Hei og god søndag kveld folk!

Veldig lenge siden sist, ja. Skyldes nok mye at jeg har vært i en periode hvor jeg ikke har hatt hverken tid eller energi ELLER lyst til å blogge. For å være helt ærlig har jeg mistet all lyst og interesse for blogg. For å skrive og lese blogger - det er bare blitt så altfor kjedelig, og plutselig føles det ut som at alt jeg leser er reklamer, hvertfall på de største bloggene. Jeg er mye mer på instagram, nå, jeg.

Tilbake til overskriften; i forrige uke sluttet jeg i DBT behandlingen jeg gikk i, og begynte på skole. Bergen Katedralskole avd Kyrre, en skole for psykisk syke men de er altså under Bergen Katedralskole. En skole som passer meg perfekt! Nå første året tar jeg 3.året påbygg og 4 fag. Ser veldig frem til å begynne skikkelig i morgen, virkelig!

Så jeg tror jeg avslutter her, både innlegget og bloggen. For jeg tror jeg rett og slett har vokst ifra bloggen, dessverre.

Men dere kan finne meg på instagram her; queenmarielle.

​Slenger med noen bilder fra instagrammen min over her. :) 

Jeg håper dere har det veldig bra, hvor enn dere er og hva enn dere gjør! Og who knows, kanskje kommer jeg tilbake en gang i tiden - sletter ikke bloggen hvertfall, så jeg har noe å komme tilbake til om jeg skulle ombestemme meg. :D

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

God mandag formiddag!

Sånn ser det ut hos meg atm. Jeg sitter i sengen og skal til å skrive i dagboken min mens jeg drikker første kopp med kaffe. Om ikke altfor lenge blir det å spise noe lunsj for å så dra inn til sentrum og møte min bestevenninne!

Dagen idag startet så tidlig som kl 05:15 for å spise og komme meg på trening med Ole. Digg start på dagen og uken, spør du meg.

Jeg har vært vekke et par dager fra blogg, og sånn er det bare i perioder. Det har mye med energien, tid og psyken min å gjøre. Og jeg må prioritere meg selv aller først, også kommer behandling, trening, familie og venner, og til sist bloggen. Det blir sånn i perioder, og det er ok!

Nå er nok en ny dag her og nok en ny uke, og jeg ser lyst på den! Håper du får en strålende mandag, fine deg!

- Marielle Kristine

Likes

Comments

Hei og god mandag!

Hele helgen min har gått i ett sett, og er ikke før nå at jeg har fått slappet av skikkelig, hele denne dagen blir å gå til å slappe av.

Lørdag var jeg og Ole i bursdagen til bestemoren min, også senere var vi en tur til mamma. Søndag kjørte jeg og Ole med pappa til Eivindvik i Sogn, for å se han dømme kamp. Vi kjørte langs kysten, så jeg kunne ta bilder på veien dit. Sognefjorden er helt nyyydelig! Har du ikke allerede vært der, anbefaler jeg at dere tar en tur i sommer, om dere har tid og anledning. Det er hvertfall kjempe fint, og en veldig fin tur i finvær - og er ikke en tur du vil angre på.

​Disse bildene er tatt med iPhone 6S, fordi jeg synes det var litt stress å skulle holde oppe kamera og sånn hele tiden. 

Håper dere får en strålende mandag, her er det enda varmt og fint vær, så det må nytes, men først skal jeg se forrige ukes Paradise og spise frokost! 

Q; Hva gjør du i dag? 

- Marielle Kristine

Likes

Comments

Hei dere og god formiddag!

Håper dere nyter finværet som er store deler av landet, og setter pris på de små gledene i hverdagen, det gjør hvertfall jeg!

Ønsker deg en fantastisk fredag og riktig god helg!

Q; Hvordan er været hos deg?
Q; hva gjør du idag?


- Marielle Kristine

Likes

Comments

God ettermiddag søte deg!

Håper onsdagen har vært fin hittil - det har min, stort sett.

I dette innlegget tenkte jeg å vise dere mine favoritt sanger for øyeblikket.

Det var noen sanger godt og blandet, mellom gammelt og nytt - norsk og engelsk! :D

Selv om det yrer/små regner ute og er tåkete, skal jeg nå dra med meg Ole ut for å ta noen bilder, og kanskje kommer noen av de ut i kveld! Ha en fin kveld videre :)

Q; Noen du har hørt før?
Q; Noen favoritt sanger for tiden?

- Marielle Kristine

Likes

Comments

​Hei og god morgen! 

Nå sitter jeg igjen på rommet mitt, drikker kaffe for å våkne mer og tenker å se på noen episoder av The Fosters, som jeg tipset om i går, før jeg må på DBT gruppe. Det regner ute nå, så heldigvis blir jeg kjørt og hentet så jeg slipper å stresse med buss. Små hverdags gleder! <3 

Jeg var også på trening tidligere i dag - tungt som fy, men kom meg gjennom 1 time med trening. Nå blir det ikke trening før fredag igjen, noe som gjerne er like greit mtp at jeg skal møte bestevenninnen min i morgen og etter det til psykolog. 

Nei, nå må jeg avslutte her - håper du får en strålende onsdag! 

- Marielle Kristine

Likes

Comments

God ettermiddag!

Tenkte å bare komme kjapt med et innlegg med noen tv-serier som dere virkelig burde sjekke ut så snart som mulig! Noen kan du enda se på Netflix, men de aller fleste kan du se gratis på nett.

