Header

Idag var det dags att prova något nytt för jag eller vi har börjat tröttna på de gamla maträtterna.
Det som stod på listan var basilikakyckling. Det blev riktigt gott och det är något som definitivt kommer stå på matsedeln igen.
Tycker ni det är roligt att laga mat eller framförallt hitta på mat?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu tänkte jag testa något nytt och det är att sätta min överblommade orkide i vatten istället för bark. Har läst att de trivs bättre i vatten och att de är lättare att hålla levande på det sättet. Någon av er som har testat? Hur blev resultatet?

Likes

Comments

Var inne en snabbis på stan idag efter jag fixat mina naglar. Gick förbi en inredningsbutik och fick känslan: här ska jag in! Har länge velat ha en prydnads ananas men inte hittat någon jag gillar, men idag gjorde jag det. Blev helt såld direkt! Hur fin är den inte?

Likes

Comments

Ja rubriken talar ju, jag har flyttat ihop med min kille. Vi kände att det var dags nu och sen var det ganska drygt att ha 30-45min med bil till skolan beroende på var man var. Nu kan jag gå till skolan på ca 5min vilket är såå skönt. Vi hade turen att få en studentlägenhet på 34kvm ca 500m från skolan.
Jag tänkte visa lite bilder på lägenheten, det fattas fortfarande lite små detaljer men det kommer med tiden.

Likes

Comments

Idag bestämde vi att vi skulle baka proteinbars. Jag brukar inte tycka det är kul att baka och laga mat men det var faktiskt ganska kul att göra dem. De var väldigt lätta att göra och det gick ganska snabbt, totalt tog det ca 40 min att göra och då står dem i ugnen i 20-25 min.

Jag tycker de var okej men skulle nog behövas någon sorts sötma då de smakade mest kakao.

Likes

Comments

https://www.instagram.com/bloppis.mj/

Ta gärna en titt på min bloppis på instagram.

Bara att skicka ett DM om ni hittar något intressant, kan oftast fixa fler bilder på varan om ni tycker det behövs.

Ha en bra dag alla!
Likes

Comments

Hej!
Tänkte ta och testa silica beauty och sen om det har någon effekt. Borde ju inte skada iallafall och jag tackar ju inte nej till bättre naglar, hår och hud.
Någon av er som har testat det?

Likes

Comments

Jag vet att rubriken är helt oförstådd av vissa av er men ni som jobbar inom förskolan förstår nog. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara vad APT är men man kan väl säga att det är ett möte som hålls ungefär en gång i månaden om tex verksamheten eller arbetsglädje.
I vilket fall som helst så var vi på gästis och åt buffé, skrattade och hade en liten mini tävling typ som frågesport.
Vi är ju även några i personalen som ska sluta så vi fick fina avskedspresenter av våra kollegor. Jag fick en super fin länk av mina kollegor och ett lycka till med framtida studier.
Men ska man sammanfatta kvällen så var den hur trevlig som helst och jag är riktigt nöjd.

Likes

Comments

Idag var det äntligen dags att göra fläderblomssaft, blommorna har ju snart blommat över här, så det var dags nu. Fläderblomssaft är nog en av mina favoriter när det gäller hemmagjord saft.
Längtar tills den är klar, den ska ju stå svalt i ett par dagar nu.

Brukar ni göra fläderblomssaft?

Likes

Comments