Tävlingar, samarbeten och sponsrade inlägg

Vinnaren av bloggtävlingen där man kunde vinna ett ögonfransserum från LR blev "Hästsurr" med följande sommartecken 👇 Tycker det var klockrent! Nu är det betesdax! Släpp hästarna loss det är våååår!! (läs sommar)


,

Bästa vår/sommartecknet måste vara när man återfinner sina hästar på knä halvt utanför hagen för att försöka nå de gröna stråna innan de får börja gå ut på bete


nouw.com/hästsurr


Grattis till vinsten! 🌺🌺🌺 Jag kontaktar dig via PM för adressuppgifter 🍀

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Häst

Lite lyckades hon få till det i alla fall min kära mor 😚


ANALYS

På första klippet så glömde jag bort linjen som avslutning, annars var den vändan skitbra tycker jag. Skulle kunna få honom lite mer tänd i galoppen och försöka inte krypa så nära hindren, men jag tror det är jag som håller tillbaka honom faktiskt... Plus att på den här träningen var han trött, varmt och så hade vi jobbat massor veckan innan. Tycker hans byten och fokus blir bättre och bättre och det känns mer och mer som att det är jag som styr. Nu ska vi bara få upp farten och höjden! Tycker vi gjorde ett jättebra jobb på studsen 😌


MINA TRE POSITIVA

* Ingen tanke på höjden alls, bommarna låg på ca 70

* Kunde hålla honom bra på sex galoppsprång

* tog studsen som en dans


Nu taggar vi ny hoppträning på torsdag!

Likes

Comments

Glossy and trite

Alltså, det var satan vad svårt det ska vara att får tag på bostad... 😖 börjar få panik då jag bara har en månad kvar på mitt nuvarande kontrakt. Vill inte flytta till Dalarna längre, dels för att jag trivs skitbra i stallet men också för att jag verkligen gillar Västervik.. Har fått lite förslag men antingen så får man inte ha djur eller så är det för dyrt för min budget.

Får hålla huvudet kallt och hoppas att det löser sig...

Nu har det äntligen börjat regna här, hoppas det håller på ett tag. Är så himla torrt! Ska ta ett mellanmål innan jag drar till stallet!

Likes

Comments

Häst

Söndagen var för varm för ridning... och igår försvann hela dagen till annat, så det blev vila för Nasse då med, men det gör inget. Vi har tränat på bra och han är värd lite extra vila ❤ Istället har jag spenderat mängder med timmar på att leta efter Ciccolina, men dessvärre utan resultat 😢😢😢 Vart kan hon vara?? Jag vill hitta henne 💔 Till råga på allt så har Maddox blivit ormbiten också, så han ligger isolerad i sadelkammaren... Dock verkar han piggna på sig, så jag hoppas att han klarar sig ✊ Hatar när djuren är sjuka!! Har lagt upp en efterlysning på Facebook som delats 95 gånger tills nu, är så tacksam för alla som bryr sig och alla som hjälpt till att leta. Har även fått hjälp att göra lappar som jag satt upp lite varstans. Så hoppas fortfarande på att hitta henne!

Jag har inget inbokat alls den här veckan, ska försöka hitta någonstans att bo... Sen blir det väl leta efter Cicco, hålla koll på Maddox och förhoppningsvis få ordning på lite staket så hästarna kan börja gå ute.


Nasses vecka ser ut så här;

Måndag -vila

Tisdag - tömkörning med hoppövningar

Onsdag - uteritt

Torsdag - hoppträning

Fredag - promenad, stretch och massage

Lördag - uteritt

Söndag - vila

Likes

Comments