Som rubriken lyder. Mys framför elden. Ska göra färdigt ett skolarbete och sedan blir det ett avsnitt av keeping up with the kardashians. Helt besatt!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Börjar klockan kvart i tio och slutar 20 över ett. Soft dag! Får se vad  som händer efter skolan.

Likes

Comments

Likes

Comments

​Gott och nyttigt på samma gång. Vem nappar inte?

 Havregrynsgröt med ekologisk äppelmos, frysta blåbär och en skvätt mjölk tillsammans med mitt favorit Te Mareld.  Fantastiskt gott. 

Likes

Comments

Jaa helgen gick nästan lite för fort. I Fredags kom min morbror och hans sambo, så roligt, var länge sedan jag träffade dom. I lördags förmiddag åkte jag och mamma samt min morbros sambo till Marieberg och IKEA. Älskar IKEA skulle kunna gå runt där hur länge som helst haha.

När vi kom hem var huset fullt med släkt och vänner som kommit för att vara med på kräftskiva som mamma och pappa anordnat. Precis innan alla ska börja äta kommer jag och mamma på den lysande ide, att bjuda hem flykting familjen som vi gav kläder till i tisdags. Varför inte liksom? Jag tar tar kontakt med flickan i familjen och en timma senare sitter jag, mamma, pappa, mina bröder, vår släkt, min kompis, familjens vänner och flykting familjen vid matbordet och äter kräftor. Underbart, finner inga ord! Kvällen var oförglömlig.

Idag har jag inte gjort mycket alls gästerna åkte hem vid lunchtiden och där efter städade vi i familjen lite. Ikväll ska jag plugga och försöka somna tidigt. Måndag imorgon ju...

Hoppas ni haft en bra helg!

Likes

Comments

Hejsan läsare!

Förlåt för en sådan dålig update. Skäms lite faktiskt haha. Har haft lite fullt upp de senaste dagarna. I tisdags efter skolan åkte jag och min bror till mammas jobb för att möta upp henne och sedan åka till ett flykting boende. Vi lämnade lite kläder åt två stycken familjer. Det var så roligt att se lyckan i deras ögon när dom fick kläderna. Jag och min bror satt och pratade med familjerna ett bra tag, det var så intressant. De två familjerna vi besökte kom till Sverige för 2 månader sen men alla familjemedlemmar kunde riktigt bra svenska. Djupt imponerad!

När vi kom hem så var klockan typ sju, jag och min bror orkade inte laga mat så vi åkte till pizzerian och beställde pizza.

Igår efter skolan gick jag på bio med några kompisar ifrån klassen, vi såg Maze Runner 2. Otroligt bra film. Rekommenderar rekommenderar. Kom typ hem vid halv elva så jag borstade tänderna och gick och la mig på en gång. 

Idag har jag varit hemma ifrån skolan för att jag har varit sjuk. Har spenderat dagen åt att titta påde senaste avsnitten av PH. 

Resten av eftermiddagen/kvällen kommer jag tillägna åt plugg. Har typ 3 inlämningar som jag måste göra klart.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag!

Likes

Comments

Igår efter skolan åkte jag hem till en kompis för att fixa hennes hår. Riktigt nöjd faktiskt! Kom hem vid 12 snåret så blev duschen och sängen på direkten.

Började 10:40 idag och slutade 13:20 soft dag eller vad?
Får se vad som händer ikväll, inget speciellt planerat.

Likes

Comments

Godmorgon!

Trött och pigg på samma gång. Sitter och äter min frukost i sängen framför tv-n idag. Lat! I know. Det blev en enkel frukost lite kvarg, halllon med branflex.

Ska paddla kanot nu på morgonen med klassen i en å som rinner igenom  Örebro. Kul, tycker om att paddla men är ingen höjdare på det precis.

 Det kommer säkert gå bra


 

Likes

Comments

Kvällen spenderas framför någon serie och lite Paradis hotel haha.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Likes

Comments