Jeg har endelig blitt fornøyd med spisestuen våres! Etter at jeg oppgraderte stolene til metallben ifra treben ble det mye mere tidløst her, og jeg digger det! Bare det å finne bordpynt som passer inn har nesten vært et mareritt, men helt plutselig fant jeg ut at hvorfor ikke bare ta en ramme og sette ting oppå? Det fungerte iallefall som bare det.

Bildene fra familiestunder er det jeg som har tatt, tror faktisk jeg har tatt alle bildene vi har i huset her jeg, så det gjør det veldig personlig med en gang.

Er det en ting jeg er utrolig stolt over så er det taklampen. Den har jeg og kjæresten lagd sammen, men bare så det er sagt; jeg koblet hele 8 lamper sammen uten at det begynte å brenne! Haha, galgenhumor. Den er bare så kul og kostet ikke mye penger heller i motsetning til mange andre pendellamper. 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hverdag, Kosthold, Tips

Noe vi har holdt på med her hjemme, har vært å storhandlet en gang i uken, Det holder nesten med annenhver uke, og det kommer til å overraske deg hvor mye man egentlig sparer. Hver gang jeg har handlet inn, har jeg landet på 650kr i snitt og dette holder nesten for 14 dager, noen ganger mer.

Ovenfor ser dere hvor mye jeg egentlig handlet, det ser kanskje ikke så mye ut, men her er det utallige middagsretter siden det er mye kjøtt andre ting. Jeg har også blitt veldig glad i supper, og det sparer man mye penger på siden man ikke kjøper kjøtt (som er desidert dyrest). Dette havnet på 750kr, inkludert både fisk, svinenakke, bacon, ost og kylling! Halleluja.

Et annet tips er også å sette opp ukesmeny, gjerne flere uker om gangen. Da sparer man veldig mye tid og ikke minst mange småturer på butikken. Det er da man som oftest drar med seg masse man absolutt ikke trenger. Jeg har det som vane å skrive ned alt før jeg drar på butikken og krysser av etterhvert som det havner i handlevognen. Pensjonist sa du?

Likes

Comments

Tanker

Jeg er helt ny inne på denne plattformen, etter å ha vært inne på blogg.no av og på i mange år. Jeg er ei jente på snart 25år som for øyeblikket er hjemmeværende grunnet sykdom og skader hvis man kan si det sånn. Jeg bor på et lite landlig sted i Hedmark, Ringsaker sammen med sønnen min på 6år og drømmemannen min. Her har vi et koselig hus som vi er så heldige og bo i, men drømmen er jo såklart å bygge sitt eget.

For å si det sånn, det er fullt mulig at dette tar lang tid å sette seg inn i, siden denne plattformen virket en smule komplisert for meg, men nye utfordringer tar jeg på strak arm. Jeg håper du liker det du kommer til å se også blir vi nok bedre kjent etterhvert!

Likes

Comments