skolan åkte jag till Patricia i Kila och va med henne ett tag. Väl behövligt när vi ej träffats på ett tag efter allt som hänt. Vi snackade om allt mellan himmel och jord.
Sen åkte jag från henne vid 17:00, åkte direkt till bollnäs och stack till Max. Påvägen till Max träffade jag min lilla Feffe, hon skulle egenligen hem men sluta med att hon följde med till max hon också.
Väl på Max träffade vi Hillevi och Louice som hade vart där ett tag. Slutade med att vi skjutsade Hillevi till Arbrå för hon skulle till Linus.
Som vanligt har man lika kul i bilen alla hemligheter kommer fram då.
Sen självklart får vi inte glömma all skönsång som upp kommer på våra turer.
Alltid lika kul att va med mina bruds.

Imorgon har jag inga direkta planer man får se vad dagen bjuder på.
Alltid händer det nå.

Likes

Comments