Häst

Nu är det bara på´t igen! 😜 Vilan är över och det är dags att ta tag i livet och sikta mot höstens mål! Nasse har ju stårr ett tag nu och besväras rätt mycket av flugor, blinningar och bromsar så vi kommer börja lite lugnt. Det värsta är ju ännu framför oss - älgflugorna... Vet inte riktigt hur vi ska lösa det än. Hoppas att det går att rida någonstans i allafall!

Nasses vecka ser ut så här;

Måndag - massage och promenad

Tisdag - promenad

Onsdag - vila

Torsdag - tömköra

Fredag - massage och promenad

Lördag - tömköra

Söndag - promenad


Jag själv har lite kvar att fixa med lägenheten, ljusparty och så ska jag ta reda på några sopskåp som jag har fått. Även en lunchdejt med en vän och så ska jag försöka hinna med en storstädning också 😁 och nya naglar!!

Hur ser veckan ut för er och era hästar? Känns rätt skönt med ordning och rutiner ändå..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Häst

Idag har jag varit med Johanna och kollat på häst, hon skall ha en till shettis som sällskap. Hade jag haft mer tid och mer pengar hade jag åkt därifrån med en liten donna jag också, alltså den sötaste hästen ever!!! Såååå gosig och mysig, och otroligt söt! I´m in love 😍

Det här är Johannas nya kompis, den kommer nästa helg 😃 Hihi! En lite sötkorv!

Nu har vi landat hos Johanna och jag ska vidare till Nasse en sväng, sen förbi Blomsterlandet och byta balkonglåda för den jag köpte igår var såklart en centimeter för kort... Irriterande! Så det blir lite hemmafix innan jag åker tillbaka till stallet senare ikväll, då blir det frisering och fix, för på måndag är det ljuva semesterlivet över!!

Likes

Comments

Glossy and trite

... is another man's treasure!

Idag är jag och Hästis-Bästis på loppis och kränger grejer, eller Johanna i alla fall. Mitt skit vill ingen köpa! 😂😂 Hon säljer allt för 20 spänn och har nästan blivit av med allt redan 😏 blir hon som bjuder på maten ikväll!

Jaja... Vi får väl se om det lossnar så jag blir av med något eller om jag får ta med mig allt hem igen!

Är ni i Västervik kan ni gärna komma förbi och köpa något 💸💸

Likes

Comments

Glossy and trite, Häst

Igår blev jag typ ish färdig i lägenheten ☺ ska sätta upp lite hyllor och lampor, men annars är allt klart! Mr Handyman kommer med borrmaskin och hjälper mig nästa vecka 👍🏻

Idag ska jag plantera om några växter, åka till Vimmerby och hämta grejer som skall säljas på loppis imorgon. Tanken är att tjäna storkovan så jag har råd med mitt liv. Betalar ju fortfarande monsterhyra från sen förra lägenheten 😟 känns som att det aldrig kommer ta slut...

Igår fick Nasse stå inne några timmar. Han tål verkligen inte flygfän 😐 var ganska mycket broms när jag hämtade in honom igår och han körde sånna jädra bockrepor! Haha, undrar hur det ska gå när jag nu väl ska börja rida?? Får nog rida tidigt på morgonen eller sent på kvällen.

Igår blev ingen ridning i alla fall, men blev en lunch i stallet.

Hur klarar era hästar broms, blinningar och knott?

Likes

Comments

Häst

Blä! 😝 nu är dom här... De gula prickarna på benen. Bara att börja skrapa!

Snart kommer väl även älgflugorna också... min stora fasa 😱 då blir det rodeo på högsta nivå. Hopas jag löst det med bil och transport tills dess, annars blir det svårt att hålla igång ridningen.

Till nästa år ska jag verkligen försöka få till det så jag kan ha Nasse inne under dagarna. Han blir så fruktansvärt ansatt av insekter. Stora bölder efter vissa bett 😦 och så blir han såååå tröööött!

Vill ni läsa mer om styngfluga kan ni göra det HÄR. Visste ni att dom bara är aktiva under dagtid? Säkert därför jag inte haft problem med dem tidigare ☺

Likes

Comments