​Jeg har sett dem alle, og elsker dem! Den første serien, The Fosters begynte jeg på for et par dager siden og er snart i sesong 2. Det er 3 sesonger ute, hvor bare 2 av dem er på netflix, men tror den 3. snart kommer ut der også. Sesong 4 mener jeg skal komme nå i juni. 

Jeg anbefaler dem alle, hvertfall. Ta en titt og se om det er noen du tror du vil like, da vel! :) 

Ha en fab tirsdag videre! 

Q; Noen du tror du vil like?
Q; Noen du allerede har sett?

- Marielle Kristine

Likes

Comments

"Purpose of life is to enjoy every moment of life." - Yogi Tea

God morgen dere!

Nå sitter jeg på rommet mitt med en skål Nesquik og en kopp te "Bright Mood". Allerede på 1 time har jeg gjort mye av de ferdighetene som vi har lært i DBT - og jeg er såå stolt.

Noen reminders til meg idag (føler du dette passer til deg, er det til deg også);

- Det er lov med fri 2 dager på rad, spesielt siden du er sliten og ikke hatt fri på flere uker.

- Det er greit å skeie ut med frokosten - selv på en tirsdag.

- Det er greit å ikke ha trent på 2 dager, jeg legger ikke på meg av den grunn.

- Det er helt lov å skjemme seg bort litt og ta vare på seg selv. Det er trossalt du som skal leve med deg selv, og da må du ta litt hensyn til deg og dine behov.

I tillegg har jeg økt antall positive opplevelser med at jeg lagde en god frokost og en kopp te. Jeg har handlet motsatt av følelsen - for jeg ville egentlig på trening, men siden kjæresten ikke orket så droppet vi det en dag til. Jeg tar vare på meg selv og forbedrer øyeblikket.

Nå skal jeg se serie, "The Fosters" - og siden jeg har en ekstremt god dag så blir det flere blogginnlegg idag også!

Q; Hva gjør du idag?

- Marielle Kristine

Likes

Comments

Hei og god ettermiddag!

Da runder jeg snart 300 følgere, og det hadde vært kult om dere hjalp meg med det og følger meg på instagram! :D

Har du lyst å følge meg på instagram finner du meg HER. Kommenter gjerne hva du heter også, så kan jeg sjekke deg ut! Er alltid på jakt etter nye brukere å følge, så om du har en favoritt instagrammer, gjerne fortell meg hva brukeren heter, så jeg får sjekket ut! :D 

- Marielle Kristine

Likes

Comments

Hei og god formiddag!

Jeg føler meg ekstremt motivert til å blogge, akkurat i dette øyeblikk. Derfor tenkte jeg at jeg kunne skrive litt om meg selv - så dere får bli litt bedre kjent med hvem jeg er.

Jeg er Marielle Kristine, men kall meg Marielle (uten å uttale e'en, takk). Jeg er født i 1995, så jeg er 20år, blir 21 i juli. Jeg ble født og oppvokst på vestlandet, 20-40 min nord for Bergen, så jeg er en stril med bergenser dialekt - skjult stril med andre ord (det er hva jeg liker å tro).

Da jeg begynte på vg, tok jeg først helse- og sosial (som nå er kalt oppvekst), og andre året helsefagarbeider. Lengre enn det kom jeg dessverre ikke i min utdanning. Da jeg ble ferdig med 2. vg fikk mamma slag sent på sommeren, 28.juli faktisk. 20 dager etter jeg fylte 18år, så jeg ble med andre ord sparket ut i voksenlivet ganske tidlig - noe som i grunn ikke har gått så veldig bra. Men det er en helt annen historie jeg tenker dere skal få lese om litt senere.

Så jeg mangler 2år i lære før jeg blir helsefagarbeider. Jeg vet ikke om jeg engang kommer til å bli det. Jeg bor nå med kjæresten min og faren hans, 10min vest for Bergen.

Hurraa, 2 bilder av meg og Ole sammen. Vi har også foresten vært sammen i 4år nå i november.

Så jeg går ikke på skole og ikke i noe jobb - det har jeg ikke gjort siden september/oktober 2013, pgr av min psyke. MEN, etter mye frem og tilbake med en masse psykologer, leger og nav besøk, så har jeg sendt inn en søknad til Bergen Katedralskole avd Kyrre (en skole/avdeling for folk som sliter psykisk), hvor jeg mest sannsynlig blir å ta 3 fag nå første året, hvis jeg kommer inn, noe jeg håper på veldig. Da blir det å ta påbygg, 3.året så jeg får studiekompetanse.

I tillegg til at jeg har sendt søknad til skolen nå, så går jeg også i DBT/DAT gruppe i tillegg til individuell time hos psykolog. Jeg har også begynt å trene på treningssenter nå 2-3 ganger i uken.

Ellers er jeg med venner og familie så mye og ofte det lar seg gjøre. Fotografering, café besøk og shopping er noe jeg liker veldig godt, samt skriving, lesing og reising. Dessverre skjer ikke de 2 sistnevnte så mye for tiden, da jeg heller er opptatt med å lese blogger, se på youtube, oppdage nye filmer og serier og være på instagram - som du forøvrig kan sjekke ut HER.

​Hallelujah, 2 bilder av meg, wow. 

Jeg velger å avslutte her, da jeg ikke vil dette skal bli for langt og kjedelig. Setter pris på om dere heller stiller meg spørsmål, så kan jeg svare i eget innlegg senere i uken, om det blir nok spørsmål til det! :)

Ellers ønsker jeg deg en kjempe fin mandag videre. 

- Marielle Kristine

Likes

Comments