Header

Uniq One - All in one Hair Treatment är utan tvekan den bästa produkten för håret.

Du som är trött på att köpa hem flera olika produkter för frissigt hår, värmeskydd, glans och styling.

Här är produkten för dig!


Både känslan och doften gör att det känns som att du nyss besökt frisören. Produkten räcker länge och är skonsam mot håret. Uniq one - All in one Hair Treatment är enligt mig den bästa hårprodukten på marknaden.

Likes

Comments

Har ni någonsin tänkt på att tex Apple kan förstöra din telefon efter att du har köpt den?

Det har jag. Min telefon är inte den nyaste men när jag köpte den fungerade den verkligen toppen. Det jag behövde fanns där. Nu däremot kan den lagga, kasta ut mig och ibland stänga av sig själv hur som helst. Vet ni varför? Jo för att Apple vill att alla ska uppdatera sina telefoner. Jag tror till hundra procent på den teorin. Jag är själv nära på att köpa en ny telefon av just Apple. Man måste uppdatera sin telefons appar då och då, det kan jag inte längre göra. Min telefon klarar inte av Iphone 6 uppdaterade appar. Den går sönder. Den förstörs successivt och det finns inget jag kan göra.


Jag tycker ändå att det är sjukt att företag har sådan stor påverkan även då produkten är såld. telefonen blir inte "dålig" av sig självt. Eller är det någon där ute som har en bättre förklaring? Blir bara irriterad.


Likes

Comments

Nu ser jag äntligen fram emot en ny skolvecka. Så har det faktiskt inte känts på ett bra tag. Jag tror att det kommer att bli en hyfsat lugn vecka utan en massa stress. I stort sett så ser veckan ut enligt följande:


Måndag: Skola och ridning

Tisdag: Skola och Vännäs 💑

Onsdag: Skola och ridning

Torsdag: Skola och ridning x2

Fredag: Skola och Lottaträning

Lördag: Lottaträning och sång 🎤


/ Marielle​

Likes

Comments